Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote:Numai eu sunt cea care are anticorpi pt toate boalele din torch? Bine ca esti tu smechera! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| IoanaIoanaC wrote:Legat de toxoplasma, ca e periculoasa stim cu totii, cum se poate lua... eu am vb cu dr. (si ea stapana de caine) si fix asa mi-a zis: fara carne cruda, si fara pupat in bot cu cainele daca are access cand vrea in curte ca nu stim unde-si baga botul. Plus ca ea a mentionat ca poate ar fi bine sa-l spal pe labute cand intra in casa.... al meu iese de 100 de ori pe zi afara (la fiecare sunet de masina care trece pe strada, si eu sunt portarul) deci spalatul pe labute nu a fost o optiune fezabila.. Cine are pisici, sa se fereasca de schimbat litiera si pupat in bot. Eu am un Sharpei (de ala cu piele multa si bot extem de pupacibil). Nu l-am mai pupat de 24 de sapt, ba mai mult, la inceput nici nu mai voiam sa pun mana pe el. Din dormitor noi l-am scos de cand ne-am mutat, deci nu se mai pune problema de dormit cu el. Eu sunt mai paranoia de felul meu acum in sarcina, poate ca exagerez, dar toxo chiar e periculoasa, asa ca prefer paranoia mea. Carlita se numeste acomodare Andreea mica, stiu ce zici, sincer, cred ca am invatat sa tin pentru mine fricile si panica, pentru a nu strica bucuria celor din jur, mai ales a lui DDD. Dar nu pot sa spun cu mana pe inima ca a disparut sau m-am relaxat. Bine, diferenta e ca la mine e sarcina cu risc si obtinuta dupa FIV, pe Aleahim de ex o simt mai relaxata, poate asa vei fi si tu! Stiu ce zici, al meu saracu e terorizat cu spalatul pe slabute, crud nu mananca, insa de pupat nu l am obisnuit asa..nu prea stie ce e ala pupat. Eu la prima...i am tot zis sotului fricile, la a2a nici nu stia saracu daca sa se bucure...ne a luat mult timp pana am realizat ca se intampla cu adevarat. |
|

| ANDREEA2929A wrote: Stiu ce zici, al meu saracu e terorizat cu spalatul pe slabute, crud nu mananca, insa de pupat nu l am obisnuit asa..nu prea stie ce e ala pupat. Eu la prima...i am tot zis sotului fricile, la a2a nici nu stia saracu daca sa se bucure...ne a luat mult timp pana am realizat ca se intampla cu adevarat.
Crud sa nu mananci tu, nu cainele (ori m-am exprimat eu aiurea ori am inteles gresit ce ai zis tu). Si da, e normala o oarecare frica dupa o pierdere, dar cred ca trebuie sa ne controlom, sa nu o dam in extreme (zise lupul moralist ) |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Fetelor, multumesc ca sunteti asa dragute, poate da Dumnezeu si ajung si eu colega cu voi! Ioana, eu ma tot acomodez de cativa ani, inhalez toate ideile si situatiile cu care va confruntati sa am bagajul pregatit la nevoie ... |
|

| carlita wrote:Fetelor, multumesc ca sunteti asa dragute, poate da Dumnezeu si ajung si eu colega cu voi! Ioana, eu ma tot acomodez de cativa ani,  inhalez toate ideile si situatiile cu care va confruntati sa am bagajul pregatit la nevoie ... Da, da, asa am facut si eu, si tot nepregatita ma simt |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| IoanaIoanaC wrote:Da, da, asa am facut si eu, si tot nepregatita ma simt Super tare! Prin urmare, sa nu ma simt iesita de pe orbita daca o sa mi se para ca sunt la nivel 0 ...
Roser, tot 2 in 1 si azi?
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| A venit si NIPT-ul meu: absenti toti uratii de cromozomi. Pffff, m-am linistit. Sex Feminin. |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| andrutannc wrote:A venit si NIPT-ul meu: absenti toti uratii de cromozomi. Pffff, m-am linistit. Sex Feminin. Ma bucur mult Felicitari pentru fetita |
|
| AleC wrote:Ma bucur mult  Felicitari pentru fetita
Multumeesc! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Da Carlita tot Kinder cu surpriza sunt Se vede ca copilul asta seamana cu taica-so ca de semana cu mine se nastea la 37 de saptamani :)). Stau tot prin casa mai mult, pe langa faptul ca nu vreau sa iau covid pe ultima suta de metri, mi-e frica sa nu mi se rupa apa cand sunt pe afara sau printr-un loc public (cred ca am vazut prea multe filme americane ). Iti sta tare bine in casuta asta, sa nu mai pleci |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| andrutannc wrote:A venit si NIPT-ul meu: absenti toti uratii de cromozomi. Pffff, m-am linistit. Sex Feminin.
Felicitari!!!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| andrutannc wrote:A venit si NIPT-ul meu: absenti toti uratii de cromozomi. Pffff, m-am linistit. Sex Feminin.
Felicitari |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1035
Felicitari pentru bebelina! apar fetite pentru baietii nostrii |
|
| EllaMaria wrote:Felicitari pentru bebelina!  apar fetite pentru baietii nostrii
Da, da!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
Felicitari pt feti?a! Apar feti?ele u?or u?or ! |
|
|