Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BBEma
Scris: Tuesday, March 9, 2021 4:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
carlita wrote:

Eu sper sa se prinda macar 1, daca or fi amandoi cu lipici, o sa fie ca o compensare, vorba Andreei29.
Eu scriu cam des pe aici in ultima vreme, imi place maximum la voi, citesc tot ce scrieti, sper sa nu fie cu suparare ca am mai scris treburi de aspirici pe aici ...
Va felicit pe toate pentru cum treceti peste fiecare control, morfo si ne dati curaj si noua, dincolo de bariera! computerlove

Doamne fere cum sa ne deranjeze Cheek Kiss te asteptam cu drag si tinem pumnii sa ai o bobita lipicioasa coeur

Apropo fetele , trebuie sa aduc catelul parintilor mei la mine si m a speriat o prietena ca sa am grija cu toxoplasma ... eu ?tiam ca doar de la pisici se ia ,nu? Nu stiu daca gresesc dar m a pus pe gânduri . Eu oricum am stat cu câine in casa 11 ani de zile pana m am mutat cu sotul ,dar anticorpi de toxo nu am . E gresit nu ? Din câte stiu nu poti lua de la câine ....
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 5:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
BBEma wrote:

Doamne fere cum sa ne deranjeze Cheek Kiss te asteptam cu drag si tinem pumnii sa ai o bobita lipicioasa coeur

Apropo fetele , trebuie sa aduc catelul parintilor mei la mine si m a speriat o prietena ca sa am grija cu toxoplasma ... eu ?tiam ca doar de la pisici se ia ,nu? Nu stiu daca gresesc dar m a pus pe gânduri . Eu oricum am stat cu câine in casa 11 ani de zile pana m am mutat cu sotul ,dar anticorpi de toxo nu am . E gresit nu ? Din câte stiu nu poti lua de la câine ....

Nu are treaba! Eu am caine si dorm cu el in pat, atata timp cat e vaccinat si spalat, nu ai treaba. Inca imi zicea medicul ca toxo e mai mult de la carne cruda decat de la pisica.
Aleahim
Scris: Tuesday, March 9, 2021 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Fetelor multumesc.Doct se referea ca e perfecta, ca se dezvolta perfect.E perfecta ca e a meaLol
Carlita te asteptam cu drag sa te muti aiciBuddy1
Legat de toxo, cica poti lua si de la caini, daca stau pe afara nesupravegheati si isi baga botul prin treburi de pisica.Si eu am caine, il scot afara la plimbare dar am grija mereu sa nu manance prostii.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:01 PM
Nivel

Eu stiu ce ziceti voi, ca ?i eu is super mega stresata de fel...dar noi inca suntem in faza in care n am spus decat parintilor, n am anuntat la serviciu, inca nu ne bucuram pe deplin de toata perioada asta. Mi am promis ca o sa fiu altfel dupa 15, sa traiesc clipa si sa nu ma mai stresez pentru ca daca e sa se intample ceva rau se intampla si cu stres si fara stres.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:03 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Fetelor multumesc.Doct se referea ca e perfecta, ca se dezvolta perfect.E perfecta ca e a meaLol
Carlita te asteptam cu drag sa te muti aiciBuddy1
Legat de toxo, cica poti lua si de la caini, daca stau pe afara nesupravegheati si isi baga botul prin treburi de pisica.Si eu am caine, il scot afara la plimbare dar am grija mereu sa nu manance prostii.

Eu stau la curte al meu nu iese decat sa ?i faca nevoile ?i de 3 ani e ok n am luat nimic oricate mate s au perindat.
Aleahim
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:06 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu stau la curte al meu nu iese decat sa ?i faca nevoile ?i de 3 ani e ok n am luat nimic oricate mate s au perindat.

Pai nu e o regula ca trebuie sa iei.Dar se poate intampla si de aceea trebuie avuta mai multa grija in sarcina.Atata tot.Si eu dorm in continuare cu catelul in pat, dar am grija sa nu isi bage nasul in rahat de mata cand iesim.
BBEma
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2020
Aleahim wrote:

Pai nu e o regula ca trebuie sa iei.Dar se poate intampla si de aceea trebuie avuta mai multa grija in sarcina.Atata tot.Si eu dorm in continuare cu catelul in pat, dar am grija sa nu isi bage nasul in rahat de mata cand iesim.

N ar trebui sa am nici eu probleme ca a mea e babuta ,are 15 ani abia mai poate iesi afara ... iese si face pipi si treaba mare si in casa la caldura sa doarma si sa manânce Lol
Multumesc fete Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:39 PM
Nivel

Aleahim wrote:

E fain ca il poti supraveghea, al meu cand e cald sta afara destul, noi la serviciu..nu poti sti ce face.
Aleahim
Scris: Tuesday, March 9, 2021 7:01 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

E fain ca il poti supraveghea, al meu cand e cald sta afara destul, noi la serviciu..nu poti sti ce face.

Pai noi stam la bloc, asa ca afara e mereu supravegheat.
Ioana va poate confirma ce am zis eu.Si ea are catel si sta si in curte si in casa.
EllaMaria
Scris: Tuesday, March 9, 2021 10:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahim wrote:
Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfectacoeur
Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe guritaLol M-am topit toata.
https://ibb.co/P9Hw8KN

E mai mult ca perfectacomputerlove stai linistita, daca al meu pitic era cu 6 zile mai mare acum 1 luna, ieri era cu 1 zi mai mic, dar doctorul a zis ca e în regula. hearts
EllaMaria
Scris: Tuesday, March 9, 2021 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Andreea,la mine e foarte activ încât daca jumatate de ora nu îl simt deja îmi fac filme in cap cu toate ca eu de mâine intru in trimestrul 3. A?a ca....

Parca ma vad pe mine, ma panichez daca acum misca si in secunda urmatoare sta linistitLol
Ce a trecut timpulcomputerlove
Chiar ziceam catre al meu ca la început nu am reusit sa ma bucur pe deplin de sarcina din cauza stresului, iar acum când am prins încredere si pot sa ma bucur de sarcina, mai e foarte putin.
Andreeax
Scris: Wednesday, March 10, 2021 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
EllaMaria wrote:

Parca ma vad pe mine, ma panichez daca acum misca si in secunda urmatoare sta linistitLol
Ce a trecut timpulcomputerlove
Chiar ziceam catre al meu ca la început nu am reusit sa ma bucur pe deplin de sarcina din cauza stresului, iar acum când am prins încredere si pot sa ma bucur de sarcina, mai e foarte putin.

Ella,da trece timpul dar la fel de bine abia a?tept sa ajungem la termen sa ie?im la lumina Lol ?i parca mai e o vesnicie pana atunci.
Pana una alta îmi a?tept urmatorul control sa vad cum mai e cu lichidul ca ultima data era la limita superioara . Stau ?i ma gândesc unde au loc toate ca burta mea e micu?a pe lânga ce am mai vazut prin poze la alte gravidute pe internet: ?i copil,?i placenta,lichidul care culmea e ?i el multi?or NuStiu
Miri08
Scris: Wednesday, March 10, 2021 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Felicitari Aleahim.Ai o fetita foarte frumoasa Love

Carlita, cum sa ne deranjeze.Poti sa faci ce vrei tu in casuta de gravidute.Acomodeaza-te ca in curand vii si tu aici Buddy1
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, March 10, 2021 8:21 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Legat de toxoplasma, ca e periculoasa stim cu totii, cum se poate lua... eu am vb cu dr. (si ea stapana de caine) si fix asa mi-a zis: fara carne cruda, si fara pupat in bot cu cainele daca are access cand vrea in curte ca nu stim unde-si baga botul. Plus ca ea a mentionat ca poate ar fi bine sa-l spal pe labute cand intra in casa.... al meu iese de 100 de ori pe zi afara (la fiecare sunet de masina care trece pe strada, si eu sunt portarul) deci spalatul pe labute nu a fost o optiune fezabila.. Cine are pisici, sa se fereasca de schimbat litiera si pupat in bot. Eu am un Sharpei (de ala cu piele multa si bot extem de pupacibil). Nu l-am mai pupat de 24 de sapt, ba mai mult, la inceput nici nu mai voiam sa pun mana pe el. Din dormitor noi l-am scos de cand ne-am mutat, deci nu se mai pune problema de dormit cu el. Eu sunt mai paranoia de felul meu acum in sarcina, poate ca exagerez, dar toxo chiar e periculoasa, asa ca prefer paranoia mea.sorry

Carlita se numeste acomodare Clap

Andreea mica, stiu ce zici, sincer, cred ca am invatat sa tin pentru mine fricile si panica, pentru a nu strica bucuria celor din jur, mai ales a lui DDD. Dar nu pot sa spun cu mana pe inima ca a disparut sau m-am relaxat. Bine, diferenta e ca la mine e sarcina cu risc si obtinuta dupa FIV, pe Aleahim de ex o simt mai relaxata, poate asa vei fi si tu! Buddy1
Andreeax
Scris: Wednesday, March 10, 2021 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Numai eu sunt cea care are anticorpi pt toate boalele din torch? Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.