Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Tuesday, March 9, 2021 9:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfectacoeur
Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe guritaLol M-am topit toata.
https://ibb.co/P9Hw8KN
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 9, 2021 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Andreea, Sisi, nu stiu ce liniste visati voi, mie mi-a zis medicul ca de acum incolo nu o sa mai am liniste niciodata (de prin sapt 7 m-a avertizat) Lol
Aleahim, din doi parinti perfecti, doar o fetita perfecta putea sa fie! love
BBEma
Scris: Tuesday, March 9, 2021 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Aleahim wrote:
Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfectacoeur
Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe guritaLol M-am topit toata.

Vai ce frumusica coeur si eu m am topit , e perfecta coeur sa fiti sanatoase Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
IoanaIoanaC wrote:
Andreea, Sisi, nu stiu ce liniste visati voi, mie mi-a zis medicul ca de acum incolo nu o sa mai am liniste niciodata (de prin sapt 7 m-a avertizat) Lol

La genul ala nu se mai opreste din evolutie, la asta ma refer...e acolo creste Lol
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 9, 2021 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
ANDREEA2929A wrote:

La genul ala nu se mai opreste din evolutie, la asta ma refer...e acolo creste Lol

Da, da, vorbim in trim 2Lol iti zice una care de dimineata si-a luat panica ca nu simte fata Lol
Andreeax
Scris: Tuesday, March 9, 2021 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,la mine e foarte activ încât daca jumatate de ora nu îl simt deja îmi fac filme in cap cu toate ca eu de mâine intru in trimestrul 3. A?a ca....
Merry89
Scris: Tuesday, March 9, 2021 1:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
EllaMaria wrote:
Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e binecomputerlove are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorulhohot computerlove are buzele lui mami si nasucu lui tatihearts acum m-am linistit o perioadayes

Super! Sa creasca mare ?i voinic. Are o fetisoara de copil cuminte!!! coeur
Merry89
Scris: Tuesday, March 9, 2021 1:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Aleahim wrote:

O superbaaa!
Roser
Scris: Tuesday, March 9, 2021 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. Crazy El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca.

Nu e o idee rea, iti imaginezi sa se prinda amandoi?Lol Vezi ce zice si DD. Oricum nu te poti lua dupa aspectul lor, daca nu erau cat de cat ok nu ii mai congela.

Aleahim si Ella aveti bebei tare frumusei si cuminti ca va lasa sa ii vedeti. Eu nu am prea reusit, asa ca nu am nici cea mai mica idee de cum ar arata. Sunt asa de curioasa doar ca nu se mai naste odata hearts
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, March 9, 2021 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Zee wrote:
Fetelor, nu stiu daca numai la mine, dar bebe a sughitat foarte mult in burtica iar acum e teroare. Sughite tot timpul inainte sa adoarma si se enerveaza de numa' Lol asa de tare sughite cateodata saracutul, imi amintesc sa asa imi "sarea" si burtica Big Laugh

Exact asa este si Amelia... Sughite foarte mult, dupa masa inainte de masa plus cand o sperie Eduard hohot
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, March 9, 2021 2:46 PM
Nivel

laura513 wrote:

Amelia mea s-a grabit mai tareLol

Totusi, cu o seara inainte nici nu ma gandeam ca a 2-a zi am sa nasc Lol

hohot
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, March 9, 2021 2:51 PM
Nivel

Roser wrote:

Nu e o idee rea, iti imaginezi sa se prinda amandoi?Lol Vezi ce zice si DD. Oricum nu te poti lua dupa aspectul lor, daca nu erau cat de cat ok nu ii mai congela.

Aleahim si Ella aveti bebei tare frumusei si cuminti ca va lasa sa ii vedeti. Eu nu am prea reusit, asa ca nu am nici cea mai mica idee de cum ar arata. Sunt asa de curioasa doar ca nu se mai naste odata hearts

Se lasa asteptat coeur
Inca putin...
Tot intru sa vad daca ai nascut Lol
Iti doresc o nastere cat mai usoara coeur
carlita
Scris: Tuesday, March 9, 2021 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Eu sper sa se prinda macar 1, daca or fi amandoi cu lipici, o sa fie ca o compensare, vorba Andreei29.
Eu scriu cam des pe aici in ultima vreme, imi place maximum la voi, citesc tot ce scrieti, sper sa nu fie cu suparare ca am mai scris treburi de aspirici pe aici ...
Va felicit pe toate pentru cum treceti peste fiecare control, morfo si ne dati curaj si noua, dincolo de bariera! computerlove
AleC
Scris: Tuesday, March 9, 2021 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Aleahim wrote:

Chiar perfecta! coeur
Sisi2
Scris: Tuesday, March 9, 2021 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:

hohot hohot asa mi-a zis si mie doctorul. Cand ne-a spus ca e baietel, zice sotul " acum sa vezi ce batai de cap o sa ai cu noi", la care doctorul zice "o sa ai batai de cap indiferent de ce e" hohot
Eu tot ma gandesc, daca e bine, daca se dezvolta normal, etc. Ca voi toate, de altfel.

Carlita, nu cred ca deranjeaza pe nime i, ca scrii aici. Iti doresc mult noroc si sa fie lipicios sau lipiciosi (daca te decizi la 2)hearts

Aleahim, e o scumpa. computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.