Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfecta Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe gurita M-am topit toata. https://ibb.co/P9Hw8KN |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreea, Sisi, nu stiu ce liniste visati voi, mie mi-a zis medicul ca de acum incolo nu o sa mai am liniste niciodata (de prin sapt 7 m-a avertizat) Aleahim, din doi parinti perfecti, doar o fetita perfecta putea sa fie! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Aleahim wrote:Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfecta Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe gurita M-am topit toata. https://ibb.co/P9Hw8KN
Vai ce frumusica si eu m am topit , e perfecta sa fiti sanatoase |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| IoanaIoanaC wrote:Andreea, Sisi, nu stiu ce liniste visati voi, mie mi-a zis medicul ca de acum incolo nu o sa mai am liniste niciodata (de prin sapt 7 m-a avertizat) Aleahim, din doi parinti perfecti, doar o fetita perfecta putea sa fie! La genul ala nu se mai opreste din evolutie, la asta ma refer...e acolo creste |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| ANDREEA2929A wrote:La genul ala nu se mai opreste din evolutie, la asta ma refer...e acolo creste Da, da, vorbim in trim 2 iti zice una care de dimineata si-a luat panica ca nu simte fata |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,la mine e foarte activ încât daca jumatate de ora nu îl simt deja îmi fac filme in cap cu toate ca eu de mâine intru in trimestrul 3. A?a ca.... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| EllaMaria wrote:Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada
Super! Sa creasca mare ?i voinic. Are o fetisoara de copil cuminte!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Aleahim wrote:Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfecta Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe gurita M-am topit toata. https://ibb.co/P9Hw8KN
O superbaaa! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| carlita wrote:Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca.
Nu e o idee rea, iti imaginezi sa se prinda amandoi? Vezi ce zice si DD. Oricum nu te poti lua dupa aspectul lor, daca nu erau cat de cat ok nu ii mai congela.
Aleahim si Ella aveti bebei tare frumusei si cuminti ca va lasa sa ii vedeti. Eu nu am prea reusit, asa ca nu am nici cea mai mica idee de cum ar arata. Sunt asa de curioasa doar ca nu se mai naste odata |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Zee wrote:Fetelor, nu stiu daca numai la mine, dar bebe a sughitat foarte mult in burtica iar acum e teroare. Sughite tot timpul inainte sa adoarma si se enerveaza de numa' asa de tare sughite cateodata saracutul, imi amintesc sa asa imi "sarea" si burtica Exact asa este si Amelia... Sughite foarte mult, dupa masa inainte de masa plus cand o sperie Eduard |
|
| laura513 wrote:Amelia mea s-a grabit mai tare Totusi, cu o seara inainte nici nu ma gandeam ca a 2-a zi am sa nasc |
|
| Roser wrote:Nu e o idee rea, iti imaginezi sa se prinda amandoi? Vezi ce zice si DD. Oricum nu te poti lua dupa aspectul lor, daca nu erau cat de cat ok nu ii mai congela. Aleahim si Ella aveti bebei tare frumusei si cuminti ca va lasa sa ii vedeti. Eu nu am prea reusit, asa ca nu am nici cea mai mica idee de cum ar arata. Sunt asa de curioasa doar ca nu se mai naste odata Se lasa asteptat Inca putin... Tot intru sa vad daca ai nascut Iti doresc o nastere cat mai usoara |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Nu e o idee rea, iti imaginezi sa se prinda amandoi? Vezi ce zice si DD. Oricum nu te poti lua dupa aspectul lor, daca nu erau cat de cat ok nu ii mai congela. Eu sper sa se prinda macar 1, daca or fi amandoi cu lipici, o sa fie ca o compensare, vorba Andreei29. Eu scriu cam des pe aici in ultima vreme, imi place maximum la voi, citesc tot ce scrieti, sper sa nu fie cu suparare ca am mai scris treburi de aspirici pe aici ... Va felicit pe toate pentru cum treceti peste fiecare control, morfo si ne dati curaj si noua, dincolo de bariera! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Aleahim wrote:Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfecta Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe gurita M-am topit toata. https://ibb.co/P9Hw8KN Chiar perfecta! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| IoanaIoanaC wrote:Andreea, Sisi, nu stiu ce liniste visati voi, mie mi-a zis medicul ca de acum incolo nu o sa mai am liniste niciodata (de prin sapt 7 m-a avertizat) Aleahim, din doi parinti perfecti, doar o fetita perfecta putea sa fie!
asa mi-a zis si mie doctorul. Cand ne-a spus ca e baietel, zice sotul " acum sa vezi ce batai de cap o sa ai cu noi", la care doctorul zice "o sa ai batai de cap indiferent de ce e" Eu tot ma gandesc, daca e bine, daca se dezvolta normal, etc. Ca voi toate, de altfel.
Carlita, nu cred ca deranjeaza pe nime i, ca scrii aici. Iti doresc mult noroc si sa fie lipicios sau lipiciosi (daca te decizi la 2)
Aleahim, e o scumpa. |
|
|