Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 923
| Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada EllaMaria attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| EllaMaria wrote:Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada Cel mai bun cadou de 8 martie, nu? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
|
Eu întrebam , multumesc gasisem si eu articolul , dar pe fiecare scria diferit |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| EllaMaria wrote:Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada
E minunat Ella ai un baiat tare frumusel . Sa fiti sanatosi poti sa te apuci de shopping linistita abia astept si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada Ce buze are...mvai |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Vai,vai,ce cre?tem cu to?ii ?i toatele pe aici !!! Roser,sa ai parte de o nastere u?oara ?i i întâlnite magica cu bebe! Trebuia sa am ?i eu eco miercuri dar pt ca am fost acum doua saptamâni pt ca a cerut hematologul fluxul pe artere a ramas sa amânam cu înca o saptamâna ?i ne auzim doar in caz de nevoie. A?a ca eu mai am de asteptam pana saptamâna viitoare unde mi-a promis medicul ?i ni?te pozici mai pt sufletul meu dupa ce terminam controlul. Abia a?tept! Pana una alta am un berbecu? la protap promis in weekendul asta plus o tira de shopping mâine ?i rasfa? pa coafor cadou de pa so?
La mul?i ani femeilor!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| La mul?i ani, mamici în devenire!!! Sa ave?i parte numai de bucurii ?i de bebei sanato?i! |
|
| AleC wrote:Cel mai bun cadou de 8 martie, nu?
Cel mai de pret |
|
| BBEma wrote:E minunat Ella ai un baiat tare frumusel . Sa fiti sanatosi poti sa te apuci de shopping linistita abia astept si eu
Daaa abia astept sa cumpar, vaaaiii |
|
| ANDREEA2929A wrote:Ce buze are...mvai
M-am topit la propriu când l-am vazut |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| EllaMaria wrote:Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e bine are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorul are buzele lui mami si nasucu lui tati acum m-am linistit o perioada
Ella, ma bucur ca totul e bine!!! ai un baietel tare dragalas!!! Eu mai am de asteptat 9 zile, pana la morfologie...ma mai consolez cu faptul ca-l simt!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Ce ma bucur Carlita, si eu o sa fiu cu ochii pe tine Ai incredere in DD ca stie el cel mai bine, într-adevar tu in comparatie cu mine ai avut o implantare, eu nici macar atata. Asta trebuie sa fie un embrionas bun (e ultimul sau mai aveai inca unu?) Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca. |
|
| carlita wrote:Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca. Poate iti da Doamne Doamne 2 ca sa compenseze |
|
| Sisi2 wrote:Ella, ma bucur ca totul e bine!!! ai un baietel tare dragalas!!! Eu mai am de asteptat 9 zile, pana la morfologie...ma mai consolez cu faptul ca-l simt!! Sisi deja morfo2? Cand zboara timpul asta? Eu mai am un pic pana la dublu test.. Emotii cat incape..cred ca dupa asta ma linistesc si o sa anunt si la serviciu |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| ANDREEA2929A wrote:Sisi deja morfo2? Cand zboara timpul asta? Eu mai am un pic pana la dublu test.. Emotii cat incape..cred ca dupa asta ma linistesc si o sa anunt si la serviciu
Da, urmeaza morfo 2. Nici mie nu imi vine sa cred. Asa am zis si eu, ca ma linistesc dar tot am emotii si stres!! |
|
|