Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Monday, March 8, 2021 4:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e binecomputerlove are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorulhohot computerlove are buzele lui mami si nasucu lui tatihearts acum m-am linistit o perioadayes

EllaMaria attached the following image(s):
img_20210308_160148.jpg

AleC
Scris: Monday, March 8, 2021 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
EllaMaria wrote:
Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e binecomputerlove are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorulhohot computerlove are buzele lui mami si nasucu lui tatihearts acum m-am linistit o perioadayes

Cel mai bun cadou de 8 martie, nu? coeur Cheek Kiss
BBEma
Scris: Monday, March 8, 2021 5:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
BBEma
Scris: Monday, March 8, 2021 5:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
EllaMaria wrote:

E minunat Ella coeur coeur ai un baiat tare frumusel . Sa fiti sanatosi coeur poti sa te apuci de shopping linistita majoreta abia astept si eu Lol
ANDREEA2929A
Scris: Monday, March 8, 2021 5:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Ce buze are...mvai coeur
Andreeax
Scris: Monday, March 8, 2021 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Vai,vai,ce cre?tem cu to?ii ?i toatele pe aici !!!
Roser,sa ai parte de o nastere u?oara ?i i întâlnite magica cu bebe!
Trebuia sa am ?i eu eco miercuri dar pt ca am fost acum doua saptamâni pt ca a cerut hematologul fluxul pe artere a ramas sa amânam cu înca o saptamâna ?i ne auzim doar in caz de nevoie. A?a ca eu mai am de asteptam pana saptamâna viitoare unde mi-a promis medicul ?i ni?te pozici mai pt sufletul meu dupa ce terminam controlul. Abia a?tept! Pana una alta am un berbecu? la protap promis in weekendul asta plus o tira de shopping mâine ?i rasfa? pa coafor cadou de pa so? coeur

La mul?i ani femeilor!!!! yes
Merry89
Scris: Monday, March 8, 2021 6:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
La mul?i ani, mamici în devenire!!! Sa ave?i parte numai de bucurii ?i de bebei sanato?i! Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Monday, March 8, 2021 10:13 PM
Nivel

AleC wrote:

Cel mai bun cadou de 8 martie, nu? coeur Cheek Kiss

Cel mai de pretcomputerlove
EllaMaria
Scris: Monday, March 8, 2021 10:13 PM
Nivel

BBEma wrote:

E minunat Ella coeur coeur ai un baiat tare frumusel . Sa fiti sanatosi coeur poti sa te apuci de shopping linistita majoreta abia astept si eu Lol

Daaa abia astept sa cumpar, vaaaiiicomputerlove
EllaMaria
Scris: Monday, March 8, 2021 10:14 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ce buze are...mvai coeur

M-am topit la propriu când l-am vazutLove
Sisi2
Scris: Monday, March 8, 2021 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
EllaMaria wrote:

Ella, ma bucur ca totul e bine!!!Cheek Kiss ai un baietel tare dragalas!!!hearts
Eu mai am de asteptat 9 zile, pana la morfologie...ma mai consolez cu faptul ca-l simt!!
carlita
Scris: Tuesday, March 9, 2021 12:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Ce ma bucur Carlita, si eu o sa fiu cu ochii pe tineHands
Ai incredere in DD ca stie el cel mai bine, într-adevar tu in comparatie cu mine ai avut o implantare, eu nici macar atata. Asta trebuie sa fie un embrionas bun coeur (e ultimul sau mai aveai inca unu?)

Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. Crazy El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:34 AM
Nivel

carlita wrote:

Am incredere ca merge ca la carte DD ... Mai am 2 buburuze, dar îs cei mai slabuti calitativ si ghici ce? I-as transfera pe ambii acum, înca nu i-am zis lui DD ce-mi falfaie prin creieras. Crazy El oricum niciodata nu mi-a zis nimic de nr, doar embrioloaga ma suna sa întrebe cati embrioni sa pregateasca.

Poate iti da Doamne Doamne 2 Bravoo ca sa compenseze topai majoreta
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 9, 2021 6:36 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Ella, ma bucur ca totul e bine!!!Cheek Kiss ai un baietel tare dragalas!!!hearts
Eu mai am de asteptat 9 zile, pana la morfologie...ma mai consolez cu faptul ca-l simt!!

Sisi deja morfo2? Cand zboara timpul asta?
Eu mai am un pic pana la dublu test..
Emotii cat incape..cred ca dupa asta ma linistesc si o sa anunt si la serviciu hearts
Sisi2
Scris: Tuesday, March 9, 2021 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
ANDREEA2929A wrote:

Sisi deja morfo2? Cand zboara timpul asta?
Eu mai am un pic pana la dublu test..
Emotii cat incape..cred ca dupa asta ma linistesc si o sa anunt si la serviciu hearts

Da, urmeaza morfo 2. Nici mie nu imi vine sa cred. Asa am zis si eu, ca ma linistesc hohot dar tot am emotii si stres!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.