Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Mgeorgiana85 wrote:Asa credeam si eu cu Amelia si am nascut la 40+2
Amelia mea s-a grabit mai tare
Totusi, cu o seara inainte nici nu ma gandeam ca a 2-a zi am sa nasc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| La multi ani gravidutelor!!! Sa aveti o primavara minunata!!! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| La mul?i ani!!!! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| La Multi Ani, femei minunate! Sa avem sarcini si nasteri usoare! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| La multi ani femei puternice |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| La mul?i ani, femei frumoase!!! Sa aveti o primavara de poveste!!! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Nu mai stiu cine intreba cum se calculeaza in cate luni esti. Cred ca asta e cel mai explicativ calendar pe care l-am gasit.
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/cat-de-insarcinata-sunt-sarcina-pe-saptamani-luni-si-trimestre |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1006
| La multi ani burticilor !
Azi merg la eco, am deja emotii desi nu ar trebui azi noapte de abia am dormit de gânduri |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| ANDREEA2929A wrote:Tu urmezi!!!!! Te asteptam aici Locul 1 e cu noroc Doamne-ajuta! Sa te-auda Dumnezeu! La anu' sa sarbatorim toate 8 martie la mamici!!!
La multi ani, mamici cu pitici in burtici! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| La multi ani, femei frumoase! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Multumesc Carlita! Eu sunt bine, tot acasa, niciun semn ca ar urma sa nasc. Bebele se misca mult, parca ar vrea sa iasa dar nu stie pe unde, tot rad cu sotul de el Dar stai linistita ca pana ai transferul sigur eliberez barza si vine direct la tine cu instructiuni clare. Stii ce tratament o sa ai acum, a schimbat ceva? Ce scumpel e!!! Face si el incercari, lasa-l sa se coaca bine! Eu stau cu ochii pe tine! Sper sa ajunga unde trebuie barzuca ta, am inceput de azi tratamentul si e la fel ca si data trecuta, n-am nimic modificat. Am avut de gand sa-l intreb de prednison, dar cred ca a considerat ca nu e cazul la mine, avand o implantare deja. Pentru ca stiu ca a dat el, din proprie initiativa, prednison cuiva. DAca nu mi-ar fi frica ca ma umflu de la prednison, l-as intreba...
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Roser , suntem toate cu gandul la tine! Sa ai o nastere usoara si sa fiti bine tu si bebe
Pe mine m-au sunat de la clinica sa imi spuna ca maine are medicul meu 3 interventii si nu mai poate participa la consulatii si m-au reprogramat joi
S-a lungit asteptarea... Daca l-as simti ca misca as stii ca e bine si nu mi-as face atatea griji , dar cum nu simt nimic, pana joi iar stau pe ace |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| carlita wrote:Ce scumpel e!!! Face si el incercari, lasa-l sa se coaca bine!  Eu stau cu ochii pe tine! Sper sa ajunga unde trebuie barzuca ta, am inceput de azi tratamentul si e la fel ca si data trecuta, n-am nimic modificat. Am avut de gand sa-l intreb de prednison, dar cred ca a considerat ca nu e cazul la mine, avand o implantare deja. Pentru ca stiu ca a dat el, din proprie initiativa, prednison cuiva. DAca nu mi-ar fi frica ca ma umflu de la prednison, l-as intreba...
Ce ma bucur Carlita, si eu o sa fiu cu ochii pe tine Ai incredere in DD ca stie el cel mai bine, într-adevar tu in comparatie cu mine ai avut o implantare, eu nici macar atata. Asta trebuie sa fie un embrionas bun (e ultimul sau mai aveai inca unu?)
|
|

| La multi ani burtici minunate!! O primavara frumoasa si sarcini usoare in continuare! |
|

| Miri08 wrote:Roser , suntem toate cu gandul la tine! Sa ai o nastere usoara si sa fiti bine tu si bebe Pe mine m-au sunat de la clinica sa imi spuna ca maine are medicul meu 3 interventii si nu mai poate participa la consulatii si m-au reprogramat joi S-a lungit asteptarea... Daca l-as simti ca misca as stii ca e bine si nu mi-as face atatea griji , dar cum nu simt nimic, pana joi iar stau pe ace
Multumesc Miri! O sa va dau de stire cand am vreo noutate :)
E naspa cand te reprogrameaza si astepti de atata timp dar nu iti face griji ca sigur totul e in regula cu bebe. Poate iti face o surpriza si il vei simti pana joi :) |
|
|