Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BBEma
Scris: Saturday, March 6, 2021 9:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu am asa in dreapta, si mereu am pus o pe seama digestiei si bineinteles a modificarilor sarcinii. Isi face loc, dar pt linistea ta Daca persista suna pt un control.grup

Da tot asa simt si eu totusi ca e cumva din cauza digestiei Lol adica nu semana deloc cu o crampa menstruala sau ceva asemanator , pana la urma m a lasat Cheek Kiss sper sa nu se mai repete
Capsunica22
Scris: Saturday, March 6, 2021 11:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Andreeax wrote:

Cred ca ala e sughi?,Ella. ?i eu cam la câteva zile,de pe la 25 de saptamâni,tot mi se întâmpla sa simt un fel de tresarire la acela?i interval de timp dar muuult la light ca o lovitura care aproape ca doare acum din când in când,am impresia sa ini muta organele ?i le preseaza Lol sa nu mai zic sa am impresia ca ma sufoc ?i obosesc ?i in timp ce mestec la
masa,sunt momente când ma opresc din mâncat,cu mâncarea înca in gura,sa trag arr in piept ca nu îmi ajunge aerul Lol So?ul rade de mine dar. e horror uneori,îmi mai cade ?i pe jos Lol hohot

Da.Asa e sughitul:))))))coeur
Sisi2
Scris: Saturday, March 6, 2021 4:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Ella, Ioana, multumesc pentru raspuns!!Cheek Kiss
M-am mai linistit.
Ella, sa stii ca niciodata nu am resit sa-l pacalesc cu ciocolata sau alte lucruri. A miscat doar cand a vrut si gata!hohot are personalitate deja....hohot
Capsunica22
Scris: Saturday, March 6, 2021 6:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Sisi2 wrote:

Multumesc mult pentru raspuns!! Il simt scurt, imi da cate una si gata!!! Cel mai des cand mananchohot . Cand stau in pat nu prea vrea misca...mai da asa cate una, si atat!! Sper sa fie bine. Mai am putin de asteptat pana la morfologie Hilar

L.E. eu am placenta anterioara!

Eu cu A doua sarcina am avut placenta anterioara si abia la 20 s am simtit- prima data:)) stai tu linistita ca dupa ce mai.creste iti da el la coaste hohot cu tot cu placenta :)) o sa te bucuri dupa ca ai placenta anterioarahohot
Sisi2
Scris: Saturday, March 6, 2021 10:57 PM
Nivel

Capsunica22 wrote:

Eu cu A doua sarcina am avut placenta anterioara si abia la 20 s am simtit- prima data:)) stai tu linistita ca dupa ce mai.creste iti da el la coaste hohot cu tot cu placenta :)) o sa te bucuri dupa ca ai placenta anterioarahohot

Inseamna ca eu l-am simtit destul de repede...sincer pana zilele astea nu prea stiam care e faza cu placenta.NuStiu Am citit si m-am lamurit cat de cat.
Multumesc!!!Cheek Kiss m-am linistit acum...azi de exemplu a fost tare energic...hearts
Miri08
Scris: Saturday, March 6, 2021 11:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
M-am uitat si eu un fisele mele de la medic si tot placenta aterioara am.Maine fac 18 sapt , dar bebe e inainte cam cu 5 zile si totusi nu-l simt ca misca NuStiu Dar daca voi ziceti ca pe la 20 de sapt incepe sa se simta la placenta anterioara atunci mai astept.Oricum marti am ecografie.Sper sa fie in regula bebeleHands
carlita
Scris: Sunday, March 7, 2021 1:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Si eu cam imi cam bag nasul pe acolo in ultimul timp, dar prefer sa stiu ce ma asteapta decat sa am un soc dupaia Lol
Eu sunt obligata sa ma intorc la munca destul de repede. Aici avem concediu de maternitate doar 16 saptamani + 2 saptamani pt alaptare (e o ora pe zi dar poti sa le aduni si sa ceri zile) + 4 saptamani concediul de odihna. Mai imi iau cateva saptamani fara plata, apoi de la 1 octombrie, din nou pe front. Partea buna e ca in jur de 4 zile pe saptamana lucrez de acasa si o sa o avem pe mama la noi pana piticul va implini macar un anisor. Sper sa ma descurc.

Azi iar am fost la control si nicio noutate, mai am de asteptat. Cred ca barza mea o asteapta pe Carlita sa inceapa tratamentul pt un nou transfer ras

Hey, cum esti azi? Înca sta cuminte bebe? Imediat declar si eu z1, poti da drumul berzei Lol Lol Lol
Mereu am zis ca la noi e boierie cu CIC 2 ani.
Eu iti tin pumnii sa ai o nastere de poveste si o acomodare cât mai rapida! Doamne-ajuta! computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, March 7, 2021 7:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
carlita wrote:

Hey, cum esti azi? Înca sta cuminte bebe? Imediat declar si eu z1, poti da drumul berzei Lol Lol Lol
Eu iti tin pumnii sa ai o nastere de poveste si o acomodare cât mai rapida! Doamne-ajuta! computerlove

Tu urmezi!!!!! Te asteptam aici majoreta
Locul 1 e cu norocyes
Sisi2
Scris: Sunday, March 7, 2021 11:04 AM
Nivel

Miri08 wrote:
M-am uitat si eu un fisele mele de la medic si tot placenta aterioara am.Maine fac 18 sapt , dar bebe e inainte cam cu 5 zile si totusi nu-l simt ca misca NuStiu Dar daca voi ziceti ca pe la 20 de sapt incepe sa se simta la placenta anterioara atunci mai astept.Oricum marti am ecografie.Sper sa fie in regula bebeleHands

Nici eu nu stiam care e faza cu placenta. Eu am avut norocul sa-l simt pe la 17 sapt, dar nu e o regula. Eu zic sa nu iti faci griji, cu siguranta il vei simti si totul e bine. Cheek Kiss
Oricum am inteles ca la prima sarcina, in general, nu se simt miscarile asa repede!!! Deci, stai linistita!Cheek Kiss
Roser
Scris: Sunday, March 7, 2021 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Multumesc Carlita!pupici
Eu sunt bine, tot acasa, niciun semn ca ar urma sa nasc. Bebele se misca mult, parca ar vrea sa iasa dar nu stie pe unde, tot rad cu sotul de elLol
Dar stai linistita ca pana ai transferul sigur eliberez barza si vine direct la tine cu instructiuni clare.
Stii ce tratament o sa ai acum, a schimbat ceva?
laura513
Scris: Sunday, March 7, 2021 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Roser wrote:

Multumesc Carlita!pupici
Eu sunt bine, tot acasa, niciun semn ca ar urma sa nasc. Bebele se misca mult, parca ar vrea sa iasa dar nu stie pe unde, tot rad cu sotul de elLol
Dar stai linistita ca pana ai transferul sigur eliberez barza si vine direct la tine cu instructiuni clare.
Stii ce tratament o sa ai acum, a schimbat ceva?

Bebe agitat poate fi semn ca urmeaza sa iasa la lumina :D Si la mine s-a agitat fetita tare in ultimele zile de sarcina. Cheek Kiss
Roser
Scris: Sunday, March 7, 2021 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
laura513 wrote:

Bebe agitat poate fi semn ca urmeaza sa iasa la lumina :D Si la mine s-a agitat fetita tare in ultimele zile de sarcina. Cheek Kiss

Din pacate nu ma pot lua dupa asta pt ca intotdeauna a fost asa :).
Oricum sper ca asta a fost ultimul weekend in doi si saptamana urmatoare isi va face aparitia Hands
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, March 7, 2021 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Miri08 wrote:

Eu cu Eduard am avut placenta anterioara si miscarile le-am simtit la 22 de saptamani. Cu Amelia am avut posterioara si am simtit de la 17 saptamani. Sincer, prefer anterioara... Amelia m-a terminat cu miscarile.. Misca atat de tare incat ma durea groaznic. NuImiPasa
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, March 7, 2021 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
laura513 wrote:

Asa credeam si eu cu Amelia si am nascut la 40+2 hohot
Zee
Scris: Sunday, March 7, 2021 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Fetelor, nu stiu daca numai la mine, dar bebe a sughitat foarte mult in burtica iar acum e teroare. Sughite tot timpul inainte sa adoarma si se enerveaza de numa' Lol asa de tare sughite cateodata saracutul, imi amintesc sa asa imi "sarea" si burtica Big Laugh
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.