Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Eu am asa in dreapta, si mereu am pus o pe seama digestiei si bineinteles a modificarilor sarcinii. Isi face loc, dar pt linistea ta Daca persista suna pt un control.
Da tot asa simt si eu totusi ca e cumva din cauza digestiei adica nu semana deloc cu o crampa menstruala sau ceva asemanator , pana la urma m a lasat sper sa nu se mai repete |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Andreeax wrote: Cred ca ala e sughi?,Ella. ?i eu cam la câteva zile,de pe la 25 de saptamâni,tot mi se întâmpla sa simt un fel de tresarire la acela?i interval de timp dar muuult la light ca o lovitura care aproape ca doare acum din când in când,am impresia sa ini muta organele ?i le preseaza sa nu mai zic sa am impresia ca ma sufoc ?i obosesc ?i in timp ce mestec la masa,sunt momente când ma opresc din mâncat,cu mâncarea înca in gura,sa trag arr in piept ca nu îmi ajunge aerul So?ul rade de mine dar. e horror uneori,îmi mai cade ?i pe jos Da.Asa e sughitul:)))))) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Ella, Ioana, multumesc pentru raspuns!! M-am mai linistit. Ella, sa stii ca niciodata nu am resit sa-l pacalesc cu ciocolata sau alte lucruri. A miscat doar cand a vrut si gata! are personalitate deja.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Sisi2 wrote:Multumesc mult pentru raspuns!! Il simt scurt, imi da cate una si gata!!! Cel mai des cand mananc . Cand stau in pat nu prea vrea misca...mai da asa cate una, si atat!! Sper sa fie bine. Mai am putin de asteptat pana la morfologie L.E. eu am placenta anterioara!
Eu cu A doua sarcina am avut placenta anterioara si abia la 20 s am simtit- prima data:)) stai tu linistita ca dupa ce mai.creste iti da el la coaste cu tot cu placenta :)) o sa te bucuri dupa ca ai placenta anterioara |
|
| Capsunica22 wrote:Eu cu A doua sarcina am avut placenta anterioara si abia la 20 s am simtit- prima data:)) stai tu linistita ca dupa ce mai.creste iti da el la coaste cu tot cu placenta :)) o sa te bucuri dupa ca ai placenta anterioara
Inseamna ca eu l-am simtit destul de repede...sincer pana zilele astea nu prea stiam care e faza cu placenta. Am citit si m-am lamurit cat de cat. Multumesc!!! m-am linistit acum...azi de exemplu a fost tare energic... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| M-am uitat si eu un fisele mele de la medic si tot placenta aterioara am.Maine fac 18 sapt , dar bebe e inainte cam cu 5 zile si totusi nu-l simt ca misca Dar daca voi ziceti ca pe la 20 de sapt incepe sa se simta la placenta anterioara atunci mai astept.Oricum marti am ecografie.Sper sa fie in regula bebele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser wrote:Si eu cam imi cam bag nasul pe acolo in ultimul timp, dar prefer sa stiu ce ma asteapta decat sa am un soc dupaia Eu sunt obligata sa ma intorc la munca destul de repede. Aici avem concediu de maternitate doar 16 saptamani + 2 saptamani pt alaptare (e o ora pe zi dar poti sa le aduni si sa ceri zile) + 4 saptamani concediul de odihna. Mai imi iau cateva saptamani fara plata, apoi de la 1 octombrie, din nou pe front. Partea buna e ca in jur de 4 zile pe saptamana lucrez de acasa si o sa o avem pe mama la noi pana piticul va implini macar un anisor. Sper sa ma descurc. Azi iar am fost la control si nicio noutate, mai am de asteptat. Cred ca barza mea o asteapta pe Carlita sa inceapa tratamentul pt un nou transfer Hey, cum esti azi? Înca sta cuminte bebe? Imediat declar si eu z1, poti da drumul berzei Mereu am zis ca la noi e boierie cu CIC 2 ani. Eu iti tin pumnii sa ai o nastere de poveste si o acomodare cât mai rapida! Doamne-ajuta! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| carlita wrote:Hey, cum esti azi? Înca sta cuminte bebe? Imediat declar si eu z1, poti da drumul berzei Mereu am zis ca la noi e boierie cu CIC 2 ani. Eu iti tin pumnii sa ai o nastere de poveste si o acomodare cât mai rapida! Doamne-ajuta! Tu urmezi!!!!! Te asteptam aici Locul 1 e cu noroc |
|
| Miri08 wrote:M-am uitat si eu un fisele mele de la medic si tot placenta aterioara am.Maine fac 18 sapt , dar bebe e inainte cam cu 5 zile si totusi nu-l simt ca misca Dar daca voi ziceti ca pe la 20 de sapt incepe sa se simta la placenta anterioara atunci mai astept.Oricum marti am ecografie.Sper sa fie in regula bebele
Nici eu nu stiam care e faza cu placenta. Eu am avut norocul sa-l simt pe la 17 sapt, dar nu e o regula. Eu zic sa nu iti faci griji, cu siguranta il vei simti si totul e bine. Oricum am inteles ca la prima sarcina, in general, nu se simt miscarile asa repede!!! Deci, stai linistita! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| carlita wrote:Hey, cum esti azi? Înca sta cuminte bebe? Imediat declar si eu z1, poti da drumul berzei Mereu am zis ca la noi e boierie cu CIC 2 ani. Eu iti tin pumnii sa ai o nastere de poveste si o acomodare cât mai rapida! Doamne-ajuta!
Multumesc Carlita! Eu sunt bine, tot acasa, niciun semn ca ar urma sa nasc. Bebele se misca mult, parca ar vrea sa iasa dar nu stie pe unde, tot rad cu sotul de el Dar stai linistita ca pana ai transferul sigur eliberez barza si vine direct la tine cu instructiuni clare. Stii ce tratament o sa ai acum, a schimbat ceva? |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Roser wrote:Multumesc Carlita! Eu sunt bine, tot acasa, niciun semn ca ar urma sa nasc. Bebele se misca mult, parca ar vrea sa iasa dar nu stie pe unde, tot rad cu sotul de el Dar stai linistita ca pana ai transferul sigur eliberez barza si vine direct la tine cu instructiuni clare. Stii ce tratament o sa ai acum, a schimbat ceva?
Bebe agitat poate fi semn ca urmeaza sa iasa la lumina :D Si la mine s-a agitat fetita tare in ultimele zile de sarcina. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| laura513 wrote:Bebe agitat poate fi semn ca urmeaza sa iasa la lumina :D Si la mine s-a agitat fetita tare in ultimele zile de sarcina.
Din pacate nu ma pot lua dupa asta pt ca intotdeauna a fost asa :). Oricum sper ca asta a fost ultimul weekend in doi si saptamana urmatoare isi va face aparitia |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Miri08 wrote:M-am uitat si eu un fisele mele de la medic si tot placenta aterioara am.Maine fac 18 sapt , dar bebe e inainte cam cu 5 zile si totusi nu-l simt ca misca Dar daca voi ziceti ca pe la 20 de sapt incepe sa se simta la placenta anterioara atunci mai astept.Oricum marti am ecografie.Sper sa fie in regula bebele Eu cu Eduard am avut placenta anterioara si miscarile le-am simtit la 22 de saptamani. Cu Amelia am avut posterioara si am simtit de la 17 saptamani. Sincer, prefer anterioara... Amelia m-a terminat cu miscarile.. Misca atat de tare incat ma durea groaznic. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| laura513 wrote:Bebe agitat poate fi semn ca urmeaza sa iasa la lumina :D Si la mine s-a agitat fetita tare in ultimele zile de sarcina. Asa credeam si eu cu Amelia si am nascut la 40+2 |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Fetelor, nu stiu daca numai la mine, dar bebe a sughitat foarte mult in burtica iar acum e teroare. Sughite tot timpul inainte sa adoarma si se enerveaza de numa' asa de tare sughite cateodata saracutul, imi amintesc sa asa imi "sarea" si burtica
|
|
|