Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| EllaMaria wrote:Fetelor cum se simte sughitul? De 2 minute simt în acelasi loc niste pulsatii tot la 2 secunde. Sa tina asa mult sughitul? Cred ca ala e sughi?,Ella. ?i eu cam la câteva zile,de pe la 25 de saptamâni,tot mi se întâmpla sa simt un fel de tresarire la acela?i interval de timp dar muuult la light ca o lovitura care aproape ca doare acum din când in când,am impresia sa ini muta organele ?i le preseaza sa nu mai zic sa am impresia ca ma sufoc ?i obosesc ?i in timp ce mestec la masa,sunt momente când ma opresc din mâncat,cu mâncarea înca in gura,sa trag arr in piept ca nu îmi ajunge aerul So?ul rade de mine dar. e horror uneori,îmi mai cade ?i pe jos |
|
| Ioana,esti viteaza rau Nu ?tiu ce lucrezi tu,ca poate e relaxant sau poate iei mai mul?i banu?i daca te întorci . Eu sa nu aud de job,mi s-a luat pana peste cap,înca sunt pe grupul de la serviciu de wup ?i mai aud de el. Noi avem casa la ro?u,cea in care vrem sa ne mutam,am sa-mi rezerv o camera pt mine ?i ma apuc de cursuri ...prefer sa epilez ?i sa pun unghii ?i gene decât sa ma întorc la serviciu Eu o am pe soacra mea care momentan sta in aceia?i casa dupa care vom aveam case diferite in curte ...e o femeie extraordinara ,nu se baga decât atunci când ii ceri ajutorul ?i nu face decât sa ajute,o ador!!! Am mai intrat ?i eu pe la mamici ?i am citit ?i m-a luat pu?in frica dar ma gândesc ca daca una a reu?it,toate reu?im pana la urma. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Irinan wrote:Vrei sa dai ca racul inapoi? n ai cum, tot inainte trebuie sa mergi ai sa vezi ca ai sa faci fata cu brio si o sa merite orice sacrificiu.. cei mici stiu sa te rasplateasca inzecit . Uite eu ce am primit si nici macar nu e inca 8 martie Ce baiat mare si frumos ai, Irina |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Roser wrote:
Da, asa se simte si poate dura si mai mult. Mie nu imi place deloc senzatia, am impresia ca sufera :))
Sa vedeti apoi cum sughita, li se zguduie tot corpusorul lor mic, nu e de mirare ca se simtea din burta |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| freya1 wrote:Ce baiat mare si frumos ai, Irina trece repede timpul sa sti.. avea 2 ani el, cand am intrat pe forum. In vara face 5 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Nu-s asa viteaza! Muncesc de acasa, deja de 4 ani. Deci nu o sa fiu plecata cu orele sau ceva. Plus ca le-am zis ca vreau program redus la inceput, cum am acum, 6 ore. Oferta financiara este extrem de tentanta si am zis ca incerc. Dar cum vorbeam cu mama mea, a avut 3 luni de stat acasa dupa ce a nascut. In state, daca stai 3 luni acasa dupa ce nasti, inseamna ca ai pile la medic. Deci si in alte parti se practica, asa ca nu-s prima si nici ultima. Oricum, mi-am rezervat dreptul de a spune stop oricand simt ca nu mai pot si au fost de acord. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| IoanaIoanaC wrote:Vai ce ochisori are! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor!!! Stiu ca s-a mai vorbit despre asta, dar totusi am zis sa va intreb. Voi la 20 de sapt cat de des ii simteati pe micuti?? Eu il simt cam de 5-6 ori pe zi. Nu e putin?? |
|
| Sisi,la 20 de saptamâni,daca aveam o zi mai activa nu îl simteam pe bebe deloc,doar camd ma puneam seara in pat ?i stataeam linistita. Ba aveam zile in care mai ca nu îl simteam decât daca eram super atenta la ce se întâmpla prin burtica. Eu am ?i placenta anterioara. Eu zic sa stai linistita,acum creste bebe ?i te mi?ca din loc. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreeax wrote:Sisi,la 20 de saptamâni,daca aveam o zi mai activa nu îl simteam pe bebe deloc,doar camd ma puneam seara in pat ?i stataeam linistita. Ba aveam zile in care mai ca nu îl simteam decât daca eram super atenta la ce se întâmpla prin burtica. Eu am ?i placenta anterioara. Eu zic sa stai linistita,acum creste bebe ?i te mi?ca din loc.
Multumesc mult pentru raspuns!! Il simt scurt, imi da cate una si gata!!! Cel mai des cand mananc . Cand stau in pat nu prea vrea misca...mai da asa cate una, si atat!! Sper sa fie bine. Mai am putin de asteptat pana la morfologie
L.E. eu am placenta anterioara! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 919
| Sisi2 wrote:Buna fetelor!!! Stiu ca s-a mai vorbit despre asta, dar totusi am zis sa va intreb. Voi la 20 de sapt cat de des ii simteati pe micuti?? Eu il simt cam de 5-6 ori pe zi. Nu e putin??
Stai linistita si eu numaram miscarile, inca o mai fac. Sa sti ca vor fi zile când bebe e super activ si apoi zile când e lenes si misca mai rar sau mai încet. La mine e panica si când e foarte activ, ca ma sperie, poate e bai ceva, dar si când miscarile se simt mai usor. Am observat ca deja nu îl mai provoc cu ceva dulce, misca daca vrea si când vrea. Ia atitudine deja |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 919
| Roser, Andreea multumesc pt raspuns. Sa stiti ca m-am panicat, e prima data când simt si m-am speriat ca ceva nu e în regula. M-am întins pe spate, am stat pe stânga, pe dreapta si nimic. Apoi dupa vreo 6 minute nu am mai simtit, a inceput sa miste prin burtica. of câte si câte noutati apar si toate de la un puiut de om |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Sisi2 wrote:Buna fetelor!!! Stiu ca s-a mai vorbit despre asta, dar totusi am zis sa va intreb. Voi la 20 de sapt cat de des ii simteati pe micuti?? Eu il simt cam de 5-6 ori pe zi. Nu e putin?? Tot placenta anterioara si eu. Pe la 19 a inceput cu gadilatul. Pe la 21 am plans o seara intreaga ca "azi n-am simtit-o deloc" de nu mai stia DDD ce sa-mi faca. Aznioapte a fost prima data cand m-a trezit din somn, asa dadea. In ultimele seri imi da cate una cand fac injectia seara Cred ca nici ei nu0i place Clexane Nu e putin de 5-6 ori pe zi la placenta anterioara. O sa simti mai des si mai tare, dar mai dureaza, rabdare (ca eu n-am avut ) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Fetele, eu si ieri dimineata si azi m am trezit la 4-5 ca ma chinuie o durere ... in partea stânga si se duce cumva spre coaste si chiar se lasa pe picior ,depinde de pozitie... am luat no Spa ,ieri mi a trecut ,dar azi nu vrea sa ma lase de nici o culoare . Sper doar sa nu fie de la nimic grav ... ca nu îmi dau seama ce e ,pe net nu am gasit decât durere de ligament rotund sau flatulenta ,simt ceva niste gaze si cica pot fi destul de dureroase ,dar nu ar fi trebuit sa ma lase de la no Spa ? Asa ma sperie , adica ma gândesc totusi ca a început bebe sa mute mobila cumva ? |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Eu am asa in dreapta, si mereu am pus o pe seama digestiei si bineinteles a modificarilor sarcinii. Isi face loc, dar pt linistea ta Daca persista suna pt un control. |
|
|