Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Merry89
Scris: Thursday, March 4, 2021 6:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Mul?umesc mult, fetelor! computerlove
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 11:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Oare poate un admin sa imi taie accesul la casuta mamicilor? Nu de alta dar ma apuca panica cand vad cat le e de greu. Si eu acum sunt viteaza si vreau sa si muncesc dupa ce nasc pale pale pale
AleC
Scris: Friday, March 5, 2021 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
IoanaIoanaC wrote:
Oare poate un admin sa imi taie accesul la casuta mamicilor? Nu de alta dar ma apuca panica cand vad cat le e de greu. Si eu acum sunt viteaza si vreau sa si muncesc dupa ce nasc pale pale pale

Sa muncesti? hohot Mai vorbim noi Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 11:32 AM
Nivel

AleC wrote:

Sa muncesti? hohot Mai vorbim noi Cheek Kiss

Asa, da? EU asa te-am incurajat pe tine? Biiinnneeee!!! Lol
AleC
Scris: Friday, March 5, 2021 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
IoanaIoanaC wrote:

Asa, da? EU asa te-am incurajat pe tine? Biiinnneeee!!! Lol

Incurajare era Lol sa nu iti faci planuri asa marete. Dar cine stie, poate esti una din putinele norocoase cu bebe care doarme si mananca, fara colici, sau nopti albe. Eu am dormit prima noapte intreaga dupa ce am terminat cu alaptatul, la 3 ani Lol. Si culmea, acum ep doarme si eu ma trezesc de cateva ori pe noapte. Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 1:01 PM
Nivel

AleC wrote:

Incurajare era Lol sa nu iti faci planuri asa marete. Dar cine stie, poate esti una din putinele norocoase cu bebe care doarme si mananca, fara colici, sau nopti albe. Eu am dormit prima noapte intreaga dupa ce am terminat cu alaptatul, la 3 ani Lol. Si culmea, acum ep doarme si eu ma trezesc de cateva ori pe noapte. Cheek Kiss

Am emotii si eu, dar o sa o mut pe mama la mine sa ma ajute. Am zis ca incerc, vedem ce iese.
freya1
Scris: Friday, March 5, 2021 1:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana Cheek Kiss poate nu chiar sa muncesti, eu cand fac o ciorba ma simt ca in vacanta Lol atata timp pt mine
Dar sa stii ca trece timpul si nu e asa de rau, acum de cateva zile baiatul meu imi zambeste, pai pentru asa un zambet as mai sta bucuroasa treaza cateva nopti coeur o sa vezi ca e si tare frumos
Capsunica22
Scris: Friday, March 5, 2021 1:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Merry89 wrote:
Buna, fetelor!
Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita ras ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma majoreta
Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin Hilar

Bine ai Venit Merrymajoreta
DistanceKiss
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 1:17 PM
Nivel

freya1 wrote:
Ioana Cheek Kiss poate nu chiar sa muncesti, eu cand fac o ciorba ma simt ca in vacanta Lol atata timp pt mine
Dar sa stii ca trece timpul si nu e asa de rau, acum de cateva zile baiatul meu imi zambeste, pai pentru asa un zambet as mai sta bucuroasa treaza cateva nopti coeur o sa vezi ca e si tare frumos

Poi tocmai, pentru ciorbe si leganat cand nu e vorba de mancare, o aduc pe mama Lol Nu stiu cum va fi, eu sper sa fac fata. Ce-o vrea ea pana la urma... Sanatoasa sa vina si cat mai aproape de termen!
Capsunica22
Scris: Friday, March 5, 2021 1:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
BisIrinka wrote:
Buna scumpelor. Numele meu este Irina. Sunt viitoare mamica de feti?a ??
Sunt însarcinata în 18 saptamâni ?i 2 zile. Bebe se dezvolta bine, se mi?ca în fiecare zi DistanceKiss
Sunt încântata sa fiu alaturi de voi.Angel
P.s. La câte saptamâni a?i sim?it mi?carile lui bebe la atingerile cu mâna pe burtica?
O zi minunata ??

Bine ai Venit grup hearts
Eu la a 3a sarcina la 16 saptamani si ceva zile coeur prima data când a facut si valuri topai
Irinan
Scris: Friday, March 5, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
IoanaIoanaC wrote:

Vrei sa dai ca racul inapoi?Lol n ai cum, tot inainte trebuie sa mergicoeur coeur ai sa vezi ca ai sa faci fata cu brio si o sa merite orice sacrificiu.. cei mici stiu sa te rasplateasca inzecitcoeur . Uite eu ce am primit si nici macar nu e inca 8 martiecoeur

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20210305-131957_gallery.jpg

IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 5, 2021 1:29 PM
Nivel

Irinan wrote:

Vrei sa dai ca racul inapoi?Lol n ai cum, tot inainte trebuie sa mergicoeur coeur ai sa vezi ca ai sa faci fata cu brio si o sa merite orice sacrificiu.. cei mici stiu sa te rasplateasca inzecitcoeur . Uite eu ce am primit si nici macar nu e inca 8 martiecoeur

Vai ce ochisori are! coeur
EllaMaria
Scris: Friday, March 5, 2021 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor cum se simte sughitul? De 2 minute simt în acelasi loc niste pulsatii tot la 2 secunde. Sa tina asa mult sughitul?
Roser
Scris: Friday, March 5, 2021 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Si eu cam imi cam bag nasul pe acolo in ultimul timp, dar prefer sa stiu ce ma asteapta decat sa am un soc dupaia Lol
Eu sunt obligata sa ma intorc la munca destul de repede. Aici avem concediu de maternitate doar 16 saptamani + 2 saptamani pt alaptare (e o ora pe zi dar poti sa le aduni si sa ceri zile) + 4 saptamani concediul de odihna. Mai imi iau cateva saptamani fara plata, apoi de la 1 octombrie, din nou pe front. Partea buna e ca in jur de 4 zile pe saptamana lucrez de acasa si o sa o avem pe mama la noi pana piticul va implini macar un anisor. Sper sa ma descurc.

Azi iar am fost la control si nicio noutate, mai am de asteptat. Cred ca barza mea o asteapta pe Carlita sa inceapa tratamentul pt un nou transfer ras
Roser
Scris: Friday, March 5, 2021 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
EllaMaria wrote:
Fetelor cum se simte sughitul? De 2 minute simt în acelasi loc niste pulsatii tot la 2 secunde. Sa tina asa mult sughitul?

Da, asa se simte si poate dura si mai mult. Mie nu imi place deloc senzatia, am impresia ca sufera :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.