Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Tuesday, February 23, 2021 12:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Felicitari Alexandra, sunteti minunate!! computerlove
Andreeax
Scris: Tuesday, February 23, 2021 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,eu una nu am avut aversiuni la niciun fel de mancare,am avut grea?a iar cu grea?a nu prea îmi venea sa manac mai nimic dar când începeam sa manânc (orice) îmi trecea grea?a pre? de o ora - doua. In principiu pot mânca orice îmi place . Am auzit multe femei însarcinate ca n-au mai putut mânca deloc carne pe perioada sarcinii. Eu astfel de probleme nu am. Tu manânca ce po?i manânca,proteina nu ?i-o iei numai din carne.
7Andreea
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Felicitari Alexandra! Superba mica Ema,sa fie sanatoasa,mancacioasa si dormicioasa iar tie recuperate usoara! Ador numele ei,era alegerea noastra in caz ca aveam fetita.Exact aceasi greutate si inaltime le avea si Matei la nastere.
Alle.p
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Alexandra felicitari coeur
Bine ai venit pe lume micuta Emacoeur
Alle.p
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
ANDREEA2929A wrote:
Felicitari Alexandra!majoreta
Feteleor mai are cineva aversiune fata de carne?
Eu una nu o pot manca DistanceKiss

In prima sarcina nu am putut sa mananc deloc carne de pui. Mi se facea greata numai cand ma gandeam la ea. Simteam ca are un gust de metal.
La a adoua sarcina am avut problema tot cu puiul, dar o perioada scurta, iar acum , la a treia, pot manca orice
freya1
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu nu am suportat deloc carnea in sarcina si nici ouale (desi inainte era rasfatul meu o omleta cu de toate la micul dejun), in trim 3 am mancat asa in scarba, ca aveam si regim pt diabet si nu prea aveam ce manca
Nu se intampla nimic daca ai grija sa ai alte surse de proteine, eu am mancat o gramada de iaurt grecesc si naut, linte
Andreeax
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:38 PM
Nivel

Mi-au venit ?i mie rezultatele testului de toleranta la glucoza. La diagnostic îmi scrie diabet gesta?ional. Am impresia ca prea repede se arunca la a?a diagnostic.
Prima glicemie este 70 iar la intervalul de referin?a <=92
A2a este 171 cu interval de <180
A3a este 172 iar la interval <153
Am dubii,mereu acasa a fost in regula in ultimele 4 luni luat ?i diminea?a ?i la o ora ?i pa doua plus ca am regim de aproximativ o luna PLUS ca nu ma încadrez deloc ca simptomatologie: in greutate plusul variaza între 1,5-2 kg,copilul nu e mai mare decât cu câteva zile,in urina nu a ie?it glucoza.
Colesterolul mi se pare uria? 325 mg/dl cu interval optim pana la 200.
Imi vine sa ma duc sa îl repet dar mi-e groaza de timpul petrecut pe acolo.
Zee
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu nu am putut manca pana pe la 25s, nu imi placea nici mirosul. Imi placeau doar sarmalele, dupa alea nu imi era nici macar greata Lol. Sincer, acum ca ma gandesc, nu stiu cum a trecut.
freya1
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:45 PM
Nivel

Andreea, nici eu nu ma incadram in definitie din niciun alt punct de vedere, dar teoria zice ca daca o valoare e in afara intervalului se considera diabet
Oricum daca tii deja regim si monitorizezi glicemia e f bine, asta vei face si pe viitor
Da, e aiurea testul pt ca in realitate nu vei consuma niciodata 75g de glucoza odata, dar ce sa faci
Colesterolul nu se masoara in sarcina tocmai pt ca e normal sa creasca mult
Andreeax
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:54 PM
Nivel

Zee,oricata grea?a as fi avut sau sa fi ?tiut ca dau ?i la boboci dupa,sarmalele le-as mânca oricând in orice cantitate mai ales ca soacra-mea le face demen?iale. Lol

Freya,multumesc,stiu ca ?i la tine a fost tot o valoare in afara intervalului. Acum aia e,oricum ?ineam regimul ?i mi-e bine cu el dar tot ma racaie pe creier diagnosticul asta. Sa ?tii ca va mai citesc din când in când la mamici. coeur
freya1
Scris: Tuesday, February 23, 2021 2:58 PM
Nivel

Te cred, si eu am fost foarte suparata si nu am vrut sa accept diagnosticul, ceva totusi a fost pt ca acum dupa nastere obtin valori mai mici ale glicemiei, eu in sarcina am tinut un regim fff strict ca sa am valorile glicemiei in limite, daca aveam 75g de carbohidrati pe zi ar fi trebuit sa fac insulina cred... important e sa fie bebelusii bine
oanatm
Scris: Tuesday, February 23, 2021 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
ANDREEA2929A wrote:

Eu am avut fata de carnea de pui, nici acum nu e ca ma impac prea bine cu ea, dar reusesc sa mananc putin.
Zee
Scris: Tuesday, February 23, 2021 3:22 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Zee,oricata grea?a as fi avut sau sa fi ?tiut ca dau ?i la boboci dupa,sarmalele le-as mânca oricând in orice cantitate mai ales ca soacra-mea le face demen?iale. Lol

Freya,multumesc,stiu ca ?i la tine a fost tot o valoare in afara intervalului. Acum aia e,oricum ?ineam regimul ?i mi-e bine cu el dar tot ma racaie pe creier diagnosticul asta. Sa ?tii ca va mai citesc din când in când la mamici. coeur

Exact, am mancat la sarmale de la soacra toata sarcina, o gramada.
A 3a valoarea, din cate stiu eu trebuie sa scada, fie chiar si cu cateva unitati. Eu as zice sa il mai repeti o data, daca poti sa mai stai acolo inca o data, acum vezi ce iti recomanda si medicul.

Pentru cele care sunt deja mamici, daca ma ajutati cu un sfat. Eu nu o sa am niciun ajutor dupa ce nasc, doar sotul (jobul nu ii permite sa fie in fiecare seara acasa, e plecat cate 2-3 zile), o sa isi ia concediu sa stea cu noi la inceput. Cam cate zile ati "depins" de ajutorul cuiva dupa ce ati nascut?
oanatm
Scris: Tuesday, February 23, 2021 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Zee wrote:

Exact, am mancat la sarmale de la soacra toata sarcina, o gramada.
A 3a valoarea, din cate stiu eu trebuie sa scada, fie chiar si cu cateva unitati. Eu as zice sa il mai repeti o data, daca poti sa mai stai acolo inca o data, acum vezi ce iti recomanda si medicul.

Pentru cele care sunt deja mamici, daca ma ajutati cu un sfat. Eu nu o sa am niciun ajutor dupa ce nasc, doar sotul (jobul nu ii permite sa fie in fiecare seara acasa, e plecat cate 2-3 zile), o sa isi ia concediu sa stea cu noi la inceput. Cam cate zile ati "depins" de ajutorul cuiva dupa ce ati nascut?

Eu am avut-o pe mama care m-a ajutat o sapt pana mi-a scos firele, desi reuseam sa o schimb pe cea mica, ii faceam baie, mama ma ajuta cu mancarea. Depinde cat de repede te recuperezi tu.
Zee
Scris: Tuesday, February 23, 2021 3:35 PM
Nivel

oanatm wrote:

Eu am avut-o pe mama care m-a ajutat o sapt pana mi-a scos firele, desi reuseam sa o schimb pe cea mica, ii faceam baie, mama ma ajuta cu mancarea. Depinde cat de repede te recuperezi tu.

Stiu ca depinde si inca nici nu stiu daca o sa pot naste natural sau cezariana. Ma interesa aproximativ, sa imi pot face cat de cat un calcul. MultumescCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.