Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| freya1 wrote:Roser, inca putin ! Sunt cu ochii pe voi Eu tot produse weleda am luat si water wipes, scutece am incercat mai multe si ne plac in special babylove de la dm si bambo nature Sa va luati ser fiziologic monodoze si comprese sterile netesute pt ochisori (am aflat si eu de curand, sunt mai moi decat cele din tifon) Pe bontul ombilical nu trebuie sa dati cu ceva anume, in niciun caz antibiotic, alcool mi-au zis in spital, nu ustura pt ca e necrozat tesutul ala Pt sani recomand compresele multi-mam (sunt geniale) si lanolina si absorbante lansinoh am eu
Freyaa, ne bucuram ca ne mai citesti, multumim pentru sfaturi. Sper ca sunteti bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Daa, ocupati tare, o sa vedeti imediat cum e Nastere usoara abia astept sa povestiti ! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Hello gagici. Vad ca vorbiti despre cumparaturi.Eu din ce am vazut la prietene, am hotarat ca pt baita sa iau abc derm.Ulei de masaj de ex nu o sa iau.Pt sani, crema de la lansinoh mi s-a recomandat.Am mai primit tot din gama abc derm ceva apa termala, crema pt crustele de lapte si ceva crema pentru iritatia din jurul guritei.Pompa de san nu imi iau ca imi da nasa, de la lansinoh si are si o sticluta care a venit o data cu pompa, nefolosita.Cantar la fel, de la nasa Fiind ultima din gasca cu bebe, primesc o gramada, deci pt multe nu trebuie sa imi bat capul. Pampersuri huggies si servetele la fel.Servetelele la fel, mai mult pt noapte, cand nu as vrea sa o trezesc de tot sa o spal, dar asta vedem atunci. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Multumesc mult pt raspunsuri fetelor!
Wow cate lucruri trebuiesc luate.Deja sunt zapacita :)) Poate mai facem o listuta mai tarziu ca sigur o sa le uit pana voi naste |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Miri08 wrote:Multumesc mult pt raspunsuri fetelor! Wow cate lucruri trebuiesc luate.Deja sunt zapacita :)) Poate mai facem o listuta mai tarziu ca sigur o sa le uit pana voi naste Da, da |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Alexandra, nastere usoara!! Asteptam vesti |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Miri08 wrote:Multumesc mult pt raspunsuri fetelor! Wow cate lucruri trebuiesc luate.Deja sunt zapacita :)) Poate mai facem o listuta mai tarziu ca sigur o sa le uit pana voi naste
Asa sunt si eu!!! Nu stiu cu ce ar trebui sa ma incep!! Dar ne dam noi seama pana la urma!!
Alexandra, nastere usoara!! |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Alexandra, nastere usoara, asteptam vesti
Aleahim, asta e cea mai buna parte cand ramai cam ultima, spre surprinderea mea si eu am primit o gramada.
Miri, nu te panica, voi mai aveti mult timp la dispozitie. Eu una o sa mai intru si o sa fac o lista si va zic daca am luat ceva inutil. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Zee wrote:Alexandra, nastere usoara, asteptam vesti Aleahim, asta e cea mai buna parte cand ramai cam ultima, spre surprinderea mea si eu am primit o gramada. Miri, nu te panica, voi mai aveti mult timp la dispozitie. Eu una o sa mai intru si o sa fac o lista si va zic daca am luat ceva inutil. Multumesc mult Zee Doamne ajuta ! ALEXANDRA nastere usoara ! Miri ,Sisi ,Ema ce va mai fac bebelu?ii? A meu misca de zor :))) doamne...azi a fost prima zi cand m-am trezit ca l-am simtit...a fost magic asa bine m-am trezit is fascinata..si traiesc sarcina la maxim...asa am facut cu ambii Doamne puiul de om..cum are el tot mai multa putere pe zi ce trece |
|
| Capsunica22 wrote:Multumesc mult Zee Doamne ajuta ! ALEXANDRA nastere usoara ! Miri ,Sisi ,Ema ce va mai fac bebelu?ii? A meu misca de zor :))) doamne...azi a fost prima zi cand m-am trezit ca l-am simtit...a fost magic asa bine m-am trezit is fascinata..si traiesc sarcina la maxim...asa am facut cu ambii Doamne puiul de om..cum are el tot mai multa putere pe zi ce trece
Bebele e bine, sper. Misca, il simt din ce in ce mai des. E mai activ seara, dimineata e puturos, ca ma-sa . Il simt in fiecare zi. Mi-a crescut si burta, parca peste noapte. Mai ai putin si afli si tu ce ai!!! |
|
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Capsunica22 wrote:Multumesc mult Zee Doamne ajuta ! ALEXANDRA nastere usoara ! Miri ,Sisi ,Ema ce va mai fac bebelu?ii? A meu misca de zor :))) doamne...azi a fost prima zi cand m-am trezit ca l-am simtit...a fost magic asa bine m-am trezit is fascinata..si traiesc sarcina la maxim...asa am facut cu ambii Doamne puiul de om..cum are el tot mai multa putere pe zi ce trece
Al meu inca imi da greturi si somnolenta , dar mai reduse decat inainte. Si desi cu greturi parca a început sa ma cam ia foamea Joi fac 12 sapt si vineri am programare .... Sper sa fie totul bineeeee ,am asa niste emotii sa fi crescut cat trebuie si sa fie sanatos Iti tin pumnii capsunica desi sunt convinsa ca la cata activitate are bebe e sanatos sau sanatoasa si n ai de ce sa ti faci griji
Nastere usoara Alexandra |
|
|
Si eu mai am greturi si mai ales somnolenta. As dormi non stop. Partea buna e ca greturile s-au diminuat in ultimele 2 zile. Sper sa continui tot asa. |
|
| Sisi2 wrote:
Si eu mai am greturi si mai ales somnolenta. As dormi non stop. Partea buna e ca greturile s-au diminuat in ultimele 2 zile. Sper sa continui tot asa.
Felicitari pentru baietel !!! Cred ca am uitat sa te felicit ca a fost foarte activ grupul in ultima vreme da, sper sa te lase greturile si pe tine sa te poti bucura de trim 2 ca se zice ca e foarte linistit |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| La mine au trecut greturile in schimb am pofte , cu mancarea m am reglat, in schimb dorm rau, am senzatia ca nu pot dormi pe nici o parte. Pantalonii ma strang la burta..mai ales ca stau pe scaun la birou |
|
| ANDREEA2929A wrote:La mine au trecut greturile in schimb am pofte , cu mancarea m am reglat, in schimb dorm rau, am senzatia ca nu pot dormi pe nici o parte. Pantalonii ma strang la burta..mai ales ca stau pe scaun la birou
Ce fain ca au trecut greturile sper sa ma reglez si eu cât de curând si cu mâncarea eu ma bucur ca vine primavara sa pot purta rochite am vazut si niste dresuri la hm pt gravidute , dupa programarea de vineri ma duc si mi iau, momentan umblu in colanti si pulovere lungi si largi sa nu se vada ca inca n am anuntat prietenii desi probabil au vazut ca m am îngrasat , poate zic ca s doar grasa |
|
|