Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Nu ma gandeam ca mai prind o noua casuta |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreea, superba mogaldeata ta!!! Si eu am patit exact la fel... de 3 ori mi-a repetat masuratorile, bebe nu voia sa stea cum trebuie si tot 3 ore am stat (+ mii de griji ca dna dr Tudorache nu mi-a spus ce se intampla )
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreea, ce poza frumoasa!! Ma bucur ca sunteti bine!!
Elena, mai ai putin. Maine, poimaine auzim vesti si de la tine!
Si eu as vrea le lista, daca se poate!! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Fetelor va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 801
| Andreea ce buburuza frumoasa ma bucur ca totul e bine |
|
| freya1 wrote:Fetelor va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea
Freya, felicitari! nu pot sa cred ca deja îl ai pe bebe lânga tine Recuperare si acomodare usoara! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| freya1 wrote:Fetelor va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea Vai freya cat refresh am dat azi la pagini Ma bucur ca sunteti bine si te asteptam cu detalii cand o sa te simti in stare.Pupici la bebe si mami! Recuperare usoara |
|
| Ellena20 wrote:Andreea, superba mogaldeata ta!!! Si eu am patit exact la fel... de 3 ori mi-a repetat masuratorile, bebe nu voia sa stea cum trebuie si tot 3 ore am stat (+ mii de griji ca dna dr Tudorache nu mi-a spus ce se intampla )
Elena, esti urmatoarea pe lista, începem galeria! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Freya felicitari sa-ti traiasca bebele, sa creasca mare si voinic Recuperare usoara |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| freya1 wrote:Fetelor va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea
Felicitari, Freya!!! Sa traiasca bebele si sa fie sanatos!! Recuperare usoara!! Sper sa nu ne parasesti de tot, si cand mai ai timp sa mai intri pe la noi! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari freya!! Ma bucur ca sunteti bine amandoi. Acomodare usoara si recuperare rapida! Cand ai timp sa ne mai scrii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| [quote=Andreea06]Va rog sa ma ajutati cu inscrieri pe lista si cand ajung la laptop mai tarziu o sa pot adauga tickerele. Merci! [/quote Vreau si eu pe listaaaa ] |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Felicitari freya!!! Cred ca ai impresia ca visezi multa sanatate ?i sa te vindeci repede! |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Mie nu îmi vine sa cred ca sunt a doua pe.lista doamne ce emotii ma apuca ..Maine merg la eco sa vedem ce mai face gargarita mea |
|
|