Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| IoanaIoanaC wrote:Doamne Roxana, m-am topit!!! Ma bucur ca sunteti bine, si va doresc acomodare lina in cuibusorul vostru! Sa fiti mereu fericiti si impliniti! Am fost si noi la eco azi, mogaldeata mea are 262 grame si e ok. Peste 3 sapt morfo 2! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Andreea ma bucur din suflet ca totul e bine.Ai un bebe puternic acolo.Eu sincer nu imi amintesc cate batai avea la inimioara, dar nici nu m-am gandit la asta din momemt ce medicul a zis ca totul e in regula. Ellena incepem galeria |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Si la noi e totul ok, data trecuta doar am vazut cum palpaia inimioara, acum am si auzit, 173bpm. Zona de decolare pare sa nu mai fie, mi-a dat deja analizele si am facut programarea pentru morfologie, sa fiu sigura ca gasesc la medicul recomandat de ginecolog. El vroia sa ne vedem atunci, dupa morfologie, dar i-am zis ca nu rezist atat, asa ca merg pe 18 din nou.
Andreea, felicitari pt inimioara! |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| AleC wrote:Si la noi e totul ok, data trecuta doar am vazut cum palpaia inimioara, acum am si auzit, 173bpm. Zona de decolare pare sa nu mai fie, mi-a dat deja analizele si am facut programarea pentru morfologie, sa fiu sigura ca gasesc la medicul recomandat de ginecolog. El vroia sa ne vedem atunci, dupa morfologie, dar i-am zis ca nu rezist atat, asa ca merg pe 18 din nou. Andreea, felicitari pt inimioara! Super Ale.Ce vesti bune.Doamne ajuta sa fie totul bine. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| ANDREEA2929A wrote:Am revenit cu noutati Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost. Felicitari pt inimioara Andreea |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreea, felicitari pentru inimioara!!! Ma bucur tare mult ca totul e in regula!! :
Ale, super!! Felicitari!! Doamne ajuta pe mai departe!! Va pup fetelor!! |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Aleahim wrote:Andreea ma bucur din suflet ca totul e bine.Ai un bebe puternic acolo.Eu sincer nu imi amintesc cate batai avea la inimioara, dar nici nu m-am gandit la asta din momemt ce medicul a zis ca totul e in regula. Ellena incepem galeria Multumesc mult speram ?i de acuma sa fie bine. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreea mica, Ale Ma bucur ca totul e bine! Andreea, mie nu mi-a numarat (sau cel putin nu mi-a zis) niciodata nr batailor, dar daca medicul a zis ca e totul ok, inseamna ca asa e! Irina |
|
| AleC wrote:Si la noi e totul ok, data trecuta doar am vazut cum palpaia inimioara, acum am si auzit, 173bpm. Zona de decolare pare sa nu mai fie, mi-a dat deja analizele si am facut programarea pentru morfologie, sa fiu sigura ca gasesc la medicul recomandat de ginecolog. El vroia sa ne vedem atunci, dupa morfologie, dar i-am zis ca nu rezist atat, asa ca merg pe 18 din nou. Andreea, felicitari pt inimioara! Felicitari si tie! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Andreea Cat ma bucur ca ai reusit sa auzi inimioara Cred ca acum te-ai mai linistit Totul e înspre bine!
Ale ma bucur ca totul e în regula Sa fie tot asa! |
|
| EllaMaria wrote:Andreea Cat ma bucur ca ai reusit sa auzi inimioara Cred ca acum te-ai mai linistit Totul e înspre bine! Ale ma bucur ca totul e în regula Sa fie tot asa! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumesc, fetelor! Da, cred ca vrea sa fie punctual
Andreea, Ale, ma bucur pentru voi. Felicitari!! Andreea.. si al meu la prima eco era mai mic cu 4 zile.. si totul a fost bine. Fii optimista!
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreea mare eu asa am zis de la 35s. Ma rugam sa mai stea bebe macar pana la 37s. In fiecare zi ii ziceam sotului ca eu am un feeling ca nasc mai devreme. Nu ai de unde sa stii ce planuri are baiatul tau |
|
| Ellena20 wrote:Multumesc, fetelor! Da, cred ca vrea sa fie punctual Andreea, Ale, ma bucur pentru voi. Felicitari!! Andreea.. si al meu la prima eco era mai mic cu 4 zile.. si totul a fost bine. Fii optimista! Multumesc mult! Iti tin pumnii, nastere usoara! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Multumesc frumos, fetelor! M-am mai linistit putin acum. Apropo, pt greata mi-a recomandat Navatac, am luat acum prima pastila, vedem daca are vreun efect. Si legat de ceaiuri, mi-a dat ok si pt cel de menta si musetel. A zis nu sunatoare! Acum, cu atatea pareri, cine mai stie. |
|
|