Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 11:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Mul?umesc,fetele!

Andreea,faceam referire la persoanele care administreaza clexane fara nicio analiza. Cunosc caz concret ?i nu e fiv sa zici ca e dat preventiv ?i ia ?i de 0,6 de la test pozitiv. Are in antecedent o biochimica la 4w2d. In fine,poate ?i acolo,medicul a ?tiut ce face. Sa nu se în?eleaga gre?it ,nu faceam referire la tine. ?i acum la lucruri importante.... abia a?tept sa te citesc de

A, nu nu, ziceam ?i eu asa, gândindu ma ca sper ca nu a fost random, pt ca majoritatea hematologilor nu dau pâna nu o vede in uter, ca si eu am avut usoare dubii, daca e in trompa Si eu fac clexane. Si mi am zis, stie el ce face...daca nu le fac acum și o sa mi para rau..eu am avut test pozitiv joi și vineri deja prima doza.
Capsunica22
Scris: Wednesday, February 3, 2021 11:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Andreea si Ale asteptam ve?ti bune hearts coeur
Ellena20
Scris: Wednesday, February 3, 2021 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Sisi2 wrote:
Salut, fetelor!! Cheek Kiss Cum sunteti?

Ale si Andreea va asteptam cu vesti bune!!!Cheek Kiss

Ellena, nici o schimbare?? Nici un semn?

Sisi, deocamdata niciun semn. Multumesc de intrebare Cheek Kiss Aceleasi dureri, aceleasi intepaturi.
Sunt schimbari doar emotional in ce ma priveste ca plang ori de cate ori vad un bebelus. Sunt foarte sensibila si parca.. speriata.
Oricum.. constientizez ca nu mai am mult. Daca nu vine el singurel, luni il duce mami la spital ras
Roser
Scris: Wednesday, February 3, 2021 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:
Cred ca fiecare medic cu parerea lui. Stiu ca mereu se masoara pe artere, cel putin la morfo 2, m-a mirat si pe mine ce a zis dr. dar poate nu am retinut eu bine?! Ca deh' blonda tot blonda. Plus ca eram dupa un eco lung, ca mogaldeata mea n-a stat locului o clipa. Drept urmare, cred ca aseara am si simtit-o, dar nu-s convinsa ca ea a fost sau doar... wishfull thinking? Lol

Mie mi-a masurat-o doar de doua ori: la morfo 2 si la 33 de saptamani, cel putin doar atunci am vazut valorile inregistrate in raportul ce mi l-au dat. Oricum se coreleaza cu cresterea intrauterina si cu calitatea placentei, daca aici sunt probleme, e semn ca circulatia nu e buna.

Sigur ea a fost, fi atenta urmatoarele zile coeur
Capsunica22
Scris: Wednesday, February 3, 2021 3:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
Ellena20 wrote:

Sisi, deocamdata niciun semn. Multumesc de intrebare Cheek Kiss Aceleasi dureri, aceleasi intepaturi.
Sunt schimbari doar emotional in ce ma priveste ca plang ori de cate ori vad un bebelus. Sunt foarte sensibila si parca.. speriata.
Oricum.. constientizez ca nu mai am mult. Daca nu vine el singurel, luni il duce mami la spital ras
Elena :* cel mai bine e la mami in burtica coeur coeur
E bine sa stea cat de mult hearts
Eu am nascut primul bebe (baiat) la 40 +3 zile
Si fetita la 40 Fix topai
Ellena20
Scris: Wednesday, February 3, 2021 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, Capsunica! Cheek Kiss
Maine fac si eu 40s fix.
Cred ca nu mai dureaza mult.. am inceput sa elimin din dop yes
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Ellena20 wrote:
Maine fac si eu 40s fix.

Elena tinem pumnii sa fie bine si sa decurga totul lin! Clap Clap Clap Clap Clap
Adina Mariana
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ellena20 wrote:
Maine fac si eu 40s fix.
Elena eu la 40+1 am nascut.Noaptea am pierdut dopul si in urm.zi noaptea am nascutcomputerlove Doamne Ajuta!inca putin si iti cunosti comoaralove
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:14 PM
Nivel

Am revenit cu noutati
Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost.
Andreeax
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:
Am revenit cu noutati
Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost.

computerlove computerlove computerlove Felicitari,Andreea!!! Ce ma bucur!!!! Clap Bravoo Cu cele doua zile nu ai de ce sa î?i faci griji. Când ai urmatorul control?

Ellena,se anun?a u?or intrarea cu sau fara voia lui. Lol majoreta Poate se hotara?te singurel sa iasa de la mami din burtica pana la urma. Eu nu ?tiu de ce am un feeling ca voi na?te înainte de 40 de saptamâni.
BBEma
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
ANDREEA2929A wrote:
Am revenit cu noutati

Super !!!! Ce ma bucur ca ai auzit inimioara si ca e bebe bine Cheek Kiss coeur cum ziceau si fetele , când sunt asa mici nu cred ca i poate masura cum trebuie , n ai de ce sa ti faci griji Cheek Kiss Sa te bucuri de sarcina si sa fie usoara hearts
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:31 PM
Nivel

Andreeax wrote:

computerlove computerlove computerlove Felicitari,Andreea!!! Ce ma bucur!!!! Clap Bravoo Cu cele doua zile nu ai de ce sa î?i faci griji. Când ai urmatorul control?

Ellena,se anun?a u?or intrarea cu sau fara voia lui. Lol majoreta Poate se hotara?te singurel sa iasa de la mami din burtica pana la urma. Eu nu ?tiu de ce am un feeling ca voi na?te înainte de 40 de saptamâni.

Pe 19febr am cu medicul meu, sper bataile sa fie ok.
oanatm
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Ellena20 wrote:
Maine fac si eu 40s fix.

Super, se pare ca vrea sa fie punctualras .
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:33 PM
Nivel

Multumesc, da asa mi a zis ca cele 2 zile pot fi de la ovulatie mai tarzie, nu mi fac griji.
oanatm
Scris: Wednesday, February 3, 2021 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Andreeax wrote:

Acelasi feeling il am si eu, bine nu ca m-as supara ca deja mi-e foarte greu. Eu oricum nasc prin cezariana, dar as prefera ca si de data asta sa fie cezariana la cald. Chiar ma gandeam de sapt viitoare sa incep sa spal hainutele.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.