Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Mul?umesc,fetele!
Andreea,faceam referire la persoanele care administreaza clexane fara nicio analiza. Cunosc caz concret ?i nu e fiv sa zici ca e dat preventiv ?i ia ?i de 0,6 de la test pozitiv. Are in antecedent o biochimica la 4w2d. In fine,poate ?i acolo,medicul a ?tiut ce face. Sa nu se în?eleaga gre?it ,nu faceam referire la tine. ?i acum la lucruri importante.... abia a?tept sa te citesc de A, nu nu, ziceam ?i eu asa, gândindu ma ca sper ca nu a fost random, pt ca majoritatea hematologilor nu dau pâna nu o vede in uter, ca si eu am avut usoare dubii, daca e in trompa Si eu fac clexane. Si mi am zis, stie el ce face...daca nu le fac acum și o sa mi para rau..eu am avut test pozitiv joi și vineri deja prima doza. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Andreea si Ale asteptam ve?ti bune |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Sisi2 wrote:Salut, fetelor!! Cum sunteti? Ale si Andreea va asteptam cu vesti bune!!! Ellena, nici o schimbare?? Nici un semn?
Sisi, deocamdata niciun semn. Multumesc de intrebare Aceleasi dureri, aceleasi intepaturi. Sunt schimbari doar emotional in ce ma priveste ca plang ori de cate ori vad un bebelus. Sunt foarte sensibila si parca.. speriata. Oricum.. constientizez ca nu mai am mult. Daca nu vine el singurel, luni il duce mami la spital |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| IoanaIoanaC wrote:Cred ca fiecare medic cu parerea lui. Stiu ca mereu se masoara pe artere, cel putin la morfo 2, m-a mirat si pe mine ce a zis dr. dar poate nu am retinut eu bine?! Ca deh' blonda tot blonda. Plus ca eram dupa un eco lung, ca mogaldeata mea n-a stat locului o clipa. Drept urmare, cred ca aseara am si simtit-o, dar nu-s convinsa ca ea a fost sau doar... wishfull thinking?
Mie mi-a masurat-o doar de doua ori: la morfo 2 si la 33 de saptamani, cel putin doar atunci am vazut valorile inregistrate in raportul ce mi l-au dat. Oricum se coreleaza cu cresterea intrauterina si cu calitatea placentei, daca aici sunt probleme, e semn ca circulatia nu e buna.
Sigur ea a fost, fi atenta urmatoarele zile |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Ellena20 wrote:Sisi, deocamdata niciun semn. Multumesc de intrebare Aceleasi dureri, aceleasi intepaturi. Sunt schimbari doar emotional in ce ma priveste ca plang ori de cate ori vad un bebelus. Sunt foarte sensibila si parca.. speriata. Oricum.. constientizez ca nu mai am mult. Daca nu vine el singurel, luni il duce mami la spital Elena :* cel mai bine e la mami in burtica E bine sa stea cat de mult Eu am nascut primul bebe (baiat) la 40 +3 zile Si fetita la 40 Fix |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumesc, Capsunica! Maine fac si eu 40s fix. Cred ca nu mai dureaza mult.. am inceput sa elimin din dop |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Ellena20 wrote:Multumesc, Capsunica! Maine fac si eu 40s fix. Cred ca nu mai dureaza mult.. am inceput sa elimin din dop Elena tinem pumnii sa fie bine si sa decurga totul lin! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ellena20 wrote:Multumesc, Capsunica! Maine fac si eu 40s fix. Cred ca nu mai dureaza mult.. am inceput sa elimin din dop Elena eu la 40+1 am nascut.Noaptea am pierdut dopul si in urm.zi noaptea am nascut Doamne Ajuta!inca putin si iti cunosti comoara |
|
| Am revenit cu noutati Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| ANDREEA2929A wrote:Am revenit cu noutati Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost.
Felicitari,Andreea!!! Ce ma bucur!!!! Cu cele doua zile nu ai de ce sa î?i faci griji. Când ai urmatorul control?
Ellena,se anun?a u?or intrarea cu sau fara voia lui. Poate se hotara?te singurel sa iasa de la mami din burtica pana la urma. Eu nu ?tiu de ce am un feeling ca voi na?te înainte de 40 de saptamâni. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| ANDREEA2929A wrote:Am revenit cu noutati Am auzit inimioara 111bpm e mai mic cu 2 zile, dar a zis ca poate fi ov mai tarzie si stiu ca a fost.
Super !!!! Ce ma bucur ca ai auzit inimioara si ca e bebe bine cum ziceau si fetele , când sunt asa mici nu cred ca i poate masura cum trebuie , n ai de ce sa ti faci griji Sa te bucuri de sarcina si sa fie usoara |
|
| Pe 19febr am cu medicul meu, sper bataile sa fie ok. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Ellena20 wrote:Multumesc, Capsunica! Maine fac si eu 40s fix. Cred ca nu mai dureaza mult.. am inceput sa elimin din dop
Super, se pare ca vrea sa fie punctual . |
|
| Multumesc, da asa mi a zis ca cele 2 zile pot fi de la ovulatie mai tarzie, nu mi fac griji. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
|
Acelasi feeling il am si eu, bine nu ca m-as supara ca deja mi-e foarte greu. Eu oricum nasc prin cezariana, dar as prefera ca si de data asta sa fie cezariana la cald. Chiar ma gandeam de sapt viitoare sa incep sa spal hainutele. |
|
|