|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Doamne,Roser, esti o eroina! Felicitari pentru minune!!! Recuperare usoara! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Roser, ai un baietel perfect! Mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ai trecut. Iti doresc sa treci cu bine peste orice durere si micutul Hugo sa fie sanatos! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Roser este extrem de greu de trait chiar si imaginar experienta nasterii tale, dar cel mai important este ca sunteti bine amândoi si ca dupa toata experienta asta iti ti puiutul la piept! Hugo, ce nume frumos! Iti doresc o recuperare mult mai usoara, iar greul prin care ai trecut sa fie umbrit de fericirea de a-ti vedea micutul în brate!
Felicitari mamico!!!!! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Roser! Felicitari! Recuperare usoara si acomodare lina! Nu vreau sa-mi inchipui cum a fost, bine ca a trecut si sunteti bine! E perfecta minunea ta! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, Roser! Micule Hugo, bine ai venit in viata lui mami! Esti un copil tare norocos sa ai o asemenea mamica!
Destul de grea experienta nasterii.. seamana putin si cu povestea mea: dupa atatea contractii dureroase si aproaoe insuportabile, am ajuns tot la cezariana. Conteaza ca sunteti bine amandoi. Bebe e un scump! Recuperare usoara, Roser, si o viata minunata in 3! A inceput cel mai frumos capitol din viata ta |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Roser, felicitari, e superb micutul tau imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea, te imbratisez refacere usoara ! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Roser, felicitari mamica eroina! Recuperare rapida! E minunat micutul Hugo |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Roser, felicitari!!! Sincer, mi-au dat lacrimile cand am citit experienta ta. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Important e ca sunteti bine amandoi. Hugo e superb!! Sa va traiasca si sa creasca mare .
Oana, cu burtica frumoasa ai!! mai ai putin!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| Roser wrote:Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugo Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze. Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizez Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste. Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet. Il iubesc de mor
Ooo, bine ca ai trecut cu...bine peste toata nebunia asta si a venit frumuselul! Si tu sa fii sanatoasa si sa recuperezi repede, sa va bucurati de mititel. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreeax wrote: Ce burtica dragu?a ! Eu înca nu ?tiu daca vreau sa treaca timpul mai repede sa ne cunoa?tem sau mai încet...mi-e teama ca nu o sa ma descurc cu bebe. ?i cu toate astea îl vrem cât se poate de repede ?i pe al2lea bebe. Daca nasc natural posibil pana la sf anului sa ma întorc la aspirante
Wow esti curajoasa! Nu trebuie sa-ti fie teama, vin din instinct toate dupa ce il ai pe bebe in brate. |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Roser, felicitari ! Ai un baietel foarte frumos. Imi pare rau ca ai avut o experienta asa dureroasa, o sa iti dea putere Hugo. Sa ai grija de tine si recuperare usoara |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Roser wrote:Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugo Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze. Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizez Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste. Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet. Il iubesc de mor
Roser, am intrat si eu aici sa te felicit pentru mogaldeata scumpa Imi pare rau ca a trebuit sa induri atat ca sa ajungi tot la cezariana Iti doresc recuperare usoara |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Roser, felicitaaaaaaari pt flacau! Tat ii frumusel si mandru la tati! Sa va fie sanatos si sa fiti la fel de mandri de el pana la adanci batraneti! M-au luat furnicaturile citindu-ti experienta nasterii, dar ma bucur ca ai trecut peste! Esti o femeie foarte puternica si cred ca vei depasi cu brio si per de recuperare. De acum sa curga lapticul sa creasca voinicul! PS: superb nume! :026: |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Felicitari Roser. Ce experienta ... Iti doresc sa te vindeci cat mai repede si fizic si psihic. Hugo e un frumos si un scump
Fetelor ce burtici care mai de care mai frumoase |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugo Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze. Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizez Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste. Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet. Il iubesc de mor Felicitari pentru minunatul Hugo!! Grea încercare ai avut, dar acum e important ca sunte?i bine Recuperare u?oara si momente magice alaturi de puiut!!
|
|
|