Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Friday, March 19, 2021 6:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Roser wrote:

Doamne,Roser, esti o eroina! hainoroc
Felicitari pentru minune!!! majoreta
Recuperare usoara!Cheek Kiss
Giulia14
Scris: Friday, March 19, 2021 6:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/27/2020
Roser, ai un baietel perfect! Mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ai trecut. Iti doresc sa treci cu bine peste orice durere si micutul Hugo sa fie sanatos!
EllaMaria
Scris: Friday, March 19, 2021 7:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Roser este extrem de greu de trait chiar si imaginar experienta nasterii tale, dar cel mai important este ca sunteti bine amândoi si ca dupa toata experienta asta iti ti puiutul la piept! computerlove Hugo, ce nume frumos! hearts
Iti doresc o recuperare mult mai usoara, iar greul prin care ai trecut sa fie umbrit de fericirea de a-ti vedea micutul în brate!

Felicitari mamico!!!!! computerlove
IoanaIoanaC
Scris: Friday, March 19, 2021 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Roser! Felicitari! Recuperare usoara si acomodare lina! Nu vreau sa-mi inchipui cum a fost, bine ca a trecut si sunteti bine! E perfecta minunea ta! Love
Ellena20
Scris: Friday, March 19, 2021 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Felicitari, Roser!
Micule Hugo, bine ai venit in viata lui mami! Esti un copil tare norocos sa ai o asemenea mamica!

Destul de grea experienta nasterii.. seamana putin si cu povestea mea: dupa atatea contractii dureroase si aproaoe insuportabile, am ajuns tot la cezariana. Conteaza ca sunteti bine amandoi. Bebe e un scump!
Recuperare usoara, Roser, si o viata minunata in 3! A inceput cel mai frumos capitol din viata ta coeur
freya1
Scris: Friday, March 19, 2021 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roser, felicitari, e superb micutul tau coeur imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea, te imbratisez Cheek Kiss refacere usoara !
AleC
Scris: Friday, March 19, 2021 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Roser, felicitari mamica eroina! Recuperare rapida! E minunat micutul Hugo coeur
Sisi2
Scris: Friday, March 19, 2021 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Roser, felicitari!!!newclap Sincer, mi-au dat lacrimile cand am citit experienta ta. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Important e ca sunteti bine amandoi. Hugo e superb!! Sa va traiasca si sa creasca mareCheek Kiss .

Oana, cu burtica frumoasa ai!!hearts mai ai putin!!!topai
andrutannc
Scris: Friday, March 19, 2021 10:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2020
Roser wrote:
Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugocoeur
Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze.
Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizezlove
Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste.
Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet.
Il iubesc de mor coeur

Ooo, bine ca ai trecut cu...bine peste toata nebunia asta si a venit frumuselul! Si tu sa fii sanatoasa si sa recuperezi repede, sa va bucurati de mititel.
oanatm
Scris: Friday, March 19, 2021 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Andreeax wrote:

Ce burtica dragu?a ! Eu înca nu ?tiu daca vreau sa treaca timpul mai repede sa ne cunoa?tem sau mai încet...mi-e teama ca nu o sa ma descurc cu bebe. ?i cu toate astea îl vrem cât se poate de repede ?i pe al2lea bebe. Daca nasc natural posibil pana la sf anului sa ma
întorc la aspirante

Wow esti curajoasa! Nu trebuie sa-ti fie teama, vin din instinct toate dupa ce il ai pe bebe in brate.
Zee
Scris: Friday, March 19, 2021 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Roser, felicitari ! Ai un baietel foarte frumos. Imi pare rau ca ai avut o experienta asa dureroasa, o sa iti dea putere Hugo. Sa ai grija de tine si recuperare usoarahearts
Maria.mmh
Scris: Friday, March 19, 2021 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Roser wrote:
Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugocoeur
Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze.
Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizezlove
Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste.
Il iubesc de mor coeur

Roser, am intrat si eu aici sa te felicit pentru mogaldeata scumpa love
Imi pare rau ca a trebuit sa induri atat ca sa ajungi tot la cezariana pale
Iti doresc recuperare usoara computerlove
carlita
Scris: Friday, March 19, 2021 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser, felicitaaaaaaari pt flacau! Tat ii frumusel si mandru la tati! Sa va fie sanatos si sa fiti la fel de mandri de el pana la adanci batraneti! M-au luat furnicaturile citindu-ti experienta nasterii, dar ma bucur ca ai trecut peste! Esti o femeie foarte puternica si cred ca vei depasi cu brio si per de recuperare. Cheek Kiss De acum sa curga lapticul sa creasca voinicul! Lol Lol Lol computerlove
PS: superb nume! :026:
Miri08
Scris: Friday, March 19, 2021 7:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Felicitari Roser. Ce experienta ...Cray
Iti doresc sa te vindeci cat mai repede si fizic si psihic. Hugo e un frumos si un scump Love Love Love

Fetelor ce burtici care mai de care mai frumoase hearts
Mihaela14
Scris: Saturday, March 20, 2021 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:
Il iubesc de mor coeur

Felicitari pentru minunatul Hugo!! Love Grea încercare ai avut, dar acum e important ca sunte?i bine Cheek Kiss Recuperare u?oara si momente magice alaturi de puiut!! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.