Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri08
Scris: Tuesday, March 16, 2021 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Sisi2 wrote:
Sa stiti ca m-ati convins. Ma pun si eu sa imi comand perna de gravide. Ma batea gandul de mult, dar am tot ezitat.

Andreea, ma bucur din suflet ca totul e bine!!!hearts macar te-ai linistit pentru o perioada.
Roser, nastere cat mai rapida si usoara. Sper ca pana vineri sa ai o supriza. Hands
Alle, multa sanatate puiului tau, si tie.

Eu sunt super emotionata, maine am morfo 2! Sper ca totul sa fie in regula!!Hands

Bafta multa Sisi. Te inteleg! In 2 sapt cand o sa am si eu morfo 2 cred ca n-o sa pot dormi :)))
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 16, 2021 11:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Neata fete cucuiete!
Andreea mica, ma bucur ca e totul bine! Bravoo
Alle (mare) sanatate multa celui mic, iar tie, daca e sa nasti acum prematur, bafta, sper sa fie totul bine! Sunt totusi 34 de saptamani, sunt sanse mari sa fie totul bine! Tinem pumnii! Hands
Roser? Tot acasa? majoreta
Am fost si eu la control azi, totul e ok, am 693 grame de copilLove Am vb cu dr si o sa facem dexa in sapt 32 ca sa fiu eu mai linistita in caz ca se decide sa vina prea devreme! NuStiu
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 16, 2021 11:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Sisi2
Scris: Tuesday, March 16, 2021 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Miri08 wrote:

Bafta multa Sisi. Te inteleg! In 2 sapt cand o sa am si eu morfo 2 cred ca n-o sa pot dormi :)))

Multumesc mult!! Nici eu nu dorm la noapte!!
BBEma
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Sisi2 wrote:

Multumesc mult!! Nici eu nu dorm la noapte!!

Bafta Sisi Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss sunt convinsa ca e totul bine Cheek Kiss si ca te întorci cu poze frumoase Lol
Si eu vreau sa comand perna dar ma gândesc daca îmi ajunge modelul asta pe care l ati trimis voi sa îmi vina si la spate si între picioare Lol ca eu sunt destul de lunga Lol
Ma gândeam la ceva de genul ?

https://www.vidaxl.ro/e/8718475997986/vidaxl-perna-de-sarcina-90-x-145-cm-gri
Roser
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Alle, multa sanatate puisorului tau!
Poate totusi reusesti sa mai duci sarcina doua saptamani, niciodata nu se stie, ma rog ca totul sa decurga bine pt voi Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ema,a mea e de 150 pe fiecare parte ?i eu am 170 cm înal?ime . Daca mi-o faceam la comanda cred ca o faceam ?i mai lunga dar sa ?tii ca e ok,eu ma simt bine cu ea,nu îmi ia toate neplacerile somnului pt ca nu are cum dar mi-e de 1000 de ori mai bine cu ea decât fara. N-as sti sa-?i spun de unde e pt ca nu ?tiu. Acum nu ?tiu cât de lunga e?ti tu Lol Eu pe internet nu am gasit mai lungi de 150 când cautam eu. Cred ca e o varianta buna ce ai gasit tu pt ca eu am vazut ca predomina 70 cu 145/150,iar a ta e 90/145
Sisi,te asteptam mâine cu pozici ,totul o sa fie perfect computerlove
Roser
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor, pe la 5 dimineata m-am trezit sa fac pipi si cand m-am sters am vazut sange. Am venit la spital sa ma asigur ca totul e ok si se pare ca nu e nimic grav, doar dopul care se elimina, nu am dureri sau contractii si bebe e bine.
Daaar pe cand sa plec, mi-au luat tensiunea si mi-a iesit mare (17/11) si degeaba le-am explicat eu ca mi-o iau in fiecare zi acasa si e ok, ca nu au vrut sa ma mai lase acasa. Mi-au luat sange, urina, test PCR si acum asteptam rezultatele. Eu tot sper sa ma lase acasa ca cine stie cand voi naste, nu vreau sa raman atata timp internata aiurea.
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Roser wrote:
Fetelor, pe la 5 dimineata m-am trezit sa fac pipi si cand m-am sters am vazut sange. Am venit la spital sa ma asigur ca totul e ok si se pare ca nu e nimic grav, doar dopul care se elimina, nu am dureri sau contractii si bebe e bine.
Daaar pe cand sa plec, mi-au luat tensiunea si mi-a iesit mare (17/11) si degeaba le-am explicat eu ca mi-o iau in fiecare zi acasa si e ok, ca nu au vrut sa ma mai lase acasa. Mi-au luat sange, urina, test PCR si acum asteptam rezultatele. Eu tot sper sa ma lase acasa ca cine stie cand voi naste, nu vreau sa raman atata timp internata aiurea.

Poi poate nu e aiurea, daca se elimina dopul poate vine si bebe! coeur
oanatm
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Roser wrote:

Daca ai inceput sa elimini dopul, e posibil sa inceapa si contractiile cand nu te astepti. Eu zic ca e mai bine ca te-au oprit la spital. Nastere usoara sa ai! majoreta
Andreeax
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Roser,poate e mai bine sa te ?ina sub supraveghere macar pana se conving ca nu na?ti sau poate î?i face bebe vreo surpriza coeur
Alle (mare) , sanatate multa celui mic ,iar bebe poate totu?i mai sta la caldurica doua saptamâni .
EllaMaria
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:

Ella, ti-a ajuns?? Eram curioasa cum ti se pare!

Inca nu am primit-o, azi sau mâine, abia astept sa o incerchearts

Asteptam vesti minunate pe mâine ?i pozici cu bebecomputerlove
LeilaM
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Roser, fix asa am patit si eu la prima sarcina. M-am trezit de dimineata si am vazut la baie niste pete de sange. Am plecat in graba la spital. M-au verificat si au zis ca e posibil ca am eliminat dopul si ca totul e ok. Sa stau linistita ca nu nasc “azi”. Ca dupa eliminarea dopului s-ar putea sa nasc intr-o saptamana sau doua. M-au trimis acasa. Si pe la pranz au inceput contractiile ( fara sa mi se rupa apa), am stat pana contractiile au devenit puternice ( pe la 8 seara) si din nou la spital si in cateva ore am nascut. :) Asa a fost la mine.
Asa ca e posibil sa inceapa contractiile. Nastere usoara! majoreta
Ellena20
Scris: Tuesday, March 16, 2021 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Nastere usoara, Roser! La mine dupa partea cu sangele, au inceput contractiile in 2 ore. Din dop tot eliminam de cateva zile.
Asteptam vesti! coeur majoreta
Sisi2
Scris: Tuesday, March 16, 2021 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Va multumesc fetelor, maine cum am vesti, va anunt!!!Cheek Kiss

Roser, poate e mai bine ca ai ramas, cine stie surpriza iti face bebe si vine!! Clap noi iti tinem pumnii sa vina repede si usor!!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.