|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Sisi2 wrote:Sa stiti ca m-ati convins. Ma pun si eu sa imi comand perna de gravide. Ma batea gandul de mult, dar am tot ezitat. Andreea, ma bucur din suflet ca totul e bine!!! macar te-ai linistit pentru o perioada. Roser, nastere cat mai rapida si usoara. Sper ca pana vineri sa ai o supriza. Alle, multa sanatate puiului tau, si tie. Eu sunt super emotionata, maine am morfo 2! Sper ca totul sa fie in regula!!
Bafta multa Sisi. Te inteleg! In 2 sapt cand o sa am si eu morfo 2 cred ca n-o sa pot dormi :))) |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Neata fete cucuiete! Andreea mica, ma bucur ca e totul bine! Alle (mare) sanatate multa celui mic, iar tie, daca e sa nasti acum prematur, bafta, sper sa fie totul bine! Sunt totusi 34 de saptamani, sunt sanse mari sa fie totul bine! Tinem pumnii! Roser? Tot acasa? Am fost si eu la control azi, totul e ok, am 693 grame de copil Am vb cu dr si o sa facem dexa in sapt 32 ca sa fiu eu mai linistita in caz ca se decide sa vina prea devreme! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| https://www.somnart.ro/produs/perna-3-in-1-gravide-alaptat-suport-bebe-model-albinuta#reviews Eu asa am luat. |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Miri08 wrote:
Bafta multa Sisi. Te inteleg! In 2 sapt cand o sa am si eu morfo 2 cred ca n-o sa pot dormi :)))
Multumesc mult!! Nici eu nu dorm la noapte!! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Sisi2 wrote:
Multumesc mult!! Nici eu nu dorm la noapte!!
Bafta Sisi sunt convinsa ca e totul bine si ca te întorci cu poze frumoase Si eu vreau sa comand perna dar ma gândesc daca îmi ajunge modelul asta pe care l ati trimis voi sa îmi vina si la spate si între picioare ca eu sunt destul de lunga Ma gândeam la ceva de genul ?
https://www.vidaxl.ro/e/8718475997986/vidaxl-perna-de-sarcina-90-x-145-cm-gri |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Alle, multa sanatate puisorului tau! Poate totusi reusesti sa mai duci sarcina doua saptamani, niciodata nu se stie, ma rog ca totul sa decurga bine pt voi |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ema,a mea e de 150 pe fiecare parte ?i eu am 170 cm înal?ime . Daca mi-o faceam la comanda cred ca o faceam ?i mai lunga dar sa ?tii ca e ok,eu ma simt bine cu ea,nu îmi ia toate neplacerile somnului pt ca nu are cum dar mi-e de 1000 de ori mai bine cu ea decât fara. N-as sti sa-?i spun de unde e pt ca nu ?tiu. Acum nu ?tiu cât de lunga e?ti tu Eu pe internet nu am gasit mai lungi de 150 când cautam eu. Cred ca e o varianta buna ce ai gasit tu pt ca eu am vazut ca predomina 70 cu 145/150,iar a ta e 90/145 Sisi,te asteptam mâine cu pozici ,totul o sa fie perfect
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Fetelor, pe la 5 dimineata m-am trezit sa fac pipi si cand m-am sters am vazut sange. Am venit la spital sa ma asigur ca totul e ok si se pare ca nu e nimic grav, doar dopul care se elimina, nu am dureri sau contractii si bebe e bine. Daaar pe cand sa plec, mi-au luat tensiunea si mi-a iesit mare (17/11) si degeaba le-am explicat eu ca mi-o iau in fiecare zi acasa si e ok, ca nu au vrut sa ma mai lase acasa. Mi-au luat sange, urina, test PCR si acum asteptam rezultatele. Eu tot sper sa ma lase acasa ca cine stie cand voi naste, nu vreau sa raman atata timp internata aiurea. |
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Roser wrote:Fetelor, pe la 5 dimineata m-am trezit sa fac pipi si cand m-am sters am vazut sange. Am venit la spital sa ma asigur ca totul e ok si se pare ca nu e nimic grav, doar dopul care se elimina, nu am dureri sau contractii si bebe e bine. Daaar pe cand sa plec, mi-au luat tensiunea si mi-a iesit mare (17/11) si degeaba le-am explicat eu ca mi-o iau in fiecare zi acasa si e ok, ca nu au vrut sa ma mai lase acasa. Mi-au luat sange, urina, test PCR si acum asteptam rezultatele. Eu tot sper sa ma lase acasa ca cine stie cand voi naste, nu vreau sa raman atata timp internata aiurea. Poi poate nu e aiurea, daca se elimina dopul poate vine si bebe! |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Roser wrote:Fetelor, pe la 5 dimineata m-am trezit sa fac pipi si cand m-am sters am vazut sange. Am venit la spital sa ma asigur ca totul e ok si se pare ca nu e nimic grav, doar dopul care se elimina, nu am dureri sau contractii si bebe e bine. Daaar pe cand sa plec, mi-au luat tensiunea si mi-a iesit mare (17/11) si degeaba le-am explicat eu ca mi-o iau in fiecare zi acasa si e ok, ca nu au vrut sa ma mai lase acasa. Mi-au luat sange, urina, test PCR si acum asteptam rezultatele. Eu tot sper sa ma lase acasa ca cine stie cand voi naste, nu vreau sa raman atata timp internata aiurea.
Daca ai inceput sa elimini dopul, e posibil sa inceapa si contractiile cand nu te astepti. Eu zic ca e mai bine ca te-au oprit la spital. Nastere usoara sa ai! |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Roser,poate e mai bine sa te ?ina sub supraveghere macar pana se conving ca nu na?ti sau poate î?i face bebe vreo surpriza Alle (mare) , sanatate multa celui mic ,iar bebe poate totu?i mai sta la caldurica doua saptamâni . |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Sisi2 wrote:
Ella, ti-a ajuns?? Eram curioasa cum ti se pare!
Inca nu am primit-o, azi sau mâine, abia astept sa o incerc
Asteptam vesti minunate pe mâine ?i pozici cu bebe |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 4
| Roser, fix asa am patit si eu la prima sarcina. M-am trezit de dimineata si am vazut la baie niste pete de sange. Am plecat in graba la spital. M-au verificat si au zis ca e posibil ca am eliminat dopul si ca totul e ok. Sa stau linistita ca nu nasc “azi”. Ca dupa eliminarea dopului s-ar putea sa nasc intr-o saptamana sau doua. M-au trimis acasa. Si pe la pranz au inceput contractiile ( fara sa mi se rupa apa), am stat pana contractiile au devenit puternice ( pe la 8 seara) si din nou la spital si in cateva ore am nascut. :) Asa a fost la mine. Asa ca e posibil sa inceapa contractiile. Nastere usoara! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Nastere usoara, Roser! La mine dupa partea cu sangele, au inceput contractiile in 2 ore. Din dop tot eliminam de cateva zile. Asteptam vesti! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Va multumesc fetelor, maine cum am vesti, va anunt!!!
Roser, poate e mai bine ca ai ramas, cine stie surpriza iti face bebe si vine!! noi iti tinem pumnii sa vina repede si usor!! |
|
|