|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| LeilaM wrote:Buna grup frumos! Nu stiu daca sriu unde trebuie, dar sper :). Sunt o mamica de un copilas de 5 anisori si ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Ideea e ca pana la primul bebe am incercat vreo 4-5 ani si apoi s-a intamplat minunea pur si simplu. Acum anul trecut am incercat iar si doar dupa vreo 3 luni am ramas insarcinata, insa am am pierdut sarcina :( oprita din evolutie la 5 sapt( dar eu am aflat abia la 8 saptamani cand am inceput sa am scurgeri). Dupa chiuretaj am asteptat vreo 2 luni jumatate sa zis si iar am incercat. Acum din nou am ramas insarcinata si imi este foarte frica. Ultimul ciclu a fost pe data de 5 februarie, test pozitiv pe 3 Martie. Pe la inceput aveam parca simptome, iar acum nu prea. Ori sunt eu paranoia, or nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau. Ideea e ca locuiesc in Uk si ei urmeaza un alt proces aici. Poate sa ma vada cineva abia la 8 sapt si atunci doar pt sa asculte bataile inimii si atat. Scanul se face abia la 12 sapt. Si de asta trebuie doar sa astept si asta inseamna muuult si eu stau asa in nestiinta, nu stiu daca e totul ok cu bebe. Daca ultima mentra a fost pe 5 februarie, inseamna ca am 5 saptamani de sarcina? Asta ar insemna sa astept inca putin si apoi la 8 sa ma duc la control. Din experienta voastra cand ati aflat de sarcina ati avut simptome si apoi s au mai ameliorat brusc? La primul bebe am avut o sarcina toxica si acum de asta ma gandesc ca daca nu prea ma simt rau, sa nu fie si ceva rau, Doamne fereste. Am avut ameteli dupa primele zile cand am aflat, dar acum parca nu. Apropo, am 37 de ani. Va multumesc! Stiu ca e aiurea acolo, am o prietena care trebuie sa nasca, insa nici beta la sange nu poti face bhcg?macar vezi evolu?ia la 2,3 sa stii cum stai. |
| Simii wrote:Buna fetelor, va intreb si pe voi ce ma framanta, avand in vedere ca fiecare dintre voi ati facut beta.. Voi cat ati avut beta in sapt 5? Beta la mine este la 5W0D , 820..(val de referinta sapt 5 RM 217-8245) Al meu nu este prea mic? M-am uitat prin descrierile voastre si uneori depaseste 1000-1500.. Dublarea e importanta, nu prima valoare, la tine e in interval. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| LeilaM wrote:Buna grup frumos! Nu stiu daca sriu unde trebuie, dar sper :). Sunt o mamica de un copilas de 5 anisori si ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Ideea e ca pana la primul bebe am incercat vreo 4-5 ani si apoi s-a intamplat minunea pur si simplu. Acum anul trecut am incercat iar si doar dupa vreo 3 luni am ramas insarcinata, insa am am pierdut sarcina :( oprita din evolutie la 5 sapt( dar eu am aflat abia la 8 saptamani cand am inceput sa am scurgeri). Dupa chiuretaj am asteptat vreo 2 luni jumatate sa zis si iar am incercat. Acum din nou am ramas insarcinata si imi este foarte frica. Ultimul ciclu a fost pe data de 5 februarie, test pozitiv pe 3 Martie. Pe la inceput aveam parca simptome, iar acum nu prea. Ori sunt eu paranoia, or nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau. Ideea e ca locuiesc in Uk si ei urmeaza un alt proces aici. Poate sa ma vada cineva abia la 8 sapt si atunci doar pt sa asculte bataile inimii si atat. Scanul se face abia la 12 sapt. Si de asta trebuie doar sa astept si asta inseamna muuult si eu stau asa in nestiinta, nu stiu daca e totul ok cu bebe. Daca ultima mentra a fost pe 5 februarie, inseamna ca am 5 saptamani de sarcina? Asta ar insemna sa astept inca putin si apoi la 8 sa ma duc la control. Din experienta voastra cand ati aflat de sarcina ati avut simptome si apoi s au mai ameliorat brusc? La primul bebe am avut o sarcina toxica si acum de asta ma gandesc ca daca nu prea ma simt rau, sa nu fie si ceva rau, Doamne fereste. Am avut ameteli dupa primele zile cand am aflat, dar acum parca nu. Apropo, am 37 de ani. Va multumesc!
Simptomele vin si pleaca, nu te poti lua dupa ele. Dar am si eu o prietena in UK, a mers la privat ca sa se linisteasca pana la 12 sapt cand au luat-o in evidenta oficial. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 4
| Chiar nu stiu, dar o sa incerc sa intreb de analiza de sange. Multumesc! |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 4
| IoanaIoanaC multumesc! Nici nu stiu ce sa fac, poate o sa ma duc si eu la privat pentru linistea mea :) |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Buna fetele, am fost si noi la control azi...bebe are 3 kg, e mai mare cu o sapt. Sughita de zor in timpul ecografului. Mai mergem pe 21 la ctg si apoi asteptam. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Simii wrote:Buna fetelor, va intreb si pe voi ce ma framanta, avand in vedere ca fiecare dintre voi ati facut beta.. Voi cat ati avut beta in sapt 5? Beta la mine este la 5W0D , 820..(val de referinta sapt 5 RM 217-8245) Al meu nu este prea mic? M-am uitat prin descrierile voastre si uneori depaseste 1000-1500..
Eu zic ca e ok valoarea ta.Poate ai avut implantarea mai tarziu, nu-ti face griji ! Asteptam beta 2 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| IoanaIoanaC wrote:
Simptomele vin si pleaca, nu te poti lua dupa ele. Dar am si eu o prietena in UK, a mers la privat ca sa se linisteasca pana la 12 sapt cand au luat-o in evidenta oficial.
eu zic sa nu te stresezi..e pu?in cam devreme pt simptome:D ..eu aveam.oboseala ca simptom..înainte de test.deci primul..dar greata a aparut abia pe la 9 s cu toate cele 3 sarcini. Bine ai venit și ai încredere ca totul va fi bine ..Sarcina oprita a fost o selecție naturala a organismului.Decat sa fi fost cu probleme poate mai bine asa.Asta nu înseamnă că și de data asta va fi la fel .Totul va fi bine! Ai Încredere |
|
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 78
| LeilaM wrote:Chiar nu stiu, dar o sa incerc sa intreb de analiza de sange. Multumesc!
Beta HCG are trebui sa poti face la un laborator de analize, nu? Incarca sa mergi sa rezoltezi o proba. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Fetelor,întrebare "întunecata" Cele care lua?i fier cum sta?i cu ie?itul afara? Eu sufar oricum de constipa?ie cronica ?i ma luptam cu asta ?i înainte de sarcina,iar in sarcina nu a mers DELOC din alimenta?ie ?i multa apa,doar duphalac ?i melilax. Mi-a ie?it analiza la limita inferioara ?i medicul ginecolog mi-a recomandat fier chiar 1 la doua zile având in vedere constipa?ia mea cronica dar totu?i înca nu am început sa le iau. Am momente când folosesc doua microclisme ,daca mai adaug ?i fierul nu ?tiu in ce stadiu ajung. Clar voi maindiscuta cu medicul ?i aspectul asta miercuri la control. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Andreea, eu am luat Altrifer si Lactiferon si dr m-a asigurat ca nu produc constipatie, asa a fost, nu am avut pb |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Andreeax wrote:Fetelor,întrebare "întunecata" Cele care lua?i fier cum sta?i cu ie?itul afara? Eu sufar oricum de constipa?ie cronica ?i ma luptam cu asta ?i înainte de sarcina,iar in sarcina nu a mers DELOC din alimenta?ie ?i multa apa,doar duphalac ?i melilax. Mi-a ie?it analiza la limita inferioara ?i medicul ginecolog mi-a recomandat fier chiar 1 la doua zile având in vedere constipa?ia mea cronica dar totu?i înca nu am început sa le iau. Am momente când folosesc doua microclisme ,daca mai adaug ?i fierul nu ?tiu in ce stadiu ajung. Clar voi maindiscuta cu medicul ?i aspectul asta miercuri la control.
Eu iau de mai bine de un an gentle iron de la Solgar si nu am avut problema cu constipatia.Eu sunt anemica de cand ma stiu si inainte luam maltofer care ma constipa groaznic si parca nici nu se absorbea.Acum nu mai am nici constipatie si am fierul aproape de limita superioara Deci mie mi-a mers ft bine cu Gentle Iron.Acum depinde si de organism |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Altifer iau si eu si nu am probleme. Sarcina precedenta a fost urata din acest punct de vedere si la fel, ieseam doar cu duphalac. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mul?umesc mult,fetelor! Lactiferon mi-a dat. o sa încerc sa îl iau la doua zile sa vad cum îmi merge. Ideea e ca nu eram sub limita inferioara ci aproape de limita inferioara deci posibil sa fie suficient la doua zile,oricum o sa trb sa repet mi?te analize peste câteva saptamâni ?i o sa vad cum e atunci. |
|
| Andreea si eu am probleme cu iesitul uneori insa mi a zis medicul dupa 12 sapt pot incepe sa iau ceva pt asta...inca ma chinui, inainte era simplu viciile dimineata rezolvau problema Poate suna absurd dar eu ma chinui tare noaptea cu dormitul pe parti desi am putin timp..burtica se vede putin, simt ca nu ma pot odihni cu toate ca am saltea cu spuma si oarecum ia forma corpului..nu stiu cum a fost la voi... probabil si pt faptul ca dormeam pe burta inainte. Luni am si eu morfo 1, cu emotii super mari, am prins momentul ?i am anuntat la serviciu, cu toate ca am zis ca o voi face dupa eco, dar asa s a ivit ocazia.
|
|
|