|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Ella te-a scos burtica din incurcatura foarte creativa ideea
AleC ce ma bucur ca e totul bine chiar asteptam sa ne scrii daaa, si eu tot peste o luna mai merg si o sa mi para ani dar trecem si noi si de pasul urmator sa aflam ce o sa avem, chiar daca cel mai important e sa fie sanatosi , mari si puternici
Fetelor apropo...care sapt e intrarea oficiala in trim 2? Sapt13 sau sapt 14? Ca pe fiecare site scrie altfel.... |
| Sisi2 wrote:Salut fetelor!!! Ale, ma bucur ca e totul bine. Ella, ce tare  super buna povestea! Sa ii iei ceva frumos la bebe!! Roser, ce faci?? Cum esti?? Eu sunt bine. Bebele misca, adoor sa-l simt  . Mi-au mai trecut si mie o parte din starile de rau. Si abia astept sa merg la morfologie. I-am comandat 3 seturi de body, pantalonasi si caciula. Stiu ca e devreme dar nu m-am putut abtine  . Daca doriti vi le arat cand ajung. Va pup fetelor!
Ma bucur ca te simti mai bine Imediat vine morfologia ,cat despre haine nu cred ca e devreme, si eu ziceam ca dupa morfo 2 ma apuc de shopping dar nu stiu daca o sa rezist |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| BBEma wrote:Ella te-a scos burtica din incurcatura  foarte creativa ideea AleC ce ma bucur ca e totul bine  chiar asteptam sa ne scrii  daaa, si eu tot peste o luna mai merg si o sa mi para ani  dar trecem si noi si de pasul urmator sa aflam ce o sa avem, chiar daca cel mai important e sa fie sanatosi , mari si puternici Fetelor apropo...care sapt e intrarea oficiala in trim 2? Sapt13 sau sapt 14?  Ca pe fiecare site scrie altfel.... eu stiam ca i începutul sapt 14 tu normal esti in sapt 14 acum pt ca ai 13 împlinite felicitari |
| Capsunica22 wrote: eu stiam ca i începutul sapt 14 tu normal esti in sapt 14 acum pt ca ai 13 împlinite  felicitari
Niciodata n am stiut multumescccc |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin  |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Merry89 wrote:Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita  ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin  Merry felicitari si bine ai venit la gravidute! A venit si vremea ta!Sarcina usoara si la termen. Ioana happy 23 to you too |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Merry89 wrote:Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita  ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin  Felicitari Merry!
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Merry! Ce surpriza! Felicitari si sarcina usoara! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Buna scumpelor. Numele meu este Irina. Sunt viitoare mamica de feti?a ?? Sunt însarcinata în 18 saptamâni ?i 2 zile. Bebe se dezvolta bine, se mi?ca în fiecare zi Sunt încântata sa fiu alaturi de voi. P.s. La câte saptamâni a?i sim?it mi?carile lui bebe la atingerile cu mâna pe burtica? O zi minunata ?? |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Merry89 wrote:Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita  ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin  Felicitari! Bine ai venit si sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Merry,felicitari! Sarcina u?oara !
Fetelor,nu-mi vine sa cred ca mai am 13 sau mai putine saptamâni pana la final. Parca ieri ziceam ca mai a?tept cu cumparaturile ! Fetelor,cumpara?i când vre?i ?i ce vre?i ?i câte vre?i !
|
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
|
Nimic Miri deocamdata, nici un semn ca ar vrea sa vina Maine am control,sa vedem daca sunt noutati.
Merry bine ai venit in casuta burticilor. Felicitari pt baietel!
LE: Bun venit si tie BisIrinka! Felicitari pt fetita, asa se mai echilibreaza balanta pe aici Eu primele miscari le-am simtit pe la 17 saptamani dar asa sa le vad afara pe burtica ceva mai tarziu pt ca am un strat bun de slaninuta |
|
| Merry89 wrote:Buna, fetelor! Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita  ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin 
Felicitari Da , Multumesc pentru lamurire Bine ati venit ,sarcini usoare si la termen sa aveti Merry, BisIrinka
Ale, Andreea, se pare ca in noi sta baza sa echilibram balanta cu fetitele glumesc , sanatosi sa fie |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| BisIrinka wrote:Buna scumpelor. Numele meu este Irina. Sunt viitoare mamica de feti?a ?? Sunt însarcinata în 18 saptamâni ?i 2 zile. Bebe se dezvolta bine, se mi?ca în fiecare zi Sunt încântata sa fiu alaturi de voi. P.s. La câte saptamâni a?i sim?it mi?carile lui bebe la atingerile cu mâna pe burtica? O zi minunata ?? Bine ai venit! Sarcina usoara si frumoasa! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Merry, felicitari!!! Bine ai venit si sarcina usoara!!!
BisIrinka, bine ai venit, felicitari si sarcina perfecta. Eu undeva de la 17 sapt am simtit miscarile dar inca nu am reusit sa pun mana si sa-l simt. E prea rapid si cum pun mana se linisteste!!! |
|
|