Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BBEma
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Ella te-a scos burtica din incurcatura Lol Lol foarte creativa ideea hohot

AleC ce ma bucur ca e totul bine coeur coeur coeur chiar asteptam sa ne scrii Cheek Kiss daaa, si eu tot peste o luna mai merg si o sa mi para ani Lol dar trecem si noi si de pasul urmator sa aflam ce o sa avem, chiar daca cel mai important e sa fie sanatosi , mari si puternici Hands

Fetelor apropo...care sapt e intrarea oficiala in trim 2? Sapt13 sau sapt 14? NuStiu Ca pe fiecare site scrie altfel....
BBEma
Scris: Thursday, March 4, 2021 9:49 AM
Nivel

Sisi2 wrote:
Salut fetelor!!!
Ale, ma bucur ca e totul bine. Cheek Kiss
Ella, ce tare hohot super buna povestea! Sa ii iei ceva frumos la bebe!!

Roser, ce faci?? Cum esti??

Eu sunt bine. Bebele misca, adoor sa-l simthearts . Mi-au mai trecut si mie o parte din starile de rau. Si abia astept sa merg la morfologie.
I-am comandat 3 seturi de body, pantalonasi si caciula. Stiu ca e devreme dar nu m-am putut abtineBlushing . Daca doriti vi le arat cand ajung. hearts

Va pup fetelor!Cheek Kiss

Ma bucur ca te simti mai bine Cheek Kiss Imediat vine morfologia ,cat despre haine nu cred ca e devreme, si eu ziceam ca dupa morfo 2 ma apuc de shopping dar nu stiu daca o sa rezist Lol Cheek Kiss
Capsunica22
Scris: Thursday, March 4, 2021 10:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/10/2020
BBEma wrote:
Ella te-a scos burtica din incurcatura Lol Lol foarte creativa ideea hohot

AleC ce ma bucur ca e totul bine coeur coeur coeur chiar asteptam sa ne scrii Cheek Kiss daaa, si eu tot peste o luna mai merg si o sa mi para ani Lol dar trecem si noi si de pasul urmator sa aflam ce o sa avem, chiar daca cel mai important e sa fie sanatosi , mari si puternici Hands

Fetelor apropo...care sapt e intrarea oficiala in trim 2? Sapt13 sau sapt 14? NuStiu Ca pe fiecare site scrie altfel....
eu stiam ca i începutul sapt 14 tu normal esti in sapt 14 acum pt ca ai 13 împlinite hearts felicitari majoreta
BBEma
Scris: Thursday, March 4, 2021 11:19 AM
Nivel

Capsunica22 wrote:
eu stiam ca i începutul sapt 14 tu normal esti in sapt 14 acum pt ca ai 13 împlinite hearts felicitari majoreta

Niciodata n am stiutLol multumesccccCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Merry89
Scris: Thursday, March 4, 2021 11:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Buna, fetelor!
Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita ras ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma majoreta
Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin Hilar
Aleahim
Scris: Thursday, March 4, 2021 11:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Merry89 wrote:
Buna, fetelor!
Ma alatur si eu voua, cu o sarcina de 13 sapt si 3 zile, obtinuta la al doilea embriotransfer. Am stat cuminte cu vestile pana cand am facut dublu test si am primit rezultatele la testul NIPT care ne-a anuntat ca avem un baietel sanatos. Eu sunt incantata (nu aveam preferinte), tati incepe sa se obisnuiasca (isi dorea fetita ras ). Dupa cum am vazut, suntem destul de multe cu baietei, poate se mai echilibreaza putin balanta cu AleC si BBEma majoreta
Legat de intrebarea ta, BBEma, cand am fost la dublu test, am intrebat cand se termina primul trimestru si mi-a zis ca la 13 sapt si 6 zile (ultima zi din sapt 14). Practic, cand implinim 14 sapt (prima zi din sapt 15), intram in trimestrul 2. Mai avem putin Hilar

Merry felicitari si bine ai venit la gravidute! A venit si vremea ta!Sarcina usoara si la termen.
Ioana happy 23 to you toocoeur
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, March 4, 2021 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Merry89 wrote:
Buna, fetelor!

Felicitari Merry!
majoreta
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, March 4, 2021 12:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Merry! Ce surpriza! Felicitari si sarcina usoara!Bravoo Bravoo Bravoo
BisIrinka
Scris: Thursday, March 4, 2021 1:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Buna scumpelor. Numele meu este Irina. Sunt viitoare mamica de feti?a ??
Sunt însarcinata în 18 saptamâni ?i 2 zile. Bebe se dezvolta bine, se mi?ca în fiecare zi DistanceKiss
Sunt încântata sa fiu alaturi de voi.Angel
P.s. La câte saptamâni a?i sim?it mi?carile lui bebe la atingerile cu mâna pe burtica?
O zi minunata ??
AleC
Scris: Thursday, March 4, 2021 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Merry89 wrote:
Buna, fetelor!

Felicitari! Bine ai venit si sarcina usoara! Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Thursday, March 4, 2021 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Merry,felicitari! Sarcina u?oara ! Bravoo

Fetelor,nu-mi vine sa cred ca mai am 13 sau mai putine saptamâni pana la final. alcool Parca ieri ziceam ca mai a?tept cu cumparaturile ! Lol Fetelor,cumpara?i când vre?i ?i ce vre?i ?i câte vre?i !

Roser
Scris: Thursday, March 4, 2021 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Miri08 wrote:
deci eu sunt ametita rau Lol Lol Lol
Vicky a nascut de mult.
Voiam sa intreb de Roser ras ras ras

Nimic Miri deocamdata, nici un semn ca ar vrea sa vina NuImiPasa
Maine am control,sa vedem daca sunt noutati.

Merry bine ai venit in casuta burticilor. Felicitari pt baietel!firstprize

LE: Bun venit si tie BisIrinka!
Felicitari pt fetita, asa se mai echilibreaza balanta pe aiciLol
Eu primele miscari le-am simtit pe la 17 saptamani dar asa sa le vad afara pe burtica ceva mai tarziu pt ca am un strat bun de slaninuta sic
BBEma
Scris: Thursday, March 4, 2021 4:05 PM
Nivel

Merry89 wrote:
Buna, fetelor!

Felicitari yes Cheek Kiss Da , Multumesc pentru lamurire pupici
Bine ati venit ,sarcini usoare si la termen sa aveti Merry, BisIrinka Cheek Kiss

Ale, Andreea, se pare ca in noi sta baza sa echilibram balanta cu fetiteleLol glumesc , sanatosi sa fie Cheek Kiss
AleC
Scris: Thursday, March 4, 2021 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
BisIrinka wrote:
Buna scumpelor. Numele meu este Irina. Sunt viitoare mamica de feti?a ??
Sunt însarcinata în 18 saptamâni ?i 2 zile. Bebe se dezvolta bine, se mi?ca în fiecare zi DistanceKiss
Sunt încântata sa fiu alaturi de voi.Angel
P.s. La câte saptamâni a?i sim?it mi?carile lui bebe la atingerile cu mâna pe burtica?
O zi minunata ??

Bine ai venit! Sarcina usoara si frumoasa! Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Thursday, March 4, 2021 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Merry, felicitari!!! Bine ai venit si sarcina usoara!!!hearts

BisIrinka, bine ai venit, felicitari si sarcina perfecta. Eu undeva de la 17 sapt am simtit miscarile dar inca nu am reusit sa pun mana si sa-l simt. E prea rapid si cum pun mana se linisteste!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.