Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Tuesday, February 2, 2021 9:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Mul?umesc mult,Vicky,Andreea. Voi suna mâine medicul hematolog ?i sa vad când poate sa ma primeasca. E prima dara când dozez d-dimerii,a ramas sa încep sa ii monitorizez la 3 saptamâni de acum încolo ,iar asta a fost o recomandare a medicului ginecolog fara sa se bazeze pe prea multe aspecte pt ca eu ca ?i gene pozitive am mthfr ambele ?i pai in forma heterozigota care teoretic nu ar trb sa puna nicio problema pe partea asra iar fluxul pe arterele uterine a fost mereu foarte bun plus ca bebe nu a avut nicio restric?ie de cre?tere,e in grafic peste tot ?i am ?i Aspenter de 75 1/zi preventiv. Cine sa se gândeasca ca nu e ceva ok?! Ramâne sa vad ce va zice medicul hematolog.
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, February 2, 2021 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Mul?umesc mult,Vicky,Andreea. Voi suna mâine medicul hematolog ?i sa vad când poate sa ma primeasca. E prima dara când dozez d-dimerii,a ramas sa încep sa ii monitorizez la 3 saptamâni de acum încolo ,iar asta a fost o recomandare a medicului ginecolog fara sa se bazeze pe prea multe aspecte pt ca eu ca ?i gene pozitive am mthfr ambele ?i pai in forma heterozigota care teoretic nu ar trb sa puna nicio problema pe partea asra iar fluxul pe arterele uterine a fost mereu foarte bun plus ca bebe nu a avut nicio restric?ie de cre?tere,e in grafic peste tot ?i am ?i Aspenter de 75 1/zi preventiv. Cine sa se gândeasca ca nu e ceva ok?! Ramâne sa vad ce va zice medicul hematolog.

Eu cu pai homozigot stii deja fac clexane ?i inr ul la 6 zile dupa primele injectii era peste limita...
Poate ai noroc ?i ramâi pe aspenter totusi.
Andreeax
Scris: Tuesday, February 2, 2021 9:51 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu cu pai homozigot stii deja fac clexane ?i inr ul la 6 zile dupa primele injectii era peste limita...
Poate ai noroc ?i ramâi pe aspenter totusi.

Da,?tiu,medicul mereu ia in considerare istoricul,la mine nu cred ca era cazul,cel pu?in nu de la test pozitiv fara alte investiga?ii cum sunt cele de acum sau cele care urmeaza sa le fac. INR-ul e ok la mine. Eu sunt pu?in reticenta la clexane date random doar sa faca pacienta sa se simta mai bine ?i in siguran?a pt ca mul?i fac asta dar daca e nevoie nu am nimic împotriva sa fac ?i clexane,valoarea d-dimerilor e cam mare. Nu ?tiu,e o adevarata Nebunie ?i cu partea asta...a?tept sa vad ce spune medicul hematolog ca analize am sa ii arat cât sa se sature. Lol
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 6:31 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Da,?tiu,medicul mereu ia in considerare istoricul,la mine nu cred ca era cazul,cel pu?in nu de la test pozitiv fara alte investiga?ii cum sunt cele de acum sau cele care urmeaza sa le fac. INR-ul e ok la mine. Eu sunt pu?in reticenta la clexane date random doar sa faca pacienta sa se simta mai bine ?i in siguran?a pt ca mul?i fac asta dar daca e nevoie nu am nimic împotriva sa fac ?i clexane,valoarea d-dimerilor e cam mare. Nu ?tiu,e o adevarata Nebunie ?i cu partea asta...a?tept sa vad ce spune medicul hematolog ca analize am sa ii arat cât sa se sature. Lol

La mine ambii au manifestat interesul pentru clexane, si tare cred ca nu a fost random, drept dovada atunci ?i anticoagulantul lupic o luase razna iesise pozitiv apoi negativ. Si acum m am convins cu INR ul, la mine sarcina le declanseaza in rest perfect normal.
Daca reusesc sa trec cu bine de perioada critica de acolo era, daca nu poate a fost ceva morfologic. Vom vedea.
Ellena20
Scris: Wednesday, February 3, 2021 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Neata, fetelor!
Andreea, Ale... haideti cu vesti bune!! majoreta

Andreea (mare) Lol ... stiu ca freya postase niste intervale de referinta pt sarcina. Am cautat si eu, dar nu am gasit. Ma bucur insa ca ai rezolvat si ai gasit Cheek Kiss
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, February 3, 2021 8:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Andreeax wrote:
Fetelor,?tiu ca se postasera la un moment dat valorile de referin?a in sarcina pentru d-dimeri dar nu e chip sa le gasesc ?i nici nu mai ?tiu cine le-a postat pt a cauta postarea dupa nume,le ave?i vreuna din voi?. Mi-au ie?it 2,78 mg/l ?i am impresia ca e cam mare valoarea cu toate ca fluxul pe arterele uterine la morfo 2 a foat in regula. In tezultate apare doar valoarea basic,nu ?i pt sarcina. I-am scris ?i medicului,a?tept sa îmi raspunda.

Le-am salvat eu atunci, Freya le postase:

"In sarcina DDimerii cresc in mod fiziologic fiind acceptabile (pentru acest reactiv) valori pana la 1,1 mg/ L FEU in trim.I, intre 0,93 SI 2,11 mg/L FEU in
trim. II si intre 1,42 SI 2,81 mg/L FEU in trim. III "
Dar mie fluxul pe artere mi-a zis ca abia de la sapt 25 incolo e concludent?!NuStiu
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, February 3, 2021 8:31 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Neata, fetelor!

Andreea (mare) Lol ... stiu ca freya postase niste intervale de referinta pt sarcina. Am cautat si eu, dar nu am gasit. Ma bucur insa ca ai rezolvat si ai gasit Cheek Kiss

Eu Am.la.4 fara un sfert, va povestesc pe seara, am emotii abia stau la serviciu.
AleC
Scris: Wednesday, February 3, 2021 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Ellena20 wrote:
Neata, fetelor!

Neata! Eu am la ora 15, abia atunci va scriu. Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Wednesday, February 3, 2021 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Salut, fetelor!! Cheek Kiss Cum sunteti?

Ale si Andreea va asteptam cu vesti bune!!!Cheek Kiss

Ellena, nici o schimbare?? Nici un semn?
BBEma
Scris: Wednesday, February 3, 2021 9:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/19/2020
Succes Ale si Andreea Cheek Kiss Sunt sigura ca veniti cu vesti bune , va pup coeur si va tin pumnii majoreta
Miha1989
Scris: Wednesday, February 3, 2021 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Freya, Roxana va doresc acomodare si recuperare usoara, sa va bucurati de toate cilpele alaturi de minunile voastre, Freya sa nu iti faci probleme ca asa a fost si inceputul alaptarii la noi sugea 2 min si adormea era o lupta ora mesei dar o sa vz ca el creste si va prinde putere si o sa suga din ce in ce mai mult, important este sa nu te lasi pagubasa, acum Filip iubeste sanul ar sta non stop la el hohot
Andreeax
Scris: Wednesday, February 3, 2021 10:31 AM
Nivel

Mul?umesc,fetele!

Andreea,faceam referire la persoanele care administreaza clexane fara nicio analiza. Cunosc caz concret ?i nu e fiv sa zici ca e dat preventiv ?i ia ?i de 0,6 de la test pozitiv. Are in antecedent o biochimica la 4w2d. In fine,poate ?i acolo,medicul a ?tiut ce face. Sa nu se în?eleaga gre?it ,nu faceam referire la tine. ?i acum la lucruri importante.... abia a?tept sa te citesc de bine azi. computerlove
Ioana,nu ?tiam ca fluxul pe artere e relevant de la 25w. Eu morfologiile nu le-am facut cu medicul meu curant dar ambii ?i-au dat interesul in a masura fluxul pe artere tot timpul,iar medicul cu care am facut morfo e unul din cei 3 medici de top in oras. Pe foaia de morfo e rubrica separata pt arterele uterina ?i cea ombilicala,acum nu ?tiu nici eu mai multe, chiar am sa întreb aspectul asta ca m-ai facut curioasa. A?a mai scrie la carte ca nici colul nu are nicio relevanta masurat înainte de 14 saptamâni ,iar eu am masuratori facute de la 6 saptamâni. Ce-i drept at era de 2,66 ?i bine ca nu ma apucasem de “studiat” ca intram in panica....a crescut de la control la control. Sooo NuStiu
AleC
Scris: Wednesday, February 3, 2021 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Andreeax wrote:
Mul?umesc,fetele!

Andreea,faceam referire la persoanele care administreaza clexane fara nicio analiza. Cunosc caz concret ?i nu e fiv sa zici ca e dat preventiv ?i ia ?i de 0,6 de la test pozitiv. Are in antecedent o biochimica la 4w2d. In fine,poate ?i acolo,medicul a ?tiut ce face. Sa nu se în?eleaga gre?it ,nu faceam referire la tine. ?i acum la lucruri importante.... abia a?tept sa te citesc de bine azi. computerlove
Ioana,nu ?tiam ca fluxul pe artere e relevant de la 25w. Eu morfologiile nu le-am facut cu medicul meu curant dar ambii ?i-au dat interesul in a masura fluxul pe artere tot timpul,iar medicul cu care am facut morfo e unul din cei 3 medici de top in oras. Pe foaia de morfo e rubrica separata pt arterele uterina ?i cea ombilicala,acum nu ?tiu nici eu mai multe, chiar am sa întreb aspectul asta ca m-ai facut curioasa. A?a mai scrie la carte ca nici colul nu are nicio relevanta masurat înainte de 14 saptamâni ,iar eu am masuratori facute de la 6 saptamâni. Ce-i drept at era de 2,66 ?i bine ca nu ma apucasem de “studiat” ca intram in panica....a crescut de la control la control. Sooo NuStiu

Si mie, la prima sarcina, mi-a masurat pt prima data fluxul pe artere la prima morfologie, erau crescute atunci, de fapt ala a fost si momentul in care mi-a adaugat aspenter la tratament si am facut analizele de trombofilie. Si de atunci a continuat sa mi le masoare la fiecare control.
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, February 3, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Cred ca fiecare medic cu parerea lui. Stiu ca mereu se masoara pe artere, cel putin la morfo 2, m-a mirat si pe mine ce a zis dr. dar poate nu am retinut eu bine?! Ca deh' blonda tot blonda. Plus ca eram dupa un eco lung, ca mogaldeata mea n-a stat locului o clipa. Drept urmare, cred ca aseara am si simtit-o, dar nu-s convinsa ca ea a fost sau doar... wishfull thinking? Lol
EllaMaria
Scris: Wednesday, February 3, 2021 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
IoanaIoanaC wrote:
Cred ca fiecare medic cu parerea lui. Stiu ca mereu se masoara pe artere, cel putin la morfo 2, m-a mirat si pe mine ce a zis dr. dar poate nu am retinut eu bine?! Ca deh' blonda tot blonda. Plus ca eram dupa un eco lung, ca mogaldeata mea n-a stat locului o clipa. Drept urmare, cred ca aseara am si simtit-o, dar nu-s convinsa ca ea a fost sau doar... wishfull thinking? Lol

O sa-ti dai seama zilele urmatoare daca e bebe, pe zi ce trece o sa simti mai binecoeur e tareee frumosa senzatiaLove wow 19 computerlove sarcina usoara în continuare pupici

Andreea mica si Ale Va asteptam cu vesti minunatecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.