Gravidutele noastre dragi - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AleC
Scris: Friday, January 29, 2021 9:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
freya1 wrote:
Fetelor Cheek Kiss va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea

Felicitari, Freya! Recuperare rapida! Cheek Kiss

IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 29, 2021 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Freya! Ma bucur mult ca sunteti bine! Acomodare lina si recuperare usoara! Te asteptam cu vesti cand mai poti! SI poze si nume coeur iloveyou
IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 29, 2021 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim ms ca m-ai trecut pe lista. Pfoai, chiar am ajuns aici?Hilar
diana.dmn
Scris: Friday, January 29, 2021 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
freya1 wrote:
Fetelor Cheek Kiss va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea

Felicitari, Freya! hearts Sa va traiasca micutul! Crestere si acomodare usoara grup
AleC
Scris: Friday, January 29, 2021 9:52 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Gravidute ar mai fi: AleC, Nicole...
Dar nu stiu daca vor pe listuta.

Da, si eu vreau. Aseara eram de alta parere, dar sper din inima ca de data asta va fi bine. Macar pentru cat de rau imi e, merita sa imi fac ticker.
Andreea06
Scris: Friday, January 29, 2021 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AleC wrote:

Da, si eu vreau. Aseara eram de alta parere, dar sper din inima ca de data asta va fi bine. Macar pentru cat de rau imi e, merita sa imi fac ticker.

Va fi bine, ai incredere in Cel de Sus. Sarcina usoara, fara stres! SimplyLove
Andreea06
Scris: Friday, January 29, 2021 10:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ellena20 wrote:
Gravidute ar mai fi: AleC, Nicole...
Dar nu stiu daca vor pe listuta.

Nicole vad ca nu are ticker pt sarcina, daca vrea pe listuta o las pe ea sa anunte.
AleC
Scris: Friday, January 29, 2021 10:51 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Va fi bine, ai incredere in Cel de Sus. Sarcina usoara, fara stres! SimplyLove

Iti multumesc! SimplyLove
Zee
Scris: Friday, January 29, 2021 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Freya felicitari, ne bucuram ca sunteti bine. Recuperare usoara, poate ne scrii mai multe cand ai timpLove

Imediat incepem la urmatoarea lista, eu cred ca is mai pe la final, is curioasa daca e asa cum se zice si baietii is mai lenesi Lol

Multumim pt noua casutaDistanceKiss
Droxana
Scris: Friday, January 29, 2021 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Ellena20 wrote:
Roxana, nu mai spune ca esti a doua pe lista... ca poate treci inaintea mea. O fi bebelina ta mai grabita decat flacaul meu. Lol
Cum dormi? Ai dureri peste noapte ceva?

Dorm..asa ?i asa..ma culc pe la 12,1 ?i pana pe la 8 ma mai trezesc de 2 ori la baie apoi lenevesc toata ziua în pat :)) ma întorc greu de pe o parte pe alta ?i câteodata am asa ca ni?te crampe dar nu ff dureroase..tu cum e?ti? Tic tac tic tacLol computerlove majoreta
Irinan
Scris: Friday, January 29, 2021 11:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
freya1 wrote:
coeur
Ellena20
Scris: Friday, January 29, 2021 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Droxana wrote:

Dorm..asa ?i asa..ma culc pe la 12,1 ?i pana pe la 8 ma mai trezesc de 2 ori la baie apoi lenevesc toata ziua în pat :)) ma întorc greu de pe o parte pe alta ?i câteodata am asa ca ni?te crampe dar nu ff dureroase..tu cum e?ti? Tic tac tic tacLol computerlove majoreta

Eu sunt putin speriata sa zic asa. Astazi ma simt destul de ciudat, de vreo 2 ore tot simt niste intepaturi foarte foarte jos. Si aseara am avut niste dureri ca la menstruatie insa m-am putut odihni.
M-am apucat de dat cu aspiratorul, de dezinfectat prin casa... etc. Sa ma mai detasez ca altfel tot caut fel si fel de "simptome" si innebunesc de cap Lol

Aleahim
Scris: Friday, January 29, 2021 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:
Aleahim ms ca m-ai trecut pe lista. Pfoai, chiar am ajuns aici?Hilar

Da,da.Suntem si noi aicicomputerlove
Elena incepem galeria?majoreta
Azi am fost si eu sa imi prelungesc cm si gaza mea e bine.In 8 avem morfo si abia astept sa o vad, ca azi nu am vazut nimic.Au un ecograf in spital....NuImiPasa
Andreeax
Scris: Friday, January 29, 2021 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mul?umesc,fetelor! Cred ca ma uit la fiecare jumatate de ora la pozele cu bebe. coeur coeur
Ella,parca tu urmezi cu morfo 2 topai
Freya,cea mai u?oara recuperare ?i acomodare frumoasa. Abia a?tept,când ai timp,sa ne pui ?i noua o pozica ?i sa ne spui ?i ce nume ai ales. Love coeur
Roxana,Ellena,voi urma?i ...ce emotii!!! dance firstprize
Vickyb
Scris: Friday, January 29, 2021 2:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Freya felicitari si acomodare usoara impreuna! Multa sanatate!

Droxana Happy 38 to us!Hilar

Fetelor dar cate berze faine, ce fain se animeaza grupul Hilar acum vad cate sunteti! Saecini usoare va doresc! Si motto-ul meu in sarcina sa va bucurati de moementele unice si vedeti doar frumosul! hearts

P.S. credeam ca ieri are ceva tickerul meu dar se pare ca a luat-o razna ...38 weeks and 45 days to goBig Laugh nu rezist atat Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.