|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| freya1 wrote:Fetelor  va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea Felicitari, Freya! Recuperare rapida! 
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Freya! Ma bucur mult ca sunteti bine! Acomodare lina si recuperare usoara! Te asteptam cu vesti cand mai poti! SI poze si nume |

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| Aleahim ms ca m-ai trecut pe lista. Pfoai, chiar am ajuns aici? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 160
| freya1 wrote:Fetelor  va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea
Felicitari, Freya! Sa va traiasca micutul! Crestere si acomodare usoara |
| Ellena20 wrote:Gravidute ar mai fi: AleC, Nicole... Dar nu stiu daca vor pe listuta.
Da, si eu vreau. Aseara eram de alta parere, dar sper din inima ca de data asta va fi bine. Macar pentru cat de rau imi e, merita sa imi fac ticker. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AleC wrote: Da, si eu vreau. Aseara eram de alta parere, dar sper din inima ca de data asta va fi bine. Macar pentru cat de rau imi e, merita sa imi fac ticker.
Va fi bine, ai incredere in Cel de Sus. Sarcina usoara, fara stres! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ellena20 wrote:Gravidute ar mai fi: AleC, Nicole... Dar nu stiu daca vor pe listuta.
Nicole vad ca nu are ticker pt sarcina, daca vrea pe listuta o las pe ea sa anunte. |
|
| Andreea06 wrote:Va fi bine, ai incredere in Cel de Sus. Sarcina usoara, fara stres! Iti multumesc! |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| Freya felicitari, ne bucuram ca sunteti bine. Recuperare usoara, poate ne scrii mai multe cand ai timp
Imediat incepem la urmatoarea lista, eu cred ca is mai pe la final, is curioasa daca e asa cum se zice si baietii is mai lenesi
Multumim pt noua casuta |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ellena20 wrote:Roxana, nu mai spune ca esti a doua pe lista... ca poate treci inaintea mea. O fi bebelina ta mai grabita decat flacaul meu. Cum dormi? Ai dureri peste noapte ceva?
Dorm..asa ?i asa..ma culc pe la 12,1 ?i pana pe la 8 ma mai trezesc de 2 ori la baie apoi lenevesc toata ziua în pat :)) ma întorc greu de pe o parte pe alta ?i câteodata am asa ca ni?te crampe dar nu ff dureroase..tu cum e?ti? Tic tac tic tac |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| freya1 wrote:Fetelor  va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
|
Eu sunt putin speriata sa zic asa. Astazi ma simt destul de ciudat, de vreo 2 ore tot simt niste intepaturi foarte foarte jos. Si aseara am avut niste dureri ca la menstruatie insa m-am putut odihni. M-am apucat de dat cu aspiratorul, de dezinfectat prin casa... etc. Sa ma mai detasez ca altfel tot caut fel si fel de "simptome" si innebunesc de cap
|
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| IoanaIoanaC wrote:Aleahim ms ca m-ai trecut pe lista. Pfoai, chiar am ajuns aici? Da,da.Suntem si noi aici Elena incepem galeria? Azi am fost si eu sa imi prelungesc cm si gaza mea e bine.In 8 avem morfo si abia astept sa o vad, ca azi nu am vazut nimic.Au un ecograf in spital.... |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| Mul?umesc,fetelor! Cred ca ma uit la fiecare jumatate de ora la pozele cu bebe. Ella,parca tu urmezi cu morfo 2  Freya,cea mai u?oara recuperare ?i acomodare frumoasa. Abia a?tept,când ai timp,sa ne pui ?i noua o pozica ?i sa ne spui ?i ce nume ai ales.  Roxana,Ellena,voi urma?i ...ce emotii!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Freya felicitari si acomodare usoara impreuna! Multa sanatate!
Droxana Happy 38 to us!
Fetelor dar cate berze faine, ce fain se animeaza grupul acum vad cate sunteti! Saecini usoare va doresc! Si motto-ul meu in sarcina sa va bucurati de moementele unice si vedeti doar frumosul!
P.S. credeam ca ieri are ceva tickerul meu dar se pare ca a luat-o razna ...38 weeks and 45 days to go nu rezist atat |
|
|