|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Andreea ce minunăție ai tu acoloo |

| Capsunica22 wrote:Oana tm sarcina usoara  freyaaaaaaaa felicitariiiiiiii Asteptam pozicaaaaaa  multa sanatate,recuperare usoaraaaaa
|

| BBEma wrote:Si eu vreau pe listuta  Multumesc Ema cand mai aveti control ? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| freya1 wrote:Fetelor  va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea Felicitari Freya!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am updatat lista cu cele care v-ati inscris si cateva ce am mai vazut in casuta anterioara. Maine mai am drepturi sa editez deci mai astept sugestii :) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/27/2020 Mesaje: 18
| Andreea06 wrote:Va rog sa ma ajutati cu inscrieri pe lista si cand ajung la laptop mai tarziu o sa pot adauga tickerele. Merci! Si eu vreau pe lista. Multumesc :)! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/19/2020 Mesaje: 291
| Capsunica22 wrote:Ema cand mai aveti control  ?
Pe 5 mai merg la control si abia astept sa vad cât a crescut bobita mea Tu imediat ai morfo 1,ce fain
Freya felicitari si acomodare usoara sa aveti !! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| EllaMaria wrote:O sa fie bine  de data asta te vei putea bucura si tu de inimioara, daca nu la eco din 3, atunci sigur la urmatorul Sa speram, multumesc de incurajare ! |
|

| BBEma wrote:O sa fie bine Andreea Pastreaza ti optimismul ,daca nu o sa fiu aici sa ti reamintesc sa ai încredere in bobita ta  si peste câteva luni sa facem si noi liste pt bagajul de maternitate
esti o draguta, ce ma bucur ca suntem apropiate ca data |
|

| Andreeax doamne ce emotionant! mai ieri eram la aspirante ?i acuma uite ce mogaldeata ai acolo. Freya felicitari si recuperare usoara! |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Freya ma bucur ca sunteti bine, recuperare usoara si acomodare lina |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| freya, draga mea, am asteptat cu sufletul la gura vesti de la voi! Ma bucur ca sunteti bine, bebe sigur va vrea imediat alinare la mami la san, e micut si el. Poate ne spui si ce nume ati ales Felicitari! Sa creasca mare si sanatos si sa fiti fericiti toti 3. Oricum sunteti in culmea fericirii acum! Iti doresc o recuperare usoara si o acomodare cat mai lina. |
|
| Roxana, nu mai spune ca esti a doua pe lista... ca poate treci inaintea mea. O fi bebelina ta mai grabita decat flacaul meu. Cum dormi? Ai dureri peste noapte ceva? |
|
| Gravidute ar mai fi: AleC, Nicole... Dar nu stiu daca vor pe listuta.
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| freya1 wrote:Fetelor  va multumesc pt gandurile bune, noi suntem bine, bebe e miiic si scump, deocamdata e somnoros si nu vrea la san, dar speram sa isi schimbe parerea
Felicitari! Sa fiti sanatosi! Recuperare rapida! |
|
|