Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Ah,nu... la noi nu e nimeni implicat in sensul asta Lol si nici macar nu ma bazez pe asta. Tot ce trebuie cumparat revine in grija noastra. De aceea, i-am cumparat si mai multe hainute, nu stiu ce primesc si decat sa am surprize.. mai bine sa fiu pregatita.

Sa vezi ce frumos e cand o observi crescand si o analizezi din toate unghiurile.. si parca ai vrea sa vada toata lumea ca e acolo!! Eu ma enervam ca nu observa lumea. Am stat pe la 4 luni la o coada la finante si ma enervam ca nu vedea nimeni ca sunt gravida Lol
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ellena20 wrote:
Ah,nu... la noi nu e nimeni implicat in sensul asta Lol si nici macar nu ma bazez pe asta. Tot ce trebuie cumparat revine in grija noastra. De aceea, i-am cumparat si mai multe hainute, nu stiu ce primesc si decat sa am surprize.. mai bine sa fiu pregatita.

Sa vezi ce frumos e cand o observi crescand si o analizezi din toate unghiurile.. si parca ai vrea sa vada toata lumea ca e acolo!! Eu ma enervam ca nu observa lumea. Am stat pe la 4 luni la o coada la finante si ma enervam ca nu vedea nimeni ca sunt gravida Lol

Eu abia astept sa ma bazezLol
Toate prietenele imi pastreaza si hainute, cadita, scaunel, numai sa aflam sexul.
Sper sa fie totul bine si sa ma bucur de burticacoeur
Ellena20
Scris: Tuesday, December 8, 2020 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aia e important, sa fie totul bine coeur
De nume stiu ca oricum sunteti pregatiti de mult pt ambele cazuri ras
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 10:08 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Aia e important, sa fie totul bine coeur
De nume stiu ca oricum sunteti pregatiti de mult pt ambele cazuri ras

Da da, avem pregatite numele.
Aseara am visat ca mi-au venit rezultatele la panorama si era fetita.
Dar eu simt ca e baietel.
Abia astept sa aflu
freya1
Scris: Tuesday, December 8, 2020 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Sisi, bine ai venit si sarcina usoara Cheek Kiss
Aleahim, ce ma bucur sa te vad pe aici Cheek Kiss
Ioana, ce grasunel adorabil ai coeur
trece extrem de repede timpul, si eu ca Ellena, nu stiu cand a trecut si am impresia ca mai e muult ras abia acum parca incep sa ma simt mai greoaie, dar inca pot face cam tot ce vreau
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 11:56 AM
Nivel

freya1 wrote:
Sisi, bine ai venit si sarcina usoara Cheek Kiss
Aleahim, ce ma bucur sa te vad pe aici Cheek Kiss
Ioana, ce grasunel adorabil ai coeur
trece extrem de repede timpul, si eu ca Ellena, nu stiu cand a trecut si am impresia ca mai e muult ras abia acum parca incep sa ma simt mai greoaie, dar inca pot face cam tot ce vreau

Mai intru, dar inca am retineriLol
Asa ma bucur sa vad pana unde ai ajuns si cat de putin mai ai.E chiar putin.coeur
Adina Mariana
Scris: Tuesday, December 8, 2020 12:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buzbuchi wrote:

Multumesc mult pt raspuns si incurajar, Adina! Voi merge la monitorizare la 2 zile, deci ma mai duc miercuri si vineri treb sa nasc, daca nu se declanseaza. Ma uitam ca bebele tau nu a fost extraordinar de grasun, ca ma tem putin sa nu fie prea mare in punctul asta pt mine ca sa o nasc natural. Cum a decurs nasterea ta, a fost greu/lung travaliul? Sa fiti sanatosi, te imbratisez!computerlove
Cu placere.O sa fie bine o sa vezi,esti sub supraveghere deci in siguranta.Multumesc si eu pt.gandurile bune.Al meu bebe nu prea a mai luat in greutate de la sapt.37 incolo,a luat dar ft.putin.Si eu ma temeam ca nu o sa pot naste natural daca stau prea mult timp si el va fi peste 4 kg dar nu a fost cazul meu.Oricum poti sa stai linistita ca stiu femei cu bebei de 4 kg si au nascut natural cu bine.Iti face epiziotomie putin mai mare si este totul in regula.La mine nasterea a decurs ok,a durat putin mai mult pt.ca al meu a avut ft.scurt cordonul si numa nu a vrut sa iasa dar m-au ajutat si m-au impins pe burta si am reusit dupa cam 30 min.de impins.Nasterea in sine nu mi so parut chiar atat de grea,atunci nu mai conteaza nimic,esti amortita de la durere,iti doresti doar sa iasa bebe afara si sa il vezi,mai greu mi so parut travaliul care la mine a durat mult,o zi intreaga si noaptea pana la 3:30 cand am nascut si contractiile alea dese pe mine m-au secat dar a trecut si acum cand ma gandesc as mai putea face asta desi atunci am spus ca altu nu mai vreauLol
7Andreea
Scris: Tuesday, December 8, 2020 3:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Sisi si Aleahim ,bun venit, sarcini usoare si fericite,cu cat mai putine griji!
Buzbuchi ,Iulia sper sa treaca repede partea grea,sa ajungeti cu bine la fericirea intalnirii cu minunile!
Am trecut cu bine de testul de toleranta la glucoza,mi-a fost greata si bebe s-a miscat 2 ore de ma dureau muschii ,imi era cumva mila de el ca se agita atat ,dar macar mi-a tinut mintea ocupata sa nu ma mai gandesc la recoltarile ce urmau .
Si noi avem o pisica si un motan, de care suntem foarte atasati, iar de cand sunt insarcinata sunt mai lipicioase si mai iubarete ca niciodata. Ma enerva rau presupunerea ca acum vom renunta la ele de dragul copilului ,ca si cum i-ar face sigur ceva rau si suntem inconstienti ca le tinem. Unei prietene care insista cu asta,i-am spus ca stia f bine bebele unde vine,el sa se obisnuiasca cu matele ,nu inversBlushing
Nu stiu cand a trecut tot timpul asta ,de la test la un micut activ tare,care reactioneaza la ce fac eu si-mi da trezirea dimineata si cat de putin mai e Hilar
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 3:59 PM
Nivel

7Andreea wrote:
Sisi si Aleahim ,bun venit, sarcini usoare si fericite,cu cat mai putine griji!
Buzbuchi ,Iulia sper sa treaca repede partea grea,sa ajungeti cu bine la fericirea intalnirii cu minunile!
Am trecut cu bine de testul de toleranta la glucoza,mi-a fost greata si bebe s-a miscat 2 ore de ma dureau muschii ,imi era cumva mila de el ca se agita atat ,dar macar mi-a tinut mintea ocupata sa nu ma mai gandesc la recoltarile ce urmau .
Si noi avem o pisica si un motan, de care suntem foarte atasati, iar de cand sunt insarcinata sunt mai lipicioase si mai iubarete ca niciodata. Ma enerva rau presupunerea ca acum vom renunta la ele de dragul copilului ,ca si cum i-ar face sigur ceva rau si suntem inconstienti ca le tinem. Unei prietene care insista cu asta,i-am spus ca stia f bine bebele unde vine,el sa se obisnuiasca cu matele ,nu inversBlushing
Nu stiu cand a trecut tot timpul asta ,de la test la un micut activ tare,care reactioneaza la ce fac eu si-mi da trezirea dimineata si cat de putin mai e Hilar

Multumesc!
Satula un moment dat de intrebarile legate de catel, am zis ca sper sa se inteleaga cu bebe, ca pe catel clar nu il dauLol
Sisi2
Scris: Tuesday, December 8, 2020 7:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Andreea, multumesc!!! Cheek Kiss
Si eu "i-am cam pus la punct" pe cei ce insinuau ca fac o greseala ca ii pastrez. Pana la urma casa mea, regulile mele.
Sunt convinsa ca, in casele in care sunt si animale de companie, copiii cresc frumos si fericiti!:hearts
Vickyb
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Aleahim, Sisi felicitari, sa aveti sarcina usora si sa va bucurati e minunat perioda! Hilar
Legat de animalute fetelor, sa stiti ca am o verisoar are 3 copii, ultimii 2 la un am si cateva luni diferenta si au si pisica dinaintea copiilor mici. Si asa griujulie pisica, veghea bebelusii la somn, era extraordinar sa privesti ce relatie frumosa. Deci sa nu va faceti griji, fiti optimiste!
Nicole2018
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Buzbuchi wrote:
Fete dragi, vin cu vesti. In urma controlului de azi, se pare ca acest col al meu e o fortareata, absolut nicio schimbare si departe de a fi pregatit de nastere. Dna doctor a decis sa ma mai lase pana vineri, cand fac 41 s, poate poate nasc natural. In caz ca nu, vineri am planificat cezariana, sau o inducere daca ma dilat si eu pana atunci. So, no baby yet. Cel putin stiu ca vineri cel tarziu o sa nasc, ca m a omorat incertitudinea si asteptarea. Sper ca e decizia buna si ca fetita nu va fi afectata ca o mai lasam acolo putin...am asa inima putin indoita, dar trebuie sa ma incred si in medic...oricum, miercuri merg la monitorizare, deci ma mai linistesc si atunci. Voi stiti de bebelusi nascuti la 41 s, au fost bine? Din ce am mai citit, cam pana atunci ar fi cel mai safe, apoi cresc riscurile...
Legat de intorsul de pe o parte pe alta, pe mine ma doare tare burta cand fac asta, e foarte neplacut si am impresia ca o ranesc pe bebe, dar am itrebat o pe dna doctor si mi a spusca e normal...va pupacesc si va tin la curent! computerlove

Buzbuchi, o sa fie totul bine, nu iti fa griji ca ati depasit 40 de saptamani.
Sigur ca sunt multi bebelusi perfect sanatosi nascuti la 41 de saptamani.

O prietena ce a nascut in Germania mi-a povestit ca acolo, daca totul este in regula in burtica, nu se intervine cu nimic pana la 40 sapt + 10 zile, insa in ultima perioada se face monitorizare des, la fiecare 2 zile mergea ea.
Se incepe procedura de stimulare cand se implinesc 40 sapt si 10 zile, intai se pune un balonas in zona cervixului si se asteapta 12 ore, daca nu sunt rezultate se administreaza niste pastile(nu stiu exact cu ce), daca nici asa nu merge se administreaza oxitocina si abia apoi se ajunge la cezariana.
Repet, se asteapta atat si se iau pe rand pasii astia doar daca totul e bine in burtica pt bebe, daca placenta, arterele uterine, cordonul arata bine, daca bebe se misca si bataile sunt ok.
Ea a nascut la cateva ore dupa ce i-au pus balonasul, deci avea deja 10 zile peste cele 40 de saptamani si bebe a fost perfect :)

Nastere usoara iti doresc, sa aveti o intalnire de vis. DistanceKiss

MariaS
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetele cu blanosi care aveti copilasi, pe finalul sarcinii v-a fost recomandat sa ii scoateti pe blanosi din casa pana nasteti? Mie mi-a fost recomandat sa ii scot din casa pana nasc pe motiv ca voi avea parte de avort spontan din cauza toxoplasmozei.
freya1
Scris: Wednesday, December 9, 2020 6:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, medicul ti-a zis asta ? toxoplasmoza e periculoasa in orice trimestru de sarcina, din ce stiu mai periculoasa chiar in primul trimestru, si de ce ai crede ca o faci acum daca pana acum te-ai protejat si nu a fost cazul ?
MariaS
Scris: Wednesday, December 9, 2020 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1 wrote:
Maria, medicul ti-a zis asta ? toxoplasmoza e periculoasa in orice trimestru de sarcina, din ce stiu mai periculoasa chiar in primul trimestru, si de ce ai crede ca o faci acum daca pana acum te-ai protejat si nu a fost cazul ?

Medicul ce imi urmareste sarcina sti clar de la inceput ca am blanosi in casa, mi-a recomandat doar sa nu ma ocup de litiera.
Medicii care mi'au recomandat sa scot blanosii nu imi cunosc istoricul, am apelat la ei doar pt a cere un sfat in legatura cu ultimele analize, nu mi'au spus nimic nou fata de ce mi'a zis medicul meu doar faza cu blanosii.
Sa inteleg ca acesti medici is ca acele persoane care te bat la cap sa scapi de blanosi pt ca is periculosi pt bebe?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.