Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Buzbuchi
Scris: Monday, December 7, 2020 9:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
MariaS wrote:
Eu am luat-o razna un pic Hilar am inceput sa pun lucruri in gentuta pt maternitate sa fiu sigura ca nu voi uita ceva, dar sigur ceva o sa uit, ca asa ii tot timpul Lol
In rest sunt bine, bebelina e ft activa , simt deja ca o cam deranjeaza ca s-a micsorat spatiul, saptamana viitoare am si eu control cred ca o sa discutam despre nastere.

Fetelor, se mai confrunta careva cu probleme cu somnul? De ceva timp adorm tarziu 2-3-4 chair si la 5 dimineata, dorm maxim 5 ore legate, dupa ce ma trezesc is activa 4 ore maxim si ma ia somnul din nou, daca ma pun la somn noaptea iar adorm tarziu. Am incercat si varianta de a ma tine treaza toata ziua iar apoi seara sa ma pun la somn ca un om normal, dar nu functioneaza, daca ma cult la ora 22-23 maxim pe la 3-4 incep sa numar stelele banghead
In weekend in schimb dorm impreuna cu sotul si cate 8-10 ore toanerele

N-am cuvinte sa descriu poza... https://ibb.co/4KmZWmr

Maria, eu de ceva timp am probl cu somnul, sunt practic un zombie si defilez cu niste cearcane...nu i am dat de cap, m am obisnuit sa functionez asa, desi in anumite zile ma simt ff obosita, si parca mai mult psihic. Si bebe vine curand, deci
pt mine, nu va fi mai usorras
Buzbuchi
Scris: Monday, December 7, 2020 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Andreeax wrote:
Iulia,Buzbuchi....na?tere ?i recuperare u?oara !

Fetelor,simt u?or cum se mare?te uterul in partea de jos,începe sa se rotunjeasca pu?in burtica. Am doua intrebari pt ca nu ?tiu daca e normal sau nu ?i nu as vrea sa o tot bat la cap pe doctora ca saraca mi-a tot raspuns la intrebari ?i m-a sunat ?i in Weekend ca sa ma lini?teasca . Am impresia ca burtica e pu?in umflata pe partea dreapta,parca uneori când stau întinsa se face un val in partea dreapta ?i in afara de asta mi-e foarte greu sa ma întorc de pe o parte pe alta,am
Impresia ca mi se muta organele de pe stânga pe dreapta ?i invers. Voi a?i pa?it a?a ceva ?

Multumesc mult, Andreea, Doamne ajuta! Pupici!computerlove
Irinan
Scris: Monday, December 7, 2020 9:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Iulia13 wrote:

Te asteptam cu vesti bune saptamâna viitoare hearts Eu la 32 de saptamâni aveam bagajul aproape gata la ambele sarcini deci nu e?ti singura Lol

Ce pisica frumoasa! Ele simt oricum ca vine un nou membru. ?i noi am avut una pe negru dar am dat-o anul trecut imediat dupa ce am nascut.. Acum îmi pare tare tare rau dupa ea, era o pisica tare cuminte ?i iubareata. Între timp anul acesta de ziua fetitei la un anisor am luat o alta pisica caci ?tiu ca aduce multe plusuri în viata omului, mai ales în viata unui copila?. Drept dovada ca ?i ea e înnebunita dupa fetita, la fel cum ?i fetita e dupa pisica Lol

https://ibb.co/8sxC911

coeur coeur computerlove
Irinan
Scris: Monday, December 7, 2020 9:37 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Daa Doamne ajuta sa fie totul bine!! hearts tu cum e?ti? Ai rezultatul de astazi? Te astept cu vesti bunemajoreta

Daaa..valoare 211.. avem o dublare la 48,33 h.. nici nu mi vine a crede..
Irinan
Scris: Monday, December 7, 2020 9:39 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:
Fete dragi, vin cu vesti. In urma controlului de azi, se pare ca acest col al meu e o fortareata, absolut nicio schimbare si departe de a fi pregatit de nastere. Dna doctor a decis sa ma mai lase pana vineri, cand fac 41 s, poate poate nasc natural. In caz ca nu, vineri am planificat cezariana, sau o inducere daca ma dilat si eu pana atunci. So, no baby yet. Cel putin stiu ca vineri cel tarziu o sa nasc, ca m a omorat incertitudinea si asteptarea. Sper ca e decizia buna si ca fetita nu va fi afectata ca o mai lasam acolo putin...am asa inima putin indoita, dar trebuie sa ma incred si in medic...oricum, miercuri merg la monitorizare, deci ma mai linistesc si atunci. Voi stiti de bebelusi nascuti la 41 s, au fost bine? Din ce am mai citit, cam pana atunci ar fi cel mai safe, apoi cresc riscurile...
Legat de intorsul de pe o parte pe alta, pe mine ma doare tare burta cand fac asta, e foarte neplacut si am impresia ca o ranesc pe bebe, dar am itrebat o pe dna doctor si mi a spusca e normal...va pupacesc si va tin la curent! computerlove

Fetita cea mica am nascut o la 41 s.. totul a decurs ok, doar ca am facut cezariana. A luat apgar 9.. nastere usoara sa aihearts
MariaS
Scris: Monday, December 7, 2020 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Sisi2 wrote:
Fetelor, vad ca unele dintre voi aveti pisici. Cum va descurcati? Si eu am 2, mama si pui. Unii tot imi baga prostii in cap, ca nu e bine pentru sarcina, ca nu o sa ma descurc si cu pisici si bebe. Ca parul e periculos etc...uff
Eu am zis ca, ne vom descurca noi cumva.
Pisicile sunt deparazitate, vaccinate si stau preopoderent in casa.

Pentru linistea ta eu am 3( o fetita, un baiat si un pui de motan) cu toate la zi, fata mai doarme cu mine cand adorm in living, e foarte atasata de mine, iar baiatul ii mamos de fel, la fel mi-au zis si mie ca sa scap de ei ca nu ii bine pt sarcina, pt bebe, ca par ca una alta, dat atata timp cat te ocupi de toaletarea lor iar de litera se ocupa sotul, esti safe.
Poti incepe sa ii inveti ca nu au voie in anumite locuri, cand cumperi patutul lasa-i sa il miroase sa stie ce ii cu el, dar nu ii lasa sa urce in el. Daca esti atasata de ei, in cazul in care ii dai o sa regreti enorm.
IoanaOlo
Scris: Monday, December 7, 2020 10:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Buzbuchi, eu am nascut la 42 de saptamani. Pentru mine a fost destul de u?or travaliul, l-am facut acasa aproape tot. Cand am ajuns la spital aveam deja dilatatie de 8 cm, mi-au facut internarea la 19 ?i la 20.48 am nascut minunea mea de baietel 4200 gr si 58 cm. Pot spune ca nu am avut probleme cu bebe deloc, chiar daca s-a nascut asa tarzior. Acum avem 8 saptamani și 6400 gr . Te imbratisez cu drag si î?i doresc nastere usoara si recuperare cat mai rapida.

IoanaOlo attached the following image(s):
img_20201207_111151.jpg

Sisi2
Scris: Monday, December 7, 2020 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
MariaS wrote:

Pentru linistea ta eu am 3( o fetita, un baiat si un pui de motan) cu toate la zi, fata mai doarme cu mine cand adorm in living, e foarte atasata de mine, iar baiatul ii mamos de fel, la fel mi-au zis si mie ca sa scap de ei ca nu ii bine pt sarcina, pt bebe, ca par ca una alta, dat atata timp cat te ocupi de toaletarea lor iar de litera se ocupa sotul, esti safe.
Poti incepe sa ii inveti ca nu au voie in anumite locuri, cand cumperi patutul lasa-i sa il miroase sa stie ce ii cu el, dar nu ii lasa sa urce in el. Daca esti atasata de ei, in cazul in care ii dai o sa regreti enorm.

I-am salvat de pe strada, deci sa ii dau nu e o varianta. Suntem tare atasati de ei dar si ei de noi.
Am zis ca nu o sa ii lasa in patutul lui si pe pisica mare, ne-am gandit sa o tundem, pe cand se apropie momentul. Daca totul merge bine, ar trebui sa nasc in iulie, deci e vara si nu ar afecta-o. E pisica blanoasa si asa ne-ar fi putin mai usor, cu parul. Macar pana ne obisnuim unii cu altii. Faza e ca uneori eu ma ocup de litere, caci sotul are momente cand e plecat cateva zile dar ma spal si ma dezinfectez de fiecare data, cand termin. Sper sa nu fie probleme....vaaai ca imi fac un milion de probleme...pale
MariaS
Scris: Tuesday, December 8, 2020 1:49 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Sisi2 wrote:

I-am salvat de pe strada, deci sa ii dau nu e o varianta. Suntem tare atasati de ei dar si ei de noi.
Am zis ca nu o sa ii lasa in patutul lui si pe pisica mare, ne-am gandit sa o tundem, pe cand se apropie momentul. Daca totul merge bine, ar trebui sa nasc in iulie, deci e vara si nu ar afecta-o. E pisica blanoasa si asa ne-ar fi putin mai usor, cu parul. Macar pana ne obisnuim unii cu altii. Faza e ca uneori eu ma ocup de litere, caci sotul are momente cand e plecat cateva zile dar ma spal si ma dezinfectez de fiecare data, cand termin. Sper sa nu fie probleme....vaaai ca imi fac un milion de probleme...pale

Atata timp cat te speli bine si mai ales te dezinfectezi nu ar trebui sa ai probleme. Eu n-am imunitate pt toxoplasmoza, din fericire nu am avut probleme cu ea pe perioada sarcinii, dar am fost ft atenta, am splat bine orice fruct sau leguma inainte de al consuma, de litiera se ocupa sotul 90% din timp.
La fel e si pisica, cu fir lung, subtire si lung, dar nu ii cade atat de mult cum ii cade la motan care are fir scurtut un pic gros.
Cu atentie, multe role de scame pt strans parul si toata lumea ii fericita ras
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 8:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Sisi2 wrote:

Sisi nu cred ca e cazul sa iti faci ganduri, cata vreme esti atenta la cum schimbi litiera si daca sunt vaccinati.Poarta tot timpul manusi, spala-te si dezinfecteaza-te si totul va fi ok.
Noi avem catel si toata lumea ne intreaba ce facem cu el cand vine bebe.Wtf....ce sa fac cu el?E primul meu copil, il iubim de numa, doarme cu noi in pat, nu l-am luat ca inlocuitor de bebe si sa ne scapam pe urma de el.Singura mea grija e cum o sa se acomodeze cu bebe, ca e super atasat de mine.La cafea stau cu el in brate si noapte doarme la mine in bratecoeur
Nu as putea vreodata sa il dau la o parte si sunt chiar stresata la gandul ca nu o sa mai am asa mult timp pt el.
Ellena20
Scris: Tuesday, December 8, 2020 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aleahim, ce faci? Cum te simti? Ce a trecut timpul... ai aproape 11s coeur
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 8:32 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Aleahim, ce faci? Cum te simti? Ce a trecut timpul... ai aproape 11s coeur

Daaa.Si eu ma mir.A trecut asa repede timpul.Luni am morfo dejayes
M-am simtit tare bine pana acum.Chiar ma plangeam si la doctorita mea ca nu am simptome si mergeam asa cu groaza la eco sa nu fie ceva probleme.De sambata a inceput sa imi fie rau in fiecare zi, nu sa vomit, dar asa mi se pune un nod in stomac si imi trece doar daca mananc.Apoi imi trece.
Tu cum esti? Doamneeee ce putin mai aiyes
Ellena20
Scris: Tuesday, December 8, 2020 8:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ma bucur ca te-ai simtit bine si nu ai avut stari din acelea foaarte urate. Desi nici eu nu am avut treaba, au fost unele zile diferite si cu greturi, si cu voma etc. Dar mie imi placea, ma bucuram cand imi era rau Lol

Daaa, imediat fac 32 s si nu realizez unde s-a dus timpul. Nici sotul nu realizeaza, el zice ca doar m-am ingrasat eu Lol
Eu ma simt foarte bine in perioada asta, desi mi s-au limitat activitatile si nu prea mai pot face multe lucruri. Ma delectez cu cumparaturile ras
Sunt recunoscatoare pt tot, acest copil a adus atata bucurie in familiile noastre si ne-a apropiat foarte mult si mi-e drag sa ii vad pe toti implicati coeur
Aleahim
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:07 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Ma bucur ca te-ai simtit bine si nu ai avut stari din acelea foaarte urate. Desi nici eu nu am avut treaba, au fost unele zile diferite si cu greturi, si cu voma etc. Dar mie imi placea, ma bucuram cand imi era rau Lol

Daaa, imediat fac 32 s si nu realizez unde s-a dus timpul. Nici sotul nu realizeaza, el zice ca doar m-am ingrasat eu Lol
Eu ma simt foarte bine in perioada asta, desi mi s-au limitat activitatile si nu prea mai pot face multe lucruri. Ma delectez cu cumparaturile ras
Sunt recunoscatoare pt tot, acest copil a adus atata bucurie in familiile noastre si ne-a apropiat foarte mult si mi-e drag sa ii vad pe toti implicati coeur

Asa e si la noi.Toti sunt super incantati si abia asteapta sa inceapa cumparaturile pentru bebe.Sora sotului a zis ca de cum aflam sexul, incepe.Fratele meu ma intreaba de ce am nevoie.E tare fain.
Abia astept sa creasca burtica, desi un pic s-a umflat in partea de jos, cat sa ma deranjeze blugii.Lol S-ar putea sa fie si de la mancare, desi i-o zis ca nu am pus mult in jur de 2 kgLol
Sisi2
Scris: Tuesday, December 8, 2020 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Aleahim wrote:

Sisi nu cred ca e cazul sa iti faci ganduri, cata vreme esti atenta la cum schimbi litiera si daca sunt vaccinati.Poarta tot timpul manusi, spala-te si dezinfecteaza-te si totul va fi ok.
Noi avem catel si toata lumea ne intreaba ce facem cu el cand vine bebe.Wtf....ce sa fac cu el?E primul meu copil, il iubim de numa, doarme cu noi in pat, nu l-am luat ca inlocuitor de bebe si sa ne scapam pe urma de el.Singura mea grija e cum o sa se acomodeze cu bebe, ca e super atasat de mine.La cafea stau cu el in brate si noapte doarme la mine in bratecoeur
Nu as putea vreodata sa il dau la o parte si sunt chiar stresata la gandul ca nu o sa mai am asa mult timp pt el.

Asa si noi. Pisica mare, e asa atasata de mine. Oriunde sunt in casa, e si ea. Mereu se urca pe mine si doarme hearts . Sotul zice ca avem o relatie speciala. Si interesant e, ca a fost adult cand am luat-o. Nu am crescut-o noi, ca pe asta mic (care e un rasfatathohot ).
Au fost asa o alinare in toata perioada cat incercam pentru bebe. M-au ajutat foarte mult. Pur si simplu nu as putea renunta la ei. Oricum nu am luat niciodata in considerare aceasta varianta.
Cum zice sotul: "o sa facem cumva sa fie bine pentru toti". hearts
Si eu sper sa se obisnuiasca cu bebe....
Exact asa ne intrebau si pe noi: "acum ce faceti cu pisicile?". Eu ziceam, nimic, ce sa facemhohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.