Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Buzbuchi
Scris: Sunday, December 6, 2020 10:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
freya1 wrote:
Buzbuchi, eram sigura ca ai nascut deja ! Tin pumnii sa ai o nastere frumoasa si usoara Cheek Kiss

Multumesc din suflet, Freya, sper din inima sa fie asa! Ar fi minunat sa fiu una dintre norocoase, sa nasc usor si sa fim bine amandoua! computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, December 7, 2020 3:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Na?tere usoara Buzbuchi! computerlove
MariaS
Scris: Monday, December 7, 2020 7:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Buzbuchi , tic tac , mai un pic majoreta ras
Iti doresc nastere usoara si fara surprize neplacute Clap Cheek Kiss

Ellena20
Scris: Monday, December 7, 2020 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si eu am crezut ca deja ai nascut, Buzbuchi ras
Asteptam cu sufletul la gura vestea nasterii micutei tale!
Iti doresc o nastere usoara si rapida.
Te imbratisez! Cheek Kiss coeur
Iulia13
Scris: Monday, December 7, 2020 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Buzbuchi te asteptam cu vesti hearts Na?tere u?oara!! majoreta
Ellena20
Scris: Monday, December 7, 2020 11:24 AM
Nivel

Iulia, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Pe 14 a ramas parca cezariana, nu? Mai ai o saptamana si tu... una plina de emotii! coeur
MariaS
Scris: Monday, December 7, 2020 11:26 AM
Nivel

Iulia13 wrote:
Buzbuchi te asteptam cu vesti hearts Na?tere u?oara!! majoreta

Iulia, tu cum mai esti? Si tu mai ai un pic coeur
IoanaIoanaC
Scris: Monday, December 7, 2020 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Buzbuchi nastere usoare si intalnire miraculoasa! Cheek Kiss Hands
Iulia13
Scris: Monday, December 7, 2020 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Elena, Maria da fetele pe 14 a ramascoeur putin mai este, ma iau toate emotiile cand ma gândesc..
Am fel ?i fel de sentimente, chiar daca stiu ce ma asteapta va spun sincer ca nu sunt deloc pregatita, îmi fac fel si fel de scenarii în cap. Tot ce îmi doresc e sa decurga totul bine, sa fim sanato?i amândoi ?i sa ne întoarcem cât mai repede acasaras
Momentan sunt ok, bebe e mult mai activ, sper sa stea pana pe 14 caci am ?i tratament pentru streptococ pana duminica de facut (mi-a ie?it la analiza la secre?ie), nop?ile în schimb nu reu?esc deloc sa ma odihnesc caci îmi amortesc mâinile foarte tare (iau magne B6 ?i fier de 2 saptamâni dar degeaba).. Dar mai rezist eu un pic.

Voi cum sunte?i? pupici
freya1
Scris: Monday, December 7, 2020 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Iulia, tinem pumnii Cheek Kiss cred si eu ca ai emotii, mai e asa putin !
eu de acum ma stresez cu tot felul de lucruri, sa nu nasc prematur, cum va fi cu testul covid, daca va trebui sa fac ceza devreme, cu diabetul, cu stomacul... of, parca totul e bine acum si atatea lucruri pot merge prost, dar incerc sa ma calmez
MariaS
Scris: Monday, December 7, 2020 1:15 PM
Nivel

Eu am luat-o razna un pic Hilar am inceput sa pun lucruri in gentuta pt maternitate sa fiu sigura ca nu voi uita ceva, dar sigur ceva o sa uit, ca asa ii tot timpul Lol
In rest sunt bine, bebelina e ft activa , simt deja ca o cam deranjeaza ca s-a micsorat spatiul, saptamana viitoare am si eu control cred ca o sa discutam despre nastere.

Fetelor, se mai confrunta careva cu probleme cu somnul? De ceva timp adorm tarziu 2-3-4 chair si la 5 dimineata, dorm maxim 5 ore legate, dupa ce ma trezesc is activa 4 ore maxim si ma ia somnul din nou, daca ma pun la somn noaptea iar adorm tarziu. Am incercat si varianta de a ma tine treaza toata ziua iar apoi seara sa ma pun la somn ca un om normal, dar nu functioneaza, daca ma cult la ora 22-23 maxim pe la 3-4 incep sa numar stelele banghead
In weekend in schimb dorm impreuna cu sotul si cate 8-10 ore toanerele

N-am cuvinte sa descriu poza... https://ibb.co/4KmZWmr
Andreeax
Scris: Monday, December 7, 2020 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Iulia,Buzbuchi....na?tere ?i recuperare u?oara !

Fetelor,simt u?or cum se mare?te uterul in partea de jos,începe sa se rotunjeasca pu?in burtica. Am doua intrebari pt ca nu ?tiu daca e normal sau nu ?i nu as vrea sa o tot bat la cap pe doctora ca saraca mi-a tot raspuns la intrebari ?i m-a sunat ?i in Weekend ca sa ma lini?teasca . Am impresia ca burtica e pu?in umflata pe partea dreapta,parca uneori când stau întinsa se face un val in partea dreapta ?i in afara de asta mi-e foarte greu sa ma întorc de pe o parte pe alta,am
Impresia ca mi se muta organele de pe stânga pe dreapta ?i invers. Voi a?i pa?it a?a ceva ?
Irinan
Scris: Monday, December 7, 2020 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Iulia13 wrote:
Elena, Maria da fetele pe 14 a ramascoeur putin mai este, ma iau toate emotiile cand ma gândesc..
Am fel ?i fel de sentimente, chiar daca stiu ce ma asteapta va spun sincer ca nu sunt deloc pregatita, îmi fac fel si fel de scenarii în cap. Tot ce îmi doresc e sa decurga totul bine, sa fim sanato?i amândoi ?i sa ne întoarcem cât mai repede acasaras
Momentan sunt ok, bebe e mult mai activ, sper sa stea pana pe 14 caci am ?i tratament pentru streptococ pana duminica de facut (mi-a ie?it la analiza la secre?ie), nop?ile în schimb nu reu?esc deloc sa ma odihnesc caci îmi amortesc mâinile foarte tare (iau magne B6 ?i fier de 2 saptamâni dar degeaba).. Dar mai rezist eu un pic.

Voi cum sunte?i? pupici

Ce putin mai aicoeur coeur sa dea Domnu sa decurga totul bine si fara peripetii si sa fiti sanatosi amandoicoeur Cheek Kiss
Droxana
Scris: Monday, December 7, 2020 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:
Eu am luat-o razna un pic Hilar am inceput sa pun lucruri in gentuta pt maternitate sa fiu sigura ca nu voi uita ceva, dar sigur ceva o sa uit, ca asa ii tot timpul Lol
In rest sunt bine, bebelina e ft activa , simt deja ca o cam deranjeaza ca s-a micsorat spatiul, saptamana viitoare am si eu control cred ca o sa discutam despre nastere.

Fetelor, se mai confrunta careva cu probleme cu somnul? De ceva timp adorm tarziu 2-3-4 chair si la 5 dimineata, dorm maxim 5 ore legate, dupa ce ma trezesc is activa 4 ore maxim si ma ia somnul din nou, daca ma pun la somn noaptea iar adorm tarziu. Am incercat si varianta de a ma tine treaza toata ziua iar apoi seara sa ma pun la somn ca un om normal, dar nu functioneaza, daca ma cult la ora 22-23 maxim pe la 3-4 incep sa numar stelele banghead
In weekend in schimb dorm impreuna cu sotul si cate 8-10 ore toanerele

N-am cuvinte sa descriu poza... https://ibb.co/4KmZWmr

Haha ce tare e poza hohot hohot cineva cred ca va fi gelos/geloasa peste cateva luni Lol

Si eu am cam inceput sa nu ma odihnesc calumea..adorm tot dupa 1 si ma trezesc la 6,7 dim inainte sa i sune alarma sotului..apoi pe la 9 ma ia somnul iar :))
Tot saptamana viitoare am si eu controlcomputerlove
Ellena20
Scris: Monday, December 7, 2020 3:15 PM
Nivel

Andreea, stiu ca si eu ma intorceam cu dificultate inca de la inceputul trim 2, insa nu tin minte daca vedeam burtica mai umflata pe una din parti. Nu cred ca este o problema asta. Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.