Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| freya1 wrote:Buzbuchi, eram sigura ca ai nascut deja ! Tin pumnii sa ai o nastere frumoasa si usoara Multumesc din suflet, Freya, sper din inima sa fie asa! Ar fi minunat sa fiu una dintre norocoase, sa nasc usor si sa fim bine amandoua! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Na?tere usoara Buzbuchi! |
|
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| Buzbuchi , tic tac , mai un pic Iti doresc nastere usoara si fara surprize neplacute
|
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Si eu am crezut ca deja ai nascut, Buzbuchi Asteptam cu sufletul la gura vestea nasterii micutei tale! Iti doresc o nastere usoara si rapida. Te imbratisez! |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Buzbuchi te asteptam cu vesti Na?tere u?oara!! |
|
| Iulia, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Pe 14 a ramas parca cezariana, nu? Mai ai o saptamana si tu... una plina de emotii!
|
|

| Iulia13 wrote:Buzbuchi te asteptam cu vesti  Na?tere u?oara!!
Iulia, tu cum mai esti? Si tu mai ai un pic |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Buzbuchi nastere usoare si intalnire miraculoasa! |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Elena, Maria da fetele pe 14 a ramas putin mai este, ma iau toate emotiile cand ma gândesc.. Am fel ?i fel de sentimente, chiar daca stiu ce ma asteapta va spun sincer ca nu sunt deloc pregatita, îmi fac fel si fel de scenarii în cap. Tot ce îmi doresc e sa decurga totul bine, sa fim sanato?i amândoi ?i sa ne întoarcem cât mai repede acasa Momentan sunt ok, bebe e mult mai activ, sper sa stea pana pe 14 caci am ?i tratament pentru streptococ pana duminica de facut (mi-a ie?it la analiza la secre?ie), nop?ile în schimb nu reu?esc deloc sa ma odihnesc caci îmi amortesc mâinile foarte tare (iau magne B6 ?i fier de 2 saptamâni dar degeaba).. Dar mai rezist eu un pic.
Voi cum sunte?i? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Iulia, tinem pumnii cred si eu ca ai emotii, mai e asa putin ! eu de acum ma stresez cu tot felul de lucruri, sa nu nasc prematur, cum va fi cu testul covid, daca va trebui sa fac ceza devreme, cu diabetul, cu stomacul... of, parca totul e bine acum si atatea lucruri pot merge prost, dar incerc sa ma calmez |
|

| Eu am luat-o razna un pic am inceput sa pun lucruri in gentuta pt maternitate sa fiu sigura ca nu voi uita ceva, dar sigur ceva o sa uit, ca asa ii tot timpul In rest sunt bine, bebelina e ft activa , simt deja ca o cam deranjeaza ca s-a micsorat spatiul, saptamana viitoare am si eu control cred ca o sa discutam despre nastere.
Fetelor, se mai confrunta careva cu probleme cu somnul? De ceva timp adorm tarziu 2-3-4 chair si la 5 dimineata, dorm maxim 5 ore legate, dupa ce ma trezesc is activa 4 ore maxim si ma ia somnul din nou, daca ma pun la somn noaptea iar adorm tarziu. Am incercat si varianta de a ma tine treaza toata ziua iar apoi seara sa ma pun la somn ca un om normal, dar nu functioneaza, daca ma cult la ora 22-23 maxim pe la 3-4 incep sa numar stelele In weekend in schimb dorm impreuna cu sotul si cate 8-10 ore
N-am cuvinte sa descriu poza... https://ibb.co/4KmZWmr |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Iulia,Buzbuchi....na?tere ?i recuperare u?oara !
Fetelor,simt u?or cum se mare?te uterul in partea de jos,începe sa se rotunjeasca pu?in burtica. Am doua intrebari pt ca nu ?tiu daca e normal sau nu ?i nu as vrea sa o tot bat la cap pe doctora ca saraca mi-a tot raspuns la intrebari ?i m-a sunat ?i in Weekend ca sa ma lini?teasca . Am impresia ca burtica e pu?in umflata pe partea dreapta,parca uneori când stau întinsa se face un val in partea dreapta ?i in afara de asta mi-e foarte greu sa ma întorc de pe o parte pe alta,am Impresia ca mi se muta organele de pe stânga pe dreapta ?i invers. Voi a?i pa?it a?a ceva ? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Iulia13 wrote:Elena, Maria da fetele pe 14 a ramas  putin mai este, ma iau toate emotiile cand ma gândesc.. Am fel ?i fel de sentimente, chiar daca stiu ce ma asteapta va spun sincer ca nu sunt deloc pregatita, îmi fac fel si fel de scenarii în cap. Tot ce îmi doresc e sa decurga totul bine, sa fim sanato?i amândoi ?i sa ne întoarcem cât mai repede acasa  Momentan sunt ok, bebe e mult mai activ, sper sa stea pana pe 14 caci am ?i tratament pentru streptococ pana duminica de facut (mi-a ie?it la analiza la secre?ie), nop?ile în schimb nu reu?esc deloc sa ma odihnesc caci îmi amortesc mâinile foarte tare (iau magne B6 ?i fier de 2 saptamâni dar degeaba).. Dar mai rezist eu un pic. Voi cum sunte?i? Ce putin mai ai sa dea Domnu sa decurga totul bine si fara peripetii si sa fiti sanatosi amandoi |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| MariaS wrote:Eu am luat-o razna un pic  am inceput sa pun lucruri in gentuta pt maternitate sa fiu sigura ca nu voi uita ceva, dar sigur ceva o sa uit, ca asa ii tot timpul In rest sunt bine, bebelina e ft activa , simt deja ca o cam deranjeaza ca s-a micsorat spatiul, saptamana viitoare am si eu control cred ca o sa discutam despre nastere. Fetelor, se mai confrunta careva cu probleme cu somnul? De ceva timp adorm tarziu 2-3-4 chair si la 5 dimineata, dorm maxim 5 ore legate, dupa ce ma trezesc is activa 4 ore maxim si ma ia somnul din nou, daca ma pun la somn noaptea iar adorm tarziu. Am incercat si varianta de a ma tine treaza toata ziua iar apoi seara sa ma pun la somn ca un om normal, dar nu functioneaza, daca ma cult la ora 22-23 maxim pe la 3-4 incep sa numar stelele In weekend in schimb dorm impreuna cu sotul si cate 8-10 ore N-am cuvinte sa descriu poza... https://ibb.co/4KmZWmr
Haha ce tare e poza cineva cred ca va fi gelos/geloasa peste cateva luni
Si eu am cam inceput sa nu ma odihnesc calumea..adorm tot dupa 1 si ma trezesc la 6,7 dim inainte sa i sune alarma sotului..apoi pe la 9 ma ia somnul iar :)) Tot saptamana viitoare am si eu control |
|
| Andreea, stiu ca si eu ma intorceam cu dificultate inca de la inceputul trim 2, insa nu tin minte daca vedeam burtica mai umflata pe una din parti. Nu cred ca este o problema asta. |
|
|
|