Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Sunday, December 6, 2020 2:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Pe ideea asta as vrea sa merg si eu Vicky, sa il pot folosi apoi ca si patut normal cand va creste.
Ellena20
Scris: Sunday, December 6, 2020 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Cam asa e si al nostru, Vicky..
Eu as vrea sa doarma in patut si asta ne e planul pentru inceput. Apoi.. sa vedem si planul lui Lol
Alle.p
Scris: Sunday, December 6, 2020 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Noi avem patut normal, din lemn. Am scos o laterala si l-am lipit de patul nostru. Nu doarme in el, dar macar nu cade din patLol
Termemometru am unul simplu, cu capat flexibil. Cred ca a fost pana in 30 de lei. Cel mai corect la copiii mici, temperatura se ia intrarectal, deci de asa ceva e nevoie.

Legat de vise ciudate, de ceva timp le experimentez si eu(din nou). Azi-noapte am visat ca sangeram si am pierdut sarcina la 23spale ...si multe altele de genul pana acum. Plus senzatia aiurea ca sunt constienta toata noapteaCrazy am senzatia ca nu dorm de loc, desi visez si ma trezesc destul de odihnitaHilar
Droxana
Scris: Sunday, December 6, 2020 3:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Si eu am luat tot patut normal de lemn,mi as dori sa doarma singurica pt ca daca ma obisnuiesc cu ea in pat o sa ne fie f greu dupaia sa ne dezobisnuim :))
Alle.p
Scris: Sunday, December 6, 2020 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Al meu a dormit singur, in patut, cu noi in camera, pana la 4 luni. Atunvi regresia somnului l-a prins super racit, cand singurul mod de a dormi a fost la mine in brate. Si am dormit cu el in brate aproape o luna Lol apoi cu efort l-am invatat langa mine, nici vorba de patutCrazy daca nu era raceala aia urata, poate dormea si acum in el.
Vedem cum reusim cu bb2topai
laura513
Scris: Sunday, December 6, 2020 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Mihaela14 wrote:

Gia si eu am avut multe vise ciudate in sarcina si erau atat de reale, de ma trezeam cu impresia ca chiar s-a întâmplat. Subcon?tientul lucreaza ras e posibil sa fii si pu?in stresata, sa ai ni?te temeri, ceea ce e normal pana la urma.

Vise din astea am avut si eu, au fost prezente cam toata sarcina si le aveam mai ales daca imi era rau noaptea (am avut arsuri din luna a 2-a de sarcina)

Ciudate si foarte reale erau, eu lucram in restaurant atunci si visam noapte de noapte cum urla seful la mine sau cum mi se umpleau mesele si nu reuseam sa iau comenzi, sa le duc, eram coplesita si nici cand ma trezeam nu realizam ca de fapt sunt acasa si nu la serviciu. Visele astea apar de la hormoni. Si sunt taaaare aiurea, are creierul activitate si te simti mai mult treaza decat adormita, nu te poti odihni din cauza lor.
laura513
Scris: Sunday, December 6, 2020 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Roser wrote:

Dar dilema mea cea mai mare e alta: unde va dormi bebelusul? Am tot intrebat si vad ca la fiecare a functionat altceva. Marea majoritate mi-au spus ca bebelusul pana la urma a ajuns cu ei in pat intr-un baby nest ca e mai comod pt alaptarea la san si bebe sta mai linistit. Apoi mai e varianta cu patutul lipit de pat unde ai acces usor la bebelus ca sa il poti alapta dar odata ce il pui la loc incepe sa planga si ajunge tot cu tine in pat. A treia ar fi patut separat in camera parintilor, dar asta parca nu as putea ca simt ca nu am control asupra lui si parca ma vad ridicandu-ma din 5 in 5 min sa vad ce face, daca mai respira, daca nu s-a intors etc.

Voi cum ati facut, cel putin in primul an?

A dormit pe burta mea inca din prima noapte in spital. Asa se odihnea si ea, si eu. Bine, eu am alaptat la cerere si eram de multe ori fara ajutor, asa ca era foarte important sa ma pot odihni sa nu devin zombie. Nu aveam cu cine sa o las sa pot dormi si eu o ora-doua, taica-su dadea bir cu fugitii asa ca eu, somn cu bebe. Cand dormea ea, incercam sa dorm si eu si asta m-a salvat de oboseala cronica. Acum e mare si tot cu mine doarme, iar cand nu se poate linisti tot pe burtica la mami ii e cel mai bine :))))

Buzbuchi
Scris: Sunday, December 6, 2020 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
La multi ani, fete dragi, daca avem sarbatorite printre noi, sa fiti sanatoase si sa aveti o iarna de poveste!computerlove
Eu am inca doua inimioare inauntru, contrar a tot ceea ce credeam, fetita mea nu vrea sa dea piept cu lumea si sta cumintica in cuptorras
DPN meu a fost pe 4.12, iar joi colul era perfect inchis. Maine ma duc iar la spital, sa facem un plan. Stiti ca ma temeam de o inducere, dar cred ca acolo voi ajunge. M am consolat cu ideea intre timp, chiar daca imi e tare frica.
Nici eu nu am luat biberon, pompa, etc, si.chiar ma gandeam ca poate ar fi trebuit, dar asa cum zicea Alle, nu as fi vrut sa dau banii degeaba sau sa ma tenteze sa renunt la incercarea de a alapta. App, stiti ca va ziceam ca eu am sanii.mici, si in mare tot cam.asa au ramas. Sper ca totusi sa am laptic, uneori.ma gandesc cum o sa o atasez eu pe gaza, mai exact de ce anume o atasezLol
Zilele astea m am tot ocupat sa finalizez prin casa, sa ma plimb ca poate declansez ceva, si...sa nu imi pierd mintile. Am plans din orice, am ras, l am bombanit pe.sot, un adevarat caruselras
Stiu ca o sa nasc in curand, cel mai sigur ca saptamana asta se intampla, si va tin la curent!
PS: mi e drag sa va citesc, sunteti minunate si veti niste mame la fel de minunate, pt ca aveti inimile.pline de dragoste si grija!coeur
freya1
Scris: Sunday, December 6, 2020 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Buzbuchi, eram sigura ca ai nascut deja ! Tin pumnii sa ai o nastere frumoasa si usoara Cheek Kiss
Droxana
Scris: Sunday, December 6, 2020 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Buzbuchi wrote:
La multi ani, fete dragi, daca avem sarbatorite printre noi, sa fiti sanatoase si sa aveti o iarna de poveste!computerlove
Eu am inca doua inimioare inauntru, contrar a tot ceea ce credeam, fetita mea nu vrea sa dea piept cu lumea si sta cumintica in cuptorras
DPN meu a fost pe 4.12, iar joi colul era perfect inchis. Maine ma duc iar la spital, sa facem un plan. Stiti ca ma temeam de o inducere, dar cred ca acolo voi ajunge. M am consolat cu ideea intre timp, chiar daca imi e tare frica.
Nici eu nu am luat biberon, pompa, etc, si.chiar ma gandeam ca poate ar fi trebuit, dar asa cum zicea Alle, nu as fi vrut sa dau banii degeaba sau sa ma tenteze sa renunt la incercarea de a alapta. App, stiti ca va ziceam ca eu am sanii.mici, si in mare tot cam.asa au ramas. Sper ca totusi sa am laptic, uneori.ma gandesc cum o sa o atasez eu pe gaza, mai exact de ce anume o atasezLol
Zilele astea m am tot ocupat sa finalizez prin casa, sa ma plimb ca poate declansez ceva, si...sa nu imi pierd mintile. Am plans din orice, am ras, l am bombanit pe.sot, un adevarat caruselras
Stiu ca o sa nasc in curand, cel mai sigur ca saptamana asta se intampla, si va tin la curent!
PS: mi e drag sa va citesc, sunteti minunate si veti niste mame la fel de minunate, pt ca aveti inimile.pline de dragoste si grija!coeur

Vaai Buzduchi cred ca ai niste emotii imense computerlove
Pe mine ma cuprinde frica de nastere de pe acum, apai tu care astepti din minut in minut ras
Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa fiti bine!computerlove
Zee
Scris: Sunday, December 6, 2020 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Mamici, nu stiu daca s-a mai discutat. Sunteti pro sau contra suzetei? Mosul a fost tare harnic si i-a adus si celui mic lucrusoare. Bineinteles ca am fost prea emotionata sa ma apuc sa imi cert sotul, eu pana acum nu am luat nimic. A gasit ceva suzete de la Nuk. Credeti ca o sa le pot folosi? Am vazut ca cele mai bune sunt cele anticolici de la Avent, dar acuma nici nu as vrea sa le arunc, sau habar n-am, am apreciat efortul. Stia si el ca altele is bune dar astea le-a gasit si i-a placut lui ca sunt mici si frumoase, nu galbene cum avea el cand era micLol La restul s-a descurcat chiar bine, numai aici a fost problema. Sa le fac pierdute sau le pot folosi si daca nu sunt anticolici?
Roser
Scris: Sunday, December 6, 2020 10:28 PM
Nivel

laura513 wrote:

A dormit pe burta mea inca din prima noapte in spital. Asa se odihnea si ea, si eu. Bine, eu am alaptat la cerere si eram de multe ori fara ajutor, asa ca era foarte important sa ma pot odihni sa nu devin zombie. Nu aveam cu cine sa o las sa pot dormi si eu o ora-doua, taica-su dadea bir cu fugitii asa ca eu, somn cu bebe. Cand dormea ea, incercam sa dorm si eu si asta m-a salvat de oboseala cronica. Acum e mare si tot cu mine doarme, iar cand nu se poate linisti tot pe burtica la mami ii e cel mai bine :))))

Laura e de admirat cum te-ai descurcat singura cu micuta, cred ca nu ti-a fost deloc usor. Vad ca ai alaptat destul de mult.
freya1
Scris: Sunday, December 6, 2020 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Zee, eu nu eram de acord cu suzeta, apoi am citit ca ar scadea riscul de moarte subita, acum nu stiu ce sa zic, tot as inclina catre nu, nu imi place ideea de a-i astupa gura cu ceva ca sa taca
O sa vad si la cursul de nastere de saptamana viitoare ce se spune si voi intreba si neonatologul, deocamdata nu am cumparat
Roser
Scris: Sunday, December 6, 2020 10:32 PM
Nivel

Zee wrote:
Mamici, nu stiu daca s-a mai discutat. Sunteti pro sau contra suzetei? Mosul a fost tare harnic si i-a adus si celui mic lucrusoare. Bineinteles ca am fost prea emotionata sa ma apuc sa imi cert sotul, eu pana acum nu am luat nimic. A gasit ceva suzete de la Nuk. Credeti ca o sa le pot folosi? Am vazut ca cele mai bune sunt cele anticolici de la Avent, dar acuma nici nu as vrea sa le arunc, sau habar n-am, am apreciat efortul. Stia si el ca altele is bune dar astea le-a gasit si i-a placut lui ca sunt mici si frumoase, nu galbene cum avea el cand era micLol La restul s-a descurcat chiar bine, numai aici a fost problema. Sa le fac pierdute sau le pot folosi si daca nu sunt anticolici?

Si eu am primit 2 suzete de la Nuk de ziua mea :)) (nu de la sot sic ). Le-am pastrat bineinteles dar habar n-am daca le vom folosi sau nu. Recent am citit ca rata de moarte subita e mai mica in randul bebelusilor care folosesc suzeta fata de cei care nu o folosesc. Nu stiu daca o fi adevarat sau nu...
Buzbuchi
Scris: Sunday, December 6, 2020 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Droxana wrote:

Vaai Buzduchi cred ca ai niste emotii imense computerlove
Pe mine ma cuprinde frica de nastere de pe acum, apai tu care astepti din minut in minut ras
Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa fiti bine!computerlove

Multumesc mult, Rox, sa dea Domnul! Chiar am.emotii uriase, uneori parca intru intr un fel de transa si mintea mea parca refuza sa mai gandeasca. Raman asa, cu creierul gol.cumva, nu ma mai gandesc la nimic, nici bun, nici rau, mi e greu si sa explic. Efectiv, astept sa mi se intample lucruri, sa ma trezesc prinsa in ceva din care nu ma.pot opri, respectiv procesul nasterii. Nu am gasit nicio cale prin care sa simt ca am de pe acum un pic de control. Doamne ajuta sa fie bine! Sa fiti sanatosi! P.S. ff frumoasa burtica ta pictata!coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.