Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata Felicitari!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata Felicitari Miha,ce scump ii Sa va traiasca si sa fie sanatos iar tie recuperare usoara si acomodare placuta in noua formula |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Hei buna! As vrea sa va intreb voi mai aveti dureri de burta sau in zona ovarelor? Azidimineata am stranutat si m a intepat destul de tare in zona ovarelor, apoi pe parcursul zilei parca m a durut burta iar acum seara simt o presiune asa tot in zona ovarelor..am luat un no spa |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Droxana wrote:Hei buna! As vrea sa va intreb voi mai aveti dureri de burta sau in zona ovarelor? Azidimineata am stranutat si m a intepat destul de tare in zona ovarelor, apoi pe parcursul zilei parca m a durut burta iar acum seara simt o presiune asa tot in zona ovarelor..am luat un no spa
Hei, da mai patesc si eu Mai nou când stranut sau tu?esc ma doare si operatia de zici ca mi se desprinde.. Sper sa mai rezistam 6-7 saptamâni |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| Roxana, e normal, alea sunt dureri de ligament rotund, pe mine ma doare asa cand stranut, tusesc sau la miscari bruste inca de la testul pozitiv, m-am obisnuit |
|

| freya1 wrote:Roxana, e normal, alea sunt dureri de ligament rotund, pe mine ma doare asa cand stranut, tusesc sau la miscari bruste inca de la testul pozitiv, m-am obisnuit
Da asa a fost dimineata dar acum simt asa durere in toata zona ovarelor,ca atunci cand eram la menstruatie.. |
|
| Rox, atunci poti lua un no-spa eu dureri / contractii nu am avut, nici contractii BH, nu stiu cand or incepe m-am mai panicat din cauza secretiei, ca parca e din ce in ce mai abundenta, si mi-era ca pierd lichid sau ceva |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Eu am mai avut dureri, Roxana. La fel, destul de jos, in zona ovarelor, dar trec cu No-Spa.
Am avut si contractii BH cred. Deocamdata sunt linistita cat timp dr nu a parut ingrijorata. Poti sa iei un No-Spa de 40mg zilnic. Eu asa luam in fiecare dimineata in perioada cand aveam durerile mai dese. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| freya1 wrote:Rox, atunci poti lua un no-spa eu dureri / contractii nu am avut, nici contractii BH, nu stiu cand or incepe m-am mai panicat din cauza secretiei, ca parca e din ce in ce mai abundenta, si mi-era ca pierd lichid sau ceva
Si eu am secre?ie abundenta Freya, inca de la început de acum vad ca din ce in ce mai mult |
|

| Iulia13 wrote:Si eu am secre?ie abundenta Freya, inca de la început  de acum vad ca din ce in ce mai mult
Si eu la fel , de la inceput aveam secretie abundenta..dar cred ca e normal |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1607
| freya1 wrote:Rox, atunci poti lua un no-spa eu dureri / contractii nu am avut, nici contractii BH, nu stiu cand or incepe m-am mai panicat din cauza secretiei, ca parca e din ce in ce mai abundenta, si mi-era ca pierd lichid sau ceva
Freya, putem sa ne luam de mana. Si pe mine m-a apucat paranoia cu lichidul amniotic. Cum aici nu am gasit protej-slip care detecteaza lichidul amniotic, zilele astea am facut proba cu servetelul negru. Daca raman urme albe pe el cand se usuca, inseamna ca e sectetie vaginala. Daca nu ramane nimic si e lichid, poate fi urina (iti dai seama dupa miros) sau daca nu are miros e lichid amniotic. Facand asta m-am mai linistit ca mi-am dat seama ca e seretie vaginala. |
|
| Da, asa mi-a zis si mie dr, eu oricum am mai mult chiloti negri, dar a trebuit sa renunt la protej-slip sa testez imi luasem si teste din alea barza :)) acum m-am ingrijorat ca era mult dintr-o data, de ex ma ridicam si simteam un val ca la menstruatie
Altfel in general ma simt bine, dar ma mai apuca frica, ba cu placenta asta care nu cred ca se va ridica, ba cu eventuala interventie pt bebe dar nu e ca si cum as avea ce face |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| App de dureri ?i eu am zile în care ma dor ligamentele rotunde, am observat ca atunci când creste dintr-o data burta ma dor mai tare, dar daca ma întind ma lasa cât de cât. Nu sunt adepta pastilelor. Saptamâna asta ?i la mine parca a luat-o razna secretia ?i eram mereu panicata ca m-am scapat am crezut ca pierd lichid, dar am vazut ca ramâne pata alba pe lenjerie ?i atunci m-am lini?tit Faza cea mai draguta ce o patesc mai nou e ca îmi e frica sa mai stranut pt ca scapa supapa de la vezica 
In alta ordine de idei, astazi am vb cu dr ?i vineri mergem sa vedem ce face terorista mea 
Ieri am participat la un curs online de alaptare sus?inut de Alina de la Na?teri cu Suflet, a povestit atât de frumos încât abia a?tept sa pun în practica ce a zis 
|
|
| exact asa si eu, Maria, ma temeam ca ori e sange, ori am facut pe mine... aiurea senzatia, cred ca de acum trebuie sa refac stocul de protej-slip-uri :)) suna foarte bine cursul, eu tot nu m-am decis cu cel de nastere, as vrea acum sa vad miercuri cum mai e placenta, dar cum ziceam, din ce vad nu prea sunt sanse sa se miste |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1607
| freya1 wrote:Da, asa mi-a zis si mie dr, eu oricum am mai mult chiloti negri, dar a trebuit sa renunt la protej-slip sa testez imi luasem si teste din alea barza :)) acum m-am ingrijorat ca era mult dintr-o data, de ex ma ridicam si simteam un val ca la menstruatie Altfel in general ma simt bine, dar ma mai apuca frica, ba cu placenta asta care nu cred ca se va ridica, ba cu eventuala interventie pt bebe  dar nu e ca si cum as avea ce face
Asa e freya, nu prea ai ce face, dar eu presimt ca nu e cazul de nicio operatie. Eu mai am exact 2 saptamani pana la morfologie ca doar atunci am gasit loc, stau ca pe ace pana atunci. Pana una alta mi-a imprumutat cumnata-mea un doppler fetal si ii mai ascult din cand in cand inimioara, mai ales in zilele cand nu il simt atat de des.
Voi ati inceput sa cumparati lucruri pt bebei? |
|
|