Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Revin si eu cu vesti, am fost taaare ocupati in weekend. Pentru mine, sambata a fost o zi plina de emotii! Dna dr ne-a spus ca singura problema pe care o are baiatul nostru e ca este foarte incapatanat!!! Am repetat morfologia de 3 ori, am stat 4 ore la clinica. Intrasem in panica pentru ca nu mi se spunea de ce repetam, ma gandeam ca e vreo problema. Abia inainte de a 3-a repetare, mi-a spus ca nu sta la masuratori cum trebuie. Asa ca am inceput cu dulce, cu sarituri, cu dans... cu de toate, dar macar a functionat Si sotul a fost tare panicat, m-a asteptat afara tot atat.. 4 ore. Si eu nu stiam ce sa ii spun, ca e bine.. ca nu e. Il simteam si pe el agitat si nu ma puteam abtine sa nu plang. Am un baiat mare deja, are 602 grame si se dezvolta armonios. Dpn-ul mi-a ramas 04.02.2021, suntem exact in grafic.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Ellena ma bucur ca sunteti ok, imi faceam griji ca nu ai mai zis nimic Am inteles ca asa e la morfo 2, al meu doar s-a miscat tot timpul de a stat dr cred ca mai bine de o ora sa masoare tot |
|
| Sunt tare recunoscatoare ca este totul ok. Acum tocmai ce am dat un search pe forum sa mai vad pareri cu IR-urile, ca pe stg mi se pare marisoara: 0.66. Oricum, zic ca mi se spunea daca era ceva in neregula.
Tu cum te mai simti, Freya? |
|
| si eu am IR 0.62 si 0.67, hematologul a zis ca e ok, dr a zis sa iau in continuare aspenterul (eu speram sa scap de el mai curand), ca e si un usor notch pe una din artere tu aspenter mai iei ? eu sunt ok, nu ma doare nimic, am energie, il simt pe asta mic mereu cred ca e cea mai buna perioada maine merg si la o dr genetician unde am facut NIPT, a zis dr sa cer doar o parere despre stomacel, dar nu cred ca au ce sa imi spuna
|
|
| Nu iau aspenter, nu am luat deloc. Ma bucur ca te simti bine. Si eu il simt destul de mult si e asa placut Chiar e o perioada foarte buna! Poate ne dai o veste buna totusi maine. |
|
| cred ca iti spune dr daca va fi cazul sa iei oricum nu stiu ce imi poate spune, ideea era sa intreb daca se mai poate face vreun test, dar nu cred, cel mai probabil voi afla dupa nastere cum sta treaba macar daca e ceva suntem pregatiti, incerc sa ma interesez si de interventie (am vazut ca se face si la RM) asa ca sa fiu eu mai linistita, desi sper sa nu fie cazul |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag.
Felicitari! Recuperare usoara! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag.
felicitari si recuperare usoara |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1408
Felicitari Ioana ?i bine ai venit pe lume Fabian, sa fi sanatos ?i sa cre?ti mare!
Elena ma bucur ca baietelul tau ii bine.
Freya ma rog si sper din suflet ca baietelul tau sa fie sanatos si sa nu aiba vreo problema. 
Noi în weekend am fost la o etapa de offroad, mai mult ne-am uitat decat am participat, dar se pare ca micutei ii plece cu masina prin padure 
|
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
Felicitari si recuperare cat mai rapida! |
|
| Maria micuta ta face deja sporturi extreme, sa nu te intrebi mai tarziu de unde ii vin idei
|
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag. Bine ai venit pe lume Fabian!!! Felicitari mami, sa fiti sanatosi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata Miha1989 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata Miha esti o eroina! Felicitari sa fiti fericiti si sanatosi mereu! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Bun venit pe lume Fabian si Filip ! Sa va fie viata plina de bucurii! Felicitari mamicilor ! |
|
|