Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 6:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Iulia13 wrote:
Am fost si noi la control.. Din pacate trebuie neaparat sa fac testul de glucoza caci bebe a ie?it cu 2 saptamâni mai mare si a zis ca trebuie facut ca sa eliminam o posibila cauza ca fiind diabetul gestational.. S-a întors înapoi cu funduletul jos si capu sus, era tare energic ?i dadea din picioare.. De la data probabila 25.12 am ajuns la data de 12.12. Acum vom vedea cum va ie?i testul de glucoza, ma rog din tot sufletul sa fie bine si doar sa fie masuratorile gre?ite..Hands A zis ca e posibil si de la masuratori sa fie, in functie de cum sta el in burtica dar mai vedem peste o luna ce si cum. Am mari emo?ii pentru testul asta, ma voi duce sâmbata diminea?a sa il fac, mâine nu voi mai manca nimic dulce, pastile sau altceva ce con?ine zahar. Aa si avea si 1700g conform ecografului Lol

Baietelul finei mele avea tot asa cu 2 sapt mai mult iar testul a iesit perfect, nasa mea avea bebele cu 3 sapt mai mult si testul a iesit ok, nasa a nascut un baietel la 38 de sapt fara o zi de 4,040 kg, eu zic ca inca nu este cazul sa te ingrijorrzi si intradevar mai pot fi si erori la masuratori. Buddy1
Droxana
Scris: Friday, October 9, 2020 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Andreeax wrote:
Cât trage?i cu racelile. Eu nu îmi aduc aminte ultima data când am racit,mie cel mult îmi curge nasul doua zile ?i aia e....dar niciodata sa nu spun niciodata.
La mine de vreo doua zile au început ni?te gre?uri cam urate,nu atat cât sa ?i dau pe afara dar le simt destul de puternic pe pielea mea ?i in afara de asta as putea sa dorm oriunde oricând. Partea proasta e ca eu lucrez câte 15 ore,ce-i drept doar 10-11 zile pe luna dar orele astea la serviciu ma omoara de vreo câteva zile. ?i înca o întrebare,de?i la eco totul arata im regula,medicul ne-a spus fara contact pana la 12 saptamâni. Nu spun ca o sa murim pana atunci dar am vazut ca parerile sunt împar?ite vis a vis de asta printre medici. Voua ce v-a spus in legatura cu asta?

Buna Andreea!
si eu am avut greturi pana pe la 14 sapt chiar , dar de varsat am varsat de aprox 6 ori, in rest imi era scarba de mancare si nu imi trebuia nimic, fetele au dreptate, mananca ceva fortat, eu tarziu mi am dat seama ca imi era rau si daca lasam sa mi se faca foame, trebuia sa mananc ceva fortat ras
Ai dreptul prin lege daca medicul iti da adeverinta, sa iti modifici programul de lucru cu 1/4 ..
Legat de contact, la prima sarcina aveam o doctorita care mi a spus sa stam cuminti, acum la adoua doctorul mi a spus ca avem voie ca nu e nicio problema, insa la cat de panicata am fost(si sunt hohot ) l am tinut pe sot in stand by..apoi usor usor am inceput insa nu ca inainte..tot asa un pic retinuta ras
Droxana
Scris: Friday, October 9, 2020 9:48 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Baietelul finei mele avea tot asa cu 2 sapt mai mult iar testul a iesit perfect, nasa mea avea bebele cu 3 sapt mai mult si testul a iesit ok, nasa a nascut un baietel la 38 de sapt fara o zi de 4,040 kg, eu zic ca inca nu este cazul sa te ingrijorrzi si intradevar mai pot fi si erori la masuratori. Buddy1

Miha ce putin mai ai !! yes computerlove
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 9:54 AM
Nivel

Droxana wrote:

Miha ce putin mai ai !! yes computerlove

Daaa, acum astept sa imi fac testul covid si luni dimineata la 10 o sa ma internez, mi s-a zis ca in jur de ora 13-14 o sa fac cezariana, sincer nu realizez de loc inca nu am emotii doar niste temeri, de sapt trecuta la mine au inceput cu arsurile si fac un reflux gastroefagian care imi da niste dureri de piept de mor, am vomat, avut frisoane, greata... acum astea 3 zile incerc sa mananc cat mai la regim si nu mai mananc seara ca sunt groaznice starile astea.
Droxana
Scris: Friday, October 9, 2020 9:58 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Daaa, acum astept sa imi fac testul covid si luni dimineata la 10 o sa ma internez, mi s-a zis ca in jur de ora 13-14 o sa fac cezariana, sincer nu realizez de loc inca nu am emotii doar niste temeri, de sapt trecuta la mine au inceput cu arsurile si fac un reflux gastroefagian care imi da niste dureri de piept de mor, am vomat, avut frisoane, greata... acum astea 3 zile incerc sa mananc cat mai la regim si nu mai mananc seara ca sunt groaznice starile astea.

vaai ce nasol..bounce o sa treaca repede wekendul asta computerlove o sa fiti bine amandoi computerlove
Iulia13
Scris: Friday, October 9, 2020 10:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Miha1989 wrote:

Mul?umesc de raspuns.. Sper sa fie doar din cauza masuratorilor, mâine merg sa fac si testul de toleranta.
Înca un pic si iti vezi bebele, te a?teptam cu vesti bune luni. Na?tere u?oara si recuperare u?oara! pupici
Fluturas
Scris: Friday, October 9, 2020 10:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Iulia13 wrote:
Am fost si noi la control.. Din pacate trebuie neaparat sa fac testul de glucoza caci bebe a ie?it cu 2 saptamâni mai mare si a zis ca trebuie facut ca sa eliminam o posibila cauza ca fiind diabetul gestational.. S-a întors înapoi cu funduletul jos si capu sus, era tare energic ?i dadea din picioare.. De la data probabila 25.12 am ajuns la data de 12.12. Acum vom vedea cum va ie?i testul de glucoza, ma rog din tot sufletul sa fie bine si doar sa fie masuratorile gre?ite..Hands A zis ca e posibil si de la masuratori sa fie, in functie de cum sta el in burtica dar mai vedem peste o luna ce si cum. Am mari emo?ii pentru testul asta, ma voi duce sâmbata diminea?a sa il fac, mâine nu voi mai manca nimic dulce, pastile sau altceva ce con?ine zahar. Aa si avea si 1700g conform ecografului Lol

asa si la mine...bebele prea mare si trebuie sa fac testul.o sa am 38 sapt si 2 zile,asta daca nu se naste inainte.eu trebuie sa tin o dieta 3 zile inainte de test.mi s-a spus doar ca in caz ca iasa pozitiv ,nasterea va fi diferita.citind pe internet,am inteles ca se face cezariana....nu stiu ce va fi...eu tot sper in fiecare zi sa se nasca

Miha1989m-a linistit si pe mine mesajul tau despre nasa ta.mi s-a facut testul la aproximativ 26 sapt si atunci a iesit ok.dar acum mi s-a spus ca ar fi bine sa repet
inca un pic si la tine.si eu am inceput cu greturi de vreo 2 zile,abea apuc sa scap
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 11:48 AM
Nivel

Fluturas wrote:

asa si la mine...bebele prea mare si trebuie sa fac testul.o sa am 38 sapt si 2 zile,asta daca nu se naste inainte.eu trebuie sa tin o dieta 3 zile inainte de test.mi s-a spus doar ca in caz ca iasa pozitiv ,nasterea va fi diferita.citind pe internet,am inteles ca se face cezariana....nu stiu ce va fi...eu tot sper in fiecare zi sa se nasca

Miha1989m-a linistit si pe mine mesajul tau despre nasa ta.mi s-a facut testul la aproximativ 26 sapt si atunci a iesit ok.dar acum mi s-a spus ca ar fi bine sa repet
inca un pic si la tine.si eu am inceput cu greturi de vreo 2 zile,abea apuc sa scap

Da sa stii ca si la mime tot asa au inceput de prin sapt 37 niste greturi dar erau cat de cat suportabile, eu nu prea le bagam in seama incercam sa mananc fructe cand ma apucau dar arsurile si refluxul sincer sunt groaznice aseara am zis ca mor asa ma simteam nu mai puteam este f aiurea acum cu ditai burta atunci cand dai afara se incordeaza tot corpul, horror Cray
Am dormit cu capul sus mi-am pus 2 perne una peste alta, am avut si perna de gravide sub cap ca sa stau cat de cat ridicata, bebe era f agitat, burta mi se intarea destul de des deja ma apucase panica ca si nasc, m-am pus sa dorm si nu mi-am facut clexane am zis ca in caz ca ma apuca contractiile sa nu fac injectia ca trebuie sa le opresc cu 48 de ore inainte, am dormit vreo ora si cand m am trezit ma linistisem un pic si mi am facut si injectia. In mintea mea era mai sunt 3 zile trebuie sa rezist hohot ma gandesc la mamicile care au arsuri mult mai devreme ca mine cum se simt, cred ca este groaznic Cray
freya1
Scris: Friday, October 9, 2020 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Miha, nastere usoara computerlove ce frumos, imediat il vezi pe bebe !
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 2:20 PM
Nivel

freya1 wrote:
Miha, nastere usoara computerlove ce frumos, imediat il vezi pe bebe !

Multumesc Freya tie si fetelor pt urari, o sa revin cu vesti si cu primele impresii Hilar Gossip
Mihaela14
Scris: Friday, October 9, 2020 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Multumesc Freya tie si fetelor pt urari, o sa revin cu vesti si cu primele impresii Hilar Gossip

Si eu iti doresc nastere usoara! a sosit momentul mult a?teptat, n-ai avut nici tu o sarcina chiar usoara dar uite ca ai ajuns la momentul magic al na?terii. Pupici! computerlove
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 3:03 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Si eu iti doresc nastere usoara! a sosit momentul mult a?teptat, n-ai avut nici tu o sarcina chiar usoara dar uite ca ai ajuns la momentul magic al na?terii. Pupici! computerlove

Te imbratisez Miha, intradevar nu a fost un drum usor, fiecare dintre noi a avut urcusuri si coborasuri dar suntem niste femei puternice si eu sunt tare mandra de comunitatea asta pe care am intalnit-o, eu personal am invatat foarte multe lucruri si pt asta va multumesc Gossip Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Friday, October 9, 2020 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Nastere usoara, Miha!
Te asteptam apoi cand poti cu vesti si impresii. Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Friday, October 9, 2020 8:14 PM
Nivel

Mltumesc Elena, a venit si rezultatul testului covid si este negativ, am scapat de un stres pana luni voi sta cuminte in casa ras
Iulia13
Scris: Friday, October 9, 2020 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Fluturas wrote:

Doamne ajuta sa iasa bine testul si la tine, putin mai ai.. Na?tere u?oara sa ai! pupici Eu a?tept cu nerabdare ziua de maine.. Sper sa nu mi se faca rau pe acolo Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.