Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 9:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
da, cum zice Roser
asa un usor regim poti incerca sa tii oricum, adica macar fara dulciuri si carbohidrati simpli, ca nu poate decat sa ajute

eu simt ca ma ia o raceala, sunt panicata in ultimul hal pale si chiar ma gandeam ca am scapat pana acum fara vreo problema
Ellena20
Scris: Thursday, October 8, 2020 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Freya, incearca niste vitamina C si vreun ceai. Si eu m-am trezit ieri cam ragusita si la fel ma gandeam.
Am luat ieri vit C si azi m-am trezit ok.
Ai grija de tine! Cheek Kiss
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 10:01 AM
Nivel

mersi Ellena Cheek Kiss am luat vit C si ma duc sa-mi iau niste miere, ca nu mai am, am scos niste catina din congelator
sper sa nu fie altceva
Iulia13
Scris: Thursday, October 8, 2020 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
freya1 wrote:
da, cum zice Roser
asa un usor regim poti incerca sa tii oricum, adica macar fara dulciuri si carbohidrati simpli, ca nu poate decat sa ajute

eu simt ca ma ia o raceala, sunt panicata in ultimul hal pale si chiar ma gandeam ca am scapat pana acum fara vreo problema

Vit C, ceaiuri multe cu lamâie si miere de albine, in caz de te ia gatul Stodal (m-a ajutat pe mine acum si chiar e prima data când am folosit) si preventiv ia Osciloccoccinum. Sper sa fie ceva u?or la tine si sa scapi tare repede.. La noi, eu sunt cel mai tare si inca nu am scapat chiar inten?ionez sa-i spun astazi la dr daca potua antibiotic macar 3 zile caci nasul nu ma lasa, capul inca ma doare.. Nu vad mare îmbunata?ire de luni când vorbisem cu medicul de familie.
Perioada asta e tare dificila.. Imediat te prinde, mai ales pe noi gravidute ca avem imunitatea tare slabita.
Sanatate multa, te pup pupici
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 10:52 AM
Nivel

multumesc, Iulia Cheek Kiss la fel si tie, vad ca ai avut ceva de tras cu raceala asta uff
nu stiu daca e de antibiotic, eu am avut o colega care a luat in sarcina doar pt ca avea si amigdalele inflamate si pline de puroi si pana nu a luat antibiotic nu i-au trecut, acum ma gandesc ca tu mai ai putin si ai scapat
Iulia13
Scris: Thursday, October 8, 2020 11:30 AM
Nivel

freya1 wrote:
multumesc, Iulia Cheek Kiss la fel si tie, vad ca ai avut ceva de tras cu raceala asta uff
nu stiu daca e de antibiotic, eu am avut o colega care a luat in sarcina doar pt ca avea si amigdalele inflamate si pline de puroi si pana nu a luat antibiotic nu i-au trecut, acum ma gandesc ca tu mai ai putin si ai scapat

Sincer asa sper, adica am mai avut raceli insa dupa o saptamâna de la debut eram aproape fresh.. Azi am o saptamâna si nu vad mare lucru fata de saptamâna trecuta inafara de gat ca nu ma mai doare, insa noaptea cel pu?in daca nu iau nimic ma ia durerea de cap si decat sa iau pastile pana la nesfâr?it, mai ales paracetamol pt durere prefer sa iau 3 zile antibiotic sa ?tiu ca scap si aia e.. Caci imi e tare frica ca daca nu o tratez cum trebuie raceala asta sa nu coboare la plamâni sau sa am probleme cu sinusurile caci fix de asta nu am nevoie acum. Si mai ales ca totu?i sarcina e destul de mare, sunt atatea antibiotice permise in sarcina nu în?eleg de ce nu as putea lua macar 3 zile.. Caci medicul de familie asa ar fi vrut sa imi dea când i-am explicat ce am pa?it, insa dr a zis ca daca nu fac febra nu imi da antibiotic.. Pai macar sa imi dea altceva sa scap odata caci nu vreau sa mai bag atatea medicamente in mine, caci totu?i e si bebe nu sunt doar eu uff
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 12:02 PM
Nivel

si eu stiu ca dr, ca febra il afecteaza pe bebe, daca nu ai febra poate e ceva doar viral, nu bacterian si atunci iei antibiotic degeaba
hai ca ai rezistat pana acum, mai poti putin Cheek Kiss dar vezi ce zice si dr
Iulia13
Scris: Thursday, October 8, 2020 12:15 PM
Nivel

freya1 wrote:
si eu stiu ca dr, ca febra il afecteaza pe bebe, daca nu ai febra poate e ceva doar viral, nu bacterian si atunci iei antibiotic degeaba
hai ca ai rezistat pana acum, mai poti putin Cheek Kiss dar vezi ce zice si dr

Da, m-am gândit si pe partea asta ca poate fi viral si iau degeaba dar chiar nu ?tiu ce sa mai iau.. uff off numai racite sa nu fim perioada asta ca nu ne mai trebuie nimic altceva. Abea astept eco de diseara, sa il vad pe bebe sa il ?tiu bine si sa vedem ce zice si drcoeur
Andreeax
Scris: Thursday, October 8, 2020 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Cât trage?i cu racelile. Eu nu îmi aduc aminte ultima data când am racit,mie cel mult îmi curge nasul doua zile ?i aia e....dar niciodata sa nu spun niciodata.
La mine de vreo doua zile au început ni?te gre?uri cam urate,nu atat cât sa ?i dau pe afara dar le simt destul de puternic pe pielea mea ?i in afara de asta as putea sa dorm oriunde oricând. Partea proasta e ca eu lucrez câte 15 ore,ce-i drept doar 10-11 zile pe luna dar orele astea la serviciu ma omoara de vreo câteva zile. ?i înca o întrebare,de?i la eco totul arata im regula,medicul ne-a spus fara contact pana la 12 saptamâni. Nu spun ca o sa murim pana atunci dar am vazut ca parerile sunt împar?ite vis a vis de asta printre medici. Voua ce v-a spus in legatura cu asta?
Iulia13
Scris: Thursday, October 8, 2020 3:16 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Cât trage?i cu racelile. Eu nu îmi aduc aminte ultima data când am racit,mie cel mult îmi curge nasul doua zile ?i aia e....dar niciodata sa nu spun niciodata.
La mine de vreo doua zile au început ni?te gre?uri cam urate,nu atat cât sa ?i dau pe afara dar le simt destul de puternic pe pielea mea ?i in afara de asta as putea sa dorm oriunde oricând. Partea proasta e ca eu lucrez câte 15 ore,ce-i drept doar 10-11 zile pe luna dar orele astea la serviciu ma omoara de vreo câteva zile. ?i înca o întrebare,de?i la eco totul arata im regula,medicul ne-a spus fara contact pana la 12 saptamâni. Nu spun ca o sa murim pana atunci dar am vazut ca parerile sunt împar?ite vis a vis de asta printre medici. Voua ce v-a spus in legatura cu asta?

Nici eu nu racesc des, asta a fost prima data pe anul acesta dar o simt de parca ar fi fost pentru un an întreg.. pale Problema e ca atat eu cat si sotul lucram la scoala si e imposibil ca unul dintre noi sa nu aduca acasa vreun virus.. Pe mine m-a prins datorita faptului ca m-a plouat la picioare, am transpirat si m-a batut tot vântul pana la scoala (am de mers vreo 2 km pe jos). Gre?uri am avut si eu sarcina asta pana pe la 12 saptamâni, eu am luat navatac si m-a ajutat la recomandarea medicului.
Eu având prima sarcina cu risc caci am sângerat de numa la 8-12 saptamâni, sarcina asta am evitat contactul sexual pana la 12 saptamâni când am ?tiut ca e totul bine atunci i-am zis so?ului daLol
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 3:36 PM
Nivel

Andreea, e normala oboseala asta in primul trimestru, eu nu am avut greturi chiar foarte mari (am vomat de cateva ori), sa ai grija dimineata cum te trezesti sa mananci ceva, ca apoi e mai rau, sa mananci putin si des, eu imi faceam ceai de ghimbir cu lamaie si mai rontaiam cate o bucatica de ghimbir confiat pe parcursul zilei
eu nu am avut initial interdictie la sex, dar oricum mi-a fost frica si numai ce am apucat sa o facem o data ca apoi mi-a interzis dr din cauza placentei banghead
daca asa a zis medicul mai bine sa il ascultati
Andreeax
Scris: Thursday, October 8, 2020 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
freya1 wrote:
Andreea, e normala oboseala asta in primul trimestru, eu nu am avut greturi chiar foarte mari (am vomat de cateva ori), sa ai grija dimineata cum te trezesti sa mananci ceva, ca apoi e mai rau, sa mananci putin si des, eu imi faceam ceai de ghimbir cu lamaie si mai rontaiam cate o bucatica de ghimbir confiat pe parcursul zilei
eu nu am avut initial interdictie la sex, dar oricum mi-a fost frica si numai ce am apucat sa o facem o data ca apoi mi-a interzis dr din cauza placentei banghead
daca asa a zis medicul mai bine sa il ascultati

Uite,pt lista de cumparaturi pt mâine trec ceai de lamâie cu ghimbir. Manânc diminea?a macar o banana ?i ni?te biscui?i. Cu apa rece îmi mai trece dar doar pe moment ?i nu as prea vrea sa am alte probleme de la apa rece cu gâtul apoi. Cât despre iubareala,ma interesa mai mult pt mine decât pt so? Lol Tare îmi e ca atunci când vom avea liber sa nu vrea el din diverse motive,probabil amuzante de care cu siguran?a a?i auzit cu toate. Lol Eu sper sa nu,totu?i! hohot
freya1
Scris: Thursday, October 8, 2020 3:46 PM
Nivel

eu faceam ceai din cateva feliute de ghimbir in apa fierbinte si storceam lamaie, e un fel de limonada cu ghimbir... daca iti face bine rece fa-o rece
ah, da, si al meu era reticent, ma tot ducea cu zaharelul Lol acum nici nu ma mai gandesc, ce sa fac
Ellena20
Scris: Thursday, October 8, 2020 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, pe mine m-au ajutat foarte mult covrigeii dimineata. Mancam putin imediat ce ma trezeam, nici nu apucam sa ma spal pe fata.
Plus banane sau iaurt. Apoi pentru restul zilei, cand mai aveam stari de greata beam apa minerala.
Eu cu sotul de la inceput ne-am continuat viata intima in mod normal. Doar o saptamana am avut pauza,una impusa de mine ca ma speriasem de niste firicele maronii si pana nu am ajuns la dr i-am zis ca dormim spate-n spate Lol
Iulia13
Scris: Thursday, October 8, 2020 10:08 PM
Nivel

Am fost si noi la control.. Din pacate trebuie neaparat sa fac testul de glucoza caci bebe a ie?it cu 2 saptamâni mai mare si a zis ca trebuie facut ca sa eliminam o posibila cauza ca fiind diabetul gestational.. S-a întors înapoi cu funduletul jos si capu sus, era tare energic ?i dadea din picioare.. De la data probabila 25.12 am ajuns la data de 12.12. Acum vom vedea cum va ie?i testul de glucoza, ma rog din tot sufletul sa fie bine si doar sa fie masuratorile gre?ite..Hands A zis ca e posibil si de la masuratori sa fie, in functie de cum sta el in burtica dar mai vedem peste o luna ce si cum. Am mari emo?ii pentru testul asta, ma voi duce sâmbata diminea?a sa il fac, mâine nu voi mai manca nimic dulce, pastile sau altceva ce con?ine zahar. Aa si avea si 1700g conform ecografului Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.