Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ellena20 wrote:Andreea, felicitari pentru inimioara! Ai si ascultat inimioara? Acum va faceti si voi mari!
N-am ascultat-o dar am vazut cum pulsa. Am pe 16 din nou programare ?i probabil atunci o voi asculta. Mi-a zis medicul ca daca totul e bine dupa 16 ne mai vedem abia dupa morfologia de primul trimestru pe care mi-am programat-o deja pt 19 Noiembrie (am vrut sa ?tiu sigur ca îmi gasesc loc la cine vreau) dar nu cred ca nu mai cer macar o eco între timp,e prea lunga perioada. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| La cine vrei la morfo? Si eu imi programasem din timp morfo2 la clinica Victoria (cu 2 luni inainte) si mi-au sucit planurile :)) |
|
| Ellena20 wrote:La cine vrei la morfo? Si eu imi programasem din timp morfo2 la clinica Victoria (cu 2 luni inainte) si mi-au sucit planurile :))
La clinica Victoria cu Comanescu. |
|
| Andreeax wrote:
La clinica Victoria cu Comanescu.
La el aveam si eu, dar pt ca 2 saptamani e indisponibil nu am ce face. Asa s-a nimerit, in perioada in care aveam eu programarea.. si-a transferat din paciente la dna Tudorache. Sunt cam rezervata in ceea ce o priveste, am citit ca ar vorbi urat pacientelor etc. Totusi, are si recenzii bune. Vreau doar sa stiu ca e totul ok la morfologie cu bebe, poate sa vorbeasca cum o vrea. Oricum nu e medicul meu si nu o sa o mai vad apoi |
|
| Ellena20 wrote:La el aveam si eu, dar pt ca 2 saptamani e indisponibil nu am ce face. Asa s-a nimerit, in perioada in care aveam eu programarea.. si-a transferat din paciente la dna Tudorache. Sunt cam rezervata in ceea ce o priveste, am citit ca ar vorbi urat pacientelor etc. Totusi, are si recenzii bune. Vreau doar sa stiu ca e totul ok la morfologie cu bebe, poate sa vorbeasca cum o vrea. Oricum nu e medicul meu si nu o sa o mai vad apoi
Tudorache e buna rau dar nu e pt toata lumea. Nu prea e empatica si e destul de dura. Dar femeia ?tie ce face! Comanescu e altfel,empatizeaza ,stabile?te o conexiune. Am mai multe cuno?tin?e care au avut de-a face si cu Tudorache ?i cu Comanescu. Pe lista mea sunt Comanescu,Tudorache ?i Iliescu. Daca nu aveam loc la Comanescu urmatoarea era Tudorache. |
|
| M-ai mai linistit atunci. Nu am nevoie sa vorbeasca frumos si "dulce". Vreau sa stiu tot ce trebuie, nu sa ma menajeze.
|
|
| Ellena20 wrote:M-ai mai linistit atunci. Nu am nevoie sa vorbeasca frumos si "dulce". Vreau sa stiu tot ce trebuie, nu sa ma menajeze.
De curiozitate ,pt ca ?tiu ca are ni?te pre?uri astronomice (300 consulta?ia,300 ecografia) ,?tii cât plate?ti pt morfologie la ea? |
|
| Andreeax wrote:
De curiozitate ,pt ca ?tiu ca are ni?te pre?uri astronomice (300 consulta?ia,300 ecografia) ,?tii cât plate?ti pt morfologie la ea?
700 morfologia. Asa mi s-a spus. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Andreea, felicitari pentru inimioara ! Ai vazut ca de data asta e totul bine ? Roser, asa e, dar uite ca tot stau cu grija... nici nu am ce face deocamdata |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1361
| Freya, eu zic sa te linisteti, sa ai incredere în bebe, iar la final o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Andreea felicitari pentru inimioara!  Sa ?ti ca ?i noi am fost asa mici ca tine când am venit aici |
|
| https://ibb.co/8YYf9sk https://ibb.co/ysNBzLg https://ibb.co/6rwjQhp https://ibb.co/xmT6CZR
Fetelor,ma pute?i ajuta ?i pe mine pu?in cu interpretarea analizelor? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| E ok, ai anticorpi la toate, de glicemie nu stiu ce sa zic, hemoglobina glicozilata e ok, dar nu stiu daca se ia in considerare in sarcina... daca ai citit si eu ma tem ca imi iese glicemia in jur de 90 si ceva si in sarcina e deja o problema |
|
| freya1 wrote:E ok, ai anticorpi la toate, de glicemie nu stiu ce sa zic, hemoglobina glicozilata e ok, dar nu stiu daca se ia in considerare in sarcina... daca ai citit si eu ma tem ca imi iese glicemia in jur de 90 si ceva si in sarcina e deja o problema Da,am citit! Eu ma asteptam sa îmi iasa marite.. de data asta sunt chiar mai micu?e,acum o luna avem 125 ?i glicata 5,5,deci e o mica îmbunata?ire. Eu am fost ai la un medic boli nutritie ?i am plan alimentar dar nu prea am reu?it sa ma ?in dumnezeie?te de el ?i am abateri. Pe foaia cu evaluarea scrie prediabet dar nu e musai sa fac diabet daca am grija ce manânc,la momentul asta pot tine sub control prin alimenta?ie. Nu ?tiu care e treaba cu testul acela pt gravidute ?i ce e de facut daca se “pica”. |
|
| Ai scapat de stresul toxoplasmozei, Andreea. Glicemia e cam mare. Daca este "picat" testul pt diabetul gestational, eu din ce stiu este ca se impune un regim. Mai multe.. nu stiu. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Andreeax wrote: Da,am citit! Eu ma asteptam sa îmi iasa marite.. de data asta sunt chiar mai micu?e,acum o luna avem 125 ?i glicata 5,5,deci e o mica îmbunata?ire. Eu am fost ai la un medic boli nutritie ?i am plan alimentar dar nu prea am reu?it sa ma ?in dumnezeie?te de el ?i am abateri. Pe foaia cu evaluarea scrie prediabet dar nu e musai sa fac diabet daca am grija ce manânc,la momentul asta pot tine sub control prin alimenta?ie. Nu ?tiu care e treaba cu testul acela pt gravidute ?i ce e de facut daca se “pica”.
Daca se "pica" testul de toleranta la glucoza si diagnosticul e diabet gestational, se face dieta/sport si se masoara glicemia de 3-4 ori pe zi. Daca nici asa nu merge si valorile sunt tot ridicate, va trebui administrata insulina. Dar nu iti face griji ca pana acolo e cale lunga, poate nu ar strica sa mai repeti inca o data analiza ca sa te asiguri ca e corecta. |
|
|