Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| freya1 wrote:da, la morfo 2 mai niciodata nu se vad toate, ca se tot misca titirezii astia mici
pramatia mea e atipica ,a stat asa incapatanat cu fundul in sus toata ecografia . Doctora a zis ca sigur nu doarme pentru ca ii batea tare inima ,era agitat.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| ati stabilit numele bebeilor vostri? noi inca nu ,avem o listuta dar inca nu ne am hotarat |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| vai, nu stiu ca deloc nu ne decidem, voi ce aveti pe lista ? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| freya1 wrote:e tare scumpa pisicuta ta, Alexandra, cred ca am mai admirat-o, iar tu esti o frumoasa Multumesc mult Freya! ?i tu e?ti o dragu?a  Am mai pus poze cu ea la aspirante 
În leg cu numele, noi ne.am gandit de când am aflat ca e fetita, la penultimul eco. ?i cautând prin multitudinea de nume de fetite am dat de numele Emma. Eu de fel ma hotarasc foarte rpd însa so?ul este invers. Tot zicea ca sa vedem urmatorul eco, ca poate ii apare puta dar s.a dovedit ca nu e asa ?i se pare ca Emma va ramâne  Acum am o dilema, eu as vrea cu un singur M iar so?ul zice cu doi. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Noi ne-am decis si deja ii spunem pe nume
L.E. suntem decisi de vreo 2 ani Stiam clar cum il va chema pe bebe, chiar daca ar fi fost fata. La baiat recunosc, ne-am decis mai greu.. stim numele doar de 1 an si jumatate Ramane sa stabilim al doilea prenume.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| ce frumos, Alexandra, si mie imi place, pe fetita unei colege o cheama asa (cu un singur M ) si e adorabila eu as vrea un singur prenume, oricum toti cei pe care ii stiu cu 2 prenume folosesc unul singur si se enerveza cand li se spune din greseala pe celalalt |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| AlexandraG wrote:În leg cu numele, noi ne.am gandit de când am aflat ca e fetita, la penultimul eco. ?i cautând prin multitudinea de nume de fetite am dat de numele Emma. Eu de fel ma hotarasc foarte rpd însa so?ul este invers. Tot zicea ca sa vedem urmatorul eco, ca poate ii apare puta  dar s.a dovedit ca nu e asa ?i se pare ca Emma va ramâne  Acum am o dilema, eu as vrea cu un singur M iar so?ul zice cu doi.
E numele meu preferat de fetita ,cu doi m l-as fi scris.Mie imi plac tare numele scurte.
|
|
| Asa vreau si eu, freya, dar sotul zice ca ar vrea sa aiba si al doilea prenume. Vom vedea cum ne hotaram pana la final. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| freya1 wrote:burtici si pisicute  si eu sunt innebunita dupa blanoase, ale mele sunt la curte si nu prea baga ele in seama burtica, au alte treburi pisicesti eu din pacate nu am scapat de stres ca la fel arata la eco si cel mai probabil abia dupa nastere vom sti  ma gandesc sa incep sa ma interesez si de operatie just in case, am vazut ca se face la RM, dar nu stiu cat costa... pe vremurile astea numai prin spitale de stat sa nu ajungi in rest mi-a dat si mie de facut testul de diabet, acum stau si ma gandesc cum sa fac sa imi iasa bine  asta e grija mea, sa dau bine pe hartie
Eu nu am mai ajuns ss o fac caci la cate pastile am bagat in mine si miere tare imi e ca nu ie?ea cum trebuie. Voi merge sâmbata diminea?a sa o fac |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Droxana wrote:ati stabilit numele bebeilor vostri? noi inca nu ,avem o listuta dar inca nu ne am hotarat
Noi ii vom pune Matei-Octavian. Asa a ramas de la fetita, caci la ea ni s-a spus prima data ca e baietel si vreo 2 saptamâni doar "Matei" ii ziceam |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1393
| Alexandra, ce dragala?e sunte?i, tu cu burtica ?i blanoasa lânga burtica.
Si noi avem numele pregatit de dinainte, Irina, dar al meu vreau sa îi mai dea unul, dar înca nu s-a hotarât la unul 
App de blanosii, baie?ii is mai mamosi decât fetele, asta din ce am vazut acasa, cel negru e topit tot timpul dupa mine, iar tarcata îi dupa mine când vrea ceva, rar sta pe mine fara un scop anume.
https://ibb.co/C0YsqLR cam asta îi maximul de afectiune, ft rar se catara pe mine Mai mult de atat nu se apropie unul de celalalt https://ibb.co/fGN02J7 |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Nici noi nu avem nume stabilit inca, doar unu provizoriu pt ca eu ma decid f greu. Pt fata aveam o gramada: Inés, Eva, Emma, Sofia...de baiat mi-ar fi placut Dominic, dar aici sunt o gramada de sudamericani pe care ii cheama asa, si atunci nu mai vreau. Sotului i-ar placea Hugo, dar eu mai caut si alte optiuni, pana una alta ii zicem Huggie :)
Fluturas, de acum poate sa vina bebele in orice moment, sa ne tii la curent.
Maria, Alexandra, aveti niste burtici tare dragalase sa nu mai zic de pisicute
Freya, eu cred ca pana la nastere multe lucruri se schimba, s-ar putea sa nu mai fie nevoie de nicio operatie. Am auzit de multe cazuri in care aveau ba una ba alta la ecografie si la nastere de fapt bebeii erau sanatosi. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Buna,fetele! Ce micu?a ma simt pe lânga voi! Am facut ?i eu azi eco,avem 6 saptamâni ?i ne bate inimioara! Nu-mi vine sa cred ca am aj aici,sper sa mergem tot înainte cu bine! Ce dragu?e pisicile,am crescut cu pisicute dar de când m-am mutat la so? ,pe ale mele le-am dus la bunica mea,nu îmi permitea timpul sa ma ocup de ele plus ca avem mai mul?i câini in curte ?i n-as fi vrut sa pa?easca ceva rau. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Andreea, ma bucur tare mult ca totul e bine de data asta. Bebele asta o sa creasca mare ai sa vezi |
|
| Andreea, felicitari pentru inimioara! Ai si ascultat inimioara? Acum va faceti si voi mari! |
|
|