Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| MariaS wrote:Roser sincere condoleante! La mine s-a terminat cu fericirea, gata cu scazutul în greutate, m-am oprit la 6 kg, sper ca pâna la final sa nu pun mai mult decât am dat jos. Urmatorul control în am abia în 20, sper sa treaca repede timpul. In weekend am fost la un curs de puericultura care s-a tinut în aer liber, am mânuit bebei de jucarie ce aveau greutatea reala, a fost tare fain. Bebelina mea are program regulat de gimnastica, dar îi si o smechera, cand pune al meu mana pe burtica se misca atat de gentil, iar când pun eu mana isi da în petec Asta ii burtica mea de la 22 de saptamani https://ibb.co/FspyX0wIar el este mamosul si protectorul burticii https://ibb.co/ZHqGMsw Ce dragu?a este pisica ta. Am ?i eu una dar nu pare chiar asa interesata de surioara încât sa se urce chiar pe burtica . Doar se mai apropie din când în când atunci când ma întind în pat fiindca ma vede ca mângâi burtica. Va pun ?i eu poza cu burtica mea de 20 sapt ?i cu pisica https://ibb.co/687Hv5k https://ibb.co/0f3q7ZM |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| MariaS wrote:Roser sincere condoleante! La mine s-a terminat cu fericirea, gata cu scazutul în greutate, m-am oprit la 6 kg, sper ca pâna la final sa nu pun mai mult decât am dat jos. Urmatorul control în am abia în 20, sper sa treaca repede timpul. In weekend am fost la un curs de puericultura care s-a tinut în aer liber, am mânuit bebei de jucarie ce aveau greutatea reala, a fost tare fain. Bebelina mea are program regulat de gimnastica, dar îi si o smechera, cand pune al meu mana pe burtica se misca atat de gentil, iar când pun eu mana isi da în petec Asta ii burtica mea de la 22 de saptamani https://ibb.co/FspyX0wIar el este mamosul si protectorul burticii https://ibb.co/ZHqGMsw
Important e sa fi?i voi bine, sanatosi chiar daca ai dat jos sau le pui înapoi când am vazut poza cu burtica di pisica mi-am adus aminte de pisica mea neagra pe care am avut-o când eram insarcinata cu Simo.. Din primele luni de sarcina venea sub plapuma langa burtica si se facea ghemotoc acolo |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| AlexandraG wrote:Ce dragu?a este pisica ta. Am ?i eu una dar nu pare chiar asa interesata de surioara încât sa se urce chiar pe burtica . Doar se mai apropie din când în când atunci când ma întind în pat fiindca ma vede ca mângâi burtica. Va pun ?i eu poza cu burtica mea de 20 sapt ?i cu pisica https://ibb.co/687Hv5khttps://ibb.co/0f3q7ZM
Ce burtica frumoasa e british sau albastru de Rusia? ?tiu ca british nu sunt chiar asa "mamoase" si tare smechere Acum avem o pisicu?a birmaneza, dar la fel ca a ta nu are nici o treaba cu bebe din burtica, in schimb dupa Simo e moarta |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| burtici si pisicute si eu sunt innebunita dupa blanoase, ale mele sunt la curte si nu prea baga ele in seama burtica, au alte treburi pisicesti eu din pacate nu am scapat de stres ca la fel arata la eco si cel mai probabil abia dupa nastere vom sti ma gandesc sa incep sa ma interesez si de operatie just in case, am vazut ca se face la RM, dar nu stiu cat costa... pe vremurile astea numai prin spitale de stat sa nu ajungi in rest mi-a dat si mie de facut testul de diabet, acum stau si ma gandesc cum sa fac sa imi iasa bine asta e grija mea, sa dau bine pe hartie |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Condoleante ,Roser! Eu am avut ieri morfo2 si e bine micul meu ,incep sa se micsoreze chisturile din creierut ,ceea ce inseamna si mai multe sanse sa dispara pana la 28 saptamani. Toata ecografia piciul a stat cu fundul in sus si mainile pe fata,nu a reusit deloc sa vada inimioara,trebuie sa merg din nou peste 2 saptamani sa ne asiguram ca e k. Tot ieri a fost prima data cand l-am simtit puternic ,am fost atat de fericita sa il simt in palma... ciudata senzatia ,dar nu vrei sa se mai opreasca. Apoi pe seara ,cand m-am asezat in pat am vazut ca se "agita" din nou si l-am chemat pe tati si a reusit sa-si simta puiul,chiar daca a fost o singura lovitura puternica . La mine pisica a stiut inaintea mea de bebel ,vara nu statea deloc pe noi ,si acum in ciuda caldurii era si este foarte lipicioasa,sunt curioasa cum o sa reactioneze la "suturi" din burtica . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Neata burtici! azidim la 5 30 mi a dat trezirea gargarita din burtica si la 6 s a trezit si sotul si a simtit o pt prima data maine e ziua lui si cred ca a vrut sa i spuna de azi la multi ani
Freya cand mergi la analize? eu pe sapt viitoare as vrea sa merg marti sau miercuri dar imi e frica de analiza aia sa nu lesin pe acolo sau ceva |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Freya, baiatul tau vrea sa iti dea emotii. Poate va aparea vreo modificare la urmatoarea eco. Deci testul asta se da si daca nu iei mult in greutate... ziceam ca poate scap
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreea, ma bucur de vestile bune. Apropo,fetelor, daca ceva nu se poate vedea ok la morfo.. si este necesar un al doilea control peste 1-2 sapt, se plateste tot cat la morfo? |
|
| mi-a zis ca intre 24 si 28 sapt se face cea de diabet si ca la noi se recomanda daca ai peste 30 de ani si / sau ai o ruda de gradul 1 cu diabet mie mi-e sa nu imi iasa iar prima valoare marita, v-am zis eu ca la asta maximul e 92 pe stomacul gol ... cred ca fac foamea 2 zile inainte sa fiu sigura (e drept ca eu mananc si destul de tarziu seara uneori, ca mi se mai face foame)
eu nu am platit ca la morfo, am platit o eco normala |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| freya1 wrote:mi-a zis ca intre 24 si 28 sapt se face cea de diabet si ca la noi se recomanda daca ai peste 30 de ani si / sau ai o ruda de gradul 1 cu diabet mie mi-e sa nu imi iasa iar prima valoare marita, v-am zis eu ca la asta maximul e 92 pe stomacul gol ... cred ca fac foamea 2 zile inainte sa fiu sigura (e drept ca eu mananc si destul de tarziu seara uneori, ca mi se mai face foame)
eu nu am platit ca la morfo, am platit o eco normala
mie mi a zis intre sapt 22 si 23... la mine intradevar mama are diabet cu insulina de 15 ani, insa nu am vb asta niciodata cu medicul,nu m a intrebat, m am gandit ca asa se da analiza asta si e preventiv , oricum eu zic ca e bine ca mi a dat sa putem stii daca doamne fereste e ceva si trebuie sa avem mai multa grija.. |
|
| da, si mama a descoperit de curand un diabet in stadiu incipient, cu glicemia putin marita pt care ia doar metformin o sa vad, eu cu dieta nu am nicio problema ca oricum mananc mai low-carb, sunt obisnuita, nu as avea dificultati ( e drept ca acum in sarcina m-am mai rasfatat cu cate un patratel de ciocolata, dar nu multa, ca nici nu pot) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Iulia13 wrote:Ce burtica frumoasa e british sau albastru de Rusia? ?tiu ca british nu sunt chiar asa "mamoase" si tare smechere Acum avem o pisicu?a birmaneza, dar la fel ca a ta nu are nici o treaba cu bebe din burtica, in schimb dupa Simo e moarta Este albastru de Rusia dar nu 100%. Am luat.o de pe strada, mama ei este maidaneza ?i tatal este albastru de Rusia ?i se pare ca a luat tot de la tata. Reac?ia ei a fost mai apropiata atunci când am avut prima sarcina care s.a dovedit din pacate a fi cu ou clar, fara embrion. Atunci era vacanta de Paste stateam ?i mai mult acasa ?i mereu venea ?i se a?eza lânga burtica. |
|
| e tare scumpa pisicuta ta, Alexandra, cred ca am mai admirat-o, iar tu esti o frumoasa |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Ellena20 wrote:Andreea, ma bucur de vestile bune. Apropo,fetelor, daca ceva nu se poate vedea ok la morfo.. si este necesar un al doilea control peste 1-2 sapt, se plateste tot cat la morfo?
Voi plati ca pentru eco normal :)
|
|
| da, la morfo 2 mai niciodata nu se vad toate, ca se tot misca titirezii astia mici |
|
|