Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraG
Scris: Wednesday, October 7, 2020 9:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
MariaS wrote:
Roser sincere condoleante!

La mine s-a terminat cu fericirea, gata cu scazutul în greutate, m-am oprit la 6 kg, sper ca pâna la final sa nu pun mai mult decât am dat jos.
Urmatorul control în am abia în 20, sper sa treaca repede timpul.
In weekend am fost la un curs de puericultura care s-a tinut în aer liber, am mânuit bebei de jucarie ce aveau greutatea reala, a fost tare fain.
Bebelina mea are program regulat de gimnastica, dar îi si o smechera, cand pune al meu mana pe burtica se misca atat de gentil, iar când pun eu mana isi da în petec hohot

Asta ii burtica mea de la 22 de saptamani
https://ibb.co/FspyX0w

Iar el este mamosul si protectorul burticii
https://ibb.co/ZHqGMsw

Ce dragu?a este pisica ta. Am ?i eu una dar nu pare chiar asa interesata de surioara încât sa se urce chiar pe burtica Lol. Doar se mai apropie din când în când atunci când ma întind în pat fiindca ma vede ca mângâi burtica.
Va pun ?i eu poza cu burtica mea de 20 sapt ?i cu pisica ras
https://ibb.co/687Hv5k
https://ibb.co/0f3q7ZM
Iulia13
Scris: Wednesday, October 7, 2020 10:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
MariaS wrote:
Roser sincere condoleante!

La mine s-a terminat cu fericirea, gata cu scazutul în greutate, m-am oprit la 6 kg, sper ca pâna la final sa nu pun mai mult decât am dat jos.
Urmatorul control în am abia în 20, sper sa treaca repede timpul.
In weekend am fost la un curs de puericultura care s-a tinut în aer liber, am mânuit bebei de jucarie ce aveau greutatea reala, a fost tare fain.
Bebelina mea are program regulat de gimnastica, dar îi si o smechera, cand pune al meu mana pe burtica se misca atat de gentil, iar când pun eu mana isi da în petec hohot

Asta ii burtica mea de la 22 de saptamani
https://ibb.co/FspyX0w

Iar el este mamosul si protectorul burticii
https://ibb.co/ZHqGMsw

Important e sa fi?i voi bine, sanatosi chiar daca ai dat jos sau le pui înapoi ras când am vazut poza cu burtica di pisica mi-am adus aminte de pisica mea neagra pe care am avut-o când eram insarcinata cu Simo.. Din primele luni de sarcina venea sub plapuma langa burtica si se facea ghemotoc acolocoeur
Iulia13
Scris: Wednesday, October 7, 2020 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
AlexandraG wrote:

Ce dragu?a este pisica ta. Am ?i eu una dar nu pare chiar asa interesata de surioara încât sa se urce chiar pe burtica Lol. Doar se mai apropie din când în când atunci când ma întind în pat fiindca ma vede ca mângâi burtica.
Va pun ?i eu poza cu burtica mea de 20 sapt ?i cu pisica ras
https://ibb.co/687Hv5k
https://ibb.co/0f3q7ZM

Ce burtica frumoasa hearts e british sau albastru de Rusia? ?tiu ca british nu sunt chiar asa "mamoase" si tare smechere Lol Acum avem o pisicu?a birmaneza, dar la fel ca a ta nu are nici o treaba cu bebe din burtica, in schimb dupa Simo e moarta Crazy
freya1
Scris: Wednesday, October 7, 2020 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
burtici si pisicute coeur si eu sunt innebunita dupa blanoase, ale mele sunt la curte si nu prea baga ele in seama burtica, au alte treburi pisicesti
eu din pacate nu am scapat de stres ca la fel arata la eco si cel mai probabil abia dupa nastere vom sti uff ma gandesc sa incep sa ma interesez si de operatie just in case, am vazut ca se face la RM, dar nu stiu cat costa... pe vremurile astea numai prin spitale de stat sa nu ajungi
in rest mi-a dat si mie de facut testul de diabet, acum stau si ma gandesc cum sa fac sa imi iasa bine Lol asta e grija mea, sa dau bine pe hartie
7Andreea
Scris: Wednesday, October 7, 2020 10:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Condoleante ,Roser!
Eu am avut ieri morfo2 si e bine micul meu ,incep sa se micsoreze chisturile din creierut ,ceea ce inseamna si mai multe sanse sa dispara pana la 28 saptamani. Toata ecografia piciul a stat cu fundul in sus si mainile pe fata,nu a reusit deloc sa vada inimioara,trebuie sa merg din nou peste 2 saptamani sa ne asiguram ca e k.
Tot ieri a fost prima data cand l-am simtit puternic ,am fost atat de fericita sa il simt in palma... ciudata senzatia ,dar nu vrei sa se mai opreascaLove. Apoi pe seara ,cand m-am asezat in pat am vazut ca se "agita" din nou si l-am chemat pe tati si a reusit sa-si simta puiul,chiar daca a fost o singura lovitura puternica .
La mine pisica a stiut inaintea mea de bebel ,vara nu statea deloc pe noi ,si acum in ciuda caldurii era si este foarte lipicioasa,sunt curioasa cum o sa reactioneze la "suturi" din burtica .
Droxana
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:05 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Neata burtici! computerlove
azidim la 5 30 mi a dat trezirea gargarita din burtica si la 6 s a trezit si sotul si a simtit o pt prima data computerlove maine e ziua lui si cred ca a vrut sa i spuna de azi la multi ani hohot

Freya cand mergi la analize? eu pe sapt viitoare as vrea sa merg marti sau miercuri dar imi e frica de analiza aia sa nu lesin pe acolo sau ceva ras
Ellena20
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Freya, baiatul tau vrea sa iti dea emotii. Poate va aparea vreo modificare la urmatoarea eco.
Deci testul asta se da si daca nu iei mult in greutate... ziceam ca poate scap ras

Ellena20
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, ma bucur de vestile bune.
Apropo,fetelor, daca ceva nu se poate vedea ok la morfo.. si este necesar un al doilea control peste 1-2 sapt, se plateste tot cat la morfo?
freya1
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:13 AM
Nivel

mi-a zis ca intre 24 si 28 sapt se face cea de diabet si ca la noi se recomanda daca ai peste 30 de ani si / sau ai o ruda de gradul 1 cu diabet
mie mi-e sa nu imi iasa iar prima valoare marita, v-am zis eu ca la asta maximul e 92 pe stomacul gol ... cred ca fac foamea 2 zile inainte sa fiu sigura (e drept ca eu mananc si destul de tarziu seara uneori, ca mi se mai face foame)

eu nu am platit ca la morfo, am platit o eco normala
Droxana
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
freya1 wrote:
mi-a zis ca intre 24 si 28 sapt se face cea de diabet si ca la noi se recomanda daca ai peste 30 de ani si / sau ai o ruda de gradul 1 cu diabet
mie mi-e sa nu imi iasa iar prima valoare marita, v-am zis eu ca la asta maximul e 92 pe stomacul gol ... cred ca fac foamea 2 zile inainte sa fiu sigura (e drept ca eu mananc si destul de tarziu seara uneori, ca mi se mai face foame)

eu nu am platit ca la morfo, am platit o eco normala

mie mi a zis intre sapt 22 si 23... NuStiu la mine intradevar mama are diabet cu insulina de 15 ani, insa nu am vb asta niciodata cu medicul,nu m a intrebat, m am gandit ca asa se da analiza asta si e preventiv , oricum eu zic ca e bine ca mi a dat sa putem stii daca doamne fereste e ceva si trebuie sa avem mai multa grija..computerlove
freya1
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:28 AM
Nivel

da, si mama a descoperit de curand un diabet in stadiu incipient, cu glicemia putin marita pt care ia doar metformin
o sa vad, eu cu dieta nu am nicio problema ca oricum mananc mai low-carb, sunt obisnuita, nu as avea dificultati ( e drept ca acum in sarcina m-am mai rasfatat cu cate un patratel de ciocolata, dar nu multa, ca nici nu pot)
AlexandraG
Scris: Wednesday, October 7, 2020 11:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Iulia13 wrote:

Ce burtica frumoasa hearts e british sau albastru de Rusia? ?tiu ca british nu sunt chiar asa "mamoase" si tare smechere Lol Acum avem o pisicu?a birmaneza, dar la fel ca a ta nu are nici o treaba cu bebe din burtica, in schimb dupa Simo e moarta Crazy

Este albastru de Rusia dar nu 100%. Am luat.o de pe strada, mama ei este maidaneza ?i tatal este albastru de Rusia ?i se pare ca a luat tot de la tata. ras
Reac?ia ei a fost mai apropiata atunci când am avut prima sarcina care s.a dovedit din pacate a fi cu ou clar, fara embrion. Atunci era vacanta de Paste stateam ?i mai mult acasa ?i mereu venea ?i se a?eza lânga burtica.
freya1
Scris: Wednesday, October 7, 2020 12:00 PM
Nivel

e tare scumpa pisicuta ta, Alexandra, cred ca am mai admirat-o, iar tu esti o frumoasa pupici
7Andreea
Scris: Wednesday, October 7, 2020 12:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Ellena20 wrote:
Andreea, ma bucur de vestile bune.
Apropo,fetelor, daca ceva nu se poate vedea ok la morfo.. si este necesar un al doilea control peste 1-2 sapt, se plateste tot cat la morfo?

Voi plati ca pentru eco normal :)
freya1
Scris: Wednesday, October 7, 2020 12:11 PM
Nivel

da, la morfo 2 mai niciodata nu se vad toate, ca se tot misca titirezii astia mici love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.