Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Roser wrote:Ahh ok, daca e pt donatie nu ai nimic de pierdut. Unde o sa nasti? Scuze ca te intreb asta, dar care a fost cauza pierderii la 19 saptamani? Pur si simplu ma ingrozesc cand citesc cazuri dinastea noi stam in provincia Barcelona,o sa nasc in Manresa(daca cunosti zona.nu stiu tu de unde esti) eu anul acela am pierdut 2 sarcini,in aprilie la 16 sapt si in decembrie la 19 sapt.diagnosticul a fost ambele dati corioamnionitis,o bacterie care ataca exact lichidul amnionitic si bebele.acum,vazand ca am colul foarte scurt,au spus ca e posibil si atunci sa fi fost la fel....prima data colul s-a scurtat si pe urma s-a infectat.la 22 sapt mi-au facut cerclaj,am fost o saptamana internata ,cu antibiotice si pe urma foarte supravegheata.stii cum e aici....la o sarcina normala ti se face doar 3 ecografii....eu am deja peste 10 ecografii facute.pentru mine este si a fost o sarcina foarte grea,dar totusi am ajuns pana aici.marti imi vor scoate si a?a de cerclaj si pe urma poate veni bebele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Fluturas wrote: noi stam in provincia Barcelona,o sa nasc in Manresa(daca cunosti zona.nu stiu tu de unde esti) eu anul acela am pierdut 2 sarcini,in aprilie la 16 sapt si in decembrie la 19 sapt.diagnosticul a fost ambele dati corioamnionitis,o bacterie care ataca exact lichidul amnionitic si bebele.acum,vazand ca am colul foarte scurt,au spus ca e posibil si atunci sa fi fost la fel....prima data colul s-a scurtat si pe urma s-a infectat.la 22 sapt mi-au facut cerclaj,am fost o saptamana internata ,cu antibiotice si pe urma foarte supravegheata.stii cum e aici....la o sarcina normala ti se face doar 3 ecografii....eu am deja peste 10 ecografii facute.pentru mine este si a fost o sarcina foarte grea,dar totusi am ajuns pana aici.marti imi vor scoate si a?a de cerclaj si pe urma poate veni bebele
Ce bine ca sarcina asta a decurs bine si ai ajuns la termen, chiar daca a fost grea, nu mai ai mult si o sa iti tii minunea in brate. Imi pare foarte rau pt cele doua sarcini pierdute :( Si noi locuim in Barcelona, o sa nasc la privat la Quiron pt ca doctorita care imi urmareste sarcina e de acolo si din fericire merg la ecografii in fiecare luna. De acum o sa intreb la fiecare ecografie cum e colul. Ultima data mi l-a masurat la 12 sapt si era de 4.3 cm.Urmatoarea eco ce o am e morfologia II si mi se pare ca o sa il masoare fara sa zic eu.
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreeax wrote:Buna fetelor! Eu ?i morcovul meu adânc înfipt! Miercuri am avut primul eco unde mi s-a confirmat sarcina. 5w 1d ,sacule?ul ?i vezica vitelina prezente,toate bune ?i frumoase pana azi când din sânii grei ?i durero?i aproape ca ?i-au revenit la normal. La voi cum a fost cu sânii in sarcina la început,au foat durero?i contant,au avut perioade in care si-au revenit la normal sau...sau...sauuu ?
Asa eram si eu cu prima sarcina, cand ma dureau cand nu. Le-am zapacit pe fete pe forum cu aparitia/disparitia simptomelor. Acum nu sunt deloc tensionati, poate si din cauza ca am alaptat pana acum 3 saptamani. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mul?umesc mult fetelor! Mâine am sa merg sa fac analizele pe care mi le-a dat medicul,majoritatea deja le am facute. Daca urocultura ?i hemoleucograma le-am facut acum o luna sa le fac din nou ?i mâine? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Si eu mi-am vazut azi iubirea de baietel <3 are 460 g si deja il simt mai fortos. Daca data trecuta era cu cateva zile in urma acum are avans o saptamana. L-a masurat si e tot ok. Momentan nu mi-a dat analize nimic, desi parca ma asteptam. Si eu simt ca a explodat burtica. Sunt asa de mandra de ea.
Da Freya cred ca e timpul sa cer oferta sa vad. Aici la Cluj o prietena a primit oferta cu 6800 parca natural si 8300 cezariana. Sunt curioasa daca mie imi va da alt pret. Ce fain abonament ai ca e nasterea inclusa, din pacate la noi firma nu investeste prea mult. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vicky ce frumos! Si eu ma astept sa primesc ceva analize, dar vom vedea. Macar sa fac o hemoleucograma, sa repet igg-ul la toxoplasma, sa repet si TSH-ul cu T4.
Numar zilele si eu pana la morfo.. AMR 5 zile!! :)) |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreeax wrote:Mul?umesc mult fetelor! Mâine am sa merg sa fac analizele pe care mi le-a dat medicul,majoritatea deja le am facute. Daca urocultura ?i hemoleucograma le-am facut acum o luna sa le fac din nou ?i mâine?
Andreea, eu le-as mai face o data. Poate alte fete te-ar sfatui sa nu le mai faci, insa valorile la hemoleucograma se pot modifica destul de repede. Eu am avut probleme cu ametelile si asa am primit supliment cu fier. |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Neata, gravidutelor.. Pe mine m-a luat o raceala de toata frumusetea cu dureri in gat, cap, piept, spate si asta din cauza ca am fost la scoala prin ploaie, le-am aratat copiilor exercitii,am transpirat si am iesit afara dezbracata de imi trecea vantul prin oase ginecologul mi-a dat Vit C, Paracetamol, Tantum verde si pe lânga mai iau eu ceaiuri, apa calduta cu miere si lamâie.. Vreau sa va zic ca de ieri noaptea am aprope jumatate de borcan de miere bobinat Treaba nasoala mai e ca azi ar fi trebuit sa merg sa fac testul de glucoza si din ce am în?eles nu am voie 10h sau poate chiar mai mult înainte de recoltare sa mananc ceva dulce.. Asa este? Voi cele care l-ati facut cum ati procedat? La prima sarcina nu l-am facut caci nu mi l-a dat dr si nu stiu ce si cum.. Va pup |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Iulia, sa treaca repede raceala vicky ce baietel mare, nu-mi vine sa cred ca au crescut atata, abia astept sa vad cat mai are si al meu |
|
| freya1 wrote:Iulia, sa treaca repede raceala vicky ce baietel mare, nu-mi vine sa cred ca au crescut atata, abia astept sa vad cat mai are si al meu
Multumesc mult, Freya.. Asa sper si eu caci nu sunt buna de nimic te pup |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia13 wrote:Neata, gravidutelor.. Pe mine m-a luat o raceala de toata frumusetea cu dureri in gat, cap, piept, spate si asta din cauza ca am fost la scoala prin ploaie, le-am aratat copiilor exercitii,am transpirat si am iesit afara dezbracata de imi trecea vantul prin oase ginecologul mi-a dat Vit C, Paracetamol, Tantum verde si pe lânga mai iau eu ceaiuri, apa calduta cu miere si lamâie.. Vreau sa va zic ca de ieri noaptea am aprope jumatate de borcan de miere bobinat Treaba nasoala mai e ca azi ar fi trebuit sa merg sa fac testul de glucoza si din ce am în?eles nu am voie 10h sau poate chiar mai mult înainte de recoltare sa mananc ceva dulce.. Asa este? Voi cele care l-ati facut cum ati procedat? La prima sarcina nu l-am facut caci nu mi l-a dat dr si nu stiu ce si cum.. Va pup Iulia sanatate multa.Trebuie sa ai grija de tine mai ales ca esti graviduta Legat de test,asa este.Eu l-am facut si medicul mi-a spus ca seara sa nu mai mananc dulce deloc pana dimi dupa analiza ca sa nu iasa rezultatul eronat.Asa ca dulce am papat la amiaza si dupa gata pana in urm.zi.Iar la cina am mancat usor si am fost atenta sa nu fie alimente cu zahar mult in ele.Supa de cartofi am mancat si paine cu unt si rosii. |
|
| Adina Mariana wrote: Iulia sanatate multa.Trebuie sa ai grija de tine mai ales ca esti graviduta Legat de test,asa este.Eu l-am facut si medicul mi-a spus ca seara sa nu mai mananc dulce deloc pana dimi dupa analiza ca sa nu iasa rezultatul eronat.Asa ca dulce am papat la amiaza si dupa gata pana in urm.zi.Iar la cina am mancat usor si am fost atenta sa nu fie alimente cu zahar mult in ele.Supa de cartofi am mancat si paine cu unt si rosii.
Mul?umesc frumos Adina de raspuns.. Ce-i drept am crezut ca sarcina asta va fi prea "perfecta" si ma va ocoli vreo raceala, insa din pacate nu a fost sa fie asa..doctorul nu a vrut sa imi dea antibiotic de?i cel putin ieri ma durea enorm de tare in piept si in spate, asa ca nu am ce face decat sa a?tept sa treaca.. Mai nasol e ca a luat-o si sotul acum de la mine, mai ramâne cea mica.. Sper sa o ocoleasca ca tocmai ce terminasem luni antibioticul pentru puroiul din gat
Cum mai este Luca? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Iulia13 wrote:Mul?umesc frumos Adina de raspuns.. Ce-i drept am crezut ca sarcina asta va fi prea "perfecta" si ma va ocoli vreo raceala, insa din pacate nu a fost sa fie asa..doctorul nu a vrut sa imi dea antibiotic de?i cel putin ieri ma durea enorm de tare in piept si in spate, asa ca nu am ce face decat sa a?tept sa treaca.. Mai nasol e ca a luat-o si sotul acum de la mine, mai ramâne cea mica.. Sper sa o ocoleasca ca tocmai ce terminasem luni antibioticul pentru puroiul din gat Cum mai este Luca? Cu placere Sper sa iti treaca repede si sa nu faci complicatii.Asa este mereu,cand ne asteptam mai putin atunci se intampla.Ai grija de tine si bea multe lichide sa grabesti vindecarea.Sanatate si sotului. Luca este mai bine acum,incep sa ii treaca bubitele.Acum sunt mai mult ca sigura ca a facut o alergie destul de urata la strugurii de casa.Ma bucur totusi ca este mai bine si sper sa se vindece cat mai repede de toate ca am avut o luna horror.Acum scapam de una,dadeam de alta si tot asa si e super aiurea cu restrictiile din ziua de azi ca abia reusesti sa ajungi la un medic ca sa il consulte.Nu stiu cand si daca vom reveni la normal vreodata chiar imi este dor de vremurile acelea fara atatea batai de cap.Sper ca o sa fie bine intr-un final. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Nicole2018 wrote:Freya, si buricul meu era destul de "adanc", s-a mai modificat pe timpul sarcinii insa nu a ajuns sa iasa in relief, deci nu cred ca este o regula cu buricul, depinde si cum era de de la inceput, de cat de mult se mareste burtica etc. Nici noi nu am recoltat celule stem. Oanatm, felicitari pentru vestile bune, sa se dezvolte bebe armonios in continuare. Imi amintesc ca si la primul copil eram destul de aproape cu termenele, dar sa stii ca de data asta ne potrivim la fix. :) Si eu sunt insarcinata si tot 12 saptamani si 2 zile are minunea mica din burtica mea, noi o sa mai avem o printesica. . Gravidutelor, sarcini usoare va doresc si sa ajungeti sa va tineti pruncii in brate cu bine. Felicitari Nicole! Sarcina usoara |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| ce mai ziceti, fetelor, cum mai sunteti ? maine il vad si eu pe baiatul meu, sper sa fie totul bine de data asta |
|
|