Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, October 2, 2020 1:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
buricul meu e mai mult decat plat, e ingropat undeva in adancuri ras nu stiu daca va ramane asa, sau va iesi in afara brusc, eu credeam ca toate gravidele au buricul in relief
Nicole2018
Scris: Friday, October 2, 2020 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Freya, si buricul meu era destul de "adanc", s-a mai modificat pe timpul sarcinii insa nu a ajuns sa iasa in relief, deci nu cred ca este o regula cu buricul, depinde si cum era de de la inceput, de cat de mult se mareste burtica etc.

Nici noi nu am recoltat celule stem.

Oanatm, felicitari pentru vestile bune, sa se dezvolte bebe armonios in continuare.
Imi amintesc ca si la primul copil eram destul de aproape cu termenele, dar sa stii ca de data asta ne potrivim la fix. :)
Si eu sunt insarcinata si tot 12 saptamani si 2 zile are minunea mica din burtica mea, noi o sa mai avem o printesica. coeur.

Gravidutelor, sarcini usoare va doresc si sa ajungeti sa va tineti pruncii in brate cu bine.
Ellena20
Scris: Friday, October 2, 2020 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Wow, Nicole, ce veste frumoasa!
Sa ai o sarcina usoara, felicitari!
Cheek Kiss
freya1
Scris: Friday, October 2, 2020 1:57 PM
Nivel

Nicole coeur ce frumos, felicitari pentru printesa ! asa ma bucur sa te avem mai mult printre noi, ca si pe alte mamici cu experienta, avem multe de invatat si tu explici tare frumos computerlove
maria2013
Scris: Friday, October 2, 2020 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Nicole, ma bucur tare mult pentru voi! Doamne-ajuta sa fie usoara si frumoasa sarcina!
maria2013
Scris: Friday, October 2, 2020 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
freya1 wrote:
da, se plateste si testul covid, eu am inteles ca e 340 ron, plus un screening infectios la internare, in jur de 120 ron
plus la externare ce consumabile si tratamente au fost in plus pt tine si bebe
ce preturi mari... Si eu am nascut la clinica privata (la Isis, in Constanta). Am stiut de la inceput cat ma va costa si ce cuprinde pachetul... Am dat fix o mie de euro pe nastere. Puteam merge f bine doar cu actele, periuta de dinti si cu telefonul (e, normal, am avut cu mine doua genti, dar nu am folosit mai nimic din ele). Extra, eu am platit doar gaurile pentru cercei (150) si analiza de secretie de col din ziua internarii.
Miha1989
Scris: Friday, October 2, 2020 2:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
freya1 wrote:
da, se plateste si testul covid, eu am inteles ca e 340 ron, plus un screening infectios la internare, in jur de 120 ron
plus la externare ce consumabile si tratamente au fost in plus pt tine si bebe

Screening-ul ala m-au pus sa il fac si in sapt 36...in bv a fost 56 lei, da si asta cu plata in plus la externare am inteles ca este de noroc hohot am zis ca a doua oara nu stiu da as mai merge cu ei, practic te usuca de bani, noi mai avem la medlife o maternitate unde preturile sunt mai mici si nu exista costuri suplimentare pt consumabile si alte minuni, asta cu testul covid au bagat-o acum ca eu cand am facut contractul nu a pomenit de costul testului covid, ma gandesc la mamele care nasc natural si incep cu testele din sapt 37... NuStiu
freya1
Scris: Friday, October 2, 2020 2:15 PM
Nivel

da, maria, ei au inclus in pachet medicamente si consumabile de x lei si ce depaseste platesti (gen au consumat mai mult pansament banghead )

Miha, mie mi-au zis ca la nastere naturala faci testul covid la internare si vei fi pe un circuit separat pana vine rezultatul, ceea ce inseamna si ca nu ti-l aduc pe bebe pana atunci uff
oanatm
Scris: Friday, October 2, 2020 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Nicole, felicitari!coeur cred ca era diferenta de cateva zile intre noi. Bebelina voastra e mai cuminte, al meu/a mea a mostenit caracterul fetitei ca si ea era la fel de nazdravana.
Andreeax
Scris: Friday, October 2, 2020 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Buna fetelor! Eu ?i morcovul meu adânc înfipt! pale Miercuri am avut primul eco unde mi s-a confirmat sarcina. 5w 1d ,sacule?ul ?i vezica vitelina prezente,toate bune ?i frumoase pana azi când din sânii grei ?i durero?i aproape ca ?i-au revenit la normal. La voi cum a fost cu sânii in sarcina la început,au foat durero?i contant,au avut perioade in care si-au revenit la normal sau...sau...sauuu ?
Miha1989
Scris: Friday, October 2, 2020 3:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Andreeax wrote:
Buna fetelor! Eu ?i morcovul meu adânc înfipt! pale Miercuri am avut primul eco unde mi s-a confirmat sarcina. 5w 1d ,sacule?ul ?i vezica vitelina prezente,toate bune ?i frumoase pana azi când din sânii grei ?i durero?i aproape ca ?i-au revenit la normal. La voi cum a fost cu sânii in sarcina la început,au foat durero?i contant,au avut perioade in care si-au revenit la normal sau...sau...sauuu ?

Sa stii ca si pe mine sanii ma derutau tare, sincer nu mai stiu exact cum a fost dar stiu ca aveam momente cand nu ma dureau de loc si seara ma dureau iar... si pe mine fetele ma incurajau mult si imi ziceau sa nu ma iau dupa sani, trebuie sa te linistesti stiu ca este greu Buddy1
Nicole2018
Scris: Friday, October 2, 2020 4:06 PM
Nivel

Multumesc pentru mesaje! grup

Nicole2018
Scris: Friday, October 2, 2020 4:07 PM
Nivel

oanatm wrote:
Nicole, felicitari!coeur cred ca era diferenta de cateva zile intre noi. Bebelina voastra e mai cuminte, al meu/a mea a mostenit caracterul fetitei ca si ea era la fel de nazdravana.

Multumesc! :)
Ahh, nu a stat nici mogaldeata mea locului la ecograf, eu insa am facut test de ADN fetal in loc de dublu test, si de acolo stim ca e fetita, candva vom confirma si ecografic.
fluturash26
Scris: Friday, October 2, 2020 5:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Felicitari Nicole! Ce surpriza frumoasa!hearts
Nicole2018
Scris: Friday, October 2, 2020 5:13 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Este firesc sa fluctueze intensitatea simptomelor, sau chiar sa apara/dispara.
Mi s-a intamplat si mie si cu sanii(desi la mine sanii nu au fost niciodata exagerat de tensionati, doar ceva mai tensionati/sensibili) si cu greata.

Tot ce poti face este sa incerci sa te pastrezi cat se poate de linistita, sa ai grija de tine, sa urmezi recomandarile medicului ... si mai departe e doar despre speranta, rabdare si iubire... pentru ca realitatea este ca noi avem destul de putin control in ceea ce priveste evolutia unei sarcini.

Hai curaj, o sa fie bine, fa cat mai multe actvitati dragi tie ca sa treaca timpul mai usor pana la urmatorul control.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.