Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Ce burtici adorabile Roxana, a mea cred ca e mai mica de atat, dar nu ma ingrijoreaza, chiar nu as vrea sa fie enorma |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Ce burtici superbe! Iata si pepenele meu de 28 saptamani https://ibb.co/wLQS8PW |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
|
Ce pepenas frumos.
Toate sunteti minunate. |
|
| Hai sa il vedeti si pe al meu.
https://ibb.co/tQYYMYz |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Si la mine cred ca e mai mica si sunt la fel, am maxim 2 kg in plus.
Fetelor merci de sfaturi! |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Aa m am mai linistit atunci :) iar ,datorita voua |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Si eu aveam 2kg in plus la 16 sapt, dr nu prea ma credea cand i-am zis, dar intre timp am mai pus brusc 1-2 kg, nu stiu de unde... sper sa nu fie asta noul ritm de pus kg
AstaMica, o sa treaca repede cu antibiotic infectia, nu te ingrijora |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
|
|
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Fetelor aveti niste burtici tare frumoase, nu trebuie sa va faceti probleme nici cu greutatea nici cu burticile si eu am fost panicata o perioada ca nici nu se vedea si acum la 8 luni nu pot sa zic ca am o mega burta si kg am pus 4,5 kg... dar asta nu are legatura cu bebe, el de prima data a fost mai mare cu o sapt si vad ca s-a mentinut, tin minte ca tot asa pe la 20 de sapt dimineata burta era mai mica eram atat de panicata dupaia mi-am dat seama ca nu are treaba si ca bebe este ok. Noi am venit in concediu 3 zile departe de aglomeratie, am zis asa ca ultimul concediu in 2, va atasez si eu o poza de astazi. Miha1989 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Miha1989 wrote:Fetelor aveti niste burtici tare frumoase, nu trebuie sa va faceti probleme nici cu greutatea nici cu burticile si eu am fost panicata o perioada ca nici nu se vedea si acum la 8 luni nu pot sa zic ca am o mega burta si kg am pus 4,5 kg... dar asta nu are legatura cu bebe, el de prima data a fost mai mare cu o sapt si vad ca s-a mentinut, tin minte ca tot asa pe la 20 de sapt dimineata burta era mai mica eram atat de panicata dupaia mi-am dat seama ca nu are treaba si ca bebe este ok. Noi am venit in concediu 3 zile departe de aglomeratie, am zis asa ca ultimul concediu in 2, va atasez si eu o poza de astazi. Miha, te apropii si tu de marea intalnire! Cand ai due date?
|
|
| Buzbuchi wrote: Miha, te apropii si tu de marea intalnire! Cand ai due date?
Daaa nici mie nu imi vine sa cred, am 22 octombrie dar eu voi face cezariana pt ca natural nu am voie, am avut luxatie sold stang cand eram mica si am fost operata la 1 an si riscul sa imi sara sodul este foarte mare si in cazul meu nasterea naturala este contraindicata si asa cred ca pe la mij lunii viitoare o sa imi intalnesc sufletelul |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Miha1989 wrote:Fetelor aveti niste burtici tare frumoase, nu trebuie sa va faceti probleme nici cu greutatea nici cu burticile si eu am fost panicata o perioada ca nici nu se vedea si acum la 8 luni nu pot sa zic ca am o mega burta si kg am pus 4,5 kg... dar asta nu are legatura cu bebe, el de prima data a fost mai mare cu o sapt si vad ca s-a mentinut, tin minte ca tot asa pe la 20 de sapt dimineata burta era mai mica eram atat de panicata dupaia mi-am dat seama ca nu are treaba si ca bebe este ok. Noi am venit in concediu 3 zile departe de aglomeratie, am zis asa ca ultimul concediu in 2, va atasez si eu o poza de astazi.
Ce frumos!! Unde ati fost? Oo pai asa mi ai dat curaj mai mare sa aud ca doar 4,5 kg te ai ingrasat adica eu n am treaba..nu tin cure doamne fereste ,si sunt constienta ca mai am timp sa ma tot ingras, numa asta imi faceam probleme daca gargarita mea e bine . Multumesc de incurajare |
|
| Droxana wrote:Ce frumos!! Unde ati fost? Oo pai asa mi ai dat curaj mai mare sa aud ca doar 4,5 kg te ai ingrasat adica eu n am treaba..nu tin cure doamne fereste ,si sunt constienta ca mai am timp sa ma tot ingras, numa asta imi faceam probleme daca gargarita mea e bine . Multumesc de incurajare
La Intorsura Buzaului, Casa Bradet se numeste pensiunea, recomand este foarte frumos aici. Daa nu iti face probleme ca greutatea sau marimea burtii nu are legatura cu bebe, am fost si eu stresata o perioada mai ales cand mi-a fost rau si nu mancam nimic dar dr mi-a zis si atunci sa nu imi fac probleme ca bebe isi ia ce ii trebuie. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AstaMica wrote:Fetelor, am primit rezultatul de la urocultura si a iesit Escherichia Coli, peste 100.000 UFC*/ml urina. Este infectie cu E-coli, nu? O fi greu tratamentul? Ma refer sa nu-l afecteze pe bebe.
Eu am avut la prima sarcina si am scapat relativ usor. E o infectie des intalnita in sarcina. La mine a revenit in trim. 3 si a trebuit sa iau antibiotic pt ca vroiam sa nasc natural si trebuia sa o tratez rapid. |
|
| oanatm wrote:
Eu am avut la prima sarcina si am scapat relativ usor. E o infectie des intalnita in sarcina. La mine a revenit in trim. 3 si a trebuit sa iau antibiotic pt ca vroiam sa nasc natural si trebuia sa o tratez rapid.
Si eu tot natural vreau sa nasc. |
|
|