Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Saturday, September 12, 2020 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ce burtici adorabile coeur
Roxana, a mea cred ca e mai mica de atat, dar nu ma ingrijoreaza, chiar nu as vrea sa fie enorma
Buzbuchi
Scris: Saturday, September 12, 2020 3:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
AstaMica
Scris: Saturday, September 12, 2020 3:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Buzbuchi wrote:
Ce burtici superbe! Iata si pepenele meu de 28 saptamaniras
https://ibb.co/wLQS8PW

Ce pepenas frumos. computerlove

Toate sunteti minunate. hearts
AstaMica
Scris: Saturday, September 12, 2020 3:33 PM
Nivel

Vickyb
Scris: Saturday, September 12, 2020 3:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Droxana wrote:
Burtici frumoase!computerlove
A mea e cam asa..

https://ibb.co/C72dBch

Si la mine cred ca e mai mica si sunt la fel, am maxim 2 kg in plus.

Fetelor merci de sfaturi!
Droxana
Scris: Saturday, September 12, 2020 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Aa m am mai linistit atunci :) iar ,datorita voua computerlove
freya1
Scris: Saturday, September 12, 2020 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Si eu aveam 2kg in plus la 16 sapt, dr nu prea ma credea cand i-am zis, dar intre timp am mai pus brusc 1-2 kg, nu stiu de unde... sper sa nu fie asta noul ritm de pus kg

AstaMica, o sa treaca repede cu antibiotic infectia, nu te ingrijora
Iulia13
Scris: Saturday, September 12, 2020 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Miha1989
Scris: Saturday, September 12, 2020 7:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Fetelor aveti niste burtici tare frumoase, nu trebuie sa va faceti probleme nici cu greutatea nici cu burticile si eu am fost panicata o perioada ca nici nu se vedea si acum la 8 luni nu pot sa zic ca am o mega burta si kg am pus 4,5 kg... dar asta nu are legatura cu bebe, el de prima data a fost mai mare cu o sapt si vad ca s-a mentinut, tin minte ca tot asa pe la 20 de sapt dimineata burta era mai mica eram atat de panicata dupaia mi-am dat seama ca nu are treaba si ca bebe este ok. Noi am venit in concediu 3 zile departe de aglomeratie, am zis asa ca ultimul concediu in 2, va atasez si eu o poza de astazi.

Miha1989 attached the following image(s):
screenshot_20200912_191024.jpg

Buzbuchi
Scris: Saturday, September 12, 2020 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Miha1989 wrote:
Fetelor aveti niste burtici tare frumoase, nu trebuie sa va faceti probleme nici cu greutatea nici cu burticile si eu am fost panicata o perioada ca nici nu se vedea si acum la 8 luni nu pot sa zic ca am o mega burta si kg am pus 4,5 kg... dar asta nu are legatura cu bebe, el de prima data a fost mai mare cu o sapt si vad ca s-a mentinut, tin minte ca tot asa pe la 20 de sapt dimineata burta era mai mica eram atat de panicata dupaia mi-am dat seama ca nu are treaba si ca bebe este ok. Noi am venit in concediu 3 zile departe de aglomeratie, am zis asa ca ultimul concediu in 2, va atasez si eu o poza de astazi.

Miha, te apropii si tu de marea intalnire! Cand ai due date?
Miha1989
Scris: Saturday, September 12, 2020 7:26 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Miha, te apropii si tu de marea intalnire! Cand ai due date?

Daaa nici mie nu imi vine sa cred, am 22 octombrie dar eu voi face cezariana pt ca natural nu am voie, am avut luxatie sold stang cand eram mica si am fost operata la 1 an si riscul sa imi sara sodul este foarte mare si in cazul meu nasterea naturala este contraindicata si asa cred ca pe la mij lunii viitoare o sa imi intalnesc sufletelul Love
Droxana
Scris: Saturday, September 12, 2020 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Miha1989 wrote:

Ce frumos!! Unde ati fost?
Oo pai asa mi ai dat curaj mai mare sa aud ca doar 4,5 kg te ai ingrasatLol adica eu n am treaba..nu tin cure doamne fereste ,si sunt constienta ca mai am timp sa ma tot ingras, numa asta imi faceam probleme daca gargarita mea e bine .
Multumesc de incurajarecomputerlove
Miha1989
Scris: Saturday, September 12, 2020 8:22 PM
Nivel

Droxana wrote:

Ce frumos!! Unde ati fost?
Oo pai asa mi ai dat curaj mai mare sa aud ca doar 4,5 kg te ai ingrasatLol adica eu n am treaba..nu tin cure doamne fereste ,si sunt constienta ca mai am timp sa ma tot ingras, numa asta imi faceam probleme daca gargarita mea e bine .
Multumesc de incurajarecomputerlove

La Intorsura Buzaului, Casa Bradet se numeste pensiunea, recomand este foarte frumos aici. Daa nu iti face probleme ca greutatea sau marimea burtii nu are legatura cu bebe, am fost si eu stresata o perioada mai ales cand mi-a fost rau si nu mancam nimic dar dr mi-a zis si atunci sa nu imi fac probleme ca bebe isi ia ce ii trebuie.
oanatm
Scris: Saturday, September 12, 2020 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AstaMica wrote:
Fetelor, am primit rezultatul de la urocultura si a iesit Escherichia Coli, peste 100.000 UFC*/ml urina. uff

Este infectie cu E-coli, nu?
O fi greu tratamentul? Ma refer sa nu-l afecteze pe bebe.

Eu am avut la prima sarcina si am scapat relativ usor. E o infectie des intalnita in sarcina. La mine a revenit in trim. 3 si a trebuit sa iau antibiotic pt ca vroiam sa nasc natural si trebuia sa o tratez rapid.
AstaMica
Scris: Sunday, September 13, 2020 12:04 AM
Nivel

oanatm wrote:

Eu am avut la prima sarcina si am scapat relativ usor. E o infectie des intalnita in sarcina. La mine a revenit in trim. 3 si a trebuit sa iau antibiotic pt ca vroiam sa nasc natural si trebuia sa o tratez rapid.

Si eu tot natural vreau sa nasc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.