Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaela14 wrote:IoanaOlo tu înca nu ai vesti? Noi inca suntem in a?teptare. Totul este în parametrii, doar ca lui bebe ii place mult in burtica ?i se lasa asteptat. Viu cum sunteti? Te imbratisez  P. S saptamna 40, nu 41 ca în ticket. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3033
| Ioana, tinem pumnii, poate veni oricand bebe de acum |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| freya1 wrote:Ioana, tinem pumnii, poate veni oricand bebe de acum Doamne ajuta, nu vreau sa par niciun, dar abia a?tept sa vina. Îmi e din ce in ce mai greu sa ma misc sau sa mai fac una alta. Sunt imensa . |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote:Noi inca suntem in a?teptare. Totul este în parametrii, doar ca lui bebe ii place mult in burtica ?i se lasa asteptat. Viu cum sunteti? Te imbratisez  P. S saptamna 40, nu 41 ca în ticket. Stiam ca e?ti cu o saptamâna în urma fata de ticker, dar totu?i în saptamâna 40 esti la termen ?i eu sunt in a?teptarea marii vesti  Nastere usoara î?i doresc  Noi suntem bine, bebe are acum 4 kg si este lumina ochilor mei . Sunt fericita si implinita, oboseala va trece ea |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1855
| Mihaela, ce frumos a luat in greutate minunea ta! Mi-e tare drag cand ne mai scrii. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ellena20 wrote:Mihaela, ce frumos a luat in greutate minunea ta! Mi-e tare drag cand ne mai scrii. Multumesc Elena, nu prea mai am timp liber, sunt mereu singura cu bebe, so?ul lucreaza pana târziu si toate sunt pe mine, dar cand pot va citesc de obicei când il alaptez  Ai ajuns la jumatatea sarcinii, ce frumos! :) Te pup! |
|
| Atat cat poti, noi ne bucuram sa citim vesti de la tine. Daa, a trecut repede timpul. Chiar imi spunea sotul ca mai avem putin si ni se schimba radical viata.
|
|
| fetelor, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am vorbit azi despre contractul de nastere si ar trebui sa ma decid si daca vreau sa recoltez celule stem cand ma gandesc sa semnez contractul ma apuca panica |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| freya1 wrote:fetelor, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am vorbit azi despre contractul de nastere si ar trebui sa ma decid si daca vreau sa recoltez celule stem cand ma gandesc sa semnez contractul ma apuca panica Care e oferta la Bucuresti la Regina Maria de curiozitate. Ca parca la ei te gandeai. Eu cred ca in cateva saptamani voi cere oferta cand mai merg la eco :) |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Si noi am avut azi prima morfologie, bebe e bine, nu a vrut deloc sa se arate ce e. Dar si la prima sarcina am.aflat abia la.16 s ca statea cu spatele. Ce o fi o fi, important e ca e sanatos. |
|
| Si eu sunt interesata de subiectul cu recoltarea de celule stem. Am auzit pareri pro si contra.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| freya1 wrote:fetelor, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am vorbit azi despre contractul de nastere si ar trebui sa ma decid si daca vreau sa recoltez celule stem cand ma gandesc sa semnez contractul ma apuca panica
mie mi s-a propus sa donez si saptamana asta trebuie sa dau raspunsul. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| freya1 wrote:fetelor, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am vorbit azi despre contractul de nastere si ar trebui sa ma decid si daca vreau sa recoltez celule stem cand ma gandesc sa semnez contractul ma apuca panica Eu nu am fost de acord. Personal, mi se pare o afacere, iar medicul meu si tot ceea ce am citit m-au convins ca am procedat corect. Stiu ca e un subiect controversat, dar asta e parerea mea! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Au tot fost discutii pe forum despre recoltarea celulelor stem. Da search in forum (recoltare stem). sunt interesante punctele de vedere ale fetelor. |
|
| multumesc mult, maria ! cam asta e si parerea mea
vicky, vezi ca daca semnezi cu RM dupa 26 de saptamani platesti 1500 ron in plus, deci vorbeste acum cu medicul (fiecare medic lucreaza cu un broker de la ei care iti va face oferta); nu stiu sa iti spun cat e, pt ca la mine e inclusa in abonament nasterea si voi plati doar onorariul medicului (care oricum se plateste separat de pachetul de nastere) daca vrei sa ma mai intrebi ce contine pachetul spune-mi, sa ma uit pe contract eu am o colega care a nascut de curand la ei si mi-a zis ca a fost multumita, intr-adevar o sa vezi multe pareri contra... cred ca e si o chestiune de noroc, nu stiu |
|
|