Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Wednesday, September 30, 2020 11:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:

Felicitari mamico!! computerlove
multumesc mult mamicopupici
AlexandraG
Scris: Wednesday, September 30, 2020 12:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Mgeorgiana85 wrote:
Azi am avut si noi morfo, avem o grasunica de 308 grame coeur
Deci 100% fetita coeur
Inca nu ne obisnuim cu ideea de a avea si fetita.
Mi se pare atat de frumos coeur

Felicitari coeur
Eu am fost astazi ?i m.am lini?tit foarte tare.. Intrasem pu?in în panica din cauza faptului ca eu nu am sim?it înca bebelina dar totul este foarte bine,a crescut ?i ea la 301 grame ?i se dezvolta cum trebuie.
La ultimul eco era cu cap?orul în jos însa acum am gasit.o transversal, cu capul în stânga ?i picioru?ele în dreapta Lol
Am încercat ?i un 4D însa se mi?ca în toate par?ile ?i nu a ie?it o poza foarte reu?ita. Iar pt prima data mi.a masurat ?i colul care are 4cm jumate. În concluzie suntem bine ?i asta m.a lini?tit enorm. Mai ramâne sa a?tept sa ii simt mi?carile majoreta
Ma bucur ca si voi sunte?i bine! Va pup! computerlove
freya1
Scris: Wednesday, September 30, 2020 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Georgiana, felicitari pt fetita love
Maria, ma bucur ca e bine buburuza ta ! saptamana viitoare merg si eu si cam tot 500g cred ca ar trebui sa aiba deja... ce mari mi se par!
Ellena, eu stiu ca pana la 28 de saptamani nu trebuie sa aiba un tipar dupa care sa miste sau sa numeri miscarile, fiindca nu se simt inca suficient de puternic. Pe al meu il simt seara cand ma bag in pat si dimineata cand ma trezesc, rareori ziua daca mai apuc sa stau intinsa, cred ca important e ca il simti totusi cat de putin zilnic. Daca esti ingrijorata nu poti suna sa mergi putin mai devreme ? Cheek Kiss
freya1
Scris: Wednesday, September 30, 2020 12:46 PM
Nivel

Alexandra, ma bucur ca e bine si micuta ta ! imediat o sa simti si tu piciorusele alea din dreapta ras
Alle.p
Scris: Wednesday, September 30, 2020 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Elena, bebele e inca mic si nu are putere sa-ti "mute ficatii"Lol pe timpul zilei e normal sa nu il simti daca nu stai doar in pat. Ai rabdare, se face mare acusicacoeur
Ellena20
Scris: Wednesday, September 30, 2020 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc mult pentru raspunsuri!
M-ati mai linistit.
M-am speriat pentru ca a fost schimbarea asta.. de la a-l simti destul de bine la foarte rar.
Da, Alle, ce asteptari am si eu de la un mititel!! M-am intins putin mai devreme si l-am simtit.

Freya, as putea sa sun mai devreme, dar incerc sa ma pastrez calma atata timp cat nu e o problema mai grava si nu mai am dureri. M-am gandit eu ca el e inca micut, dar uneori nu constientizez asta.
Mai am o saptamana. Am vazut ca sapt viitoare ai iar eco. Te-a chemat mai des de acum?
freya1
Scris: Wednesday, September 30, 2020 2:51 PM
Nivel

nu, m-a chemat acum sa ne mai uitam la stomacel, ca v-am zis ca era cam mare la morfo, sper sa fie ok de data asta, ca am stat cam cu stres uff
si al meu se simte inca incetisor, dar de vreo 2 ori l-am simtit mai puternic, ca un balon mai mare, cred ca s-a intors sau ceva
Mihaela14
Scris: Wednesday, September 30, 2020 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
IoanaOlo tu înca nu ai vesti? pupici
Adina Mariana
Scris: Wednesday, September 30, 2020 4:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Miha1989 wrote:

Testul parca l-am facut mai repede cu vreo 4-5 zile ca eram f speriata sa nu se intample iar ca la celelalte sarcini, bebe pe 12 octombrie o sa aiba 38 sapt si 4 zile, mi-ar fi placut sincer sa mai lasam cateva zile sa mai creasca dar probabil si dr vrea sa fie sg ca nu ma apuca nasterea naturala, mi-a zis sa stau linistita si orice mi se pare in neregula sa sun si sa vin la spital. Ai fost o mamica curajoasa ca ai nascut natural Cheek Kiss
Inteleg.Eu testul l-am facut in ziua in care trebuia sa imi vina seara,la 13 dpo iar dpn-ul il aveam in 13 oct.socotit la 40 saptamanisic am nascut in data de 14 dimi la 3 jumate.Sincer si eu cand ma gandesc ce curaj am avut sa stau atata si sa merg pe natural acum m-as teme ca stiu prin ce treccHilar dar nu imi pare rau.Singura chestie a fost ca m-am speriat ca nu o sa mai vina natural si mo pus medicul sa bag la ananas ca nici acum nu am pofta de elhohot dar dupa 3 zile de mancat ananas mo apucat contractiile,am crezut ca nu se mai termina odataCrazy
MariaS
Scris: Wednesday, September 30, 2020 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena, din ce am vazut eu, nu ii un tipar legat de mi?care a bebelu?ului, daca te ajuta cu ceva î?i pot zice ca am zile în care o simt de 2 ori pe zi ?i am zile în care o simt toata ziua, parca nu doarme decât atunci când dorm eu.
Si eu am trecut prin stresul povestit de tine, dar am gândit pozitiv ?i am avut încredere în ea, drept dovada nu ma dezamagit.
Te sfatuiesc ?i pe tine la fel, ai încredere îl el ?i nu te va dezamagi?i Cheek Kiss
Vickyb
Scris: Wednesday, September 30, 2020 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Dxc felicitari! Multa sanatate voua!

Elena si eu ziua cat lucrez il simt destul de rar ca nici nu imi dau seama daca e miscare sau altceva. Il simt seara, dimineata. Si mai nou uneori prin somn la 5-6 dimineat.
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 30, 2020 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Ellena20 wrote:

Felicitari, Georgiana! coeur
Cum te descurci si cu fratiorul? Mie mi-e greu asa deja.. nu mai pot face multe lucruri, obosesc repede si ma si enervez repede.

Am momente si momente... Si eu ma enervez destul de repede. Oricum eu inca lucrez, 1 zi da una ba,cand nu sunt eu sta cu mama. In general e cuminte, acum a inceput sa refuze somnul la pranz. Cu iesitul e mai greu, in brate nu il pot tine mult, imi vine sa varsras. De obosit, obosesc de cand am testul pozitiv hohot. In rest ne jucam si avem activitati ce nu necesita luat mult in brate. Problema tot la iesit ramane ca trebuie urcat 3 etaje cu el.. Deci mor incet si sigur. Noroc ca ploua continuu hohot si nu puten iesi
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 30, 2020 11:05 PM
Nivel

freya1 wrote:
Georgiana, felicitari pt fetita love
Maria, ma bucur ca e bine buburuza ta ! saptamana viitoare merg si eu si cam tot 500g cred ca ar trebui sa aiba deja... ce mari mi se par!
Ellena, eu stiu ca pana la 28 de saptamani nu trebuie sa aiba un tipar dupa care sa miste sau sa numeri miscarile, fiindca nu se simt inca suficient de puternic. Pe al meu il simt seara cand ma bag in pat si dimineata cand ma trezesc, rareori ziua daca mai apuc sa stau intinsa, cred ca important e ca il simti totusi cat de putin zilnic. Daca esti ingrijorata nu poti suna sa mergi putin mai devreme ? Cheek Kiss

Azi comparam ecografiile, Eduard si bebelina, cu Eduard am fost la 21+6 si avea 397 de grame, bebelina acum la 20 de sapt 308 grame.
In legatura cu miscarile asa stiu si eu ca nu e un tipar anume pana pe la 25 de saptamani si dupa 25 depinde de pozitia bebelului. Eu pe Eduard abia il sinteam, placenta anterioara, pff a fost crunt. Pana am nascut oricum, il mai puneam pe sot sa asculte burtica sa auda balbadac hohot
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, September 30, 2020 11:07 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Inteleg.Eu testul l-am facut in ziua in care trebuia sa imi vina seara,la 13 dpo iar dpn-ul il aveam in 13 oct.socotit la 40 saptamanisic am nascut in data de 14 dimi la 3 jumate.Sincer si eu cand ma gandesc ce curaj am avut sa stau atata si sa merg pe natural acum m-as teme ca stiu prin ce treccHilar dar nu imi pare rau.Singura chestie a fost ca m-am speriat ca nu o sa mai vina natural si mo pus medicul sa bag la ananas ca nici acum nu am pofta de elhohot dar dupa 3 zile de mancat ananas mo apucat contractiile,am crezut ca nu se mai termina odataCrazy

Tare asta cu ananasul hohot
Ellena20
Scris: Thursday, October 1, 2020 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, Maria, Vicky, Georgiana! Mi-am mai revenit ras
E suficient sa il simt 1-2 ori pe zi. Am mare incredere in el.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.