Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ellena20 wrote:Georgiana, ce putin mai e! Vad ca ati ales numele bebelinei, foarte frumos Asa am zis si eu ultimele 2 dati la control cu apucatul.. sper sa nu il apuc si pe cel de saptamana viitoare la 40s. Multumim  Si eu abia astept, dupa mine acum ma duc sa nasc |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Haha, te inteleg perfect, Georgiana La fiecare intepatura mai puternica sar repede din pat si zic gata, acum e momentul Apoi ma enervez ca imi trece si nu ma mai doare nimic. De 2 zile ies si la plimbari mai lungi.. poate, poate |
|
| Freya, freya, freya, freya!!!! Suntem cu gandul la tine! Intalnire magica cu minunea ta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Freya! Sa iti fie totul magic azi, nastere usoara si te asteptam cu vesti bune!
Zee, Sedatif PC si ceai de tei, am intrebat eu doctorita aseara, dar mai bine sa iti recomande medicul tau. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Freya suntem alaturi de tine
|
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Nastere usoara, Freya! |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim, happy 18! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Freya, nastere usoara!! Suntem cu gandul la tine!! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Aleahim, happy 18! Happy 18 to you too |
|

| Ellena20 wrote:Haha, te inteleg perfect, Georgiana La fiecare intepatura mai puternica sar repede din pat si zic gata, acum e momentul Apoi ma enervez ca imi trece si nu ma mai doare nimic. De 2 zile ies si la plimbari mai lungi.. poate, poate
Ce haioasa esti, Elena :))) Esti si tu asa de aproape de mareaa intalnire, inca un pic de rabdare, vine puiul cand e pregatit. Pana atunci ia fiecare zi ca inca o ocazie sa te mai resfeti un pic cu ceva, sa dispui de timpul tau asa cum iti doresti, sa petreci timp in tihna alaturi de partener... o sa duci dorul peste cateva luni |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Am fost si noi astazi la control, bebelina isi face de cap, e iar intoarsa cu capul in jos  ii place sa imi dea emotii, de moment ramanem la natural, are 3,2 kg. Totul este ok asteptam daca mai apuc controlul de la 39 de saptamani.
Ce bine ca s-a intors la loc micuta, Georgiana! Sper sa poti naste asa cum iti doresti! :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Na?tere u?oara Freya! Te pup ?i te îmbra?i?ez!  Doamne... Fetelor...eu azi fac 36 saptamâni ?i deja nu mai am nici un pic de rabdare...la fel ma gândesc ?i eu, ca as na?te azi. Azi noapte am visat ca faceam dus ?i pierdusem dopul gelatinos ?i ii spuneam so?ului f bucuroasa ca asta înseamna ca voi na?te curând  Nu mai zic ca de nerabdare îmi trece prind gând ca poate mar?i la control bebelu?a mea nu o sa fie întoarsa ?i din cauza lichidului care ultima data era cam pu?in, sa îmi spuna doctora ca programam cezariana |
|
| Nicole Asa incerc sa fac, insa incertitudinea ca nu stiu cand se intampla ma zapaceste de cap. Mai ales ca nu stiu la ce sa ma astept Sigur ca bebe va veni atunci cand considera el ca este timpul si probabil "rade" de maica-sa cand o aude intruna cum il roaga sa urmeze semnele de EXIT.
Tu cate saptamani ai acum? Neavand ticker, mi-e tare greu sa imi amintesc
Alexandra, rabdare... rabdare. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Nicole2018 wrote:
Ce bine ca s-a intors la loc micuta, Georgiana! Sper sa poti naste asa cum iti doresti! :)
Multumesc frumos!
Sincer nu ma mai asteptam sa se intoarca, dar vad ca are chef de joaca. Adevarul ca e mega activa  Sa vina cand e pregatita si mai usor decat cu Eduard |
|

| Ellena20 wrote:Nicole Asa incerc sa fac, insa incertitudinea ca nu stiu cand se intampla ma zapaceste de cap. Mai ales ca nu stiu la ce sa ma astept Sigur ca bebe va veni atunci cand considera el ca este timpul si probabil "rade" de maica-sa cand o aude intruna cum il roaga sa urmeze semnele de EXIT. Tu cate saptamani ai acum? Neavand ticker, mi-e tare greu sa imi amintesc Alexandra, rabdare... rabdare.
Te inteleg, e firesc sa simti o avalansa de sentimente acum cand e asa aproape marea intalnire si poate ca de asta ne si dorim sa se grabeasca bebe uneori. Si mai ales cand starea fizica nu mai e asa buna cu atat mai mult graviduta isi doreste sa nasca cat mai repede.
Eu imi distrageam atentia de la gandurile astea prin activitatile pe care le aveam, recunosc insa ca am si avut norocul sa ma simt bine pana in ultima zi deci mi-am permis sa ma mentin activa.
Acum am 29 de saptamani, mai avem ceva pana la termen, dar nu foarte mult. (stai linistita, la cat de rar apuc sa scriu e firesc sa nu stii mai nimic de mine) Mie mereu mi se pare ca timpul trece foarte repede, asa ca nu imi doresc sa treaca si mai repede, vreau doar sa am energia si dispozitia sa ma bucur frumos de fiecare zi. :). |
|
|