Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| MariaS wrote:Va mul?umesc fetelor pentru gândurile bune, ma ajuta sa trec mai u?or peste perioada din spital.
Freya ma bucur ca testul î?i e negativ. Pregate?te geanta, lasa grijile ?i emo?iile acasa pt ca totul o sa fie bine.
Eu am scapat de sonda, de perfuzii, acum ma plimb prin salon, merg la bebelina. Abia a?tept sa ajung acasa.
Maria ce bine ca deja te plimbi cum e bebelina? Tu cum e?ti? A avut voie so?ul sa vina la voi? Cred ca abia a?tep?i sa fi?i la voi acasa to?i |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Stiti cumva daca se pot lua calmante (nu ma refer la cele pt dureri), pt calmare, in sarcina? Doar maine la ora 14 ajung la medic. Doar va intreb, nu iau fara aprobarea medicului, daca stiti despre asa ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1357
| Droxana wrote:Maria ce bine ca deja te plimbi  cum e bebelina? Tu cum e?ti? A avut voie so?ul sa vina la voi? Cred ca abia a?tep?i sa fi?i la voi acasa to?i
Suntem bine amândoua, abia astept sa mergem acasa.
Sotul nu a avut voie sus la noi, dragul de el s-a mai linistit fata de ieri, abia asteapta sa vina dupa noi si sa stam limistiti acasa . |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Zee wrote:Stiti cumva daca se pot lua calmante (nu ma refer la cele pt dureri), pt calmare, in sarcina? Doar maine la ora 14 ajung la medic. Doar va intreb, nu iau fara aprobarea medicului, daca stiti despre asa ceva.
Zee, la ce te referi exact? Sedatif PC este permis in sarcina, din cate stiu eu, dar cel mai bine vorbesti cu medicul... asta daca te referi la calmare pt agitatie, pt psihic.
|
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Ellena20 wrote:
Zee, la ce te referi exact? Sedatif PC este permis in sarcina, din cate stiu eu, dar cel mai bine vorbesti cu medicul... asta daca te referi la calmare pt agitatie, pt psihic.
Da, la asta ma refeream. Multumesc mult ! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| freya1 wrote:Fetelor  sunt speriata de nu mai pot, va dati seama, azi am fost sa recoltez si pt testul covid, sper sa fie negativ, ca altfel nu stiu ce fac Si noi greu am cazut de acord asupra numelui, inca nu l-am spus nimanui, sa fie surpriza Nastere usoara Freya! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Am fost si noi astazi la control, bebelina isi face de cap, e iar intoarsa cu capul in jos ii place sa imi dea emotii, de moment ramanem la natural, are 3,2 kg. Totul este ok asteptam daca mai apuc controlul de la 39 de saptamani.
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nastere usoara, Freya! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Nastere usoara freya! Sunt cu gandul la tine |
|
| Georgiana, ce putin mai e! Vad ca ati ales numele bebelinei, foarte frumos Asa am zis si eu ultimele 2 dati la control cu apucatul.. sper sa nu il apuc si pe cel de saptamana viitoare la 40s. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Freya,sunt cu gandul la tine! Sa fiti puternici ,tu si bebelul ! Abia astept sa vii cu vestile bune |
|
| freya, toate gandurile bune si frumoase merg catre tine !! |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Nastere usoara, Freya! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Nastere usoara FREYA |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| freya1 wrote:fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase, sunteti minunate si m-am bucurat mult cand ne-am mutat intr-o asa gasca frumoasa aici, sper sa ne gasim la mamici  o sa va dau de veste, sper sa fie totul bine si sa fie cea mai frumoasa zi pentru noi l.e. nu am covid, macar m-am linistit cu asta Nastere usoara freya, sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa mearga totul lin. Toate gandurile bune merg spre tine |
|
|