Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Wednesday, January 27, 2021 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
freya1 wrote:
Fetelor Cheek Kiss sunt speriata de nu mai pot, va dati seama, azi am fost sa recoltez si pt testul covid, sper sa fie negativ, ca altfel nu stiu ce fac
Si noi greu am cazut de acord asupra numelui, inca nu l-am spus nimanui, sa fie surpriza

Freya totul o sa fie în regula! computerlove înca putin si iti strângi puiul în brateLove Nastere usoara! Sa ne dai de vesteeemajoreta
Sisi2
Scris: Wednesday, January 27, 2021 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Freya, nastere usoarw!!majoreta
Te cred ca ai emotii!! Noi suntem alaturi de tine!!Buddy1
Nicole2018
Scris: Wednesday, January 27, 2021 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
oanatm wrote:
Nici mie nu mi-a placut niciun nume de baiat, singurul la care am cazut de acord a fost Ayan. Asta i-a placut si fetitei, probabil e usor de pronuntat pt ea.

Oanatm, mi-ai scris mai demult si nu am mai apuca sa iti raspund. Spuneai ca suntem norocosi ca fetita e incantata ca va avea o surioara. Asa este, e placut sa o vad ca povesteste cu drag de surioara ei, imi da o stare de bine, insa nu ma amagesc, e micuta si ea, nu are cum sa isi imagineze ce schimbari vor aparea in viata noastra. Sunt constienta ca ii va fi greu, ca va avea momente de gelozie...cu siguranta toti fratii mai mari trec prin asta.

Ma mentin insa optimista si sper ca vom reusi cu multa iubire si rabdare sa o ajutam sa se adapteze cat mai lin la viata in 4.
Eu incerc sa o pregatesc acum cat se poate, mai povestim despre ce va urma si citim si carti in care personaleje au frate/sora. Am grija sa nu ii povestesc doar ce frumos o sa fie sa aiba o surioara cu care sa se joace, care sa ii fie prietena etc, pentru ca pana acolo mai e cale lunga. Incerc sa ii povestesc si ce se va intampla in primele luni, ca surioara o sa fie mica mica si nu o sa se poata juca de la inceput cu jucariile, ca o sa pape doar lapte de la mami pana cand o sa poata sa stea si ea in scaun la masa, ca pe bebelusa o sa o purtam in brate/sistem/carut si o sa avem de asteptat pana cand o sa poata si ea sa mearga singurica etc, ca vom avea cu totii rabdare sa creasca si pe masura ce creste, ea, ca surioara mai mare, poate o sa invete tot ce stie etc..
Ne spune des ca ne iubeste, ca ii iubeste pe bunici, pe catelul nostru, pe pisica noastra etc. si eu profit sa ii explic ca inima noastra poate iubi oricat de mult, ca putem iubi oricate persoane etc si ii enumar si eu persoanele din familie pe care le iubesc si mereu o mentionez si pe surioara ei.

Cu toate astea, stiu ca ii va fi greu sa asimileze schimbarea, ca vom avea momente de suparare.
Insa cred cu toti porii mei ca treptat ne vom gasi echilibrul si armonia in noua formula, si la fel va doresc si voua. :)
Sanatosi sa fim, ca pe restul le rezolvam noi. :)
Ellena20
Scris: Wednesday, January 27, 2021 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Freya, de-abia astept vesti de la tine. Nu stiu cum vei dormi la noapte Hilar
Fii optimista, sigur va fi totul bine. Iar de test.. stai fara grija. Sigur va fi negativ.
Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Wednesday, January 27, 2021 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Freya draga mea imi amintesc de parca a fost ieri dezamagirea ta si apoi vestea minunata ca ai o minune in burtica.Ce repede trece timpul!
Iti doresc din suflet sa ai parte de cele mai.minunate clipe alaturi de bebelusul tau.Te asteptam cu vesti bune.
Te imbratisez!Cheek Kiss computerlove
Ellena20
Scris: Wednesday, January 27, 2021 1:40 PM
Nivel

Fetelor, am fost astazi la Lidl si am vazut ca au iar oferta saptamana asta la sutiene de alaptat, colanti de gravida etc.
Poate va ajuta, mie imi plac mult sutienele de alaptat de la ei.
Vickyb
Scris: Wednesday, January 27, 2021 2:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Fetelor, am fost astazi la Lidl si am vazut ca au iar oferta saptamana asta la sutiene de alaptat, colanti de gravida etc.
Poate va ajuta, mie imi plac mult sutienele de alaptat de la ei.

Da am vazut in catalog am uitat sa scriu, sper sa mai gasesc ca inca nu am ajuns la lidl.
Vickyb
Scris: Wednesday, January 27, 2021 2:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:
Fetelor Cheek Kiss sunt speriata de nu mai pot, va dati seama, azi am fost sa recoltez si pt testul covid, sper sa fie negativ, ca altfel nu stiu ce fac
Si noi greu am cazut de acord asupra numelui, inca nu l-am spus nimanui, sa fie surpriza

Freya sa stii ca aici toate vom fi cu energie si ganduri bune catre tine. Aici si la aspirante esti cea mai faina si ai ajutat cu atatea sfaturi, cunostinte, meriti tot ce e mai bun ai frumos. Cu siguranta bunul Dumnezeu va fi pana la capat alaturi de tine si sotul tau. Sunt sigura ca minunea o data venita in burtica, este binecucantarea care o meritati.
Esti foarte puternica, te admir mult si vreau sa iti tranamit imbratisari cu caldura si linisite sa te ajute maine!
freya1
Scris: Wednesday, January 27, 2021 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase, sunteti minunate si m-am bucurat mult cand ne-am mutat intr-o asa gasca frumoasa aici, sper sa ne gasim la mamici computerlove o sa va dau de veste, sper sa fie totul bine si sa fie cea mai frumoasa zi pentru noi

l.e. nu am covid, macar m-am linistit cu asta yes
Zee
Scris: Wednesday, January 27, 2021 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
freya1 wrote:
fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase, sunteti minunate si m-am bucurat mult cand ne-am mutat intr-o asa gasca frumoasa aici, sper sa ne gasim la mamici computerlove o sa va dau de veste, sper sa fie totul bine si sa fie cea mai frumoasa zi pentru noi

l.e. nu am covid, macar m-am linistit cu asta yes

Suuuppeeryes bine ca ai scapat de test. Asteptam vesti hearts
carlita
Scris: Wednesday, January 27, 2021 5:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
freya, eram sigura ca iese bine testul covid, la fel de bine vor trece si urmatoarele zile si sunt convinsa ca la fel de cumincior va fi bebele tau in primele saptamani si te va lasa sa te recuperezi .... Peste 4 luni nu mai stiu cum va fi, Lol dar momentan te incurajez ca va fi bine ...
Incepem galeria sa va fie cat mai usoara nasterea, freya si Ellena! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
wav wav wav
Maria, n-a asteptat bebelina ta galeria, de acum te felicit pt printesa dolofana! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa! cheers
Adina Mariana
Scris: Wednesday, January 27, 2021 5:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Nastere usoara Freya.Ce emotieSimplyLove
Dumnezeu sa te ajute sa scapi cu bine si sa iti ti bebelusul in brate sanatos.Curaj si baftapupici computerlove
Ellena20
Scris: Wednesday, January 27, 2021 6:14 PM
Nivel

freya, gata stresul cu testul. ras

carlita, multumesc mult! Cheek Kiss
Am emotii in fiecare zi pt ca am inceput sa am tot mai des dureri si destul de puternice, insa al meu bebe tot mai vrea sa stea parca.
MariaS
Scris: Wednesday, January 27, 2021 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Va mul?umesc fetelor pentru gândurile bune, ma ajuta sa trec mai u?or peste perioada din spital.

Freya ma bucur ca testul î?i e negativ. Pregate?te geanta, lasa grijile ?i emo?iile acasa pt ca totul o sa fie bine.

Eu am scapat de sonda, de perfuzii, acum ma plimb prin salon, merg la bebelina. Abia a?tept sa ajung acasa.
Droxana
Scris: Wednesday, January 27, 2021 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Freya!!toate suntem alaturi de tine. Î?i ?in pumnii sa fie totul bine ?i sa te vindeci repede, cu toate ca sigur când î?i vei vedea puiul nu o sa te mai gânde?ti la nimic. E?ti puternica ?i ?i s a îndeplinit visul pe care îl a?teptai demult!
Te îmbra?i?ez ?i o sa ma gândesc la voi, a?teptam sa ne dai vesti când vei putea.computerlove computerlove majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.