Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Tuesday, January 26, 2021 7:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Sisi2 wrote:
Miri, in 16 sau 17 februarie trebuie sa ma programez pentru urmatorul control.

Andreea, cand eram tineri si fara minte am stabilit cu sotul asa: daca e fetita, el alege numele, daca e baiat eu aleg. Cand am ramas gravida, zice catre mine "mai stii ce am stabilit, nu?". Eu si uitasemhohot . Si uite asa daca e fetita, o va chema Sara (el a fost foarte constiincios si deja a ales), daca e baiat nu am nici cea mai mica ideeNuStiu sunt in pana rauuuu! Boredom

P.S. si mie imi place tare mult Sara!hearts

E superb Saralove eu aveam 4 nume preferate daca aveam fetita: Amaia, Ayana, Aylin, Ella (de acolo si nikname-ul meu) hearts Dar le pastrez în minte pt bebe 2, sper eu, fetitahohot
EllaMaria
Scris: Tuesday, January 26, 2021 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:
Ella,daca nici macar un nume nu e bun pt copilul meu atunci ce fel de soacra o sa fiu? hohot ?i eu a?tept beculetul acela,sper sa se aprinda.

Sisi,noi am stabilit ca trebuie sa cadem amândoi de acord in privin?a numelui. Eu vreau unul scurt ?i pronun?abil in toate limbile ,sa nu fie pocit sau greu de pronun?at intr-o alta ?ara. Care e al,înca nu ?tim...vom vedea! Eram curioasa ?i de listu?ele voastre.

Soacre mari, nu?hohot cu toate vom fi soacre în functie de nurori. Deja gândesc ca o soacrahohot Lol
MariaS
Scris: Tuesday, January 26, 2021 7:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
oanatm wrote:

E superba, sa fiti sanatoase amandoua. Cum a fost medicul?

Nu prea am apucat sa am interac?iune cu el, la prima vedere dpdv profesional pare sa isi fi facut treaba
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, January 26, 2021 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Felicitari Maria!coeur E superba!
AlexandraG
Scris: Tuesday, January 26, 2021 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Felicitari Maria! Sa fi?i sanatoase ?i cele mai bune prietene love
Mie nu îmi vine sa cred ca purtam în pantec asa fiin?e minunate coeur
Abea a?tept momentul! Nu mai am rabdareeeee Hilar
Mar?ea viitoare am sa merg ?i eu iar la control ?i sunt f curioasa de cum se prezinta situa?ia, daca s.a întors ?i cât de maricica este coeur
ivy
Scris: Tuesday, January 26, 2021 8:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Clap Felicitari, Maria! Sa fiti sanatoase si sa aveti o crestere minunata impreuna! coeur
Recuperare usoara sa ai!
Droxana
Scris: Tuesday, January 26, 2021 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:
Fetelor va mul?umesc pentru gândurile bune ?i încurajari.

Noi suntem bine, bebelina îi tare cuminte.

Freya sa ?ti ca nu îi a?a grea opera?ia de cezariana, mai lunga îi a?teptarea sa te ridici din pat.

Va las ?i o poza cu bebelina
https://ibb.co/WBNmmzB

Felicitari Maria!!!!! E minunata! coeur sa fi?i sanatoase! Pare cumintica ?i marecomputerlove computerlove

Trebe sa dam party pe grup ca ai deschis lista computerlove
Când am întrat acum și am văzut câte pagini nu am citit de azi-dimineață,m am gândit clar ca a născut cineva hohot
Alle.p
Scris: Tuesday, January 26, 2021 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc de raspunsuri, fetelorgrup m-am mai linistit. Mi se parea ciudat caci nu am patit asa cu baietii, dar domnisorica asta cred ca va fi o nazdravanaalcool tot cu ea a fost singura sarcina su stari de rau continue pana la 16 s si cu ameteliLol
Legat de nume, nici noi nu ne punem inca de acord. Mie imi plac mai multe, sotului nimicCrazy
Eu am pe lista: Ania, Amelia, Ariana, Catrina, Aleyna. Dar nici unul nu e pe placut sotuluiHilar
oanatm
Scris: Tuesday, January 26, 2021 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
MariaS wrote:

Nu prea am apucat sa am interac?iune cu el, la prima vedere dpdv profesional pare sa isi fi facut treaba

Probabil vine la vizita zilele urmatoare.
oanatm
Scris: Tuesday, January 26, 2021 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Nici mie nu mi-a placut niciun nume de baiat, singurul la care am cazut de acord a fost Ayan. Asta i-a placut si fetitei, probabil e usor de pronuntat pt ea.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, January 26, 2021 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Alle.p wrote:
Multumesc de raspunsuri, fetelorgrup m-am mai linistit. Mi se parea ciudat caci nu am patit asa cu baietii, dar domnisorica asta cred ca va fi o nazdravanaalcool tot cu ea a fost singura sarcina su stari de rau continue pana la 16 s si cu ameteliLol
Legat de nume, nici noi nu ne punem inca de acord. Mie imi plac mai multe, sotului nimicCrazy
Eu am pe lista: Ania, Amelia, Ariana, Catrina, Aleyna. Dar nici unul nu e pe placut sotuluiHilar

Asa am fost eu cu bebelina, toata sarcina am simtit-o foarte jos, imediat ma trimite la baie, iar cu starile de rau si acum le am. Pe cat de usoara a fost sarcina cu Eduard pe atat de grea cu bebelina.
Legat de nume noi aveam pe lista Amelia, Ana si Natalia. A castigat Amelia de Craciun hohot
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, January 27, 2021 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
E grea asta cu numele si la noi! Deocamdata ii zicem Clara, dar nu garantam ca asta ramane pentru ca amandoi parem nu foarte convinsi. Lista am cu 30 de nume sau ceva de genul, si DDD ia pixul si taie din ele NuImiPasa partea naspa e ca mi-a taiat toate favoritele Cray
Freya AMR 1! Bravoo Bravoo Bravoo
Ellena20
Scris: Wednesday, January 27, 2021 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Noi ne-am decis la nume de la inceput ras
Freya majoreta majoreta
Nicole2018
Scris: Wednesday, January 27, 2021 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Alle.p wrote:

Alle.p, multa sanatate tie si familiei, sa va recuperati rapid si sa fiti iar impreuna acasa.

Nici noi nu am ales inca nume pentru pitica noastra, desi avem deja o experienta cu numele de fete.
Avem cateva nume care ne plac, daaar astept sa "ma conectez" cu unul din ele, sa simt ca ala e. :)

Freya, la tine a inceput numaratoarea inversa pentru marea intalnire, asa-i? Cum esti? coeur
freya1
Scris: Wednesday, January 27, 2021 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Fetelor Cheek Kiss sunt speriata de nu mai pot, va dati seama, azi am fost sa recoltez si pt testul covid, sper sa fie negativ, ca altfel nu stiu ce fac
Si noi greu am cazut de acord asupra numelui, inca nu l-am spus nimanui, sa fie surpriza
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.