Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| Sisi2 wrote:Miri, in 16 sau 17 februarie trebuie sa ma programez pentru urmatorul control. Andreea, cand eram tineri si fara minte am stabilit cu sotul asa: daca e fetita, el alege numele, daca e baiat eu aleg. Cand am ramas gravida, zice catre mine "mai stii ce am stabilit, nu?". Eu si uitasem  . Si uite asa daca e fetita, o va chema Sara (el a fost foarte constiincios si deja a ales), daca e baiat nu am nici cea mai mica idee  sunt in pana rauuuu! P.S. si mie imi place tare mult Sara!
E superb Sara eu aveam 4 nume preferate daca aveam fetita: Amaia, Ayana, Aylin, Ella (de acolo si nikname-ul meu) Dar le pastrez în minte pt bebe 2, sper eu, fetita |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 986
| Andreeax wrote:Ella,daca nici macar un nume nu e bun pt copilul meu atunci ce fel de soacra o sa fiu?  ?i eu a?tept beculetul acela,sper sa se aprinda. Sisi,noi am stabilit ca trebuie sa cadem amândoi de acord in privin?a numelui. Eu vreau unul scurt ?i pronun?abil in toate limbile ,sa nu fie pocit sau greu de pronun?at intr-o alta ?ara. Care e al,înca nu ?tim...vom vedea! Eram curioasa ?i de listu?ele voastre.
Soacre mari, nu? cu toate vom fi soacre în functie de nurori. Deja gândesc ca o soacra |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1391
| oanatm wrote:
E superba, sa fiti sanatoase amandoua. Cum a fost medicul?
Nu prea am apucat sa am interac?iune cu el, la prima vedere dpdv profesional pare sa isi fi facut treaba |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Felicitari Maria! E superba! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Felicitari Maria! Sa fi?i sanatoase ?i cele mai bune prietene  Mie nu îmi vine sa cred ca purtam în pantec asa fiin?e minunate  Abea a?tept momentul! Nu mai am rabdareeeee  Mar?ea viitoare am sa merg ?i eu iar la control ?i sunt f curioasa de cum se prezinta situa?ia, daca s.a întors ?i cât de maricica este |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Felicitari, Maria! Sa fiti sanatoase si sa aveti o crestere minunata impreuna! Recuperare usoara sa ai! |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| MariaS wrote:Fetelor va mul?umesc pentru gândurile bune ?i încurajari. Noi suntem bine, bebelina îi tare cuminte. Freya sa ?ti ca nu îi a?a grea opera?ia de cezariana, mai lunga îi a?teptarea sa te ridici din pat. Va las ?i o poza cu bebelina https://ibb.co/WBNmmzB
Felicitari Maria!!!!! E minunata! sa fi?i sanatoase! Pare cumintica ?i mare
Trebe sa dam party pe grup ca ai deschis lista Când am întrat acum și am văzut câte pagini nu am citit de azi-dimineață,m am gândit clar ca a născut cineva |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Multumesc de raspunsuri, fetelor m-am mai linistit. Mi se parea ciudat caci nu am patit asa cu baietii, dar domnisorica asta cred ca va fi o nazdravana tot cu ea a fost singura sarcina su stari de rau continue pana la 16 s si cu ameteli Legat de nume, nici noi nu ne punem inca de acord. Mie imi plac mai multe, sotului nimic Eu am pe lista: Ania, Amelia, Ariana, Catrina, Aleyna. Dar nici unul nu e pe placut sotului |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| MariaS wrote:
Nu prea am apucat sa am interac?iune cu el, la prima vedere dpdv profesional pare sa isi fi facut treaba
Probabil vine la vizita zilele urmatoare. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Nici mie nu mi-a placut niciun nume de baiat, singurul la care am cazut de acord a fost Ayan. Asta i-a placut si fetitei, probabil e usor de pronuntat pt ea. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Alle.p wrote:Multumesc de raspunsuri, fetelor  m-am mai linistit. Mi se parea ciudat caci nu am patit asa cu baietii, dar domnisorica asta cred ca va fi o nazdravana  tot cu ea a fost singura sarcina su stari de rau continue pana la 16 s si cu ameteli Legat de nume, nici noi nu ne punem inca de acord. Mie imi plac mai multe, sotului nimic Eu am pe lista: Ania, Amelia, Ariana, Catrina, Aleyna. Dar nici unul nu e pe placut sotului Asa am fost eu cu bebelina, toata sarcina am simtit-o foarte jos, imediat ma trimite la baie, iar cu starile de rau si acum le am. Pe cat de usoara a fost sarcina cu Eduard pe atat de grea cu bebelina. Legat de nume noi aveam pe lista Amelia, Ana si Natalia. A castigat Amelia de Craciun |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| E grea asta cu numele si la noi! Deocamdata ii zicem Clara, dar nu garantam ca asta ramane pentru ca amandoi parem nu foarte convinsi. Lista am cu 30 de nume sau ceva de genul, si DDD ia pixul si taie din ele partea naspa e ca mi-a taiat toate favoritele Freya AMR 1! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Noi ne-am decis la nume de la inceput Freya |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Alle.p wrote:Multumesc de raspunsuri, fetelor  m-am mai linistit. Mi se parea ciudat caci nu am patit asa cu baietii, dar domnisorica asta cred ca va fi o nazdravana  tot cu ea a fost singura sarcina su stari de rau continue pana la 16 s si cu ameteli Legat de nume, nici noi nu ne punem inca de acord. Mie imi plac mai multe, sotului nimic Eu am pe lista: Ania, Amelia, Ariana, Catrina, Aleyna. Dar nici unul nu e pe placut sotului
Alle.p, multa sanatate tie si familiei, sa va recuperati rapid si sa fiti iar impreuna acasa.
Nici noi nu am ales inca nume pentru pitica noastra, desi avem deja o experienta cu numele de fete. Avem cateva nume care ne plac, daaar astept sa "ma conectez" cu unul din ele, sa simt ca ala e. :)
Freya, la tine a inceput numaratoarea inversa pentru marea intalnire, asa-i? Cum esti? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Fetelor sunt speriata de nu mai pot, va dati seama, azi am fost sa recoltez si pt testul covid, sper sa fie negativ, ca altfel nu stiu ce fac Si noi greu am cazut de acord asupra numelui, inca nu l-am spus nimanui, sa fie surpriza |
|
|