Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| eu pe burta inca nu am vergeturi, desi am mai uitat in cate o zi sa ma dau cu crema, am pe un san deocamdata dar da, si pe mine ma mananca pielea, cat sa se mai intinda ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| IoanaIoanaC wrote:Vai de mine, de pe acuma mi-e frica pentru cand o sa dau iama la cumparaturi
Vaaai!! Si eu abia astept sa ma apuc de cumparaturi!! Sunt atat de multe lucrusoare dragute!! Dar pana una alta, maine am programare la eco. Abia astept. Am niste emotii!!! |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Eu cred ca o sa cheltui to?i banii pt lucrurile ei La cât de multe ?i frumoase sunt am mers în magazin ,am luat câteva apoi îmi ziceam gata,lasa ca am timp,apoi iar mai luam câte ceva imi place cele de la h&m dar vazând ?i alte magazine parca exagereaza un pic la preturi...am dat 100 de lei pe 2 pijamale apoi am mers în Lc Waikiki ?i erau reduceri ?i cu 30 de lei seturi..?i am mai gasit un magazin fizic în Mall dragut cu preturi ok,Smyk... A întrebat cineva de centura zilele trecute,?i pe mine ma interesa subiectul însa am zis sa a?tept pana dupa na?tere sa vad ce va fi,din câte am vazut cred ca exista centuri de cezariana ?i centuri de na?tere normala(poate gresesc) |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Sisi2 wrote:Vaaai!! Si eu abia astept sa ma apuc de cumparaturi!! Sunt atat de multe lucrusoare dragute!! Dar pana una alta, maine am programare la eco. Abia astept. Am niste emotii!!! Maine si eu, si am deja o luna de la ultimul eco, sunt fiarta niciodata nu am avut asa mult intre 2 eco pana acum Freyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai lasa-ma putin ca e prea devreme. Inca am reusit sa ma abtin si n-am cumparat nici macar fire sa ma apuc sa-i crosetez ceva, si-s tare mandra de mine |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Va asteptam cu super vesti maine, fetele!!
Roxana, eu am intrebat de centura. Nu stiu daca sa iau sau nu.. |
|
| bafta la eco, fetelor, va astept cu vesti bune ! eu vineri am iar mie mi-a recomandat medicul centura dupa ceza, am si cumparat-o de unde mi-a recomandat pt ca e muuult mai ieftina ca in alte parti, de aici : https://med-expert.ro/ nu o au pe site, dar am sunat si mi-au trimis ei poza cu ea, factura pe email si mi-au livrat-o imediat, f amabili sunt asa arata : https://www.medi.de/en/products/protect-abdominal-support/ dupa ceza inteleg ca ajuta ca sa te poti misca mai usor la inceput, sa nu ai senzatia ca ti se desface operatia dupa nastere normala nu cred ca e necesara, isi revin muschii de la sine oricum |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ellena20 wrote:Eu hainute mici-mici nici nu i-am luat, ziceam sa iau si 50 sa nu am surprize, dar daca am vazut ca e maricel nu am mai luat. Am cateva 56 si cele mai multe 62. Cu baita eu ma gandeam o zi da, una ba. Alti parinti mi-au spus ca trebuie zilnic. Voi vedea si recomandarile medicului. Ioana, pregateste-te. Eu cel putin am vazut parca muuult mai multe haine frumoase de fetita. Lui Eduard ii faceam la 2 zile baita, si la fundulet il spalam de fiecare data cand facea caca. Fiecare face cum considera, nu este o regula |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| IoanaIoanaC wrote: Freyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai lasa-ma putin ca e prea devreme. Inca am reusit sa ma abtin si n-am cumparat nici macar fire sa ma apuc sa-i crosetez ceva, si-s tare mandra de mine
M-am tinut si eu tare pana pe la sapt 20 ,de crosetat ,desi ma ocup cu asta ,de imbracat nu am facut nici macar o caciula si cam are nevoie ca nu am gasit atat de mici,doar o decoratiune cu numele cand am aflat ca e baietel i-am crosetat. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| 7Andreea wrote:
M-am tinut si eu tare pana pe la sapt 20 ,de crosetat ,desi ma ocup cu asta ,de imbracat nu am facut nici macar o caciula si cam are nevoie ca nu am gasit atat de mici,doar o decoratiune cu numele cand am aflat ca e baietel i-am crosetat.
Sper sa reusesc sa ma abtin! Ca am prea multe modele in cap, si parca vad ca ma apuc de 10 si nu termin nici unul. Dar parca imi surade ideea sa o aduc acasa cu rochita crosetata Pfoai, ce departe ma gandesc! Va bat! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Fetelor voua vi s-a recomandat sa faceti vaccinul contra tusei convulsive (pertussis) in ultimele saptamani de sarcina? Eu nu stiu ce sa fac. La fel cu cel antigripal. Le-as face pt imunitatea bebelusului pt primele saptamani de dupa nastere ca sa aibe anticorpi... Eu deja ma stresez cu vizitele de dupa nastere (bine ca in spital nu mai poate veni nimeni). Am o nepotica de 2 ani care merge la cresa dar tot timpul ia ceva de acolo, ba o raceala, ba o gripa, gastroenterita etc si sunt sigura ca or sa vina in vizita chiar in primele zile. No ca sa vedeti ce stres am si eu :)
Apropo de crosetat, eu nu stiu croseta, nici mama nu prea stie, dar tine neaparat sa ii croseteze un costumas cu care sa il scot din spital. Sa vedem ce va iesi Deocamdata sunt gata pantalonasii.
Roser attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| IoanaIoanaC wrote:Maine si eu, si am deja o luna de la ultimul eco, sunt fiarta  niciodata nu am avut asa mult intre 2 eco pana acum Freyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai lasa-ma putin ca e prea devreme. Inca am reusit sa ma abtin si n-am cumparat nici macar fire sa ma apuc sa-i crosetez ceva, si-s tare mandra de mine
Asa e si la mine. Au trecut 4 sapt bune de cand nu am fost. Bunica, draga de ea, a zis cand stiu ce e, imediat sa o anunt ca se apuca de crosetat lucrusoare . Maine sper sa ne auzim cu cele mai bune vesti!!! |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mgeorgiana85 wrote: Lui Eduard ii faceam la 2 zile baita, si la fundulet il spalam de fiecare data cand facea caca. Fiecare face cum considera, nu este o regula
Asa ma gandeam si eu. E drept ca noaptea ma gandeam sa folosesc servetele ca ar fi mai usor |
|
| Roser, aici doar antigripal se face, eu nu l-am facut, ca daca tot stau in casa din motive de covid ma feresc si de gripa Vizite nu am de gand sa primesc prea curand, sorry, chiar nu e deloc momentul, si fara covid sa vii la un copil nou-nascut, care nu are inca vaccinurile facute e un pericol, daramite acum... lasa ca au timp sa il vada |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Ellena20 wrote:Va asteptam cu super vesti maine, fetele!!
Roxana, eu am intrebat de centura. Nu stiu daca sa iau sau nu..
Daca nasti prin cezariana iti trebuie sigur. Pe mine nu m-a lasat sa ma ridic pana nu am pus centura. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumesc, oana. Voi vedea ce mai spune dr la urmatorul control, deocamdata ramane varianta nasterii naturale. Daca se schimba lucrurile, cu siguranta voi lua o centura.
Roser, eu voi face zilele astea vaccinul antigripal.. si eu si sotul. Speram sa ne protejeze pe noi, mai ales ca sotul trebuie sa iasa din casa destul de des. |
|
|