Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
eu pe burta inca nu am vergeturi, desi am mai uitat in cate o zi sa ma dau cu crema, am pe un san deocamdata
dar da, si pe mine ma mananca pielea, cat sa se mai intinda ?
Sisi2
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:
Vai de mine, de pe acuma mi-e frica pentru cand o sa dau iama la cumparaturi Blushing

Vaaai!! Si eu abia astept sa ma apuc de cumparaturi!! Sunt atat de multe lucrusoare dragute!!hearts
Dar pana una alta, maine am programare la eco. Abia astept. Am niste emotii!!!
Droxana
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Eu cred ca o sa cheltui to?i banii pt lucrurile ei
La cât de multe ?i frumoase sunt hohot am mers în magazin ,am luat câteva apoi îmi ziceam gata,lasa ca am timp,apoi iar mai luam câte cevaLol imi place cele de la h&m dar vazând ?i alte magazine parca exagereaza un pic la preturi...am dat 100 de lei pe 2 pijamale apoi am mers în Lc Waikiki ?i erau reduceri ?i cu 30 de lei seturi..?i am mai gasit un magazin fizic în Mall dragut cu preturi ok,Smyk...
A întrebat cineva de centura zilele trecute,?i pe mine ma interesa subiectul însa am zis sa a?tept pana dupa na?tere sa vad ce va fi,din câte am vazut cred ca exista centuri de cezariana ?i centuri de na?tere normala(poate gresesc)
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Sisi2 wrote:

Vaaai!! Si eu abia astept sa ma apuc de cumparaturi!! Sunt atat de multe lucrusoare dragute!!hearts
Dar pana una alta, maine am programare la eco. Abia astept. Am niste emotii!!!

Maine si eu, si am deja o luna de la ultimul eco, sunt fiarta Lol niciodata nu am avut asa mult intre 2 eco pana acum Crazy
Freyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai lasa-ma putin ca e prea devreme. Inca am reusit sa ma abtin si n-am cumparat nici macar fire sa ma apuc sa-i crosetez ceva, si-s tare mandra de mine Haha
Ellena20
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Va asteptam cu super vesti maine, fetele!!

Roxana, eu am intrebat de centura. Nu stiu daca sa iau sau nu..
freya1
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:57 PM
Nivel

bafta la eco, fetelor, va astept cu vesti bune ! eu vineri am iar
mie mi-a recomandat medicul centura dupa ceza, am si cumparat-o de unde mi-a recomandat pt ca e muuult mai ieftina ca in alte parti, de aici : https://med-expert.ro/
nu o au pe site, dar am sunat si mi-au trimis ei poza cu ea, factura pe email si mi-au livrat-o imediat, f amabili sunt
asa arata : https://www.medi.de/en/products/protect-abdominal-support/
dupa ceza inteleg ca ajuta ca sa te poti misca mai usor la inceput, sa nu ai senzatia ca ti se desface operatia
dupa nastere normala nu cred ca e necesara, isi revin muschii de la sine oricum
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, January 12, 2021 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Ellena20 wrote:
Eu hainute mici-mici nici nu i-am luat, ziceam sa iau si 50 sa nu am surprize, dar daca am vazut ca e maricel nu am mai luat.
Am cateva 56 si cele mai multe 62.

Cu baita eu ma gandeam o zi da, una ba. Alti parinti mi-au spus ca trebuie zilnic. Voi vedea si recomandarile medicului.

Ioana, pregateste-te. Eu cel putin am vazut parca muuult mai multe haine frumoase de fetita. ras

Lui Eduard ii faceam la 2 zile baita, si la fundulet il spalam de fiecare data cand facea caca.
Fiecare face cum considera, nu este o regula
7Andreea
Scris: Tuesday, January 12, 2021 2:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
IoanaIoanaC wrote:

Freyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mai lasa-ma putin ca e prea devreme. Inca am reusit sa ma abtin si n-am cumparat nici macar fire sa ma apuc sa-i crosetez ceva, si-s tare mandra de mine Haha

M-am tinut si eu tare pana pe la sapt 20 ,de crosetat ,desi ma ocup cu asta ,de imbracat nu am facut nici macar o caciula si cam are nevoie ca nu am gasit atat de mici,doar o decoratiune cu numele cand am aflat ca e baietel i-am crosetat.
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, January 12, 2021 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
7Andreea wrote:

M-am tinut si eu tare pana pe la sapt 20 ,de crosetat ,desi ma ocup cu asta ,de imbracat nu am facut nici macar o caciula si cam are nevoie ca nu am gasit atat de mici,doar o decoratiune cu numele cand am aflat ca e baietel i-am crosetat.

Sper sa reusesc sa ma abtin! Ca am prea multe modele in cap, si parca vad ca ma apuc de 10 si nu termin nici unul. Dar parca imi surade ideea sa o aduc acasa cu rochita crosetata Hilar Pfoai, ce departe ma gandesc! Va bat! Lol
Roser
Scris: Tuesday, January 12, 2021 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor voua vi s-a recomandat sa faceti vaccinul contra tusei convulsive (pertussis) in ultimele saptamani de sarcina? Eu nu stiu ce sa fac. La fel cu cel antigripal. Le-as face pt imunitatea bebelusului pt primele saptamani de dupa nastere ca sa aibe anticorpi...
Eu deja ma stresez cu vizitele de dupa nastere (bine ca in spital nu mai poate veni nimeni). Am o nepotica de 2 ani care merge la cresa dar tot timpul ia ceva de acolo, ba o raceala, ba o gripa, gastroenterita etc si sunt sigura ca or sa vina in vizita chiar in primele zile. No ca sa vedeti ce stres am si eu :)

Apropo de crosetat, eu nu stiu croseta, nici mama nu prea stie, dar tine neaparat sa ii croseteze un costumas cu care sa il scot din spital. Sa vedem ce va iesi Lol
Deocamdata sunt gata pantalonasii.

Roser attached the following image(s):
img_20210112_135515_copy_1500x2000.jpg

Sisi2
Scris: Tuesday, January 12, 2021 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:

Maine si eu, si am deja o luna de la ultimul eco, sunt fiarta Lol niciodata nu am avut asa mult intre 2 eco pana acum Crazy

Asa e si la mine. Au trecut 4 sapt bune de cand nu am fost.
Bunica, draga de ea, a zis cand stiu ce e, imediat sa o anunt ca se apuca de crosetat lucrusoarehearts .
Maine sper sa ne auzim cu cele mai bune vesti!!!Love
Zee
Scris: Tuesday, January 12, 2021 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Mgeorgiana85 wrote:

Lui Eduard ii faceam la 2 zile baita, si la fundulet il spalam de fiecare data cand facea caca.
Fiecare face cum considera, nu este o regula

Asa ma gandeam si eu. E drept ca noaptea ma gandeam sa folosesc servetele ca ar fi mai usor ras
freya1
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:00 PM
Nivel

Roser, aici doar antigripal se face, eu nu l-am facut, ca daca tot stau in casa din motive de covid ma feresc si de gripa
Vizite nu am de gand sa primesc prea curand, sorry, chiar nu e deloc momentul, si fara covid sa vii la un copil nou-nascut, care nu are inca vaccinurile facute e un pericol, daramite acum... lasa ca au timp sa il vada
oanatm
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Ellena20 wrote:
Va asteptam cu super vesti maine, fetele!!

Roxana, eu am intrebat de centura. Nu stiu daca sa iau sau nu..

Daca nasti prin cezariana iti trebuie sigur. Pe mine nu m-a lasat sa ma ridic pana nu am pus centura.
Ellena20
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Multumesc, oana. Voi vedea ce mai spune dr la urmatorul control, deocamdata ramane varianta nasterii naturale.
Daca se schimba lucrurile, cu siguranta voi lua o centura.

Roser, eu voi face zilele astea vaccinul antigripal.. si eu si sotul. Speram sa ne protejeze pe noi, mai ales ca sotul trebuie sa iasa din casa destul de des.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.