Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Eu una va recomand masuta de infasat. Noua ni se pare cea mai practica chestie, plus ca bebelusei ii place foarte mult acolo. Eu am facut un cadru pentru comoda pe care o aveam, unde am incorporat salteluta de infasat si toate cele necesare lui bebe (pampersi, creme, comprese sterile, ser etc). Langa, am si loc de lighenut, sa o pot spala la fundulet, dar asta e extra ca e lunga comoda. Sincer, ma gandesc cu semi groaza ca in curand nu mai incape acolo si trebuie sa o schimb pe unde prind, ca acolo e ca un ritual, deja stie ca e “baia” ei, sta cuminte si ma misc si eu foarte rapid cum mi-s toate la indemana. (si sotul e super incantat de loc)
Va las o poza cu cadrul: https://ibb.co/XD0Tzd2
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nici noi nu vom lua special masa de infasat, dar vom lua salteluta, si asa cum a zis si ivy, facem un cadru si il punem pe o comoda, unde vom avea si hainutele ei, produsele de ingrijire, etc.Legat de cadita, o sa primesc una cu suport inalt si cred ca o sa fie practica, avand in vedere ca nu am unde sa o pun pe masa, decat in bucatarie si fiind cu cezariana, nu o sa ma pot apleca.
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Zee, hainute de calitate mie mi se par cele de la h&m, reserved, carter's. Poti comanda online ca ajung foaaarte repede.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Zee, bagaj nu am, tot zic sa impachetez un rand de hainute pt bebe si pompa, sa le am la indemana pe langa rucsacul meu de zi cu zi in care am buletinul si dosarul de analize, cam atat cred ca imi iau de cadita ce sa mai zic, ca eu am luat tummy tub pana la urma, deci nu stiu unde o pun in alta parte decat in cada (de fapt poate fi pusa si pe un scaun) o sa vad, daca chiar simt nevoia, o sa improvizez ceva si pt infasat de hainute si eu zic ca Ellena, cele de la carter's imi plac mult (atentie ca sunt mici, 56 la ei e cam 50 de la h&m), au mereu reduceri si vin a doua zi
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| ivy wrote:Eu una va recomand masuta de infasat. Noua ni se pare cea mai practica chestie, plus ca bebelusei ii place foarte mult acolo. Eu am facut un cadru pentru comoda pe care o aveam, unde am incorporat salteluta de infasat si toate cele necesare lui bebe (pampersi, creme, comprese sterile, ser etc). Langa, am si loc de lighenut, sa o pot spala la fundulet, dar asta e extra ca e lunga comoda. Sincer, ma gandesc cu semi groaza ca in curand nu mai incape acolo si trebuie sa o schimb pe unde prind, ca acolo e ca un ritual, deja stie ca e “baia” ei, sta cuminte si ma misc si eu foarte rapid cum mi-s toate la indemana. (si sotul e super incantat de loc) Va las o poza cu cadrul: https://ibb.co/XD0Tzd2
Arata foarte bine, partea cu lighenasul ala mi se pare foarte buna. Acum ma uitam pe site-ul de la Jysk si am gasit o comoda care sus are gen un cadru, o sa masor sa vad daca ar intra acolo salteluta. Legat de baia celor mici, ati pus cumva ceai de musetel? Sau puneti ceva in apa? |
|
| Nu cred ca e indicat, Zee. Nici nu m-am gandit la asa ceva. Apa si atat.
|
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| freya1 wrote:Zee, bagaj nu am, tot zic sa impachetez un rand de hainute pt bebe si pompa, sa le am la indemana pe langa rucsacul meu de zi cu zi in care am buletinul si dosarul de analize, cam atat cred ca imi iau de cadita ce sa mai zic, ca eu am luat tummy tub pana la urma, deci nu stiu unde o pun in alta parte decat in cada (de fapt poate fi pusa si pe un scaun) o sa vad, daca chiar simt nevoia, o sa improvizez ceva si pt infasat de hainute si eu zic ca Ellena, cele de la carter's imi plac mult (atentie ca sunt mici, 56 la ei e cam 50 de la h&m), au mereu reduceri si vin a doua zi
Si eu le am cumparate, dar nu sunt pregatite, e drept ca eu mai am timp (7 martie am eu termen). Nu m-am uitat deloc pe site la carter's, o sa fiu atenta atunci la marimi. Multumesc mult |
|
| nu e cazul sa pui nimic in apa, pt dermatita atopica se recomanda un saculet cu tarate de ovaz la curs ne-au zis pe cat posibil spalat cu apa pe corp, cu sapun de bebe cand il spalam la fundulet dupa caca, dar nu la fiecare baita gel de dus, sampon etc mie mi-e si de apa asta de la robinet, am un filtru pus de mine pt ca am pielea fff uscata si cred ca e de vina si apa dura, dar nu am observat mari diferente |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Vai de mine, de pe acuma mi-e frica pentru cand o sa dau iama la cumparaturi |
|

| freya1 wrote:nu e cazul sa pui nimic in apa, pt dermatita atopica se recomanda un saculet cu tarate de ovaz la curs ne-au zis pe cat posibil spalat cu apa pe corp, cu sapun de bebe cand il spalam la fundulet dupa caca, dar nu la fiecare baita gel de dus, sampon etc mie mi-e si de apa asta de la robinet, am un filtru pus de mine pt ca am pielea fff uscata si cred ca e de vina si apa dura, dar nu am observat mari diferente Am vazut ca mai nou nici nu se recomanda baita zilnica, ca cica nah, ar afecta pielea care e si asa sensibila. Despre limpezitul cu ceai am mai auzit si chiar vazut la cineva. Nu ma pot pronunta ca n-am ajuns cu studiul asa departe |
|
| eu am incercat pe cat posibil sa ma abtin, mai ales la hainute, ca pe astea mici le poarta o luna poate si gata... mai incolo ne facem de cap, are deja niste blugi mici-mici pt 3 luni dar pe tine cu fetita nu te vad bine
daaa, Ioana, v-am zis parca, la cursul asta au fost 2 chestii care i-au entuziasmat pe viitorii parinti : ca nu trebuie baita zilnic si ca poti bea un pahar de vin/ bere chiar daca alaptezi |
|

| freya1 wrote:eu am incercat pe cat posibil sa ma abtin, mai ales la hainute, ca pe astea mici le poarta o luna poate si gata... mai incolo ne facem de cap, are deja niste blugi mici-mici pt 3 luni dar pe tine cu fetita nu te vad bine daaa, Ioana, v-am zis parca, la cursul asta au fost 2 chestii care i-au entuziasmat pe viitorii parinti : ca nu trebuie baita zilnic si ca poti bea un pahar de vin/ bere chiar daca alaptezi
Poi da, la asta ma gandeam si eu. Ca am intrat pe Carter's ca am vazut ca ati zis voi, si primul click a fost pe "produse elegante" De parca fix de asta as avea nevoie la inceput De tarie n-au zis nimic? Ca eu cu vinul si cu berea nu ma impac |
|
| Eu hainute mici-mici nici nu i-am luat, ziceam sa iau si 50 sa nu am surprize, dar daca am vazut ca e maricel nu am mai luat. Am cateva 56 si cele mai multe 62.
Cu baita eu ma gandeam o zi da, una ba. Alti parinti mi-au spus ca trebuie zilnic. Voi vedea si recomandarile medicului.
Ioana, pregateste-te. Eu cel putin am vazut parca muuult mai multe haine frumoase de fetita. |
|
| se poate, Ioana, putin acolo v-am zis ca si pe iherb am vazut teste de alcoolemie pt lapte ? sa stii cum stai uita-te si la Mayoral atunci |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| freya1 wrote:eu am incercat pe cat posibil sa ma abtin, mai ales la hainute, ca pe astea mici le poarta o luna poate si gata... mai incolo ne facem de cap, are deja niste blugi mici-mici pt 3 luni dar pe tine cu fetita nu te vad bine daaa, Ioana, v-am zis parca, la cursul asta au fost 2 chestii care i-au entuziasmat pe viitorii parinti : ca nu trebuie baita zilnic si ca poti bea un pahar de vin/ bere chiar daca alaptezi
hi hi ..buna asta cu bautul ,o zi speli copilul ,o zi bei vinul ... Greu sa pun stop la cate hainute sa am ,mi se par cand multe,cand prea putine. De vreo saptamana m-am umplut de vergeturi pe tot "burtoiul" ,toate cremele si uleiurile m-au lasat balta ,cel mai rau pe langa estetica ,e ca ma mananca groaznic pielea . |
|
|