Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Monday, January 11, 2021 1:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
monican
Scris: Monday, January 11, 2021 1:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Multumesc, m-am mai linistit, astept ziua de miercuri. Pe net am gasit si alte intervale mai mici cu aceeasi unitate de masura, sper ca va fi ok.
Aleahim
Scris: Monday, January 11, 2021 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
monican wrote:
Multumesc, m-am mai linistit, astept ziua de miercuri. Pe net am gasit si alte intervale mai mici cu aceeasi unitate de masura, sper ca va fi ok.

Eu la 4s4z am avut 400 si ceva beta,deci e ok.Nu te stresa
Fetelor, am fost si eu azi la eco si mi-am vazut soricica.E perfectacoeur
O sa nasc cu cezariana programata din cauza herniei de disc, pentru ca spune doct ca e prea mare riscul sa se agraveze si sa nu ajung apoi la operatie.Sunt chiar impacata cu ideea, important e sa fie bine si sa ajungem acolo, sa o aduc pe lume sanatoasacoeur
Andreeax
Scris: Monday, January 11, 2021 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
monican ,felicitari!! ?i eu zic la fel,e o valoare buna. Eu la 4s ?i o zi am avut 200 ?i ceva....asta ca sa î?i faci o idee pt ca implantarea nu ai de unde sa ?tii când a avut loc exact. Te asteptam miercuri cu rezultatul bun coeur
Ellena20
Scris: Monday, January 11, 2021 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aleahim coeur
Conteaza sa fiti amandoua bine. Ca-i cezariana, ca-i natural, e acelasi lucru. Important e ca tu esti impacata cu ideea.
Cheek Kiss
Aleahim
Scris: Monday, January 11, 2021 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Ellena20 wrote:
Aleahim coeur
Conteaza sa fiti amandoua bine. Ca-i cezariana, ca-i natural, e acelasi lucru. Important e ca tu esti impacata cu ideea.
Cheek Kiss

Eu sunt impacata.Oarecum m-am asteptat la asta, de cand am aflat de hernie si mi-a zis medicul neurolog ca s-ar putea sa nu nasc natural.
Dar chiar nu conteaza pt mine, atata vreme cat fata e bine.
Alle.p
Scris: Monday, January 11, 2021 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Monica, sigur intervalele acelea sunt saptamani de la conceptie. Caci, in saptamana 1 si 2 de fapt nu esti insarcinata.
Valoarea este foarte buna pt 4s. Dac se dubleaza, e perfectcoeur
Zee
Scris: Monday, January 11, 2021 8:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Mamici, ati cumparat masuta pentru infasat? Eu caut variante, ca deja am dureri de spate, mai iau in calcul si varianta cu cezariana si ma gandesc sa fiu pregatita. E drept ca am un dulapior din Jysk pe care as putea pune salteluta. Cadita am deja, deci varianta cu toate incluse nu ma prea incanta. Imi place modelul de pe Ikea, acum nu stiu cate luni o sa pot folosi. Si daca a folosit cineva protectiile alea bumper impletite. O sa iau patut din lemn si nu stiu daca sa iau aparatorile clasice, imi plac mult alea impletite, dar nu stiu cat ajuta. Daca s-a mai discutat, imi cer scuze, am dat prima data un search ras
freya1
Scris: Monday, January 11, 2021 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu nu am cumparat, ca am zis ca o sa-l schimb pe pat, nici suport pt cadita nu am, deci nu stiu cum voi face sa ma aplec la inceput... om trai si om vedea
Zee
Scris: Monday, January 11, 2021 8:35 PM
Nivel

freya1 wrote:
Eu nu am cumparat, ca am zis ca o sa-l schimb pe pat, nici suport pt cadita nu am, deci nu stiu cum voi face sa ma aplec la inceput... om trai si om vedea

Asa am zis si eu, pe principiul ala cred ca am luat si cadita. Daca nu, asta e, mai luam pe parcurs. Ai pregatit bagajul?
Mgeorgiana85
Scris: Monday, January 11, 2021 11:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
freya1 wrote:

Eu masuta nu am avut nici cu Eduard si nu voi lua nici cu bebelina, in schimb cadrul pentru cadita il recomand, e foarte greu sa stai aplecata sa il speli. E pliabil si se depoziteaza usorcoeur
Adina Mariana
Scris: Tuesday, January 12, 2021 1:09 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Fetelor daca va ajuta cu ceva eu am asa masa de infasat cu cadita incorporata si sunt ft.multumita.E pe roti si are si spatiu jos de depozitare.Din toate lucrurile care le-am cumparat cand am fost graviduta si m-am gandit ca am nevoie aceasta masa a fost cea mai utila.O folosesc si acum la schimbat bebe(15 luni) si el este ft.incantat.Ii dau vitamina,il sterg cu ser,il schimb de pampy si haine iar el se uita pe geam mereu.Nici nu stiu cum era sa nu o am,vai de spatele meu cred ca era.Cadita am folosit-o si pe ea fiind incapatoare pana pe la 9 luni cand deja dadea sa se ridice in picioare si atunci am inteles ca am baiat mare care trebuie sa faca baitza in cada mare din baie.Se poate folosi si sa stea in fundulet,si culcat pe etape cum creste.Are un cauciuc moale sa nu alunece,apa se scoate printr-un furtun intr-o galeata asadar nu e nevoie scoasa de la loc si golita la baie si se pliaza pt.depozitare.Singurul minus este ca ocupa ceva spatiu dar zau ca merita.Recomand cu drag.Va las si 2 poze cu ea.

Adina Mariana attached the following image(s):
screenshot_20210112_005509.jpgscreenshot_20210112_010223.jpg

Alle.p
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Eu nu am simtit nevoia unei masute de infasat. Il schimbam pe pat, eu in sezut, deci nu ma aplecam.
Cadita o puneam tot pe pat, sau se poate pune si pe o masa. E ok cea cu cadru, daca ai suficient spatiu. Noi am folosit cadita pana la 6 luni, apoi am trecut la baita in cada din baie.
Ellena20
Scris: Tuesday, January 12, 2021 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Nici eu nu am luat masa de infasat, iar cadita am luat fara suport. Cum spune si Alle, poate o pun pe o masa daca simt durere la nivelul spatelui.
Zee
Scris: Tuesday, January 12, 2021 11:07 AM
Nivel

Multumesc mult.
Alle, e drept ca nu m-am gandit ca pot sta si eu pe pat, nu tre sa stau indoita. Mi se pare ca cateodata o lipsa la conexiuni Hilar

Si mai vreau sa va intreb ceva. Cantarul este util? Unele mamici zic ca daca il ai in casa exagerezi cu cantaritul, altele zic ca e foarte util. Stiu ca il cantareste pediatrul, dar numai asta as mai avea de luat, renunt la masuta de infasat.
:)

L.E. mi-am mai amintit ceva. Mai am de luat un set de hainute pentru iesirea din spital. De unde ati luat hainute mai frumoase si de calitate? Asta as vrea sa il pastrez amintire. Am vazut ceva pe H&m, dar la Bistrita nu sunt multe variante, ma gandeam sa merg pana la Cluj.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.