Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Friday, January 8, 2021 8:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Miri08 wrote:
Fetelor care ati nascut sau care veti naste, sa imi spuneti si mie cand aveti putin timp cum a decurs si ce etape sunt in ambele tipuri de nastere(naturala sau cezariana).Stiu ca mai am mult pana acolo dar cred ca o sa uitati detaliile mai tarziu ras

Miri cam ce te intereseaza?Cum decurg, sau partea de protocoale samd?
Nu de alta, dar detalii despre nastere mai bine sa nu stimLol
Zee
Scris: Friday, January 8, 2021 9:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Buna dimineata. Cum va descurcati cu somnul noaptea? La mine e crunt de la 30s, adorm la 1-2 si ma trezesc foarte obosita dimineata (cu trezirile la baie de rigoare). Seara nu mananc ca mi se face rau (nu pot da vina pe asta), este foarte activ cel mic. Am impresia ca am si niste dureri in zona inghinala cand ma mut de pe o parte pe alta. Nu dureaza ca sa iau medicamente, o sa intreb medicul. Am inteles ca la nastere bebe are programul din ultimul trimestru... super Lol
Alle.p
Scris: Friday, January 8, 2021 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Nocole, nu stiu de ce mi-a scapat vestea...sau poate am uitat(stau tare prost cu memoria in ultima vremeLol ), dar nu stiam de bebelina din burticaras
Felicitari si sarcina usoaracoeur
Vom naste cam in aceias perioada, daca nu se grabeste buburuza meacoeur

Legat de colectorul de lapte, daca alaptezi, e cea mai buna varianta
Eu chiar mi-am propus, daca P va accepta, sa ii dau si lui lm muls in loc de lapte de vaca, caci cel praf nu il accepta deloc.
Sisi2
Scris: Friday, January 8, 2021 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
IoanaIoanaC wrote:
Cadoul meu pentru azi, rezultatele de la Panorama, o sa avem o fetita Love

Felicitari!!!!DistanceKiss
oanatm
Scris: Friday, January 8, 2021 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Nicole2018 wrote:
Fetelor sunteti taree active si aveti o atmosfera tare placuta aici in casuta. :)
Aici nu prea tin pasul cu cititul, iar cu scrisul si mai greu.

Freya cred ca nici tie nu iti raspunsesem candva in decembrie cand intrebasei ce mai fac, iti multumesc pentru intrebare DistanceKiss

Eu sunt recunoscatoare ca totul a decurs bine cu sarcina pana acum, bebelina creste iar eu ma bucur cu toti porii de sarcina si acum, mai ales ca ma gandesc ca cel mai probabil va fi ultima.
Am ajuns la 26 de saptamani, nu m-am pregatit inca cu nimic, doar m-am bucurat si am tot povestit cu fetita despre surioara ei din burtica, ea vorbeste mult si ma topeste cand incepe sa povesteasca cum o sa se joace si cum o sa faca baie cu surioara ei. coeur

Trece timpul tare repede si incerc sa profit cat mai mult de ultimele luni in trei, de timpul pe care inca reusim sa ni-l mai alocam seara doar pentru noi doi, de perioada asta in care inca pot sa lucrez (tare bine mi-a prins sa apuc sa revin un pic la munca inainte de o noua repriza de "mamicie full time"). Stiu ca va urma o perioada pe cat de frumoasa pe atat de solicitanta :)

Treptat o sa mai pregatim si noi cele necesare insa ce ma preocupa cel mai mult este sa ne pregatim sa o ajutam pe fetita noastra sa asimileze cat decat usor schimbarea din viata noastra.

Esti fericita ca fetita e asa incantata de venirea surioarei. A mea nu e deloc asa, zice ca nu ii da la fratior jucariile, nu ii da pampers, nu ii da nimic. Sper ca atunci nu va fi asa, desi la cum o vad in comportamentul cu alto copii mai mici o sa-mi cam dea batai de cap.
oanatm
Scris: Friday, January 8, 2021 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
MariaS wrote:

Îmi doresc sa nasc cu Dumitru Catalin, la Bega, dar cu situatia actuala nu stiu ce o sa fie.

Din sursa sigura stiu ca Bega nu se deschide, probabil te va repartiza la Odobescu.
IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 8, 2021 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Multumesc fetelor! campfire
Maria, ma bucur ca totul e ok si la tine!
A avut cineva probleme cu tensiunea? Am avut din nou o durere crunta de cap asta noapte. Efectiv imi pulsa tot capul. Azi ma duc sa iau tensiometru, banuiesc ca asta a fost problema.
Ellena20
Scris: Friday, January 8, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ioana, felicitari pentru printesa! Un cadou pe masura! coeur

Nicole, multumesc de sfaturi. Citind mai multe despre rexflexul Moro, am decis sa cumpar o patura de infasat. Vedem apoi daca e pe gustul lui sau al meu. Ma bucur ca sunteti bine si ca micuta ta asteapta cu nerabdare sa isi intalneasca surioara. coeur
freya1
Scris: Friday, January 8, 2021 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ioana, nu e neaparat tensiunea, dar e bine sa verifici, dureri de cap poti avea si de la progesteron
Zee, eu dorm in ultimul hal, numai la 9-10 ma trezesc, evident ma trezesc noaptea sa merg la baie si ma simt amortita, ma mai doare una-alta, dar altfel as dormi incontinuu, nu stiu de unde atata somn. Si al meu la fel, abia se trezeste, ne facem rezerve de somn pt cand va veni bebe Lol
Ellena20
Scris: Friday, January 8, 2021 10:54 AM
Nivel

Maria, ce fetita voinica!! Cheek Kiss

Zee, am nopti bune si nopti rele Lol majoritatea au fost bune si inca ma odihnesc foarte bine. Mai am si eu momente cand dupa ce merg la baie (de vreo 4-5 ori pe noapte) adorm foarte greu iar. Vad ca dimineata ma trezesc de la un timp dupa 9 ceea ce imi prinde foarte bine.

Miri, si eu zic ca nu ar fi bine sa te incarci cu astfel de detalii. Mie nu stiu ce mi-a venit ca de o saptamana caut pe youtube numai travalii si nasteri si m-am speriat mai rau cand vedeam cum sufera femeile alea. Oricum, sunt destul de linistita acum. Ma duc la spital cu gandul sa nasc, sa treaca repede si cel mai important, sa-mi vad baiatul. Sunt hotarata sa fiu atenta la ce mi se spune si sa raman calma. Asa ca sper sa gestionez cu bine intreaga situatie. ras
Ellena20
Scris: Friday, January 8, 2021 11:01 AM
Nivel

Haha, freya, asa glumesc si eu cu sotul. Dormim amandoi de nu stiu ce e cu noi. Mai facem si cate 2 somnuri peste zi (uneori) Boredom
Astazi ne-am trezit la 9, i-am facut sotului o cafea, iar acum el doarme iar Lol
Nu stiu de unde atata somn !!!
Ellena20
Scris: Friday, January 8, 2021 11:05 AM
Nivel

Ioana, daca vrei sa iei tensiometru, intereseaza-te de un tensiometru bun si recomandat. Mie mi-a recomandat dr unul de la OMRON.
Poti sa le mai rogi pe fetele de la vreo farmacie sa iti mai ia tensiunea ca nu se supara, ori la medicul de familie.
Am avut o singura data tensiunea 15 cu 8, dar la control. Mi se intampla mereu la control sa am tensiunea mai mare decat acasa, de emotii. Asa ca am avut "tema" o saptamana sa iau tensiunea constant dimineata si seara si sa o notez intr-un tabel. Dupa asta, vazand si doctora valorile, mi-a spus ca e ok.
IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 8, 2021 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Ellena20 wrote:
Haha, freya, asa glumesc si eu cu sotul. Dormim amandoi de nu stiu ce e cu noi. Mai facem si cate 2 somnuri peste zi (uneori) Boredom
Astazi ne-am trezit la 9, i-am facut sotului o cafea, iar acum el doarme iar Lol
Nu stiu de unde atata somn !!!

A meu deja face planuri cum sa isi amenajeze o camera la demisol pentru cand nu se va putea dormi in casa Crazy

Elena, da, stiam ca Omron sunt ok, de ala am de gand sa iau. La farmacie si la medicul de familie e greu de ajuns de la mine din sat pana in Cluj, mai ales noaptea (greu adica destul de departe pentru o tensiune). Azinoapte ma gandeam serios sa mergem la urgente, ca ma gandeam sa nu fie afectata mogaldeata Cray
Aleahim
Scris: Friday, January 8, 2021 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Fetelor cred ca la mine tocmai debuteaza o criza de hernie de discCray
Am simtit toata noaptea durerea si m-am trezit la fiecare miscare, iar de dimineata e tot mai rau.Pe scaun nu pot sta, iar in pat cel mult 5 min e buna o pozitie, dupa care trebuie sa o schimb.Sper sa fie doar o incercare si sa nu se intensifice, ca e groaznic.Nu am mai facut o criza de vreo 2 ani, dar chiar nu mi-e musai acumBye2
freya1
Scris: Friday, January 8, 2021 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Aleahim Cheek Kiss sper sa nu fie cazul, stiu ca mai pot aparea crize de sciatica in sarcina
Omron am si eu tensiometru si e f bun (sa nu fie din cel de incheietura, ci de brat)
Nicole, ce frumos ai povestit de fetita ta coeur e greu cu 2 copilasi, dar si tare frumos, din ce vad in jur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.