Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buzbuchi wrote:Fete dragi, cu o mica intarziere, vi-o prezint pe gaza mea! S a nascut pe 11.12, 16:25, 51 cm si 3750 gr Saptamanile astea doua au fost coplesitoare pt mine, si desi stiam ca va fi greu, mi s a parut si mai greu in practica. Ea e minunata si as vrea sa o mananc tot timpul. Eu nu sunt inca in faza aia de zen, ce minunat e sa fii mama, etc. Dar ma apropii. Stiu ca suna ciudat, si ma simt uneori ca si cum sunt mai putin mama, dar in acelasi timp sunt constienta ca e normal, ca sunt sub influenta hormonilor, ca e totul nou, ca oboseala si nesomnul isi fac de cap cu mintea mea, asa ca astept cuminte sa treaca. Cand o sa pot, ma pun la curent si cu ce se intampla in casuta, ca nu am mai intrat deloc. Sper ca toate burticile si toti cozonaceii sunt bine, va imbratisez pe toate tare! https://ibb.co/yknKCrc Felicitari.E tare scumpa.Sa va bucure o viata.Sunt normale starile tale,multe femei trec prin depresii dupa nastere.Cere cat de mult ajutorul sotului,bunicilor si va fi bine,pana te obisnuiesti.Nu este usor dar este frumos.Te asteptam la mamici sa iti treaca timpul mai usor |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Buzbuchi,sa creasca mare ?i sanatoasa,feti?a ta,sa va bucura?i de ea,iar tie î?i doresc recuperare ?i acomodare u?oara ! |
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ce printesa, Buzbuchi! Ne-am gandit la tine! Multa sanatate si acomodare cat mai usoara! Cred ca toate vom trai asemenea stari si este normal, se schimba totul in viata noastra.. dar trecem peste ele cand privim la puiul mic de om!!!
Gata, nu mai zic nimic ca deja plang!! |
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Buzbuchi, felicitari! Sa fiti sanatosi cu toata familia si sa depasiti cat mai repede perioada de adaptare! Aleahim, felicitari pt printesa! Si eu ma asteptam sa ai baietel, dar e minunat sa te gandesti ca deja te poti apuca de confectionat si crosetat fundite si bentite roz! FElicitari mai ales pt rezultatul bun la panorama! Vine imediat si al Ioanei. Roser, super talentat sot ai, foarte reusit desen, dar si burtica e mai mult ca perfecta! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| carlita wrote:Buzbuchi, felicitari! Sa fiti sanatosi cu toata familia si sa depasiti cat mai repede perioada de adaptare! Aleahim, felicitari pt printesa! Si eu ma asteptam sa ai baietel, dar e minunat sa te gandesti ca deja te poti apuca de confectionat si crosetat fundite si bentite roz! FElicitari mai ales pt rezultatul bun la panorama!  Vine imediat si al Ioanei. Roser, super talentat sot ai, foarte reusit desen, dar si burtica e mai mult ca perfecta!
Multumesc Din pacate sunt total antitalent la lucru manual Nu stiu croseta. Si nu imi place nici rozul Cumnata deja a inceput sa caute hainute si am stabilit ca nu roz Cel mult cate un roz pudra
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Aleahim wrote:A fost super simpatic.Ca i-am pus confetii roz intr-un balon negru mat pe care scria it's a baby ....si cand l-a spart, a zburat o bucata din balon si a crezut ca e un biletel, a ignorat confetiile Apoi s-a prins si a zis: baby girl? E o prunuca??? S-a bucurat si e topit.A sunat pe toata lumea, e atat de scump
Felicitari pentru fetita, Aleahim! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buzduchi, ce minunatie de fetita!!! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! Sper sa te acomodezi cat mai repede si sa te poti bucura pe deplin de bebelina ta!!! Te puup!
|
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Multumesc Din pacate sunt total antitalent la lucru manual  Nu stiu croseta. Si nu imi place nici rozul Cumnata deja a inceput sa caute hainute si am stabilit ca nu roz  Cel mult cate un roz pudra
Nici eu nu stiu, dar tare mi-ar placea sa invat. Cu siguranta putem invata de prin tutoriale. La haine de fetita poti opta pt orice culoare vrei tu, la ce oferta bogata e ... nici mie nu-mi plac alea gen fuchsia, dar un roz palid merge .... doar vine o Rosalinda, nu? |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Aleahim wrote:Multumesc Din pacate sunt total antitalent la lucru manual  Nu stiu croseta. Si nu imi place nici rozul Cumnata deja a inceput sa caute hainute si am stabilit ca nu roz  Cel mult cate un roz pudra
Si eu eram anti roz total, dar nu stiu cum se facea ca tot roz cumparam. O sa ti se para asa dragute hainutele roz. Mie nu imi place nici rosu, dar ii iau ca o prinde culoarea. |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nu sunt anti roz total.Sunt anti rozul acela aprins, si briz brizuri, sclipiciuri etc. Nu sunt de parere ca daca e fetita trebuie imbracata numai in rochite si doar in roz, sau daca e baiat doar in albastru. Nici eu nu sunt genul f girly.Imi place sa ma imbrac elegant, dar prefer oricand treningurile, jeansii si tenesii |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Aleahim, sa stii ca asta n-o va impiedica pe fetita ta sa adore tot ce e llllooooz si sclipicios e o faza prin care trec toate fetitele si o sa-i iei si lucruri roz, eu am o nepotica si cand o vad asa fericita cand vede hainutele roz ma topesc
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Vai cate vesti frumoase, desi nu am intrat cateva zile Aleahim felicitari! Sa vina fetitele
Buzbuchi te cuprindem cu drag, imediat si pe noi ne ia panica ai o dulceata , sa fie sanatoasa si crestere usora. Esti o mamica puternica si bravo. Nu tre sa fim perfecte
Vai eu deja vad parca cum creste burtica de la o zi la alta...imediat voi sta ca un balon in pat
Sustin si eu, nu doar albastru si verde la baietei ... eu am luat bej, galben, maro, chiar dor ce iau altii cred ca ar fi albastru sau verde |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| freya1 wrote:Aleahim, sa stii ca asta n-o va impiedica pe fetita ta sa adore tot ce e llllooooz si sclipicios  e o faza prin care trec toate fetitele si o sa-i iei si lucruri roz, eu am o nepotica si cand o vad asa fericita cand vede hainutele roz ma topesc
Subscriu, fetita mea e terminata dupa orice e "loz" sau "muooov" Fara sa-i fi insuflat eu asta. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Aleahim wrote:Multumesc fetelor. Sunt atat de incantata, ca sunt toata un zambet Abia astept sa ajunga sotul acasa, ca ii pregatesc surpriza, el inca nu stie Felicitari pentru fetita! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Miri08 wrote:Umbla o vorba batraneasca despre starile de rau.Daca iti e foarte rau in sarcina se spune ca vei avea fetita si daca nu prea iti e rau vei avea baietel dar uite ca la Aleahim nu s-a potrivit A, si mai e calendarul chinezesc care iti spune daca vei avea fetita sau baiat in functie de luna conceptiei. Sunt tare curioasa , la voi s-a potrivit? Cu Eduard nu am avut stari de rau si calendarul chinezesc s-a potrivit in schimb cu bebelina imi este rau si acum iar calendarul nu s-a mai potrivit. Mi-au facut si ala cu sarea si baietel a iesit in schimb ecografia spune 100% fetita si acum |
|
|
|