Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| Aleahim bine ai venit in clubul mamicilor de feti?e ma bucur ca ?i-au bune rezultatele de la panorama |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Felicitari Aleahim  Sarcina usoara pana in capat! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Multumesc fetelor. Sunt atat de incantata, ca sunt toata un zambet Abia astept sa ajunga sotul acasa, ca ii pregatesc surpriza, el inca nu stie |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Woaa, Aleahim. Sa ne spui si noua apoi reactia lui Eu nu am putut sa ii fac nici o surpriza sotului meu toata sarcina. A stiut si cand am facut testul la inceput, cand am aflat sexul a fost cu mine la control si tot asa Poate ii fac o surpriza si nasc mai repede |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari pentru fetita, Aleahim!!! Ma bucur foarte mult ca totul e bine!!! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Aleahim,ma bucur ca totul e bine! Felicitari pentru feti?a!!!!! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Felicitari pt printesa Aleahim! Ma bucur ca a iesit bine testul, sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Eu nu am re?inut ce are fiecare momentan dar fetele cu burticile mai mari ?tiu sigur.....cum stam anul asta cu feti?ele ?i baie?eii? Unde înclina balan?a ca sa ?tim cu ce trebuie sa vina fetele de la aspirici anul care vine. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreeax wrote:Eu nu am re?inut ce are fiecare momentan dar fetele cu burticile mai mari ?tiu sigur.....cum stam anul asta cu feti?ele ?i baie?eii?  Unde înclina balan?a ca sa ?tim cu ce trebuie sa vina fetele de la aspirici anul care vine.
Mi se pare ca predomina baietii |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Da, mai multi baietei cred ca sunt, dar vad ca apar si fetitele de acum, nu ne mai facem griji, cum ziceam, ca ne raman baietii neinsurati |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Fetelor ,voi faceti baie in sarcina ? (Ma refer la apa in vana ( clar nu fierbinte ) ) .am tot auzit pareri pro ?i contra , eu mai faceam baie ..Nu imi place deloc sa fac dush..prefer sa stau relax in vana :p .Felicitari Aleahim pentru fetita |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Felicitari Aleahim! Ma bucur ca a iesit bine testul.Ce reprezinta panorama? Nu am auzit pana acum dar recunosc ca nici nu m-am documentat prea mult. Eu in seara asta am vomat pt prima data cand ma spalam pe dinti.A fost tare ciudat ca pana acum nu mi s-a mai intamplat si nu puteam sa ma abtin
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Umbla o vorba batraneasca despre starile de rau.Daca iti e foarte rau in sarcina se spune ca vei avea fetita si daca nu prea iti e rau vei avea baietel dar uite ca la Aleahim nu s-a potrivit A, si mai e calendarul chinezesc care iti spune daca vei avea fetita sau baiat in functie de luna conceptiei. Sunt tare curioasa , la voi s-a potrivit? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| La mine s-a potrivit calendarul chinezesc, faptul ca nu prea am avut greturi (doar o luna) si ca nu am suportat deloc dulciurile, voiam doar chestii sarate Capsunica, eu stiu ca poti face baie daca nu e apa f fierbinte, eu prefer dusurile |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/10/2020 Mesaje: 165
| Miri08 wrote:Umbla o vorba batraneasca despre starile de rau.Daca iti e foarte rau in sarcina se spune ca vei avea fetita si daca nu prea iti e rau vei avea baietel dar uite ca la Aleahim nu s-a potrivit A, si mai e calendarul chinezesc care iti spune daca vei avea fetita sau baiat in functie de luna conceptiei. Sunt tare curioasa , la voi s-a potrivit? La mine s-a potrivit la amandoi ( si calendarul chinezesc si testele babesti:)) cu sare in cap , etc .cu greturile nu pentru ca cu fata nu prea mi-a fost rau dar cu baiatul eram leguma ..... |
|
|
|