Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Maria, uneori si eu simt ca nu mai pot. Mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe cealalta. Ce e cel mai greu pt mine este faptul ca au aparut probleme cu sciatica si atat de tare doare!! Prima data m-am speriat crezand ca am contractii. Ma doare pe partea stanga fix sub burta, insa ma doare cu tot piciorul, pana in varful degetelor. Pe partea dreapta nu am nicio treaba.
Mai avem putin oricum. Sper ca baiatul meu sa mai stea in burtica macar 3 saptamani. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Ellena imi pare rau ca ai dureri, hai ca mai e putin, nu-mi vine sa cred ca imediat ne vom vedea bebelusii |
|
| Da, freya, de-abia astept sa il am langa mine. De maine ma apuc sa ii spal lucrurile si sa ne mai organizam putin. Mai am sa ii cumpar cateva lucrusoare si suntem gata cu pregatirile. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Ella,nu cred,posibil din cauza vezicii pline. ?i eu pa?esc asta dar dupa ce urinez e ok.
Felelor,mul?umesc pt explica?ii! Culmea e ca nu dac nimic care sa ma solicite ,marea parte a timpului stau linistita in pat,in rest un gatit,rufe,un ?ters de praf...d-ale casei dar u?oare,cu aspiratorul da so?ul. Colul mi-l verifica de la 6 saptamâni,ce-i drept transabdominal,la ultima programare l-a verificat transvaginal,oricum ma dezbracasem pt examenul de secretie ,mie nu mi-a depa?it niciodata de 3,1 colul dar e constant de dinainte de prima morfologie. Cica asta e colul meu ?i nu prea am ce-i face,despre contrac?ii am vb ?i a spus ca e prea devreme ?i am 3 nospa ?i un uscosin dar nu le am dureroase ?i nu a parut îngrijorata. Voi merge din nou dupa sarbatori ?i voi aprofunda mai pe larg subiectul cu ea.
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreeax wrote:Gravidutele mai “mari”,camd a?i început sa va confrunta?i cu contrac?iile false,cum se manifesta ?i au afectat colul cu ceva? Eu de la 14 saptamâni tot am contrac?ii (simt cum se încordeaza uterul ?i ma “strânge”) . Sunt zile cu 1-2 dar sunt zile ?i cu mai multe. De când au început pana la ultimul control pe care l-am avut pe 21 nu au afectat colul cu nimic. La momentul asta am 3 nospa de 80 ?i un uscosin pe zi plus 3 arefam ?i tot mai apar 1-2-3 pe zi. Iar in afara de asta ,e ciudat faptul ca burtica prinde forma in func?ie de cum stau,pe stânga sau pe dreapta ?i revine la normal când stau pe spate sau ma ridic,voi a?i pa?it asta? Ma gândeam sa nu deranjez medicul acum de Craciun pt asta.
Si eu am simtit pe la 23 sapt, dar recunosc am exagerat cu efortul. Am luat no spa vreo 2 zile si m-am linistit. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Voi ce chilo?ei purta?i ?i de unde ii lua?i? Voiam sa îmi comand ceva ?i nu prea ?tiu ce. Nu as mai vrea sa port lenjeria intima pe care o am pt ca o cam stric cu toate ca port protejslip (lenjeria intima e un hobby de-al meu,as putea sa am un dulap separat pt ea ) ?i medicul a spus sa încerc sa îmi iau alt gen de lenjerie in perioada asta ca sunt mai ferita de Infec?ii. ?i daca tot întreb de chilo?ei poate îmi spuneti ?i de sutiene,de preferat fara bure?i ?i sarma ca mai sunt cazuri când trebuie sa iau ceva pe sub când plec de acasa ?i cu toate ca înca îmi vin cele pe care le am îmi sunt extrem de incomode. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| Eu mi-am luat de la Lidl ( gase?ti ?i la pepco) chilotei stil boxer (urasc sa mi se vada marginea la chilot prin haine) din bumbac sunt foarte lejeri, pâna sa îmi comand de pe bonprix (pt ca port marea E, îmi gasesc greu marimea mea) sutienele pt alaptare am folosit cele clasice pe care le aveam plus unul fara întariri ?i burete comandat de la astratex înainte de a ramâne
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1169
| Buna dimineata fetelor! Aseara am baut putina apa si era cam rece, iar in noapte m-am trezit cu una din amigdale inflamate si cu durere la inghitire. I-am scris doctorului dar inca nu mi-a raspuns... Oare e ok sa iau Tantum verde? |
|
| Ella, eu am mai folosit propolis (din acela fara alcool pt copii, gatulet fericit sau cum ii zice), e f eficient la mine Andreea, eu sunt bucuroasa ca am putut folosi chilotii mei normali (si eu sufar de boala lenjeriei ), nu m-au deranjat prea tare Mi-am luat niste bustiere de alaptat de la h&m, foarte moi si comode, ca nu ma mai incapea nimic (mi-au crescut sanii fff mult in sarcina), cred ca imi mai iau cateva si am rezolvat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| freya1 wrote:Ella, eu am mai folosit propolis (din acela fara alcool pt copii, gatulet fericit sau cum ii zice), e f eficient la mine Andreea, eu sunt bucuroasa ca am putut folosi chilotii mei normali (si eu sufar de boala lenjeriei  ), nu m-au deranjat prea tare Mi-am luat niste bustiere de alaptat de la h&m, foarte moi si comode, ca nu ma mai incapea nimic (mi-au crescut sanii fff mult in sarcina), cred ca imi mai iau cateva si am rezolvat
Pff ce fain de tine Freya :)) eu ma tot minunez de sanii mei ca sunt ca inainte sa raman , ma enerveaza,nici cand sunt gravida sa n am sani mari..imi pun silicoane dupa ce termin cu alaptatul sper macar lapte sa am.. |
|
| Rox fiecare isi doreste ce nu are, mie deloc nu imi plac asa, plus ca 3/4 din sarcina m-au durut destul de tare, culmea ca acum nu ma mai deranjeaza... si eu sper sa nu am pb cu laptele, ca deocamdata nu curge nimic |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Fetelor am primit si eu rezultatul de la Panorama.Bebe e bine, si o sa avem.....O FETITA!!!!!! Sunt absolut topita |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Aleahim wrote:Fetelor am primit si eu rezultatul de la Panorama.Bebe e bine, si o sa avem.....O FETITA!!!!!! Sunt absolut topita Yeey ce bine! Ai inceput de luni cu vesti bune , bine ai venit in grupul fetitelor |
|
| Aleahim ce frumos, felicitari pentru fetita |
|
| Aleahim Felicitari pentu fetita! Ma bucur din suflet ca este totul bine! |
|
|
|