Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monican
Scris: Wednesday, January 13, 2021 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
MariaS wrote:

Monica liniste-te, nu ii capat de lume ca nu ii fix dublare, repeti din nou peste alte fix 48h ?i vezi evolutia.
Beta se apropie de dublu, deci nu e oprita, sfatul meu este sa iti anunti ?i medicul, care probabil te va linisti ?i el.
Sângerari ai?

Nu am scurgeri, sângerari, dureri sau altceva, doar analiza asta care m-a terminat.
Medicul a zis sa vin la ecografie peste 4-7 zile, atât...
Eu oricum iau progesteron, unul de 200/zi, just în case, macar sa ?tiu ca am facut tot posibilul.
Zee
Scris: Wednesday, January 13, 2021 1:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
monican wrote:

Nu am scurgeri, sângerari, dureri sau altceva, doar analiza asta care m-a terminat.
Medicul a zis sa vin la ecografie peste 4-7 zile, atât...
Eu oricum iau progesteron, unul de 200/zi, just în case, macar sa ?tiu ca am facut tot posibilul.

Eu zic ca va ajuta mai mult daca stati linistita si nu ganditi asa negativ. Valoarea s-a marit, e aproape dublu. Daca nu aveti rabdare pana ajungeti la medicul dvs, incercati sa va programati la altcineva, care poate va ajuta mai mult.
Sisi2
Scris: Wednesday, January 13, 2021 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buna fetelor!!! Am fost la control si totul arata normal!!hearts Are maini, picioare, vezica, stomac, os nazal si tot ce ar trebui sa aiba la 12 sapt.
M-am mai linistit putin!!
Ioana, tu ce ne zici??
Monica, eu zic sa te linistesti. Nici la mine nu a fost dublatea perfecta!! Eventual mai repede la 48 de h!!!Cheek Kiss
Miri08
Scris: Wednesday, January 13, 2021 2:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Sisi2 wrote:
Buna fetelor!!! Am fost la control si totul arata normal!!hearts Are maini, picioare, vezica, stomac, os nazal si tot ce ar trebui sa aiba la 12 sapt.
M-am mai linistit putin!!
Ioana, tu ce ne zici??
Monica, eu zic sa te linistesti. Nici la mine nu a fost dublatea perfecta!! Eventual mai repede la 48 de h!!!Cheek Kiss

Ma bucur pentru vestile bune Sisi :*.

Chiar voiam sa te intreb , ca noi suntem cat de cat apropiate la saptamanile de sarcina.Eu am fost la ultima ecografie la 9 s si 1 zi cand totul era ok si apoi medicul mi-a zis sa ne mai vedem dupa morfologia de trim 1 care este programata in saptaman 12. Sunt 3 saptamani in care nu-l mai vad pe bebe. Ma omoara asteptarea asta pt ca eu nici nu prea am simptome de sarcina si nu stiu daca e bine Bye2
Pe tine tot asa te-a chemat la ecografii? sau mai des?
Andreeax
Scris: Wednesday, January 13, 2021 3:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Sisi,ma bucur ca totul e bine!computerlove A fost prima morfologie sau control normal?
Miri,ai pe mine ma chema cam tot la 4 saptamâni dar niciodata nu am rezistat mai mult de 3. Între ultimul control ?i morfo 2 când trebuia sa revin la control erau vreo 5 saptamîni ?i ceva,nu aveam cum sa rezist atât,am mai fost la un control recent,ce-i drept,aveam ?i ni?te temeri pe care le-am infirmat ?i m-am lini?tit.

Ellena,Freya ,înca pu?in ?i ne trimiteti poze cu bebeii. yes hearts
Parca Ioana mai avea azi control! computerlove
MariaS
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetele din "gasca" mea, cum sunteti, totul ii pregatit ?
Sisi2
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:26 PM
Nivel

Miri08 wrote:

Ma bucur pentru vestile bune Sisi :*.

Chiar voiam sa te intreb , ca noi suntem cat de cat apropiate la saptamanile de sarcina.Eu am fost la ultima ecografie la 9 s si 1 zi cand totul era ok si apoi medicul mi-a zis sa ne mai vedem dupa morfologia de trim 1 care este programata in saptaman 12. Sunt 3 saptamani in care nu-l mai vad pe bebe. Ma omoara asteptarea asta pt ca eu nici nu prea am simptome de sarcina si nu stiu daca e bine Bye2
Pe tine tot asa te-a chemat la ecografii? sau mai des?

Nici pe mine nu ma cheama foarte des. De exemplu acum m-a chemat in saptamana 17, apoi a zis ca ma cheama in sapt 22 si tot asa. Cam la 5 saptamani. Si mie mi se pare mult timp de la un eco la altul. Si eu tot intr-un stres stau de la un consult la celalalt. Acum ma gandesc ca el stie mai bine. Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:32 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Sisi,ma bucur ca totul e bine!computerlove A fost prima morfologie sau control normal?
Miri,ai pe mine ma chema cam tot la 4 saptamâni dar niciodata nu am rezistat mai mult de 3. Între ultimul control ?i morfo 2 când trebuia sa revin la control erau vreo 5 saptamîni ?i ceva,nu aveam cum sa rezist atât,am mai fost la un control recent,ce-i drept,aveam ?i ni?te temeri pe care le-am infirmat ?i m-am lini?tit.

Ellena,Freya ,înca pu?in ?i ne trimiteti poze cu bebeii. yes hearts
Parca Ioana mai avea azi control! computerlove

Sincer, nu stiu. Nu a specificat cuvantul "morfologie" dar presupun ca asta a fost. L-a masurat tot, din cap pana la picioare. L-a luat la puricathohot . Os nazal, femur si multe altele pe care nu mi le amintesc. Atata s-a miscat si s-a zbatut. Ma mir ca putut sa-l masoarehohot
freya1
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Sisi Cheek Kiss ma bucur ca e totul ok ! nu a zis dr si daca are vreo banuiala ca ar fi fetita sau baietel ?
monica si eu zic ca nu e atat de rau, eu as mai repeta o data macar beta
eu azi am fost prima oara la dr de urgenta fiindca ieri si zi mi s-a parut ca s-a miscat mai rar baietelul mei si miscarile erau mai lente, azi-nopate am dormit putin si cu griji din cauza asta
ce sa vezi, imediat ce am ajuns la cabinet a inceput sa se miste atat de tare ca abia a putut dr sa ii masoare pulsul si sa faca monitorizarea Hilar a cam facut misto de mine, pe scurt, dar ma bucur ca e totul ok
Andreeax
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Sisi2 wrote:

Sincer, nu stiu. Nu a specificat cuvantul "morfologie" dar presupun ca asta a fost. L-a masurat tot, din cap pana la picioare. L-a luat la puricathohot . Os nazal, femur si multe altele pe care nu mi le amintesc. Atata s-a miscat si s-a zbatut. Ma mir ca putut sa-l masoarehohot

Daca medicul tau are ?i competente in morfologie fetala atunci e ok sa faci morfologiile tot cu acela?i medic. Presupun ca ai recoltat pt dublu test dupa eco. (Nu mai ?tiu daca tu ai facut nipt sau nu,îmi cer scuze daca vorbesc pe lânga).
Ellena20
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, daaa.. putin mai e! Maine fac 37s si de-abia astept sa scap Lol
Imi imaginez mereu cum mi se rupe apa in magazin!! Sper sa nu se si intample Lol

Maria, da, da. Toate sunt pregatite, am terminat in sfarsit si geanta pt spital.
Cred ca am exagerat cu cumparaturile in ceea ce priveste farmaceuticele, dar ma linisteste faptul sa am in casa de toate. Vreau sa am totul in ordine cand plec la spital. Am si niste pitici pe creier ce ma indeamna toata ziua sa fac curatenie, sa aranjez lucrurile lui bebe de "n" ori pe zi.

PS: Avand in vedere ca sotul nu mai are voie sa vina, declaram noi copilul? Deci trebuie sa luam documentele necesare cu noi? Poate ma ajuta mamicile ce au nascut pe timpurile astea sa inteleg cum sta treaba.
Ellena20
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:53 PM
Nivel

freya, asa face si al meu. M-a intors din usa de multe ori.
Se cam joaca cu mintile noastre acum pe final Lol
freya1
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
de declaratia de la spital zici, Ellena, nu ? nici eu nu stiu cum se face, ca mi-au zis sa vin doar cu buletinul
poate la externare cand vine sotul sa ne ia se face si asta
Ellena20
Scris: Wednesday, January 13, 2021 4:58 PM
Nivel

Da, de aceea zic. Asa mi-a zis si mie dr cand am intrebat-o ce documente sa am la mine. Doar buletinul si dosarul cu analize, ecografii etc.
Droxana
Scris: Wednesday, January 13, 2021 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:
Fetele din "gasca" mea, cum sunteti, totul ii pregatit ?

Daaaaa ?i toate emo?iile ?i panica sunt pregatite hohot Lol mai trebuie sa îmi vina o comanda de la bebetei ?i sa spal hainutele ?i cam atât..wek asta am facut patu?ul,comoda,am pus caruselulcomputerlove în fiecare diminea?a ma trezesc ?i ma uit la patut ?i ma gândesc ce pu?in mai ecomputerlove

Freya ai întrebat cumva la regina daca este vreo varianta sa vina so?ul în vizita macar? Eu am uitat sa întreb dr ,sapt viitoare merg,dar eram curioasa macar 10 min sa ii lase la noi dupa nastereuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.