Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:
Roser, aici doar antigripal se face, eu nu l-am facut, ca daca tot stau in casa din motive de covid ma feresc si de gripa
Vizite nu am de gand sa primesc prea curand, sorry, chiar nu e deloc momentul, si fara covid sa vii la un copil nou-nascut, care nu are inca vaccinurile facute e un pericol, daramite acum... lasa ca au timp sa il vada

Vad eu cum fac sa scap de vizite desi cred ca se lasa cu ceva certuri pana la urma :)

Elena, cred ca o sa facem si noi vaccinul, saptamana viitoare avem control si o sa confirm ca il vrem.
Alle.p
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Astazi am fost la control si surpriza....colul este 3.6 de la 2.7 luna trecutayes asa mi-a luat o piatra de pe inimaLove bebelina e bine, mai mica ecografic cu o satamana, dar totul pare ok.
In prima saptamana din februarie ma voi interna 3 zile pt injectiile cu dexametazona, jar pana atunci continui cu statul in pat, cat de mult posibiltopai
maria2013
Scris: Tuesday, January 12, 2021 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
oanatm wrote:

Daca nasti prin cezariana iti trebuie sigur. Pe mine nu m-a lasat sa ma ridic pana nu am pus centura.

Nu este peste tot regula asta. Eu m-am ridicat fara ea si nici acasa nu am suportat-o. In cazul meu, a fost o achizitie complet inutila... Ca si in alte privinte, totul depinde de persoana... In unele cazuri, medicul indica purtarea ei la ceva timp dupa operatie, nu imediat...
Andreeax
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Alle,ce vesti bune! Ma bucur!
Noi am stabilit sa cumparam câte ceva in fiecare luna,ma refer la lucrurile mai mari ?i importante ca ?i scaun de ma?ina,patu? ,hainu?ele ?i celelalte lucruri mai mici o sa mai asteptam,vrem sa facem un curs doua înainte printre care ?i unul de prim ajutor care mi se pare extrem de important.
Fetelor ,voi ati vb cu medicul care va urmare?te sarcina despre vaccinul pt covid?
freya1
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Mie mi-a zis dr doar ca e ok in alaptare, ca eu nasc pana atunci
Andreeax
Scris: Tuesday, January 12, 2021 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Pe mine m-a sfatuit sa-l fac dupa ce nasc spunând,la fel,ca in alaptare e ok. Eram curioasa ce raspunsuri a?i primit voi pt ca am vazut ca in clar nu are nimeni nimic,doar fiecare cu parerea lui. Medicul prietenei mele a sfatui-o sa îl faca pe sarcina daca nu na?te pana atunci.
EllaMaria
Scris: Tuesday, January 12, 2021 9:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor de 3 zile am inceput sa-l simt pe bebehearts in prima zi nu am vrut sa cred ca defapt bebe misca dar acum sunt sigura ca e el. Seara, dupa servici, cand stau intinsa in pat îl simt de vreo 5,6 ori, e exact ca o bula ce se sparge. Ca tot ma plangeam uneori ca simt burtica mai umflata intr-o parte pe urma in cealalta, acum m-am convins ca e bebe, pentru ca unde e mai umflata acolo simt ca miscacomputerlove apropo, daca manânc ciocolata apar vreo 3 bule una dupa altaLove. Azi m-am întins si nu am simtit vreo 10 minute nimic, pe urma am mâncat 2 toffifee si a începeut iar sa miste. coeur Doamne ce frumoasa senzatiecomputerlove
Iulia13
Scris: Tuesday, January 12, 2021 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
freya1 wrote:
Mie mi-a zis dr doar ca e ok in alaptare, ca eu nasc pana atunci

Eu am în?eles ca nu e indicat în alaptare Freya, eu alaptand nici nu ma gandesc sa il fac..

PS. Mai ai foarte pu?in pana la marea intalnire hearts cum mai esti? Eu abia ce mai respir, intru cam la 2 zile ?i va citesc pe diagonala mai mult Lol
MariaS
Scris: Tuesday, January 12, 2021 10:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1
Scris: Tuesday, January 12, 2021 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Iulia Cheek Kiss ma simt foarte bine, mai greu cu griile de dinainte de nastere, altfel inca ma misc binisor, dorm (desi ma trezesc cam intepenita), bebe isi face programul lui de tumbe si sughituri
mie asa mi-a spus dr si am citit si pe fb la dr pediatru Ilinca Tranulis, are sens pt ca nu e un vaccin cu virus viu sau atenuat sa treaca la bebe, fiind pe baza de arn nu are niciun efect asupra lui (nici nu ii confera imunitate, e drept)
acum om vedea pana ne vine noua randul
tu esti o eroina cu 2 bebei coeur asa ca ne-om descurca si noi cu unul
Ellena20
Scris: Wednesday, January 13, 2021 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Si eu m-am informat si chiar am vazut la tv zilele trecute recomandarile medicilor, ca da, este sigur vaccinul in perioada alaptarii. Nu este indicat pt femeile gravide. Femeile ce isi doresc un copil trebuie sa astepte 2 luni dupa administrarea vaccinului pt a ramane insarcinate.

Eu, personal, de-abia astept sa ma vaccinez.
Ellena20
Scris: Wednesday, January 13, 2021 12:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Alle, ce vesti bune! coeur
E cuminte printesa ta ras la fel si Patrick ca ti-a permis sa te odihnesti mai mult. ras
Zee
Scris: Wednesday, January 13, 2021 10:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
MariaS wrote:
Felicitari fetelor cu vesti bune, Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare. coeur

Legat de transportul celor mici înainte de cumpara consultati link-urile de mai jos, pe mine m-au ajutat ?i m-au temperat un pic in goana de a cumpara totul inainte ca bebelina sa vina pe lume.

https://copiilabord.com/2018/10/22/scoica-sau-landou-transportul-copilului-in-primul-an-de-viata/

https://copiilabord.com/2017/05/24/cum-alegem-scaunul-auto/

Multumiim. Pe mine m-a ajutat mult articolul. Eu am optat pentru o scoica Joie, inainte eram adepta carucioarelor 3 in 1. Chiar ieri a externat-o de la spital pe o prietena si au zis ca e ok sa o puna pe micuta in landou. Nu am inteles cum. Nu prea mi-a venit sa cred ca sunt asistente care recomnanda asa. Aici unde nasc stiu ca la externare e obligatoriu sa vii cu scoica.
monican
Scris: Wednesday, January 13, 2021 11:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Cred ca pierd sarcina, hcg azi e 505 doar, fata de primul 311. plans
Nu s-a dublat... E hcg total, nu beta, dar cred ca tot în acelasi ritm ar trebui sa creasca.
Ati avut cresteri asemanatoare cu sarcina viabila pana la urma?
MariaS
Scris: Wednesday, January 13, 2021 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
monican wrote:
Cred ca pierd sarcina, hcg azi e 505 doar, fata de primul 311. plans
Nu s-a dublat... E hcg total, nu beta, dar cred ca tot în acelasi ritm ar trebui sa creasca.
Ati avut cresteri asemanatoare cu sarcina viabila pana la urma?

Monica liniste-te, nu ii capat de lume ca nu ii fix dublare, repeti din nou peste alte fix 48h ?i vezi evolutia.
Beta se apropie de dublu, deci nu e oprita, sfatul meu este sa iti anunti ?i medicul, care probabil te va linisti ?i el.
Sângerari ai?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.