|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| freya1 wrote:Roser, aici doar antigripal se face, eu nu l-am facut, ca daca tot stau in casa din motive de covid ma feresc si de gripa Vizite nu am de gand sa primesc prea curand, sorry, chiar nu e deloc momentul, si fara covid sa vii la un copil nou-nascut, care nu are inca vaccinurile facute e un pericol, daramite acum... lasa ca au timp sa il vada
Vad eu cum fac sa scap de vizite desi cred ca se lasa cu ceva certuri pana la urma :)
Elena, cred ca o sa facem si noi vaccinul, saptamana viitoare avem control si o sa confirm ca il vrem. |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Astazi am fost la control si surpriza....colul este 3.6 de la 2.7 luna trecuta asa mi-a luat o piatra de pe inima bebelina e bine, mai mica ecografic cu o satamana, dar totul pare ok. In prima saptamana din februarie ma voi interna 3 zile pt injectiile cu dexametazona, jar pana atunci continui cu statul in pat, cat de mult posibil |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| oanatm wrote:
Daca nasti prin cezariana iti trebuie sigur. Pe mine nu m-a lasat sa ma ridic pana nu am pus centura.
Nu este peste tot regula asta. Eu m-am ridicat fara ea si nici acasa nu am suportat-o. In cazul meu, a fost o achizitie complet inutila... Ca si in alte privinte, totul depinde de persoana... In unele cazuri, medicul indica purtarea ei la ceva timp dupa operatie, nu imediat... |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Alle,ce vesti bune! Ma bucur! Noi am stabilit sa cumparam câte ceva in fiecare luna,ma refer la lucrurile mai mari ?i importante ca ?i scaun de ma?ina,patu? ,hainu?ele ?i celelalte lucruri mai mici o sa mai asteptam,vrem sa facem un curs doua înainte printre care ?i unul de prim ajutor care mi se pare extrem de important. Fetelor ,voi ati vb cu medicul care va urmare?te sarcina despre vaccinul pt covid? |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Mie mi-a zis dr doar ca e ok in alaptare, ca eu nasc pana atunci |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Pe mine m-a sfatuit sa-l fac dupa ce nasc spunând,la fel,ca in alaptare e ok. Eram curioasa ce raspunsuri a?i primit voi pt ca am vazut ca in clar nu are nimeni nimic,doar fiecare cu parerea lui. Medicul prietenei mele a sfatui-o sa îl faca pe sarcina daca nu na?te pana atunci. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| Fetelor de 3 zile am inceput sa-l simt pe bebe in prima zi nu am vrut sa cred ca defapt bebe misca dar acum sunt sigura ca e el. Seara, dupa servici, cand stau intinsa in pat îl simt de vreo 5,6 ori, e exact ca o bula ce se sparge. Ca tot ma plangeam uneori ca simt burtica mai umflata intr-o parte pe urma in cealalta, acum m-am convins ca e bebe, pentru ca unde e mai umflata acolo simt ca misca apropo, daca manânc ciocolata apar vreo 3 bule una dupa alta. Azi m-am întins si nu am simtit vreo 10 minute nimic, pe urma am mâncat 2 toffifee si a începeut iar sa miste. Doamne ce frumoasa senzatie |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| freya1 wrote:Mie mi-a zis dr doar ca e ok in alaptare, ca eu nasc pana atunci
Eu am în?eles ca nu e indicat în alaptare Freya, eu alaptand nici nu ma gandesc sa il fac..
PS. Mai ai foarte pu?in pana la marea intalnire cum mai esti? Eu abia ce mai respir, intru cam la 2 zile ?i va citesc pe diagonala mai mult |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Felicitari fetelor cu vesti bune, Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare.
Legat de transportul celor mici înainte de cumpara consultati link-urile de mai jos, pe mine m-au ajutat ?i m-au temperat un pic in goana de a cumpara totul inainte ca bebelina sa vina pe lume.
https://copiilabord.com/2018/10/22/scoica-sau-landou-transportul-copilului-in-primul-an-de-viata/
https://copiilabord.com/2017/05/24/cum-alegem-scaunul-auto/
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Iulia ma simt foarte bine, mai greu cu griile de dinainte de nastere, altfel inca ma misc binisor, dorm (desi ma trezesc cam intepenita), bebe isi face programul lui de tumbe si sughituri mie asa mi-a spus dr si am citit si pe fb la dr pediatru Ilinca Tranulis, are sens pt ca nu e un vaccin cu virus viu sau atenuat sa treaca la bebe, fiind pe baza de arn nu are niciun efect asupra lui (nici nu ii confera imunitate, e drept) acum om vedea pana ne vine noua randul tu esti o eroina cu 2 bebei asa ca ne-om descurca si noi cu unul |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Si eu m-am informat si chiar am vazut la tv zilele trecute recomandarile medicilor, ca da, este sigur vaccinul in perioada alaptarii. Nu este indicat pt femeile gravide. Femeile ce isi doresc un copil trebuie sa astepte 2 luni dupa administrarea vaccinului pt a ramane insarcinate.
Eu, personal, de-abia astept sa ma vaccinez. |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1866
| Alle, ce vesti bune! E cuminte printesa ta la fel si Patrick ca ti-a permis sa te odihnesti mai mult. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
|
Multumiim. Pe mine m-a ajutat mult articolul. Eu am optat pentru o scoica Joie, inainte eram adepta carucioarelor 3 in 1. Chiar ieri a externat-o de la spital pe o prietena si au zis ca e ok sa o puna pe micuta in landou. Nu am inteles cum. Nu prea mi-a venit sa cred ca sunt asistente care recomnanda asa. Aici unde nasc stiu ca la externare e obligatoriu sa vii cu scoica.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Cred ca pierd sarcina, hcg azi e 505 doar, fata de primul 311. Nu s-a dublat... E hcg total, nu beta, dar cred ca tot în acelasi ritm ar trebui sa creasca. Ati avut cresteri asemanatoare cu sarcina viabila pana la urma? |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| monican wrote:Cred ca pierd sarcina, hcg azi e 505 doar, fata de primul 311. Nu s-a dublat... E hcg total, nu beta, dar cred ca tot în acelasi ritm ar trebui sa creasca. Ati avut cresteri asemanatoare cu sarcina viabila pana la urma?
Monica liniste-te, nu ii capat de lume ca nu ii fix dublare, repeti din nou peste alte fix 48h ?i vezi evolutia. Beta se apropie de dublu, deci nu e oprita, sfatul meu este sa iti anunti ?i medicul, care probabil te va linisti ?i el. Sângerari ai?
|
|
|