Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Sunday, January 10, 2021 4:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Foarte frumos ne-ai povestit experienta ta de mama Miha , cred ca pâna la urma asta conteaza cel mai mult , sa ai incredere in tine coeur
monican
Scris: Sunday, January 10, 2021 6:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Salut gravidutelor, an nou fericit! Ma alatur si eu voua de azi, cand am aflat ca sunt insarcinata, bucurie maaare yes , din prima incercare (socant, tinand cont ca pana acum dura in medie 1 an jumate pana venea minunea).
Maine merg sa imi dozez beta hcg cu inima putin stransa, avand in istoric o pierdere de sarcina, dar sper ca va fi totul ok. One step at a time.
Va urez sarcini usoare si sa ne reauzim cu bine!

P.S. Legat de nasteri, eu am avut parte de ambele variante, prima cezariana din cauza prezentatiei pelvine si a doua naturala, mi-am dorit enorm inca de prima data. Nu a fost usor natural, dar toata experienta mi-a dat aripi si o putere si incredere in mine, niste sentimente f inaltatoare dupa, pentru mine a fost ceva wow, as repeta oricand (sper ca anul acesta daca totul merge bine topai ). Dar indiferent de tipul nasterii, pana la urma tot ce conteaza e sa fie mama si copilul sanatosi, iar voi impacate cu nasterea, e foarte important pentru psihic.
Vickyb
Scris: Sunday, January 10, 2021 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Miha isi ivy ce minunat ati povestit si incurajat. Prind mai multa incredere si eu. De pe la 4-5 luni ma tot intreaba ca vai sunt pregatita? ras Si eu sincer am citit, citesc si incerc sa lucrez asupra mea sa fiu calma si sa pot tolera durerea. Dar sincer nu imi fac nici un plan, in asemenea situatii mie imi place sa merg inainte sa fiu pozitiva si sa iau lucrurile cum vor veni. Momentan zic ca va fi ok sa nasc natural dar nociodata situatia nu se stie cum evolueaza. Asa ca eu mi-am setat deja ca vom trai clipa, important cu ganduri pozitive.
Zee
Scris: Sunday, January 10, 2021 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
monican wrote:
Salut gravidutelor, an nou fericit! Ma alatur si eu voua de azi, cand am aflat ca sunt insarcinata, bucurie maaare yes , din prima incercare (socant, tinand cont ca pana acum dura in medie 1 an jumate pana venea minunea).
Maine merg sa imi dozez beta hcg cu inima putin stransa, avand in istoric o pierdere de sarcina, dar sper ca va fi totul ok. One step at a time.
Va urez sarcini usoare si sa ne reauzim cu bine!

P.S. Legat de nasteri, eu am avut parte de ambele variante, prima cezariana din cauza prezentatiei pelvine si a doua naturala, mi-am dorit enorm inca de prima data. Nu a fost usor natural, dar toata experienta mi-a dat aripi si o putere si incredere in mine, niste sentimente f inaltatoare dupa, pentru mine a fost ceva wow, as repeta oricand (sper ca anul acesta daca totul merge bine topai ). Dar indiferent de tipul nasterii, pana la urma tot ce conteaza e sa fie mama si copilul sanatosi, iar voi impacate cu nasterea, e foarte important pentru psihic.

Felicitari si sarcina usoara! Suntem cateva care nu mai avem mult pana la nastere, asa ca numai bine ca vin noi mamici hearts
freya1
Scris: Sunday, January 10, 2021 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Monica, felicitari Cheek Kiss tin pumnii pt un beta frumos!
Miha Cheek Kiss ce frumos ai povestit, iar micutul tau cred ca e adorabil coeur
Ellena20
Scris: Sunday, January 10, 2021 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Felicitari, monica! Cheek Kiss

Miha, ma bucur din suflet ca v-ati acomodat asa de bine. Ne prind tare bine povestile voastre.
Cred ca totul este atat de frumos cu micutul acasa. De abia asteptam si noi!
Astazi am terminat absolut toate cumparaturile si doar asteptam cuminti. Mai am doar sa le pun in geanta pt spital si gata. coeur
Miha1989
Scris: Sunday, January 10, 2021 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
O sa va pun si o poza cu bebe, aici avea 2 luni jumatate, sa stiti ca nu i am facut freza asa ii sta parul hohot

Miha1989 attached the following image(s):
screenshot_20210110_211521.jpg

Ellena20
Scris: Sunday, January 10, 2021 9:20 PM
Nivel

Doamne, Miha, e superb!
Sa creasca mare si sa fie sanatos!! coeur coeur
Alle.p
Scris: Sunday, January 10, 2021 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Miha, ce frumusel ecoeur ma bucur ca v-ati acomodat asa binecoeur
Monica, felicitaricoeur asteptam vesti bune saptamana viitoare majoreta
Droxana
Scris: Monday, January 11, 2021 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Ce simpatic e ,Miha! Ma bucur ca sunte?i bine ?i noroco?i mai ales cu somnul:)) computerlove
freya1
Scris: Monday, January 11, 2021 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
ce dulce e, Miha coeur sa va traiasca !
daaa, si eu am obsesia cu somnul, sper sa avem si noi asa un baietel de treaba cum a fost si pana acum Lol
Ellena20
Scris: Monday, January 11, 2021 11:30 AM
Nivel

Fetelor, v-ati cumparat centura postnatala? Am pierdut din vedere si mi-am amintit acum de ea.
Cum zic ca am terminat cu cumparaturile, cum mai apare ceva Lol
Sisi2
Scris: Monday, January 11, 2021 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Miha1989 wrote:
O sa va pun si o poza cu bebe, aici avea 2 luni jumatate, sa stiti ca nu i am facut freza asa ii sta parul hohot

Vaaai!!! E adorabil!!!hearts
Sa creasca mare si sa fie sanatos!!!DistanceKiss
monican
Scris: Monday, January 11, 2021 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2018
Help! Beta de azi e doar 311 mUI/ml, iar dupa intervalele de referinta inteleg ca ar fi trebuit sa fie de ordinul miilor deja, nu? uff

HCG (gonadotropina corionica umana) total seric...

311,0 mUI/mL

Interval biologic de referinta:
Negativ ............... <= 5,3 mUI/mL
Neconcludent ...... 5,3 - 16,0 mUI/mL ( in functie de
contextul clinic se recomanda repetare peste 2-3 zile)
Pozitiv ............... > 16,0 mUI/mL

Femei insarcinate:
Varsta gestationala:
Saptamana 1,3-2.................. 16 - 156 mUI/mL
Saptamana 2-3................. 101 - 4870 mUI/mL
Saptamana 3-4................ 1110 - 31500 mUI/mL
Saptamana 4-5................ 2560 - 82300 mUI/mL
Saptamana 5-6............... 23100 - 151000 mUI/mL

Cum e valoarea asta pentru 4s3z? Deja sunt cu moralul la pamant...plans
Sau asta e hcg total si e altfel? Eu am cerut beta hcg si nu vad acum sa scrie nicaieri de beta. Edte vreo diferenta?

IoanaIoanaC
Scris: Monday, January 11, 2021 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
monican wrote:
Help! Beta de azi e doar 311 mUI/ml, iar dupa intervalele de referinta inteleg ca ar fi trebuit sa fie de ordinul miilor deja, nu? uff

HCG (gonadotropina corionica umana) total seric...

311,0 mUI/mL

..........

Cum e valoarea asta pentru 4s3z? Deja sunt cu moralul la pamant...plans
Sau asta e hcg total si e altfel? Eu am cerut beta hcg si nu vad acum sa scrie nicaieri de beta. Edte vreo diferenta?

Felicitari si sarcina usoara! O singura valoare beta nu e suficient in acest moment. Important e sa se dubleze la 48 de ore. Spun ca nu e suficient pentru ca nu ai de unde stii cand a avut loc implantarea. Valoarea de azi este buna pentru 4s3z, dar recomand sa repeti la 48 de ore si eventual sa dozezi si progesteronul. Depinde de laborator ce testeaza HCG sau HCG total, dar ideea e aceeasi la ambele. Linisteste-te si repeta la 48 de ore. E de bine!

Mihacoeur atat mai zic!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.